98
  • Daza500
    #98
    Discovery-n egyetlen értékelhető műsor maradt, a How It's Made (Hogyan Készült). Az összes többi megrendezett, agyonerőltetett Amcsi szemét.
  • narumon
    #97
    M1?
  • Rapid81
    #96
    A jó édes k... anyjukat. Mi a frászon fogom én akkor nézni az F1-et? Töltsem le torrentről? M1, TV2, RTL Klub van itthon, hogy rohadnának meg!
  • shaddam
    #95
    Nem nagyon hat meg hogy nem nézhetem az rtl csodás sd adásait.Szar ügy hogy az internethez kell fordulni, de legalább véletlenül sem kapcsolok a kanálisra.
  • ffxi
    #94
    Házon kívül jó volt
  • Etinger
    #93
    Az F1-ben is van erre törekvés. Lásd ezért nincs már tankolás meg ilyenek, hogy üzemanyag spórolásra rámenjenek. Persze nem akarok naiv lenni.
  • sajtosnudli
    #92
    Inkább maradnál csöndbe ha ennyire hülye vagy F1-hez...
    Tetsuo
    Az utcai autók fejlesztésében az egyik legmeghatározóbb tényező az F1 évtizedek óta. Egyébként 2013-tól indul egy olyan széria amire te vágysz..
  • Tetsuo
    #91
    Sokkal jobb lenne valami hasznosabb verseny, mondjuk nem kornyezetkarosito autok versenye. Abban lehetne villantani es fejleszteni!
    Persze nem ugy, hogy minden auto egyforma, mert akkor az nem technikai verseny, hanem barmely ceg barmely sajat fejlesztett jarmuvel, kulonbozo (anyagi) csoportokban.
    Ilyen versenyt meg neznek is...
  • narumon
    #90
    "Nem tudom, hogy keseregjek vagy örüljek a hírnek, mert ez egyben jelenti a jelenlegi kommentátorok cseréjét is (pedig azok jók), ugyanakkor remélhetőleg végre megszűnik a versenyek közbeni idegesítő reklámozás."

    Nem jelent cserét, mert a jelenlegi kommentátorok külsős emberek, azaz ha az M1 ad nekik munkát akkor ott fognak dolgozni.
  • narumon
    #89
    "Sokkal szívesebben nézek márkaversenyeket, ahol minden autó teljesen egyforma, és tényleg minden a pilótán múlik."

    Ééés maga a verseny meg egy dügunalom. Vagy csak nem vagyunk egyformák.
  • narumon
    #88
    "Mióta értelmes a Forma-1? Ne röhögtess. Autóval körbe-körbe és nem az nyer, aki a legjobb, hanem akinek az autója jó? Röhej."

    No ezt ilyen kifordítottan majd minden sportról el lehet mondani ennyi erővel.
  • lordsithlord
    #87
    Nem tudom, hogy keseregjek vagy örüljek a hírnek, mert ez egyben jelenti a jelenlegi kommentátorok cseréjét is (pedig azok jók), ugyanakkor remélhetőleg végre megszűnik a versenyek közbeni idegesítő reklámozás.

    Megjegyzem, amit a TV2 csinál, az se rossz, leadnak szombat este egy filmet, majd vasárnap délután újra... Eddig is szinte csak ismételgettek (sőt, mozipremier címén nemegyszer már korábban is adott filmet adtak le), de legalább volt idő két ismétlés között...

    Válság ide vagy oda, egyszerűen fogalmazva ez a TV-zés egyre kevésbé szól a minőségről meg az igényes műsorokról, sőt, gyakran a nézői igényeket is hagyják a fenébe, hiszen ez az egész a PÉNZRŐL szól...
  • jocking
    #86
    Hiába variálnak, szarból nem lehet várat építeni.
  • Wearwolfff
    #85
    Legyen akármilyen jó pilótája a trabantnak, és még ha lennes is elég pénze a nevezési díjra a trabantnak, egy trabanttal nem nyerhet versenyt a pilóta, csak ha beültetik a ferrariba vagy a mercedesbe.

