17
-
boomsly #17 Szerintem a siker egyik kulcsa, hogy a "rinyálós részek", a zombi "hentelős" jelenetekkel teljesen egyensúlyban vannak végig.
Nem vagyok zombi rajongó, de rávettem magam a sorozatra és ma már várom a következő részeket!
Az első évad félelmetesen kezdődött és a nyomasztó hangulat végig megmaradt.
Amit külön megjegyeztem, hogy nagyon profin álltak hozzá az élőholtak megjelenítéséhez. Szemben a Resident Evil-ben már rááll a szemem a rosszul maszkolt statisztákra, akiknek a "festetlen" karjuk itt ott kilóg a szakadozott ruha alól vagy kérdően bámulnak a kamerába. -
kalapos01 #16 Meglepődnék, ha végig nézted volna. De, ha mégis, akkor olvasd a képregényt, az sokkal előrébb tart. -
tomboy013 #15 Ez a sorozat így tökéletes ahogy van. Kell a dráma mert amúgy tényleg unalomba fulladna az egész egy idő után. Ha valóság lenne lehet még több sírás rívás lenne mert nem hinném hogy sokan képesek lennének elviselni a saját családjuk elvesztését esetleg azt hogy szétlője a saját testvére fejét. Ezen is el kell gondolkodni mielőtt "mesterséges" érzelmekről beszélnénk. Ez egy jól kialakított világ valós érzésekkel, cselekedetekkel. Ezért is ilyen népszerű. -
Szartúriusz #14 Ez volt az első sorozat, amit végignéztem. -
Evoluti0N #13 Szerintem egyáltalán nem "barátok köztös". Így sokkal "életszerűbb", hogy van benne dráma is. Ráadásul egy-kettő unalomba fulladna ha csak arról szólna a sorozat, h mészárolják a zombikat, vagy menekülnek előlük. -
BrockSamson #12 Majdnem eleri a kepregeny szinvonalat, ami bizony igen magas. -
gombabácsi #11 Zombik közt (barátok közt)
Zombika (győzike)
Józombik (jóbarátok)
:)
Zombi Show!!! :) -
zetortraktor #10 Mi a mesterséges a rinyában? Te is rinyálnál vagy meg akarnál halni, ha tudnád, hogy a világ, amiben éltél, lehet, hogy megszűnt létezi és körös körül olyan izékkel lennél körbevéve, amik meg akarnak ölni, s közben néznél, hogy mik lehetnek azok, mert zombik csak filmen léteznek. -
lammaer #9 Sok volt benne a sírás-rívás-dráma. Ráadásul némelyik helyen értelmetlenül is (ez első évad utolsó részében, amikor a laborban meg akart halni a csajszi).
Ettől függetlenül jó volt, de kevesebb rinyával meg mesterséges érzelemkeltéssel még jobb lenne. -
nessboth #8 Barátok közt...zombikkal... -
Rotyoka #7 Thriller - Dráma -
kalapos01 #6 Szerencsére köze nem volt a henteléshez. Az lenne csak a baromi érdekes, ha minden részben megtámadnák őket és lenyomnák a zombikat. -
TomecK #5 Sztem, nagyon jó sorozat, bár én nagyon szeretem a zombis filmeket. Az első évad borzasztóan izgalmas zombi elől futós hentelős, túlélős volt. Remélem a második is hozza a szintet. -
Evoluti0N #4 Nem horror. Vagyis hát nem tudom, hogy valami, ami zombis, akkor az már alapból horrornak számít-e. Inkább drámának mondanám akcióval megspékelve :) -
KP27 #3 pedig ez a rész eléggé unalmas lett. -
Ferrer #2 Ez mi, horror? -
#1 Eleg jo sorozat:)