Az Androidot támadta Steve Ballmer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄
Laza
"ahhoz, hogy valaki a Windows Phone-t használni tudja, nem kell számítógépes szakinak lennie, mindez nem mondható el ugyanakkor az Android esetében"

Pf, most felidézem, hogy az Android használatához milyen tudás kell .... ahha, akkor a WinPhone annyira gagyi, hogy még ennyit sem tud 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hosszabb WP7 használat? Hú de régen jelent meg. Süt belõled hogy nem sok fogalmad van az egészrõl. Maximum az Android ellenesség jön le nekem. egyik sem rosszabb a másiknál, csak más. Mit értesz fapados alatt?
Jah, mint ahogy a fakanal is evesre. Ez egy annyira elpuffogtatott kozhely mar, egnek all a hajam.

killall imagent

Igen tudom, csak kiemeltem android egyik legnagyobb nyugjet - hala a rendszer toredezettsegenek.

killall imagent

Valami májkroszoftos emberke.
Valaki azzt mondta egyszer, ha jól emlékszem, hogy 64 kb mindenre elég.
"De ez bármelyik rendszerre igaz. Minnél fejlettebb, annál több kell neki."
Pontosabban ezt írtam. Sehol nem azt hogy az androidról beszélek.
android == "Minnél fejlettebb, annál több kell neki";

killall imagent

Ez jó rész a program írójának a hibája, szerintem. A másik, hogy ha már "okostelefon", akkor az általában OP rendszert használ, amihez nem elég 256 mega memoria. A Blade 512. Most csak mondtam egy számot, nem tudom a többi ZTE mennyivel rendelkezik. De ez bármelyik rendszerre igaz. Minnél fejlettebb, annál több kell neki.
Amúgy mindezeken felül azt nem lehet leírni, specifikálni, hogy milyen érzés androidos telefont használni egy hosszabb iPhone/WP7 használat után. Nagyon fapados érzés, mintha pár évvel korábbi technológiákat használnék...

narumon
"Arra gondoltam hogy az android is annyiból áll mint a többi, vannak ikonok amik elindítanak egy alkalmazást és van olyan ikon ami még többet hoz be! Ez szerintem iszonyat egyszerû és nem értem hogy mi a bonyolult ebben."

Már egyszer leírtam, de leírom mégegyszer csak neked: Barátom áthozta az androidos telefonját (ZTE), hogy a memóriába rak csak programokat az meg kicsi és mindig betelik. Kis nyomkodással rájöttem, hogy hogy a rákba lehet átrakni õket az SD kártyára DE (és itt jön a turpisság) arra már fél óra nyomkodás után sem jöttem rá, hogy némelyik programot miért nem engedi, és így hogy a francba lehet használni (mert mindig tele a memória)...
Ennél tovább én nem nyûglõdtem vele, de ha egy ennyire minimálsi követelményre, perceket, mi több fél órát kell ráfordítanom akkor az a rendszer/telefon engem már nem érdekel.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ne szõrszálhasogass... Erõsen rokonértelmû fogalmak, és amit én akarok mondani, arra mindkettõ egyformán jó...

Pretorian
És nem volt ott senki, hogy pofándobja egy tojással? <#nevetes1>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

De az elöbb kommunikációrol írtál. Ne keverjük a fogalmakat.
Bocs, akkor:
Kapcsolattartást írtam, nem telefonálást. Telefon, skype, email, msn, facebook, információgyûjtés az internetrõl, böngészés + zenehallgatás, videózás, 1-1 játék ami út közben jól jöhet.
Ezek azok, amikre egy normál felhasználó használja a telefonját. Ezeket a WP7 maximálisan kielégíti, szinte még appot sem kell telepíteni hozzá.

De mobil platformot nem fognak 200k-s felhasználóra sem építeni😊 Itt milliókról beszélünk legalább. Az a 200k, akinek ennyire fontos, az androidos lesz... Ha az ilyenekre lõne mondjuk az Apple, akkor cserébe lehet milliókat veszítene el...

Pont, hogy nem akarok se telefonra való programozással foglalkozni, se semmi. Épp annak örülök, hogy kiszakadhatok kicsit a programozó felfogásból, és magától jól mûködik a telefonom mindenféle hekkelés/programozás nélkül.

