155
  • Kensin
    Ez a vita itt kb olyan mintha a buszokat hasonlítgatnátok a vonatokkal. Melyik a jobb a kettő közül?
    A busz (Android) igaz lassabb a dugók meg kanyargós utak miatt, de cserébe bárhova lehet menni vele. A vonat meg gyors és a fontos helyekre el tudsz vele jutni, csak hát kötött pályás, zárt forráskódú.
    Max az iOS-t és Win-t lehet összehasonlítani, az előbbinek eszméletlen jól ki vannak alakítva a sínek és a vonatok is gyorsak, az utóbbinak meg ez nem igazán sikerül.
  • Inquisitor
    "de ezek az Andoid elleni érvek most nagyon valótlanok...."
    Teljesen azért nem. Még ha a használhatóbb, ámde bugosabb vagy nehezebben frissülő, egyedi gyári felületeket nézzük, akkor is nagyság rendel bonyolultabb, mint a Metro UI. Igaz én még csak Win8 alatt próbálgattam, de nagyon ki van találva, és nagyon egyszerű. Persze az olyan arcoknak mint Én, pont a lehetőségei miatt az Android jön be, csak most pl. azt vedd alapul, hogy sok korosabb ember ha érintőképernyős telefonhoz jut, eléggé szenved vele és utálja.
  • Inquisitor
    Jelenleg ugye több pénzt kap a Microsoft az Androidos telefonok után, mint amennyit a WP tejel nekik :)
  • Inquisitor
    Mai napig nem értem, hogy miért adták ki anno a saját mobiljukat egy szarrá butított WP6.5-el? Nem lett volna ekkora bukta, ha fél évvel később 7.0-val jöttek volna ki. Szerintem.
  • sanyicks
    Akkor csóró vagy, vagy hazudsz? E kettő közűl választhatsz :)
  • Szartúriusz
    Ezekre az "érvekre", szerinted mit lehet írni?? :D

"Az Android egy szemét a maga alkalmazáskínálatával (java), a komolytalan multitaskinggal, ronda UI-val."

Én nem érvelek egyik mellett sem. Egyenlőre az a tény, hogy az apple a legkiforrottabb, de az android is nagyon jó lenne ha odafigyelnének, hogy milyen alkalmazásokat engednek a market-re.
    A win pedig még sehol sincs. Ezért fényezik magukat.
    A picipuha is szeretne még sok sok pénzikét, mert nincs neki elég ...

Én ezt a flamet nem értem, ami minden egyes androidos topikban ott van. Mi a faszért kell egymást basztatni a két tábornak? Mi múlik ezen? Ezer helyen elismerik az androidosok is, hogy jobb az a szájbavert apple. De azt is el kell ismerni, hogy bizony nem sokkal ... És egyenlőre az android előtt is van jövő.
    Már messze nem akkora az apple előnye, mint 2007-ben, és jóval kiélezettebbé fog válni ez a verseny a jövőben.

Inkább örülni kellene a fejlesztéseknek, mert így félévente, évente cserélhetjük a telefonjainkat és gazdagíthatjuk az amúgy is vastag részvényeseket. :D
  • speed2006
    És neked mik az érveid?
  • Ferrer
    Egyébként azt hozzáteszem, nekem is androidos telefonom van, és az új market kifejezetten tetszik. A régi egy szutyok volt. És valóban látszik, hogy miután így 4 év után végre elérnek mindenhova a market fizetős tartalmai (lol), lassan kezdenek már a fejlesztők szenvedni vele, és talán beindul a dolog.
  • Szartúriusz
    A te észérveidet inkább hagyjuk ...

Jó az alma, jobb mint az android. Még ... De azért leszemetezni, nálad jóval komolyabb és értékesebb emberek munkáját nem kellene. Annyira nem szar, mint ahogy azt te állítod.