    Természetesen nem csak a kocsi számít, hanem a pilóta is. De amelyik csapatnak kevesebb pénze van, azok nem tudnak úgy fejleszteni, és gyengébb minőségű alkatrészeket használhatnak. Ha a motor sokat zabál, és háromszor kell kiállni miatta, szemben a kétszer kiállókkal, már nem leszel első, ha csak nem bénázik az aki elöl van, és az esetek 95 százalékában nem bénázik. Ha tizedekkel lassabban gyorsul százra az is sokat számít. Ha minden csapat tökéletesen egyforma autókkal indulhatna, akkor azt mondom, hogy kiegyenlített a verseny, de a F1 mindig is a fejlesztések versenye volt. Egy idő után leszoktam róla, hogy évről-évre mindig ugyanazokat a csapatokat és pilótákat láttam az élvonalban. A többiek meg csak azért vannak, mert hát 22-ből elsőnek lenni mégiscsak szebben hangzik, mint 10-ből.

    Sokkal szívesebben nézek márkaversenyeket, ahol minden autó teljesen egyforma, és tényleg minden a pilótán múlik.
  • laziga
    #84
    Jaj úgy tudok röhögni a f1 hülyéken meg az értettleneken is persze, hogy a kocsi számít adok trabit győzzél vele:)
  • zetortraktor
    #83
    Mióta értelmes a Forma-1? Ne röhögtess. Autóval körbe-körbe és nem az nyer, aki a legjobb, hanem akinek az autója jó? Röhej.
  • John86
    #82
    " Ész nélkül szünteti meg műsorait az RTL Klub: a Forma-1 is repül "

    Hát én nagy F1 rajongó vagyok, és ha a F1 is repül akkor az RTL klub is nálam... Semmi értelmes műsor nincs ezen a csatornán. Csak a sok sok szappanopera, jósda közel 500 Ft-os hívásdíjjal, és a többi parasztvakító megrendezett valóságsóról NEM beszélve...
  • kalapos01
    #81
    Persze, hogy nem az, de az sem reprezentatív, hogy azt mondja, hogy "egyértelműen" 95%. Én csak mutattam neki egy ellenpéldát.
  • Tetsuo
    #80
    Egyertelmu, hogy egy netes szavazas nem reprezentativ.
  • Tetsuo
    #79
    Ez a tipikus Narxis trollkodas.
    Honnan veszed, hogy szet sem nezek?! Az altalad emlitett szarokrol is szolt az alabbi hozzaszolasom, idiota. Ingabb te nezzel szet vagy jobban meg, amit bambulsz egesz nap.
  • JMáté
    #78
    A hülyeségek belepofázásról jut eszembe. Ha te nem ilyen vagy, ne vedd magadra, de van egy ismerősöm akivel mindig nagyon mókás sportközvetítést nézni. Az a szokása hogy nem figyel oda, folyton szidja a kommentátorokat hogy milyen hülyeségeket beszélnek, aztán visszamondja szószerint amit a kommentátor mondott, és fel se tűnik neki. De még akkor is ha teljesen szubjektív dolgokról van szó, pl. kommentátor: "hmm... milyen csinos ez az úszólány" barátom:"hmm.. egész csinos ez az úszólány"
    :D
  • Vogel
    #77
    sandz-nak +1!
  • kalapos01
    #75
    "Egyértelmű hogy az emberek 95%-a ott nézi a forma-1-et, ahol magyar a közvetítés"

    Annyira egyértelmű, hogy még a szavazás sem ezt az eredményt mutatja. Ha 5% nem annyira hülye, hogy az RTL Klubon nézze, akkor 10 vagy 20% is lehet nem annyira hülye. Itt is mennyien szidják az RTL-t. Nekem sem jutna eszembe magyaron nézni. Minek nézzem úgy, hogy belepofáznak hülyeségeket? A legjobb motor- és rádióhangokkal.
  • scarabeus86
    #74
    Remélem az F1 az M1-en lesz, ugyanis csak az, és az RTL jön be szobaantennával, más műsort meg nem nagyon nézek.
  • JMáté
    #72
    Lehet, de ez nem változtat azon hogy az országban van 8 ember aki nézi. Én csak ennyit állítottam.
  • syn7h37ic
    #71
    Éljen! Végre nem ezen a koszos szemét adón nézem majd az F1-et. Élő adásban(!) a szaros reklámjaikkal húzzanak el a *#@&##-ba. Remélem olyan adó veszi át, amelyik ilyen hányingert keltő reklámokat nem dob be a forma1 közvetítésbe. Csak azért sem veszek hánkúk-tájörsz gumikat vazze! Onnantól kezdve nem érdekel, kié lesz a jog, még talán azt is megérjük, hogy HD adás lesz.
  • socheater
    #70
    "Szoktad nézni a Forma-1-et?
    Igen, az RTL Klubon.
    Igen, más csatornán.
    Ilyen hülyeséget nem nézek"

