Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
pedig nem nehéz leszálni végülis csak megkell tanulni😊
Én egy repteret vettem és illegális szállitmányozok. Abban jó pénz van, csak rühellem a repülést mert nehéz mint állat. Hát... amíg levegõben vagyok addig király, csak mikor le akarok szállni...fõleg ha szél van és dobálja a gépet... meh. Átváltottam repcsinél fps-be, úgy azért sokkal jobban megy a repülés. Madártávlatból nem érzékelem annyira teret és távolságokat. Csak úgy meg figyelnem kell rá, hogy kinn legyen a kerék, mert nem látom (mûszerfal meg nincs).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Myselor
igen lehet ilyeneket van bevételük jaja😊
mrmilan
Amúgy gyerekek, jut eszembe. Boltok? Üzletek? Üzemek? Ilyeneket is lehet késõbb majd venni a game során, ugye? Elvileg ezek némi állandó pénzmagot jelentenek vagy mifene.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Ez az, hogy referálhatna már más is basszus, de nagy hallgatás van a témában. Vagy mindenki vett 16GB-os pent, vagy szimplán megszokta a "süvítést". 😊

Írd majd be légyszi, hogy vált be!
Akkor majd referálj látsz-e külömbséget. Bár olyan nagy szerintem nem lehet. Jópár óra benne van nekem és Trevorral a repülõgép vezetésnél sincs szaggatás semmi. Repültem már esõben, viharban is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mrmilan
Nekem is 250-es Slim van otthon, úgyhogy az alábbi tapasztalatok alapján este felteszem a play discet. Fasz kivan már a lemezpörgetéstõl. Meg 16GB-os pendrive, persze. Rockstar részérõl probléma megoldása ezzel absolved...

Szerintem simán. De próbáld ki. Ha mégis úgy gondolod inkább lemezrõl tolod, egyszerûen letörlöd a play disc-ket.

Köszi szépen. Ezek szerint érdemes azt a 17 GB-t rászánni.
Én. Simán megy. A legelején a legelsõ 10-15 másodperces videóban van itt-ott popup. Aztán sehol. Én egyel sem találkoztam, sehol sem. Nem szaggat, nem darabol, úgy megy ahogy kell. És csendes. Nem b*sztatja a lemezt meg a meghajtót.

XBOX360 Slim 250 GB HDD-s gépnél próbálta valaki mindkét lemezt feltelepítve játszani? Nagyon élvezhetetlen volt?
Köszi! 😊

Synit HUN
Most hogy már 2 tuningolt autóm oda lett a garázsomból, amikre persze nem kevés pénzem ment el végre bejelentették, hogy tudnak a hibáról... Nektek volt már ilyen? Azóta vettem garázst persze, de még nem próbáltam.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Tatyla
Olyan 17giga legyen ha menteni is akarsz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok! XBOX 360-on mennyi hely kell ,hogy legyen ha nem csak a kötelezõ 8 GB-ot szeretném feltelepíteni, hanem az egész játékot?

KakiSzaki
http://www.twitch.tv/hunbotman

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

Próbáljátok ki, hogy szigorúan nappal, felugrotok egy vonatra, és körbevonatozzátok a pályát. Eszméletlen az egész látvány.

Ati

amikor megveszed 2 emailt kapsz a telore
1.)koszi hogy vasaroltal
2.) hova szallitjak le..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Béla9248
Skacok! Vettem egy tankot de sehol sem találom! Esetleg tudja valaki hogy hová teszi???

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ReszegKoldus
Nekem ugyanez volt, csak Michaellel, de ott stun gunnal lelõ egy csávó hátulról, nem UFO volt.

Ráadásul pont egy olyan küldetés közben voltam ott, aminél se a területet nem szabad elhagyni, se a ruhát ami rajtam van, úgyhogy nagyon jókor jött ez 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Kongy
Igen, X-el kell kioldani PS3-on, Xbox-on meg az A-val.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

oneal1
ugyan találtam már ejtõernyõt a libegõvel mikor felértem a csúcsra, de nem mertem leugrani, mert nem tudtam mivel lehet kioldani az ernyõt😄

valaki próbálta már?

!Forza Ferrari!

mrmilan
Mivel sok idõm nincs játszani, így csak tegnap este lett lehetõségem Trevorral is megismerkedni. Ez tényleg egy állat 😊. De baszott jó karakter. Miután vége lett a motor banda megtizedelésének, jött a kóborlás össze-vissza Trevor módjára. A Sandy Shores melletti reptéren kóvályogtam kicsit, amikor is feltûnt térképen egy kék pötty. Mondom megnézem. A reptér keleti felénél állt egy Camper (VW kisbusz) nyitott ajtókkal. A kocsit lerakom tõle pár méterre, majd oda akarok sétálni... Erre fehér fényt látok (ez kb. este 11 körül GTA idõszerint történt), és a következõ pillanatban alsógatyában fekszem fényes nappal délben, egy vasúti sínen, a fent megjelölt eseménytõl több kilométerre! UFO baszki!?

