155
-
#74 Inkább 3310 :D az jobb (: -
speed2006 #73 Én senkit nem nézek le. De mivel a 286-os korszakban kezdtem, hidd el van fogalmam róla. -
speed2006 #72 Annak aki csak telefonálni kell, az vegyen Nokia 3110-est. -
Sequoyah #71 Csak azért mert nem értesz hozzá, még nem kell leszólni az informatikusokat... -
speed2006 #70 Vagy a Samsung az androiddal? OP rendszerről beszélünk, vagy mifene. -
Sequoyah #69 Sok ezer? A fogyasztók potenciális tábora meg olyan pár100 millió. Szerinted kire méretezzük a terméket, az 1000-re, vagy a 100 millióra, aki kapcsolattartásra akarja használni a TELEFONT? -
speed2006 #68 Na megint egy értelmes észrevétel. Hogy jön össze a Galaxy a Chrommal? -
#67 A mai világban már az is informatikus aki fel tud telepíteni egy játékot és nem csak facebook-on játszik (: -
#66 Hát igen. Ha nem is túl nagy de egy kis árnyalatnyi különbség azért van a két kifejezésben (: -
speed2006 #65 Hogy jön ide az itunes? Idióta igények? Aztán meg kb sok ezer emberről tudok, aki használja az ELM327-et. Ebből 30-at személyesen. De gondolom fogalmad sincs mi a rák lehet az. Mint ahogy szerintem informatikus sem vagy. -
#64 Az kellemetlen ha 5 perc alatt még csak a "program listánál" jársz (: -
Szartúriusz #63 "Na én ezt itt SG-n most és tőled hallom először."
Rosszul fogalmaztam: kiforrottabb. -
Sequoyah #62 Elvileg a másolások miatt. De kétlem, hogy csak annyi a baja, hogy a Samsung Galaxy hasonló formájú... Utána kéne nézni, hogy pontosan mely megoldások ellopásával vádolja a google-t, lehet vannak köztük komoly szabadalmak is... -
Sequoyah #61 Jó, te meg old meg, hogy a itunes-t össze lehessen kötni az androidos telefonnal...
Úgy bírom amikor érvként az emberek idióta igényekkel jönnek:) Ha neked olyan fontos, hogy azt az ELM-et össze lehessen kötni a telefonnal, és iOS alatt nem megy, akkor használj androidot. Szted a népesség hány %-a igényli ezt? -
speed2006 #60 Biztos nem vették fel a postázóba sem dolgozni. -
speed2006 #59 Van egy ELM bluethootsos interfacem és egy Holux M-1000b. Ugyan,, old már meg nekem hogy ösze tudjam kapcsolni az iPhonemmal. A Holux az a másikon is csak trükkösen megy, de megoldható. -
Sequoyah #58 5 perc alatt tényleg csak az ikonokig (bocsánat, programlistáig) lehet eljutni. Így megértem, hogy fogalmad sincs a működéséről. -
#57 Még mindig nem kaptam választ arról hogy miért bonyolultabb. Amit írtál az kb "azért, mert" stílusú válasz volt. -
#56 Képzeld volt a kezemben WP7-es teló és 5 perc alatt meggyőzött hogy soha többé nem nyúlok olyanhoz még egyszer. -
Sequoyah #55 Pont most volt egy cikk valahol, hogy szabályos keresztesháborút hirdetett régebben ellenük, de nem találom a cikket:S
Másol-nem másol a google, de ez azért túlzás:) -
speed2006 #54 Ennem Steve-nek nagyon a begyében van a Google. Az egyik interjúban a Google Chrome-röhögte ki, azt gúnyolta. Mintha ők jobbat csinálnának. -
Sequoyah #53 "nagyon megerőltető az ujjaddal megérinteni a kijelzőt, bár az apple-nél is így van :S ? "
Nem, nem megerőltető.
Bocsi, hogy nem válaszoltam erre:) -
Sequoyah #52 Az iOS alatt egy cseppet jobban lehet megoldani meg UGYANAZON dolgokat.
A WP7ről pedig nyilvánvalóan lövésed sincs hogy működik, akkor ne szólj hozzá, csak mert láttál 2 képet a menüjéről... -
speed2006 #51 Hát én nem vagyok informatkus, de elöbb oldok meg bármit, mint IOS alatt. A rondaság meg szubjektív dolog. Azon kívűl meg arra használom, amire akarom, nem pedig amire engedik. Ez pedig nálam elég észérv, hogy az android mellett döntsek. -
#50 Mellesleg az eredeti kérdésemre még nem válaszoltál! -
#49 Nálad vannak félre értések!