Az ilyen emberek miatt röhög az sg-n az egész szakma.
  • Ferrer
    Észérvek nincsenek? Szerintem leülhetsz akkor..
  • HM
    ostoba...
  • Ferrer
    Sajnos egyet kell értenem vele. Az Android egy szemét a maga alkalmazáskínálatával (java), a komolytalan multitaskinggal, ronda UI-val.. igazi "linuxfon".
  • Pinyó
    nem smafu, hanem szerintem egy nagy rakás k....
  • DjDano
    Én alapvetően bírom Ballmert és a WP7-t se tartom rossznak, de ezek az Andoid elleni érvek most nagyon valótlanok....
  • Szecsi
    Savanyu a szolo
  • Doktor Kotász
    Amúgy én még mindig ott tartok, hogy a telefonnal telefonálok...
    De ha nagyon okoskodni akarnék vele, akkor szinte mindegyikben van e-mail kliens, határidő napló. Csak egyenlőre még ez nem érdekel.
  • Doktor Kotász
    Piaci kofaként ócsárolja a szomszéd portékáját.
  • sanyicks
    Vagy valahogy olyan fanatikus kritikus tömeget kéne kitermelniük, mint ami az applenek van. De egyelőre kb a fórumokon úgy 7 igazi ms fanatikust láttam akik meghalni is képesek lennének szeretett cégükért, úgyhogy nagyon távol állnak az apple fanatikusok létszámától :)
  • bino512
    nagyon nagyképű XD
  • TommeyIkya
    Kevesli az Android után szedett licenc díjakat?
    Kíváncsi lennék, hogy mennyi bevételük van Androidból és Windows Phone-ból, lehet hogy ezen arány szúrja a szemét? :)
  • B0nFire
    Nem azért írtam, csupán szarkazmusból. :) Úgy tűnik, ők ragaszkodnak hozzá. Pedig nekem sem tetszik. Nem tetszik a mai "letisztult vonalak" trend, amivel is lebutítják a grafikát amolyan Windows95-ös szintre. Minden lapos, szögletes és ronda. Ezen némileg segít a kerekített Seagoe UI font, de majd ezután azt is kitalálják, hogy vissza kell térni a pixelfontokhoz, mert az lesz a dizájn csúcsa.

Isten tudja… Én jobban szerettem az eye-candy csillogó-villogó bárokat, fényes és üvegszerű, tükröződő gombokat. A weboldalakon is. Ott sem jön be a manapság oly divatos Google puritánság majmolása. Minden egyszínű, szögletes és ronda.
  • aronvirginas
    "Nono! És az új innováció, a Metro GUI az smafu?"

Nem. De úgy tűnik mégsem olyan vonzó és felhasználóbarát mint azt a Microsoft hirdeti. Engem sem nyűgözött le, inkább taszított mint vonzott. Én is az Android mellett döntöttem, és nem az ár játszott elsősorban szerepet. Steve Ballmernek igaza lenne az árazással, ha csak az olcsó szegmesnben fogyna jól az Android; azonban a drága telefonok piacát is az Android és az iOS uralja, így azt mondani, hogy elsősorban az ár terén kell versenyképesebbé válni, enyhén szólva is nevetséges.
  • B0nFire
    Nono! És az új innováció, a Metro GUI az smafu?
  • hurkaur
    "Sokkal inkább valami pluszt kell nyújtani a konkurenciához képest, amire a Windows Phone egyelőre nem képes" +1
  • aronvirginas
    Nem feltétlenül az ár terén kell versenyre kelni, hiszen az Apple is köszöni szépen jól megél a csúcskategóriás telefonokkal azonos árazású iPhone modellekből. Sokkal inkább valami pluszt kell nyújtani a konkurenciához képest, amire a Windows Phone egyelőre nem képes
  • Palinko
    "Mi azonban már a következő generációs megoldásokon dolgozunk."

mindenki előjön ezzel a kifogással mikor el vannak maradva a versenyben, mintha a vetélytársaik nem dolgozhatnának azokon a homályos következő generációkon.
  • hurkaur
    Ezt követően a Microsoft vezetője közölte, hogy csak az ár tekintetében nem tudnak versenyre kelni a Google mobil operációs rendszerével. "A jövőben is az Androidot futtató termékek lesznek a legolcsóbbak a mobil piacon, ezért csökkentenünk kell a modelljeink költségeit" - es mennyire igaza van..
  • Solten
    "A jövőben is az Androidot futtató termékek lesznek a legolcsóbbak a mobil piacon, ezért csökkentenünk kell a modelljeink költségeit" - szögezte le Ballmer.

Itt van a kutya elásva...
  • chuky123
    Látszik Steve Ballmeren hogy nem szakember hanem csak egy "sima" marketinges annak
    ellenére hogy most ő Ms vezére. Ahogy előttem is írták egy öntelt barom. Már a beszédébe lehet hallani hogy egy öntelt hólyag.
  • 5c0rp330n
    micsoda barom
  • speed2006
    Neki bonyolult az Android. :D
  • qetuol
    lolololloloolollo trollolo... mily szép is világ, többmillió pc szaki él a Földön
  • szasz85
    akit sarokba szorítanak az támad
  • bakvarnyu
    öntelt faszkalap