ReszegKoldus
Pl benzinkúton is lehet kaját venni.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Synit HUN
Jaja azokat megtaláltam. Csak körülményesebb mint a IV-ben megállni a kajásoknál...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Tatyla
Vannak szerteszét ilyen zöld élet csomagocskák, meg otthon a fürdõszobában

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Vannak szerteszét ilyen zöld élet csomagocskák

Synit HUN
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A sok újítás mellett eltûntek a kajáldák? Kicsit szopó életet szerezni. Vagy én nem vettem észre valamit? Segítsetek ki ebben légyszi!

xxdani
Az online rész okt.1.-tõl aktív.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Doog
Valaki? 😊
Elnézést csak kíváncsi vagyok, és itt szenvedek vele már elég régóta...

...::::::...

oneal1
én is😄

!Forza Ferrari!

Okés,rendben.Na majd kíváncsi leszek erre a multis,bandás rablásokra 😄 😛

PSN-ID:SanyaBoss

oneal1
úgytudom hogy sok olyan küldetés lesz multiban amiket csak bandával lehet megcsinálni

okés, visszaigazollak este!😊

!Forza Ferrari!

Én meg mind kettõtöket felveszem.(SanyaBoss)
Egy kérdés.Multiban majd lehet együtt bankot rabolni meg bandázni?

Köszönöm a tájékoztatást.

Tény,hogy igen erõsen megoszlanak a vélemények.

Megrendeltem kiváncsi leszek,majd megírom,hogy mikor kaptam meg.

Myselor
elvileg minden küldetést újra lehet,sõt skippelni is lehet ha sokszor nem sikerül úgy láttam.a másik miért pont oda raktad le?xd ennyire nem kell elrejteni te 😛
gabo91
Van egy elèg nagy gondom....
SPOILER!

Pènzszállítót kell megtámadni, kelett a kukásautó a vontató, ruha maszk ès egy nègyajtós....
A nègyajtóst egy vonatalagut közepèn tettem le.... 😄
Kukásautóval sehohy se tudok oda bemenni....
Ha kiszállok, szól hogy üljek vissza....
Ja ès ezt a feladatot nem lehet újrajátszani, mármint hogy új helyre rejtsem el a kocsit....

Ötlet?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Egy kicsit óvatos lennék a players-el. Rendeltem már én is raktáron lévõ gw2-t 2 hétnyi hitegetés után se tudtak pontos dátumot mondani a kulcs megérkezésére. Felajánlották a pénz visszafizetést, de 2 hónapnyi levelezés, ígérgetés után is csak a rendõrségi feljelentés megemlítése után kaptam vissza, de akkor egy órán belül.
Bocsi az off-ért.

GT: Halboy

Elírtam,dobozos játékot akartam írni,csak megtévesztett a pc játékok listája,ahol meg kulcsokat árulnak.

Kulcsot? Milyen kulcsról beszélsz? Ezek dobozos játékok. A GTAV nem jelent meg letölthetõ formában (Live-on tuti nem), ha minden igaz, PSN-en sem.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Használt?

Ez nekem új,fõleg GTAV-bõl nem hiszem,hogy sok használt lenne még,bár lehet tévedek. Sehol nem hallotam illetve olvastam,hogy használt kulcsot árulnának.Minden esetre megrendeltem már,aztán kiderül.

Esetleg betudodlinkelni,hogy hol olvastad,hogy használt kulcsot árulnak?

Épp most mesélték az egyik oldalon, hogy általában nem új játékot adnak el, hanem használtat, ami ha igaz, akkor valószínû, hogy nem áll toronyban a raktárkészleten. Gyorsan rendeld meg akkor, mert ha használt, akkor 1-2 darabjuk van max. a játékból ezen az áron.

Doog
Nálam van a hiba? 😄

Jól döntöttél nagyon!

Nekem X360-am van, de mostani fejjel én is a PS3 mellett döntenék. Az MS magára és a third party fejlesztõkre bízta az X360 sorsát, a Sony gépénél meg csak pislogok, hogy milyen tûzijátékot csinálnak még a búcsúzó gépükre.

Jobbnál jobb saját fejlesztésû játékot jelentetnek meg, szinte negyedévente még mindig.

Kongy
Jól döntöttél 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok,

Köszönöm a sok segítséget,PS3 mellett döntöttem.

A játékot szeretném megvásárolni,és ITT találtam a legolcsóbban.Több barátom ajánlásával találtam ezt az oldalt,akik vásároltak már itt több PC terméket,de konzolt még nem.

Valaki esetleg vásárolt már itt GTA V-t?

Válaszotokat elõre is köszönöm.

sziasztok! van egy eladó ps3-as gta5-öm, akit érdekel írjon rám 😊
(Újpesten) köszi

Doog
Regisztráltam a Social Clubba meg fel is vettem az Xbox-omat de akkor sem vagyok Online a játékban... Így nem tudom megtartani a fényképeimet sem amiket a telefonnal készítettem.

Most elakadtam.Nem ad be fõ küldetést és nem tudom mit kellene tenni.