155
-
Sequoyah #114 Metro felületed van neked is? -
speed2006 #113 Hoppá. ez nálam is ott van. És még? -
speed2006 #112 :) Ne szídd a Samsungot. :))))))))))))))) Azt használom. Igaz nem a gagyi Samsung Galaxy Mini Chic White-ot. :)
-
Sequoyah #111 Email, IM, szociális hálók, tőzsde, események, találkozók stb... -
hurkaur #110 Nem lennek meglepve, ha google forkolna az androidot, es csinalna egy hasonlo, de inkabb egy telefontipusra szabott rendszert (ala nexus). Mert amit jelenleg a mosogepgyarto meg a hajvasalo cegek muvelnek a rendszerrel, az ultra gaz es nem osszeeggyeztetheto a celjaikkal. -
speed2006 #109 Jaaa. Ok, értem. De ez megoldható. Létezik rá megoldás. Igaz alapból nem a kűlsőre telepűl, de át lehet helyezni. Gyakorlatilag mindent. -
speed2006 #108 Mi az az információ, amivel többet kapsz WP7 alatt, mint bármelyik másik rendszer alatt? -
#107 "Ez jó rész a program írójának a hibája, szerintem. A másik, hogy ha már "okostelefon", akkor az általában OP rendszert használ, amihez nem elég 256 mega memoria. A Blade 512. Most csak mondtam egy számot, nem tudom a többi ZTE mennyivel rendelkezik. De ez bármelyik rendszerre igaz. Minnél fejlettebb, annál több kell neki."
Valamit félreértettél. Nem azzal van a gond, hogy mennyi memóriát használ, hanem, hogy nem lehet TELEPÍTENI! Ott van benne egy 32GB-os SD kártya jórészt üresen, és van egy belső memóriád ami meg kotta tele van, mert nem tudod annak a nyüves programnak megmondani, hogy az SD kártyára települjön. Remélem így érthetőbb. -
Sequoyah #106 Nem mondtam hogy rosszabb. Akinek ilyen igényei vannak, amit androiddal lehet kielégíteni, vagy olcsó mobilt akar, annak azt mondom androidot vegyen.
Fapados alatt azt értem, hogy a WP7 felülete például sokkal jobban él, sok információt közvetít, amellett milyen egyszerű, és a legfontosabb, az a folyékonysága a rendszernek. -
speed2006 #105 Részben igazad van. Ezt alá is írom. Bár nekem ezzel nincs gondom, mivel van elég kapacitásom. de ez főleg telefon függő. Mármint Android alatt. ezért nem is szoktam statisztikai adatokkal jönni, mert ugyi az IOS egy telefon tipusra szól, az androidot meg minden jött-ment használja. És ez a gond. Ha a gagyi gyártók miatt nem kéne lehúzni a rendszert, hidd el más lenne a véleménye sok embernek. -
speed2006 #104 :D
-
#103 "ahhoz, hogy valaki a Windows Phone-t használni tudja, nem kell számítógépes szakinak lennie, mindez nem mondható el ugyanakkor az Android esetében"
Pf, most felidézem, hogy az Android használatához milyen tudás kell .... ahha, akkor a WinPhone annyira gagyi, hogy még ennyit sem tud :D -
speed2006 #102 Hosszabb WP7 használat? Hú de régen jelent meg. Süt belőled hogy nem sok fogalmad van az egészről. Maximum az Android ellenesség jön le nekem. egyik sem rosszabb a másiknál, csak más. Mit értesz fapados alatt? -
hurkaur #101 Jah, mint ahogy a fakanal is evesre. Ez egy annyira elpuffogtatott kozhely mar, egnek all a hajam. -
hurkaur #100 Igen tudom, csak kiemeltem android egyik legnagyobb nyugjet - hala a rendszer toredezettsegenek. -
speed2006 #99 Valami májkroszoftos emberke. -
speed2006 #98 Valaki azzt mondta egyszer, ha jól emlékszem, hogy 64 kb mindenre elég. -
speed2006 #97 "De ez bármelyik rendszerre igaz. Minnél fejlettebb, annál több kell neki."
Pontosabban ezt írtam. Sehol nem azt hogy az androidról beszélek. -
hurkaur #96 android == "Minnél fejlettebb, annál több kell neki"; -
speed2006 #95 Ez jó rész a program írójának a hibája, szerintem. A másik, hogy ha már "okostelefon", akkor az általában OP rendszert használ, amihez nem elég 256 mega memoria. A Blade 512. Most csak mondtam egy számot, nem tudom a többi ZTE mennyivel rendelkezik. De ez bármelyik rendszerre igaz. Minnél fejlettebb, annál több kell neki. -
Sequoyah #94 Amúgy mindezeken felül azt nem lehet leírni, specifikálni, hogy milyen érzés androidos telefont használni egy hosszabb iPhone/WP7 használat után. Nagyon fapados érzés, mintha pár évvel korábbi technológiákat használnék... -
#93 "Arra gondoltam hogy az android is annyiból áll mint a többi, vannak ikonok amik elindítanak egy alkalmazást és van olyan ikon ami még többet hoz be! Ez szerintem iszonyat egyszerű és nem értem hogy mi a bonyolult ebben."