Ez a Ballmer mindig is egy idióta volt. Elõször kinevette az iPhone-t most meg leszólja az Androidot. A majom kirohanásáról meg már ne is beszéljünk. Ez egy pocs.
Ahhoz kéne egy nem kis kapcsolat az autógyártó cégekkel. Nem szeretik kiadni a szenzorok kódjait. Annélkûl meg semmit nem tudnál kezdeni vele.
Kapcsolat tartást írtál.
csulok0000
pedig pont most gondolkodtam el rajta hogy írok egyet androidra, de ezek szerint már beelõztek 😞
A Marketbõl 200k fölött szedték le a hozzá való alkalmazást. Ergo, van rá igény.
csulok0000
Egyébként ha Java-val foglalkozol akkor számodra jobb választás lenne az android. Hisz nem kellene túl sokat tanulnod hogy megfelelõ alkalmazást írj magadnak (:
Az ELM327-et az autókban használják, diagnosztikai célból. Tudtommal legalább 2 millió példányt adtak el belõle.
Nem mondtam, hogy nem. De te nem ezeket kérted számon a telefonokon...

csulok0000
Ezeket az összes nem "klasszikus" telónak titulált eszköz is kiszolgálja (:
Pont hogy hálózati renszerek kiépítésével foglalkozom. Vannak a dolgozók és én. Bizonyos szinten akkor is értenem kell hozzá, ha nem én végzem az érdemi munkát.
Kommunikációt írtam, nem telefonálást. Telefon, skype, email, msn, facebook, információgyûjtés az internetrõl, böngészés + zenehallgatás, videózás, 1-1 játék ami út közben jól jöhet.
Ezek azok, amikre egy normál felhasználó használja a telefonját. Ezeket a WP7 maximálisan kielégíti, szinte még appot sem kell telepíteni hozzá.

Nyilván te az informatika egy másik részével foglalkozol. Mifelénk, (Java, SQL, nagyvállalati rendszerek, stb...) nem foglalkozunk ELM327-el, és még soksok dologgal, ami az informatika része ugyanúgy. Ahogy a fülsebésznek se varrja össze a bokámat, de nem mondom rá hogy nem orvos...

csulok0000
Inkább 3310 😄 az jobb (:
Én senkit nem nézek le. De mivel a 286-os korszakban kezdtem, hidd el van fogalmam róla.
Annak aki csak telefonálni kell, az vegyen Nokia 3110-est.
Csak azért mert nem értesz hozzá, még nem kell leszólni az informatikusokat...

Vagy a Samsung az androiddal? OP rendszerrõl beszélünk, vagy mifene.
Sok ezer? A fogyasztók potenciális tábora meg olyan pár100 millió. Szerinted kire méretezzük a terméket, az 1000-re, vagy a 100 millióra, aki kapcsolattartásra akarja használni a TELEFONT?

Na megint egy értelmes észrevétel. Hogy jön össze a Galaxy a Chrommal?
csulok0000
A mai világban már az is informatikus aki fel tud telepíteni egy játékot és nem csak facebook-on játszik (:
csulok0000
Hát igen. Ha nem is túl nagy de egy kis árnyalatnyi különbség azért van a két kifejezésben (:
Hogy jön ide az itunes? Idióta igények? Aztán meg kb sok ezer emberrõl tudok, aki használja az ELM327-et. Ebbõl 30-at személyesen. De gondolom fogalmad sincs mi a rák lehet az. Mint ahogy szerintem informatikus sem vagy.
csulok0000
Az kellemetlen ha 5 perc alatt még csak a "program listánál" jársz (:
"Na én ezt itt SG-n most és tõled hallom elõször."

Rosszul fogalmaztam: kiforrottabb.
Elvileg a másolások miatt. De kétlem, hogy csak annyi a baja, hogy a Samsung Galaxy hasonló formájú... Utána kéne nézni, hogy pontosan mely megoldások ellopásával vádolja a google-t, lehet vannak köztük komoly szabadalmak is...

Jó, te meg old meg, hogy a itunes-t össze lehessen kötni az androidos telefonnal...
Úgy bírom amikor érvként az emberek idióta igényekkel jönnek😊 Ha neked olyan fontos, hogy azt az ELM-et össze lehessen kötni a telefonnal, és iOS alatt nem megy, akkor használj androidot. Szted a népesség hány %-a igényli ezt?

Biztos nem vették fel a postázóba sem dolgozni.
Van egy ELM bluethootsos interfacem és egy Holux M-1000b. Ugyan,, old már meg nekem hogy ösze tudjam kapcsolni az iPhonemmal. A Holux az a másikon is csak trükkösen megy, de megoldható.
5 perc alatt tényleg csak az ikonokig (bocsánat, programlistáig) lehet eljutni. Így megértem, hogy fogalmad sincs a mûködésérõl.

csulok0000
Még mindig nem kaptam választ arról hogy miért bonyolultabb. Amit írtál az kb "azért, mert" stílusú válasz volt.
csulok0000
Képzeld volt a kezemben WP7-es teló és 5 perc alatt meggyõzött hogy soha többé nem nyúlok olyanhoz még egyszer.
Pont most volt egy cikk valahol, hogy szabályos keresztesháborút hirdetett régebben ellenük, de nem találom a cikket:S
Másol-nem másol a google, de ez azért túlzás😊