173
Samasung GT-S 5830 Galaxy Ace
  • Falkon
    220V-ban!
  • pxxl
    hali!

tudja valaki hol lehet normális sztereo headsetet venni a telóhoz? :) nem kell semmi xtra, csak rádiót, zenét hallgatni.
  • rage
    Igen, a 2.2-vel ilyen gond nincs
    Csak mikor kijött a 2.3, gondoltam, kipróbálom
    Két hiba jött elő
    Az egyik, ha az adatforgalom engedélyezve volt, az sms-ek kínkeservvel mentek csak el, állandóan kiírta, hogy sikertelen.
    A másik meg ez, hogy pl beállítok egy csengőhangot X neve mellé, s néha mégsem az szól, hanem az alap.
    Visszatéve a 2.2-t, a problémák megszűntek.
    Azonban azóta már van újabb hivatalos, talán 2.3.4 ?
    Erre lennék kíváncsi, vajon ebben ezek a hibák javításra kerültek-e.
  • Tarajos Sül
    Nekem nincs ilyen problemam, pedig az alapszoftver van fent.. Tehat beallitasz egy csengohangot, es teljesen mast jatszik le, mint aminek a nevet irja a hangoknal?
  • rage
    A legújabb hivatalos frissítésben megoldották már, hogy a csengőhangokat a hozzárendelt névhez játssza le, s ne kutyulja össze ?
  • Robi546
    Üdv!

Hamarosan húsvétra én is ilyen telefont szeretnék venni csak Ace Plus -t és azt akarom kérdezni hogy ennek a Procceszorja hány Ghz/Mhz és hány Megabájt RAM van, nem tárolás hanem a játékokra,stb... tehát Memória mivel valamelyik oldalon azt láttam hogy 1 Ghz processzor és 512 Megabájt ram a Plusnak és ahol megakarom venni oldalon ott pedig 832 Mhz proci volt írva és 158 Megabájt Memória. Valaki meg tudná mondani hogy hány Ghz/Mhz a proci és hány megabájt a Memória ? Előre is köszi.
  • MANOWAR
    Kellene valami olyasmi amivel independence tudna lenni a telo de nem EU-ban (az eu-s dolog itt nem jo) hanem eszak amerikaban(CAN) es persze free. Eseteleg valaki? (pm is jo :) )
  • Tarajos Sül
    Enyém csak akkor, ha valami (nagy) alkalmazás után kilépek, és a menüre lépek.
    De azt sem mindig, ha belassul, akkor is pár másodperc múlva betölt..
    Ha pl. készenléti módban van a telefon, és úgy lépek a menüre, akkor minden oké.
  • alyr2
    Nektek nem lassul be es szaggat be a menu? mert az enyem durvan belassult, valamiert..
  • Morphin
    szolgáltatót kérdezd...
  • chadi
    Sziasztok!

Nekem az lenne a gondom,hogy amikor beszélek a telefonomon és valaki közben hív akkor neki nem foglaltat jelez hanem automatikusan a nem elérhető szignált hallja és bekapcsol a hangposta.
    Beállítottam a hívásvárakoztatást a telefonomon de ugyan ez a jelenség.
    A hívásátirányítás menü pontban látom hogy a "ha foglalt" opciónál aktiválva van a hangpostafiókom száma.Gondoltam megpróbálom kikapcsolni ezt, de a következő hibaüzenetet kapom:
    Nem lehet deaktiválni a hívásátirányítást,amikor a telefon foglalt.A szolgáltató nem támogatja ezt a lehetőséget. leokézom és "a hálózat nem várt választ adott".

mi lehet a baj?
    van erre valami megoldás hogy ha beszélek valakivel és közben érkezik egy hívás akkor a hívónak foglalta jelezzen és ne a nem elérhető szignált+a hangpostát?
    mondjuk az is jó ha neki kicsöng és én közben hallom h 2.bejövő hívásom van

pls help

köszke
  • Tarajos Sül
    A lejátszóban("zenék" ikon) kiválasztod a zenét, mikor betöltött, rálépsz a bal oldali választógombra, és ott találod.. "beállít, mint csengőhang"
  • alyr2
    mp3 hogy rakhato be csengohangnak?
  • MANOWAR
    "A futó alkalmazásokat hogy lehet törölni végérvényesen?, avagy leállítani?"

beállítások/alkalmazások/futó szolgáltatások itt katt arra az app-ra amit leakarsz állítani....
    törléshez menj az "összes" fülre a bejövő listán válaszd ki amit törölni akarsz és eltávolítás.....
  • Tarajos Sül
    Üdv.

