Rekordot döntött a The Walking Dead visszatérése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a siker egyik kulcsa, hogy a "rinyálós részek", a zombi "hentelõs" jelenetekkel teljesen egyensúlyban vannak végig.
Nem vagyok zombi rajongó, de rávettem magam a sorozatra és ma már várom a következõ részeket!
Az elsõ évad félelmetesen kezdõdött és a nyomasztó hangulat végig megmaradt.
Amit külön megjegyeztem, hogy nagyon profin álltak hozzá az élõholtak megjelenítéséhez. Szemben a Resident Evil-ben már rááll a szemem a rosszul maszkolt statisztákra, akiknek a "festetlen" karjuk itt ott kilóg a szakadozott ruha alól vagy kérdõen bámulnak a kamerába.
Meglepõdnék, ha végig nézted volna. De, ha mégis, akkor olvasd a képregényt, az sokkal elõrébb tart.
Ez a sorozat így tökéletes ahogy van. Kell a dráma mert amúgy tényleg unalomba fulladna az egész egy idõ után. Ha valóság lenne lehet még több sírás rívás lenne mert nem hinném hogy sokan képesek lennének elviselni a saját családjuk elvesztését esetleg azt hogy szétlõje a saját testvére fejét. Ezen is el kell gondolkodni mielõtt "mesterséges" érzelmekrõl beszélnénk. Ez egy jól kialakított világ valós érzésekkel, cselekedetekkel. Ezért is ilyen népszerû.

Ez volt az elsõ sorozat, amit végignéztem.
Szerintem egyáltalán nem "barátok köztös". Így sokkal "életszerûbb", hogy van benne dráma is. Ráadásul egy-kettõ unalomba fulladna ha csak arról szólna a sorozat, h mészárolják a zombikat, vagy menekülnek elõlük.
Majdnem eleri a kepregeny szinvonalat, ami bizony igen magas.
Zombik közt (barátok közt)
Zombika (gyõzike)
Józombik (jóbarátok)
😊

Zombi Show!!! 😊

Mi a mesterséges a rinyában? Te is rinyálnál vagy meg akarnál halni, ha tudnád, hogy a világ, amiben éltél, lehet, hogy megszûnt létezi és körös körül olyan izékkel lennél körbevéve, amik meg akarnak ölni, s közben néznél, hogy mik lehetnek azok, mert zombik csak filmen léteznek.
Sok volt benne a sírás-rívás-dráma. Ráadásul némelyik helyen értelmetlenül is (ez elsõ évad utolsó részében, amikor a laborban meg akart halni a csajszi).

Ettõl függetlenül jó volt, de kevesebb rinyával meg mesterséges érzelemkeltéssel még jobb lenne.

Barátok közt...zombikkal...
Thriller - Dráma

Szerencsére köze nem volt a henteléshez. Az lenne csak a baromi érdekes, ha minden részben megtámadnák õket és lenyomnák a zombikat.
Sztem, nagyon jó sorozat, bár én nagyon szeretem a zombis filmeket. Az elsõ évad borzasztóan izgalmas zombi elõl futós hentelõs, túlélõs volt. Remélem a második is hozza a szintet.
Nem horror. Vagyis hát nem tudom, hogy valami, ami zombis, akkor az már alapból horrornak számít-e. Inkább drámának mondanám akcióval megspékelve 😊
pedig ez a rész eléggé unalmas lett.

Ez mi, horror?

LZ forever

smv
Eleg jo sorozat😊

Starcraft + Diablo III - esemve