17
  • boomsly
    Szerintem a siker egyik kulcsa, hogy a "rinyálós részek", a zombi "hentelős" jelenetekkel teljesen egyensúlyban vannak végig.
    Nem vagyok zombi rajongó, de rávettem magam a sorozatra és ma már várom a következő részeket!
    Az első évad félelmetesen kezdődött és a nyomasztó hangulat végig megmaradt.
    Amit külön megjegyeztem, hogy nagyon profin álltak hozzá az élőholtak megjelenítéséhez. Szemben a Resident Evil-ben már rááll a szemem a rosszul maszkolt statisztákra, akiknek a "festetlen" karjuk itt ott kilóg a szakadozott ruha alól vagy kérdően bámulnak a kamerába.
  • kalapos01
    Meglepődnék, ha végig nézted volna. De, ha mégis, akkor olvasd a képregényt, az sokkal előrébb tart.
  • tomboy013
    Ez a sorozat így tökéletes ahogy van. Kell a dráma mert amúgy tényleg unalomba fulladna az egész egy idő után. Ha valóság lenne lehet még több sírás rívás lenne mert nem hinném hogy sokan képesek lennének elviselni a saját családjuk elvesztését esetleg azt hogy szétlője a saját testvére fejét. Ezen is el kell gondolkodni mielőtt "mesterséges" érzelmekről beszélnénk. Ez egy jól kialakított világ valós érzésekkel, cselekedetekkel. Ezért is ilyen népszerű.
  • Szartúriusz
    Ez volt az első sorozat, amit végignéztem.
  • Evoluti0N
    Szerintem egyáltalán nem "barátok köztös". Így sokkal "életszerűbb", hogy van benne dráma is. Ráadásul egy-kettő unalomba fulladna ha csak arról szólna a sorozat, h mészárolják a zombikat, vagy menekülnek előlük.
  • BrockSamson
    Majdnem eleri a kepregeny szinvonalat, ami bizony igen magas.
  • gombabácsi
    Zombik közt (barátok közt)
    Zombika (győzike)
    Józombik (jóbarátok)
    :)

Zombi Show!!! :)
  • zetortraktor
    Mi a mesterséges a rinyában? Te is rinyálnál vagy meg akarnál halni, ha tudnád, hogy a világ, amiben éltél, lehet, hogy megszűnt létezi és körös körül olyan izékkel lennél körbevéve, amik meg akarnak ölni, s közben néznél, hogy mik lehetnek azok, mert zombik csak filmen léteznek.
  • lammaer
    Sok volt benne a sírás-rívás-dráma. Ráadásul némelyik helyen értelmetlenül is (ez első évad utolsó részében, amikor a laborban meg akart halni a csajszi).

Ettől függetlenül jó volt, de kevesebb rinyával meg mesterséges érzelemkeltéssel még jobb lenne.
  • nessboth
    Barátok közt...zombikkal...
  • Rotyoka
    Thriller - Dráma
  • kalapos01
    Szerencsére köze nem volt a henteléshez. Az lenne csak a baromi érdekes, ha minden részben megtámadnák őket és lenyomnák a zombikat.
  • TomecK
    Sztem, nagyon jó sorozat, bár én nagyon szeretem a zombis filmeket. Az első évad borzasztóan izgalmas zombi elől futós hentelős, túlélős volt. Remélem a második is hozza a szintet.
  • Evoluti0N
    Nem horror. Vagyis hát nem tudom, hogy valami, ami zombis, akkor az már alapból horrornak számít-e. Inkább drámának mondanám akcióval megspékelve :)
  • KP27
    pedig ez a rész eléggé unalmas lett.
  • Ferrer
    Ez mi, horror?
  • smv
    Eleg jo sorozat:)