Valaki esetleg tudja, hogy a gyári Samsung billentyűzeten hogy lehet kikapcsolni a pittyegés hangját?
    Kissé zavaró.. :( , ezért mielött elkezdek "gépelni" :D mindig átváltom a telefont néma üzemmódra..
    A Swype billentyűzettel nincsenek ilyen gondok, ott nincs hang, és funkció dúsabb is, mint a másik bill. típus.., de van egy marha nagy gond a swypevel, hogy még kisebbek az érinthető betű felületei --> még többet kell javítani..
    Bár lehet egy idő múlva megszokom.. de ma van 1 hónapja, hogy megvettem a telefont..
    Azt gondolnátok, hogy egy membrán gombos telcsinek is ekkora a betű/szám billentyűi, mint ennek.. Nah igen, csak ott nyomni kell, hiába tapicskolod össze azt, ennél meg az kész rémálom.. :D
    Még egy kérdés:

A futó alkalmazásokat hogy lehet törölni végérvényesen?, avagy leállítani?
    Pl most is épp egy csomó olyan dolog fut, aminek egyáltalán semmi köze a telefon működéséhez, mégis a RAM-nál foglalja a helyet..
    Ilyen pl a Google szolgáltatások, a szoftver frissítés, vagy a Maps.
    Utóbbit szoktam is használni, de ha bezárom, ez is zárjon be, mert nem egyszer úgy szaggat ez a telefon, meg másodperceket várni, még betölt a menü..
    Amúgy érthető, van hely az ezsközmemóban, és sok szar rajta van, kivétel nélkül mindegyik marketes, azokat se használom mindig..
    Szóval ez nem egy PC, de amiket soha életemben nem fogok használni, azokat szeretném leállítani, törölni, mert csak a helyet foglalja.
    Van megoldás erre? :)
  • virslyee
    Sd/Android/Data ba bemásolod a Cache tartalmát, majd mikor le akarja tölteni nyomsz egy vissza s egy home gombot, utána elindul.
  • Falkon
    Megnézném, de erről a ruszki oldalról nem bírom letölteni.
  • JaSoN HuNTeR #76
    GTA 3 Ace

Hogyan lehet elinditani mert nekem nem működik.

Pont Galaxy Acere van elvileg de nekem mindig elakarja inditani a letöltést amikor elindul a játék.
  • Morphin
    #34-36
    Fájlkezelőnek ott az ASTRO vagy ha rootolt a teló akkor Root Explorer.
    Nekem nagyjából ezek vannak fent: Shazam,Unrar Pro,Music Paradise,Dropbox,iGO,Titanium Backup,Barcode Scanner,Angol szótár,MX Video Player...a legtöbb fent van ingyenesen a market-en.
    Viszont ami nem az meg #36-ban lévő linkeken megtalálod.
  • M Csabesz
    Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy milyen hasznos alkalmazásokat rakjak az ace-re?. pl Ingyenes navigáció, fájlkezelő stb. Ja és az android market kivételével honnan tudnék még beszerezni jó dolgokat, mert sajnos mindig megjárom azokkal amiket letöltök. Előre is köszönöm mindenkitől.
  • Tarajos Sül
    "Nem is volt ilyan bonyolult ugye... :)"
    Ezt előre nem tudhattam. :D