    Meg kellene tanulni szavazást készíteni. Egyértelmű hogy az emberek 95%-a ott nézi a forma-1-et, ahol magyar a közvetítés. Ez gyakorlatilag egy teljesen értelmetlen, hasztalan szavazás. Úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy "Melyik csatornán néznéd legszívesebben a forma-1-et?"

    Nehéz lenne átgondolni a szavazást publikálás előtt?
  • Narxis
    #69
    Mindenki maga választhat, nagyon erőltetett és izzadtságszagú az érvelésed. Az a baj, hogy szét se nézel, hogy milyen ismeretterjesztő csatornák érhetők el. A Discovery egy a sok közül. Én a Viasat Explorert és Viasat History-t és még ha elérhető neked a Nature-t ajánlom. Kevesebb reklám és igényesebb téma van rajta, engem is zavar, hogy a Discovery "elfajzott" de rengeteg más csatorna van még a témában. Nem tudom, hogy Angliában mi elérhető és mi nem, de itthon nem hiszem el, hogy valaki nem talál magának olyan csatornát ami az ízlésének megfelelő. Vagy lusta utána nézni vagy nem akar érte fizetni. Akármelyik is az ok teljesen alaptalan a panaszkodás. Ez tipikus emberi mentalitás, hogy belepofázunk más dolgába és meg akarjuk mondani, hogy mi a frankó. Aki igazán értelmes akar lenni az nem foglalkozik azzal, hogy mi megy az RTL Klubon vagy a TV2-n.
  • Tetsuo
    #68
    Ez a szabadsag azert nem akkora.
    A tv-t oktatasi celra is lehetne hasznalni, muvelteget, bizonyos nevelest segito eszkoz is lehetne, valojaban ennek lenne ertelme, nem egy hollywoodi altatogyar tablettainak osztogatasanak.
    En pl. szeretnek vmi oktato musort nezni, ami nem csak primitiven szorakoztat, hanem tanit es az is jo lenne, ha arra, amit en szeretnek. De ilyen csatorna nincs. A Discovery, NG es tarsaitol kiraz a hideg. 1 perces plusz informaciot fel oraban mondanak el, harsanyan gagyi szineszekkel eljatszva a vizsgalt szituaciot, kozben suhogo betukkel irjak ki, a tema rekordjait, pl. mekkora szarik egy elefant vagy hany betut tartalmaz egy level Kossuth-tol, mig a lenyeg elvesz, aztan reklam reklam hatan... a tobbi csatornat nem is jellemzem.
    Szoval ezert nincsen tv-m.

    A radiok regen is szorakoztattak, de jat es iranyt is mutathattak, ma ez nicns igy. Ma hatalmas szerzodesek vannak, mikor mennyit es hogyan kell jatszania egy-egy adonak. A szerkeszto maximum a sorrendet hatarozhatja meg, a musorvezetok pedig egyre butabbak es primitiv harsanysaggal probaljak novleni a hallgatok szamat..

