10 éves a Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
killall imagent
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Ugyanis nem akar települni és így meg nem nyújt új felhasználói élményt....
Szóval csínját az ítélettel!!!!
Akinek nem tetszik, hogy XP-t használok menjen a pokolba, vagy adjon pénzt jobb gépre/OS-ra, mert nekem nem futja.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
:D
De ha valaki tényleg idegesítõen tenyérbemászó, azt ezzel közvetve lehet jelezni a moderátoroknak. Gondolom, õk értesülnek a nagy számú lepontozásról, elolvassák a hsz-ekek, majd a tartalom alapján moderálnak.
Arra meg már ki sem kell térni, hogy aki multireggel mókázik itt, azt a hozzászólása tartalmától függetlenül, figyelmeztetés nélkül kivágják, ugyanis benne van a szabályzatban, hogy ez tilos.
Ha tisztelt Vanek úr vette volna a fáradságot, és regisztrációjával egy idõben elolvasta volna, akkor nem kérdezgetné itt, hogy mik az alapelvek, amit egyébként két kattintás után olvashat, és amibe ezek szépen le vannak írva.
Persze ha itt a Rejtõ regényhõst személyesíti meg, akkor ezt nem feltételezem róla, de akkor meg jobb lenne csöndben maradni.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem tudom, ki törölte 'Hótt Dög' hozzászólásait…
A fórumozók közösen. Minden hsz mellett ott egy plusz és egy mínusz gomb. Aki sok hülyeséget beszél, azt lepontozzák, a motor meg bizonyos mínusz után eltünteti, hogy ne szemetelje a topicot.
A 2002-ben vett gépemen remekül ment az XP mindenféle service pack nélkül évekig. Utána a 2006-os gépen meg random crashelt, kellett neki egy SP3. A laptophoz megint driveres gondok voltak, viszont felraktam a Win7-et és szinte drivert se kellett telepíteni.
Mindenesetre XP óta a rendszert igazából szinte csak valami driver omlaszthatja össze.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
killall imagent
Elavult ennyi. Olyan állítja azt, hogy nincs elavulva aki képtelen egyrõl a kettõre lépni
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
A
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
A múltidõ azért van, mert nekem nem állt kézre. Egyszerûen annyira más volt, hogy egy hónap után nem idegesítettem vele tovább magam és letakarítottam a francba.
Bocsánat de a nagyon kevés szabadidõmben nem akarom magam szétszo***ni azzal , hogy az aktuális PR fõbarom marhaságai szerinti menürendszereket "tanuljam".
Nincs rá idõm, nincs hozzá kedvem, inkább nem érdekel az egész.
Egyébként biztosan nagyon tuti jó rendszer -csak nekem nem jött le, hogy miben ...
*5 éves gép: Pentium 2.66+1GB RAM+250GB HDD , etc.
Konfig: Speeze Setét színû doboz + Samsung monitor + Fekete! billentyû + A4tech egér + Windows 98 SE + IE5.0. Támogassa adója 1%-ával a \"mentsük meg a Win98-at\" alapítványt!!!!!!!44444
A
A linux az meg egy kuka. Ha meglátom törlöm. Már letöröltem pár embernek a gépérõl, nem örültek neki, de szerencsére egyik sem tudott megverni.
Konfig: Speeze Setét színû doboz + Samsung monitor + Fekete! billentyû + A4tech egér + Windows 98 SE + IE5.0. Támogassa adója 1%-ával a \"mentsük meg a Win98-at\" alapítványt!!!!!!!44444
Nekem se szkennerrel se nyomtatóval se a webcamommal nem volt gond.
És mivel nem kellenek driverek linuxban ezért amint felmegy a rendszer érzékeli is mindet és használhatóak is. Viszont szkennerhez én leszedtem egy külön verzérlõ progit hozzá (ehhez sem kell terminál) hogy több mindent tudjak beállítani rajt.
Annyi, hogy nem a legújabbat kell egybõl próbálni, hanem mondjuk fél-1 éve a piacon levõ szériát, és azzal 99% hogy menni fog pöccre
Ha a tamogatott hadverek listajan rajta van, akkor nem, mert az uj linuxos pnp alrendszer kezeli oket. Ha nincs rajta, akkor meg pechje van... (vagy irhat hozza driver-t)
Nem egeszen. Xp alatt a win2k-s kulso az alap gdi motor resze, a luna skin erre jon ra. Ha lassu gepen indul a rendszer, akkor a halozati login ablak eloszor a szurke kulsovel jon fel, kicsivel kesobb tolt be csak a luna skin. Nem mindegy, hogy egy ablakot nyujtott texturakkal rajzolunk vagy fix szinnel kitoltve (texture vs solid fill). Mai gepen persze nem szamit, ugyis van 2D/3D gyorsitas. Viszont a dupla bufferelt, alfa blend-elt vista/win7 desktop sokkal tobb videomemoriat/rendszermemoriat eszik, cserebe kevesebb ujrarajzolasi esemenyt kell a programoknak kezelniuk. A win7 eseten hasznalt regi gdi-s alap kulso azt is jelenti, hogy nem mennek az effekt-ek, a gyorsitas es a szep nagy skin file helyett csak egy szinlistabol dolgozik a rendszer. Ez igazabol akkor jo, ha se 3D, se 2D gyorsitas es dedikalt videokartya sincs a rendszerben es keves a rendszermemoria is tovabba a swap lassu meghajton van.
Az uj win8-as rendszer azert lesz jobb, mert amig csak metros alkalmazas fut, addig nem tolti be a win32 es ezzel a gdi alrendszereket, tehat egyfajta beagyazott os-kent fut, ahol csak teljes kepernyos alkalmazasok vannak. Ez joval egyszerubb es gyorsabb mint ablakok szeleit es sorrendjet keresni ujrarajzolas kozben.
Olyan 700-800 mega ramot eszik (aero off) de amúgy minden tökjó és nem is lassú igazából
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
LZ forever
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
felrak egy ubuntut, és hozzá sem kell nyúlnia a terminálhoz
Az Android meg lehetne egy új flame-thread akár…
A
Szerinted így ki használja?
A
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Másrészt, mibõl gondolod, hogy a WIN8 majd porba tipor mindent? Hisz a Vista hatalmas bukás volt.. De ez nem támasztja alá a te feltételezésed. Hisz mire alapozod?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Végülis azért ez a vezetõ oprendszer 1 év alatt :D:D:D
Lehettek 2020 ba xp-sek, 30 éves gépeken NULLA támogatással. SOk sikert botgeci.
killall imagent