Egyébként Jason hunter, nekem is szokott akadni az Angry Birds.
  • Tarajos Sül
    Igen, naponta töltőm én is. Nem egy olyan telefont vettem, amin csak telefonálni, meg sms-ezni lehet. :)
    Ez az akku élettartamának rovására fog menni, mert hiába lítium, azt sem lehet végtelen számmal tölteni..
    Érsd: 2 év után hamarabb lemerül, mint újkorában.
    Erre megoldás lehet az én másodakkus cuccom, amit magammal viszek.
    Ha van az akku üzemidejéből még 25-30%, már akkor felrakod a töltőre,(én legalábbis) mert nem akarod, hogy az a 25-30% akkor merüljön le, amikor nem tudod töltőre tenni, így feltöltőd 30%-nál is, hogy a 100%-al kibírja az egész napot.
    DE, ha az a 30% elég az egész napra, akkor már kevesebbet töltőd, és ha nem lenne elég, akkor ott a tartalék. :)
    A készüléket az alábbi számon rendelhetik meg, az első 10 percen belüli vásárló ajándék behúzó zsinórt kap hozzá. CSAK MA, CSAK MOST. :D :D xD
  • Ferenc4
    sziasztok. Adobe Flash Player-t akartam market-ról letölteni,de azt irta hogy a telefonnal nem kompatibilis.mivel lehetne helyettesíteni?
  • Ferenc4
    én naponta töltöm.Mindig a táskámba van a töltő.
  • Morphin
    Igen arra mindig ra kell menni. Ha nem akkor csak tölt usb-röl.
    Nem is volt ilyan bonyolult ugye... :)
  • Tarajos Sül
    Hohóóó.. :D
    Annyit csak összejött. :)
    USB driver fent van a gépen, először megijedtem, mert látta végre a cserélhető lemezt a sajátgép, de azt nem tudta megnyitni.
    Eközben ráléptem a telón a lentebb említett "belső tárhely csatlakoztatás"ra, és lám... :)
    Köszi. :)
  • Tarajos Sül
    Nem találok semmit sem az USB-vel kapcsolatban.
    Csatlakoztatva van a kábellal, kiírja USB háttértár, közben vigyorog az android logó, és lent található a gomb(telefonban) hogy "belső tárhely csatlakoztatás." Tölt, de egy idő után megunja a telefon, újra feladja a gombot.
    Ez idő alatt a gép nem reagál semmit, kivéve mikor először csatlakozik a telefon, olyankor bizony sárga kérdőjel.. :/
    De ittvan az usb driver, már lejött, kíváncsi leszek, hogy mit sikerül belőle kihozni. :)
  • Tarajos Sül
    Nekem nem akad, de lehet, hogy később fog nekem is, ahogy írtad.
  • JaSoN HuNTeR #65
    Jaja. De amikor már egy komolyabb pályához érek elkezd nagyon akadni lassul idegesitő.
    Ma játszottam Telenor boltba Galaxy Gioval és azon ennyire nem akadt mint ezen sőt tökéletesen futott, pedig az egy egyel kisseb kategoria mint az ACE[Ez basz fel]. De nekem ugy megy mint a takony de csak az AB akad semmi más és már nagyon idegesitő.
  • Morphin
    Ace-en más sok embertől hallottam.Haveromén játszottam még régebben a simával és az nem akadt.
    SGS-en nem akad semmi bibí^^