    A munkahelyemen (Ángliaban) kotelezo hallgatnom a helyi radiot, amiben a leggagyibb angol popzene szol, szoftverrel javitott enekesektol naponta minden szam 5x, honapokon at. A radioval szerzodese van a raktarcegnek, igy ingyen hallgathato, aminek sok kollega orul, en nem. A jazzt szeretem, eselyem sincs 100km-en belul ilyen zenet hallani internet nelkul. Gyorben azert mas volt a helyzet.
    A klasszikus zenet is szeretem, de nem a Classic FM-en egyszerusitett track listeket, hanem pl. a Bartokon meg elfogadhato.. de kozeledunk a nygathoz!
    Fejlodunk. Lassan eltunik minden, ami ertek volt es mindenki egyengagyi lesz. Persze naivan gondolhatod, hogy mindenki maga valaszthat, de ez nem igy van.
  • dyra
    #67
    :D kb olyan 2 millió ember ahogy a nézettségi adatokat elnézem. Amúgy nem mindenkinek "A vers mindenkinek" való. Vannak akik csak más idiótaságán vagy hülyeségein akarnak nevetni lásd Győzike vagy VV.ÉS hát az RTL még büntikkel együtt is nyomatja. Ezek szerint a hirdetők is szeretik. Amúgy meg mindenki oda kapcsol ahova akar. Engem is zavart régebben de aztán rájöttem, hogy mivel én nem nézem és a családom sem ezért, hogy más nézi nekem nem oszt nem szoroz. Sőőőt mint mondtam a TV akár el vagy ki is tudom kapcsolni. Aki meg nézni akarja hagy nézze. Ne bántsuk ezért őket.
  • Tetsuo
    #66
    Ez egy pozitv hir, vegre sokara itt a filmrovatban.
  • Ender Wiggin #65
    Csak négy magyar adóm van romániában, az ATV az egyik. Én szeretem a műsoraikat. Mert nem nyálzó hőzöngés, még ha politikáról van is szó.
  • Carmageddon
    #64
    De úgy nem tudja, hogy milyen, játék közben te, nem lát bele a játékba lol.
  • passatgt
    #63
    +1, egyre jobban kezd hasonlítani az angol bbc-s felépítéshez
  • passatgt
    #62
    "mivel akinek nincsen számítógépe az is meg tudná nézni, hogy milyen játékokat adnak ki mostanság."
    érzed az ellentmondást?:D

    "retkes szar valóságshow"-kat meg nem kötelező nézni, van egy ilyen távirányító a tv-khez általában, azokkal lehet műsort váltani
  • Carmageddon
    #61
    Hát igen elmehetnének a büdös faszomba ezek a retkes szar valóságshowok, de most komolyan ki a faszom kíváncsi arra, hogy mit művelnek egy zárt házban azok a szerencsétlenek.
    Meg az Xfaktor is kit érdekel olyan igénytelen zenéket adnak be azok a hülyék, hogy az már fáj, elég ha a bemutatóját megnézem, már attól falnak megyek annyira idegesítő. Ha zenét akarunk hallgatni akkor ott a rádió, és igazi zenészekkel akik ezt csinálják évek óta, nem az ilyen balfaszok mint itt vannak ebbe a műsorba.
    Helyettük az kéne, hogy egy kifejezetten játékokra hangolódó műsort berakni, és legalább az értelmesebb is lenne, mivel akinek nincsen számítógépe az is meg tudná nézni, hogy milyen játékokat adnak ki mostanság.
    A Barátok Közt is vége lehetne már igazán, nem tudom még meddig húzzák már azt is megy már több mint 10 éve kb.
  • Caro
    #60
    Kövezzetek meg, de számomra az M1 az egyetlen nézhető csatorna. :)
    Igaz is, hogy filmeket, sorozatokat nemigen szoktam nézni, de ha felbukkan egy-egy érdekes, ott legalább reklám nélkül lehet végignézni.
  • zseko
    #59
    Sajnálom a XXI. századot, bár nem sűrűn néztem a késői időpont miatt. A Házon kívül is érdekes volt néha, mikor éppen láttam. Az F1-et különösebben nem sajnálom, nem sűrűn néztem, az Esti Showder-nél is inkább a vendégre lennék kíváncsi mint Fábryra, de sztem ez is esélytelen. VV, BK és hasonló színvonaltalan f@szságok pedig az összes adón megszűnhetnének már végre, tartsanak helyette inkább adásszünetet, az is értelmesebb, és még lehet spórolnának is...

    Átolvasva a hozzászólásokat sandz-nak adok igazat, sztem elég reálisan fogalmazott, és kb. ugyanígy látom én is a tv-t.
  • gravicam
    #58
    zetorom, te sem lehetsz egy észlény, ha ilyeneket írsz...
    vagy ha ismered személyesen Viktort és véded, akkor értelek.
    Mindenesetre az biztos, h Szekeres Viktor totálisan alkalmatlan a cikkírásra.
    Viktor, ha olvasod... kérlek neked is jobb, ha időben abbahagyod és valami mással kezdesz el foglalkozni..
  • dzsagon
    #57
    légyszi pusztuljon az egész adó!