1. Írod hogy bonyolult: leírtam hogy a felhasználók 99%-a mire használja a telóját.
2. Ha bonyolultabb dolgokat akarsz informatikusként akkor ne ijedj már meg kisebb apróságoktól.
3. A "drága" Apple terméke, a korábban leírtakhoz képest, túl sok dolgot nem nyújt.
4. a WP7 egyébként tényleg nem ilyen, ugyan még ennyit sem tud. Van egy listád ahol válogathatsz, überOS!!! (: -
Sequoyah #48 Bocsi, értelmet nem tudok adni neked:S Ha neked ennyiben kimerül az egész...
Amúgy a wp7 pont nem ilyen:) -
#47 Arra gondoltam hogy az android is annyiból áll mint a többi, vannak ikonok amik elindítanak egy alkalmazást és van olyan ikon ami még többet hoz be! Ez szerintem iszonyat egyszerű és nem értem hogy mi a bonyolult ebben. -
Sequoyah #46 Huhh, valahol nálad nagyon eltorzult amit írtam:D -
#45 Bocsi, de elmagyaráznád hogy mi az a bonyolult? nagyon megerőltető az ujjaddal megérinteni a kijelzőt, bár az apple-nél is így van :S ? -
Sequoyah #44 Nagyon sok mindenkinek túl bonyolult az android. Nekem is, pedig informatikus vagyok. Nem azért mert nem tudnám felfogni, mert nyilván fel tudnám, de egyszerűen nem érdekel, én csak használni szeretném. És sok-sok hozzám hasonló van, aki nem a számítógép bonyolultságát akarja egy telefonban, hanem csak a funkcióinak egy nagyobb részét, de egy telefon egyszerűségével.
Az Apple ezt ismerte fel az iPhone-al, és piacvezető lett, szóval ne mondd hogy hülye gondolat:) -
Sequoyah #43 Néha jó, néha pofátlan...
Hogy hol a határ sose derül ki. Van amikor pofátlanul másolnak büntetlenül, van amikor evindens dolgokat használnak újra, mégis megy a per...
A másolás nem feltétlenül a kezdőképernyőre vonatkozik, de nem ismerem a rendszereket már ilyen mélységben, úgyhogy csak más hozzáértőbbekre tudnék hivatkozni... -
#42 Persze, hogy feltuno a hasonlosag. Mindketto a hagyomanyos, tobb evtizedes UI koncepciot (ikonok, gombok, menuk, gorgetosav, stb) koveti. Az iPhone is csak egy a sorban. A WP7 ebbol a koncepciobol probal kicsit kilepni.
Amugy meg miert ne masolhatnak egymasrol a jo dolgokat? Ezzel a felhasznalo jar jol.
-
Sequoyah #41 Hogyhogy soha többé? Épp most írtad, hogy WM6.5-öd volt, szóval még soha nemis volt WP7-ed:)
-
mortep #40 Ballmer hozza a formáját. A WP7 a sor végén kullog és van pofája ráfogni a kudarcukat arra, hogy az android olcsó.
Jelenleg Winm 6.5 alapú telefonom van és azzal az érzéssel fogom leváltani, hogy soha többé WP.
Inquisitor +1 -
z3d #39 Ez azért kicsit csúsztatás, már csak azért is, mert nem egyszer mondtam én is, hogy van, amiben az almás termékek jobbak, csak pár, számomra fontos dolog miatt, amit az android tud, az alma meg nem, nem almát veszek.
A busz-vonatos hasonlat nagyon jó volt, az eddigi legjobb. Grat :) -
Sequoyah #38 Hát elég egymás mellé tenni a kettőt, elég feltűnő hasonlóság. Ehhez képest tedd oda a WP7-et, hogy mennyire hasonlít:) És ez csak a felszín...
Steve Jobs se véletlenül indított háborút az android ellen. -
#37 Valaki egyszer kifejthetne, hogy mit masolt az Android az iOS-rol. Az ikonokat? Netalan azt, hogy egymass melle rakja oket az app drawerben? -
Sequoyah #36 Tény, hogy a legújabb android elég pofátlanul másolja a WP7-et:) Mondjuk sose az innovációról voltak híresek, eddig az iOS-t másolták... -
#35 "Ezer helyen elismerik az androidosok is, hogy jobb az a szájbavert apple."
Na én ezt itt SG-n most és tőled hallom először.