TarajosSül: USB driver fent van?? Volt vagy van vhol egy Fejlesztés nevű usb-vel kapcsolatos menü.Az ne legyen bekapcsolva...az csak rootoláskor kell!!
  • Tarajos Sül
    Települ, mindjárt írok.
    Egyébként lestem én is, hogy letöltöm, nem töltöttem, de mostmár kíváncsi vagyok rá.
    Gondolom arra gondolsz, ami a marketen van, a top ingyenesek között az első helyen..
  • JaSoN HuNTeR #62
    nektek is akad az Angry Birds?
    Nekem nagyon! 2.3.4.
  • Tarajos Sül
    Ha már meguntam a telefont, akkor úgy is csak rádiózni fogok, esetleg órás mixeket hallgatni fülesen keresztül, és nem fog annyira merülni az akku.
    Mert ez is újdonság, hogy egyből akár 5-10-15 percet is tudok ugrálni a számban, eddigi életemben ez maximum folyamatos gombnyomás mellett, pörgetéssel történhetett meg, míg meg nem untam.. :)
  • Tarajos Sül
    Sajnos nem találom azt az opciót, csak az USB-s adatkapcsolatra vonatkozó dolgokat.
    Igen, ez lehet a baj, hogy nekem 2.3.3. van, neked pedig 2.3.5.
    Megpróbálok még egy progit, ha azzal nem sikerül csatlakozni, akkor szoftverfrissítés, vagy kártyaolvasón keresztül rátöltöm a kártyára a dolgokat, és úgy teszem a telefonba.
  • Morphin
    Enyémben kicsivel több, mint 1 éves az akksi és semmi baja nincs...ha sulis hetem van akkor naponta(max kétnaponta) töltöm.Modern akksiknak nem szokott baja lenni emiatt...mondjuk 2-3e Ft egy gyári akksi.1év után nem nagyon érvágás sztem.
    Én nem barkácsolgatnék a helyedben...felesleges.
    Milyen verziószámú android van a telefonodon? Nekem a 2.3.5-ben Beállítások/Vezetéknélküli blabla/USB beállítások és ott kell háttértárra állítani...ha nem ez a baj, hanem az, hogy ilyen módban sem ismeri fel a teelfont akkor USB drivert kell feltenni vagy a KIES-t (gyári Samsung program) ami felrakja az USB drivert is.Minden megtalálható a Samsung oldalán...
  • Tarajos Sül
    "kicsit kevered a dolgokat."
    Az lehet. :)
    GSM-en belül arra gondoltam, hogy nem wifin, se bluetooth-on, hanem gsm-en, de legyen, így belegondolva, nagyjából értem..
    Eddig ezt sem tudtam, hogy a 2 két külön dolog, ezért kell egy kis idő felfogni.. :D :D
    Velem aztán nem b.sznak ki :D, ha elég bátor leszek, nézek egy kuka, vagy agyonhasznált töltőt, kábel+csati jó lesz, és a végén egy Li-Ion akksi fog vigyorogni.
    Amit bedugunk töltőt a konnektorba, az ugyanúgy letranszformálja a feszültséget, így ezt "utánozva" egy Li-Ion akkuról is fog tölteni(max 2-ről).. és nem is drága, csak jól stabilizáltnak kell lenni.
    Csak félek az akku állandó töltéssel, merítéssel annak élettartamát fogom veszélyeztetni.
    Az usb-s gonddal állok szemben, nekem sem ismeri fel a PC.(láttam neten, hogy ezzel nem vagyok egyedül)
    Így nézelődtem, és ezt találtam, első látásra nagyon hasznos. :)
    Bővebben: Link

Üdv.
  • Morphin
    Ezek ennyit bírnak...mekkora akksi van a tiédben?Ha egész nap 3G-n lógsz/netezel még jó hogy hamar lemerül.
    Amúgy ha pc-ről nézegeted a Market-et és pc-n mész rá a telepítésre akkor a telefonod magától felrakja a dolgokat.Én mondjuk csak wifi-vel használom.
    A GSM az telefon hálózat...te a 3G-re gondolsz (GPRS,EDGE) ezek valók netezésre...kicsit kevered a dolgokat.
  • Tarajos Sül
    Kissé elvagyok maradva a világgal.
    Eddig USB adatkábelról álmodoztam, a luxus eddig bluetoothos adatátvitel volt, tegnap meg nézem a cuccokat az android marketen, találtam pár unaloműző ingyenes cuccot.. Rálépek, hogy hol van a "Hivatkozás mentése más néven, és társai.." nézem a telefonon, mondom ez meg hogy kerül oda..
    Pár pillanatra megfordult a fejemben, hogy vannak szellemek, és álmodom.. :D :D
    Hát nem áttolta neten, vagy gsm-en a telefonra a Marketről? :)
    Bár ez gondolom nektek nem újdonság. :)
    Egyébként mennyire elfogadható, ha szó szerint fél nap alatt(11-12-13 óra) lemerül a telefon?
    A Töltő csatiról lecsatlakoztatva, addig, hogy már csak 10% alatt van az akku üzemideje..
    Persze most ismerkedek a telefonnal, úgyhogy játszok, és gsm-en keresztül netezek is, 3G-vel,(mert van olyan opció, hogy 2G-vel direkt az akkura tekintettel)de ez nem túlságosan kevés? Főleg hogy új akku van benne..

Köszi. :)
  • Chamelia
    Ja akkor itt a baj. Nem ugyanaz ez a része :) S2-ön nekem is sikerül, semmi gond.
  • Morphin
    Nekem Galaxy S van 2.3.5-el...és nem szinkronizálom gmail-es címekkel,számokkal a telefont.Tehát a hiba nálad lehet...elméletileg ez a része minden Android telónál ugyanaz.