Már egyszer leírtam, de leírom mégegyszer csak neked: Barátom áthozta az androidos telefonját (ZTE), hogy a memóriába rak csak programokat az meg kicsi és mindig betelik. Kis nyomkodással rájöttem, hogy hogy a rákba lehet átrakni őket az SD kártyára DE (és itt jön a turpisság) arra már fél óra nyomkodás után sem jöttem rá, hogy némelyik programot miért nem engedi, és így hogy a francba lehet használni (mert mindig tele a memória)...
Ennél tovább én nem nyűglődtem vele, de ha egy ennyire minimálsi követelményre, perceket, mi több fél órát kell ráfordítanom akkor az a rendszer/telefon engem már nem érdekel. -
Sequoyah #92 Ne szőrszálhasogass... Erősen rokonértelmű fogalmak, és amit én akarok mondani, arra mindkettő egyformán jó... -
#91 És nem volt ott senki, hogy pofándobja egy tojással? -
speed2006 #90 De az elöbb kommunikációrol írtál. Ne keverjük a fogalmakat. -
Sequoyah #89 Bocs, akkor:
Kapcsolattartást írtam, nem telefonálást. Telefon, skype, email, msn, facebook, információgyűjtés az internetről, böngészés + zenehallgatás, videózás, 1-1 játék ami út közben jól jöhet.
Ezek azok, amikre egy normál felhasználó használja a telefonját. Ezeket a WP7 maximálisan kielégíti, szinte még appot sem kell telepíteni hozzá. -
Sequoyah #88 De mobil platformot nem fognak 200k-s felhasználóra sem építeni:) Itt milliókról beszélünk legalább. Az a 200k, akinek ennyire fontos, az androidos lesz... Ha az ilyenekre lőne mondjuk az Apple, akkor cserébe lehet milliókat veszítene el... -
Sequoyah #87 Pont, hogy nem akarok se telefonra való programozással foglalkozni, se semmi. Épp annak örülök, hogy kiszakadhatok kicsit a programozó felfogásból, és magától jól működik a telefonom mindenféle hekkelés/programozás nélkül. -
llaszlo #86 Ez a Ballmer mindig is egy idióta volt. Először kinevette az iPhone-t most meg leszólja az Androidot. A majom kirohanásáról meg már ne is beszéljünk. Ez egy pocs. -
speed2006 #85 Ahhoz kéne egy nem kis kapcsolat az autógyártó cégekkel. Nem szeretik kiadni a szenzorok kódjait. Annélkűl meg semmit nem tudnál kezdeni vele. -
speed2006 #84 Kapcsolat tartást írtál. -
#83 pedig pont most gondolkodtam el rajta hogy írok egyet androidra, de ezek szerint már beelőztek :( -
speed2006 #82 A Marketből 200k fölött szedték le a hozzá való alkalmazást. Ergo, van rá igény. -
#81 Egyébként ha Java-val foglalkozol akkor számodra jobb választás lenne az android. Hisz nem kellene túl sokat tanulnod hogy megfelelő alkalmazást írj magadnak (: -
speed2006 #80 Az ELM327-et az autókban használják, diagnosztikai célból. Tudtommal legalább 2 millió példányt adtak el belőle. -
Sequoyah #79 Nem mondtam, hogy nem. De te nem ezeket kérted számon a telefonokon... -
#78 Ezeket az összes nem "klasszikus" telónak titulált eszköz is kiszolgálja (: -
speed2006 #77 Pont hogy hálózati renszerek kiépítésével foglalkozom. Vannak a dolgozók és én. Bizonyos szinten akkor is értenem kell hozzá, ha nem én végzem az érdemi munkát. -
Sequoyah #76 Kommunikációt írtam, nem telefonálást. Telefon, skype, email, msn, facebook, információgyűjtés az internetről, böngészés + zenehallgatás, videózás, 1-1 játék ami út közben jól jöhet.
Ezek azok, amikre egy normál felhasználó használja a telefonját. Ezeket a WP7 maximálisan kielégíti, szinte még appot sem kell telepíteni hozzá. -
Sequoyah #75 Nyilván te az informatika egy másik részével foglalkozol. Mifelénk, (Java, SQL, nagyvállalati rendszerek, stb...) nem foglalkozunk ELM327-el, és még soksok dologgal, ami az informatika része ugyanúgy. Ahogy a fülsebésznek se varrja össze a bokámat, de nem mondom rá hogy nem orvos...