1327
-
#721 sajnos ez a rollback -
bake05 #720 Naaaaaaa Neeeeeeeeee!!Kivágott!És ost a 7-szintű karakterem veszett el!!Áááááááááááááá............... -
#719 egésznap jól működött az online engem csak a rollback aggaszt kicsit.amúgy minden nagyon tetszik :) -
#718 Jah, akkor értem :D Nekem box van ;) Mindenesetre tegnap óta már stabilabb a multi. -
bake05 #717 Nekem is ps3 van.Oda volt frissítés. -
#716 PS3-on már reggel óta kinnvan az 1.02-es patch, nemtom a MS mit balfaszkodik. -
#715 nekünk sincs frissités,viszonta játék jól működik csak a rollback kicsit idegesítő ma eltünt egy 247k-s házam de nem baj :) majd lesz új csak javítsák ki a többi minden megmaradt:) -
#714 Igy se frissít. Október 1-én frissített utoljára, amikor indult az online, azóta semmi. -
Hoz_Hun #713 Kemény. Én tegnap 3:15 hagytam abba a The Last of Us-t (olyan jó, még a GTA 5 is félretettem miatta). Így is nehéz reggel fél hétkor kelni, és már ez megy egy hete. De hát csak este van időm játszani és azt a játékot nem nagyon tudom abbahagyni. Vegytiszta drog, haha. Na nem baj majd most hétvégén kialszom magam. :) -
bake05 #712 Nekem ahogy indítottam a játékot rögtön nyomta az 1.02-est.Vedd ki a lemezt a gépből majd rakd vissza. -
#711 Nálam nincs semmi frissítés... -
#710 Nálam egyszer sem akar belépni.. De az meg mi, hogy másik játékos rúgott ki a session-ról? -
#709 update után simán indult nálam az online -
bake05 #708 Na most telepítem a frissítést amiről reggel írtam. -
#707 4:56-kor én is 2 kv-val indulnék melóba. Riszpekt! -
bake05 #706 Ááááá...Melóba készültem és 2 kávé között olvastam egy kis híreket :) -
#705 srácok nagyon jó ez az Online ma haverokkal toltuk jó pár órát,farmoltunk egy kis pénzt vettem 247k ért egy házat,nagyon durva 10férőhelyes garázs minden van benne :D durva.fel lehet hívni őket is azt inni meg szívni tvzni mindent xd komoly -
Hoz_Hun #704 04:56-kor írtál be a forumba? Haha még nem feküdtél le, vagy már felkeltél a GTA 5 miatt? :) -
#703 Tegnap ki be lépkedtem majd eltűnt a karakter :D -
#702 +1
Amikor bejön akkor is bugos XD -
vg #701 Ugyanez. Hihetetlen. -
#700 nem vagy egyedul ezzel. -
#699 Nálam meg "Launching Session" tölt bal alsóban azt semmi nem történik.
Ennyi az Online? :D -
bake05 #698 http://gtagames.hu/gta5-hirek/gta-online-ma-erkezik-az-elso-javito-patch -
bake05 #697 Na most kivágott mint a húzat valami szerver faszságra hivatkozva..Ketten voltunk össz-vissz az egész retkes Los santosba.De előtte KB. 1óráig meg tök egyedül. -
Neoncsoves #696 ez egy kurva nagy rakás szar! ennyi pénzből akkora szerverparkot fel lehet állítani, hogy többmillió játékost is elbírjon... volt 2 hetük, hogy felkészüljenek a játékostömegre... faszom a fülükbe -
#695 egyszer volt nekem is,vártam azt jó lett,:) -
#694 Tolnám, de ez olyan bugos mint a szar :D Egyszer csak eltűntem és csak a lövéseimet láttam a levegőben XDD OKÉÉÉÉ.... -
#693 egy kicsit toljad még ,aztán majd lesznek többiek is :) -
#692 Hát nekem csak single küldetéseket ad be a játék, és offline vagyok :( Már megnyertem egy versenyt Lamar ellen, de még mindig nem enged a többiek közé... -
#691 hát vannak barmok de nem kell velük foglalkozni majd mennek egymás ellen mert el lesznek különítve elvileg:) -
bake05 #690 Kösz.Remélem ment is már végre.Egy negatívumot már tudok is mondani.Hogy mikor kezded az online játékot és bevezet a játékba pár küldivel.Már akkor levadászhatnak az online ellenfelek.Akik természetesen meg is teszik ezt a szívességet 5-6-7-8-as szinten a te 1-es szinted ellen.Holott te még csak az úgymond kötelező feladatot csináld meg.Szerintem addig lehetne úgymond védettsége az embernek. -
#689 a játék mentése automatikus jah :) -
bake05 #688 Értem.Közben rájöttem mi ez a Cypress Flats LTS.Valami verseny szerkesztő vagy mi a kék csillagok jelölik a térképpen.A játék mentése az automatikus? -
#687 egyszerűen neten keresztül vagy atmhez odamész.az nemtudom most micsoda amit kérdezel -
bake05 #686 És hogy rakod be a bankba?Nekem még nem tiszta itt minden....PL:Az a Cypress Flats LTS az mi? -
#685 azt nemtudjátok hogy ugye van a cash és a bank,azt vágom hogy a bankból költök és ha meghalok onnan von le,ha a cash nállam van és csak akkor rakom bankba mikor kilépek akkor az úgy jó?mert így nem akarom berakni hogy mindig csak fogy belőle :) -
#684 nekem is eltűnt de nem van egy felhője a social clubnak is és az épp nem elérhető? -
bake05 #683 Ez jó.Most megint újra kezdtem de olyan dolgok vannak amik eddig nem voltak.Most végig mutogat mindent képekben meg leírás is van hozzá.Eddig ez nem volt. -
bake05 #682 A tököm verjem már bele ebbe a nyomot Rockstarba.Már megint elveszett,eltűnt a karakterem.De vagy 4x-re.Végre azt hittem hogy jó mert végig vitt az első 3-4 feladaton.Aztán fagyás és pá,pá.Komolyan mondom már kezdek agyfaszt kapni ettől a multitól.Pedig 70% a multi miatt vettem meg.