173
Samasung GT-S 5830 Galaxy Ace
  • Chamelia
    Köszi szépen, de ezt nekem csak a gmail-es névjegyeknél engedi. Ha simán bemászok a telefonkönyvbe és rátapizok egy névjegyre, ott megnyomom a menüt majd szerkesztést akkor csak a telefonszámot és a nevet engedi szerkeszteni. Tudnál esetleg egy képet mutatni arról, amit mondasz?

(2.3.3 Gingerbread)
  • Morphin
    Bemész a névjegyzékbe és azon belül arra a névjegyre amelyikhez képet szeretnél. Menü gomb és rámész, hogy szerkeszt.Ott pedig a fényképre rányomsz (van egy + jel a kép jobb alsó sarkában). Megkérdi, hogy galériából vagy most fényképezel...ennyi.
  • Chamelia
    Hali!

Kitettem a kezdőlapra egy közvetlen tárcsázó ikon-t! Hogy lehet ehhez a névjegyhez képet társítani? Egyáltalán hogy lehet a névjegyekhez képet társítani?

(a galériában a "beállít mint..." opció nekem csak a gmail-es kontaktokhoz enged képet tenni, a telefonban ill sim-en lévő képekhez nem)

köszi
  • Tarajos Sül
    Hülyének valamennyire hülye vagyok, de ennyire azért nem, hogy a vadiúj telcsimre kromofágot locsoljak.. :D :D
    Venni vehetek, amugyis veszek majd tokot, és headset-et, csak kíváncsi voltam, hogy mit tudok belőle kihozni..
  • Morphin
    Kemény vagy...kromofággal telón szórakozni.Mi lenne ha vennél egy normális fóliát 1-2-3e-ért? Pl InvisibleShield. Az én telómon (Galaxy S) alapból GorillaGlass üveg van,de azért tettem rá egy InvisibleShield fóliát is...
  • Tarajos Sül
    Mégiscsakvan. :D
  • Tarajos Sül
    Nem tudom, hogy ezt ismered-e, játékokat nem nagyon találsz, legalábbis acehoz, de tele van nagyon szép témákkal.
  • Tarajos Sül
    Nagyon tetszik egyébként ez az akku információ jelző.. :)
    Ez egy hasznos dolog, nem tudom, hogy az elöző samsungokban volt-e ilyen, de azt tudom, hogy a nokia mindig csak a negyedével jelezte az akkuszintet(25%, 50%, 75% stb..)aztán az újnak is lehet, hogy van ilyenje.
    A szövegbevitelnél még mindig nem tetszik az a hibajavitási lehetőség, ahogy a "kurzorral" kell visszalépni, mert azzal a kis sz.arral kell játszadozni, hogy pont aközött a 2 betű között legyen, de amugy tök fain, gyors.. :)
    Eddig nem is volt úgy lemerítve a telefon, hogy a 100% után is még rajta hagytam a csepptöltés miatt, így a számláló szerint 19 órát birt ki, hogy ki is kapcsolt a végén, de aközben szinte megállás nélkül(kivéve, mikor aludtam, és mást csináltam) Fb, játék, böngészés..
    A gyárilag ráhelyezett foliával játszottam ma, hogy milyen oldat oldja le a zöld android logót, és a többit, de tehettem én rá orvosi alkoholt, den szeszt, lúgot, végülis a kromofágnak adta meg magát.. :D
    Dörzsölésnél elég jól oldja a festéket, szóval meg lesz a kijelzővédő fóliám is.. :D :D
    Csak kissé homályos lesz a fólia, de ronggyal lehet javítani a helyzeten.. :)
    Ráérek.. :D Szóval nem bántam meg, hogy ezt a telefont vettem, aztán ki tudja, hogy mi lesz később. :)
  • alyr2
    Samsung Montet megeri lecserelni erre?
  • Tarajos Sül
    Azt mondjuk még nem értem, hogy kikapcsolt adatkapcsolat(net) esetén miért nem hajlandó működni a navigáció.. A gps-nek nem a telefon modemjén keresztül kellene működni-e, vagy csak onnan veszi le a kapcsolatért a pénzt, nem tudom.
    Azért van a telefonban gps-vevő, nem?
    Nem bántam meg, hogy ezt a telefont választottam, ahogy megvettem, azt már annál inkább.
    Vodánál vettem 2 évre, havi 6 ezerrel.. Választhattam volna kevesebbet is, de csak utólag tudtam meg, ha kevés nekem a csomag, akkor tudok nagyobbra váltani, de visszafelé nem működik.
    És 15eFt volt a telefon..
    Ha 60-ért megvettem volna, kérdés, hogy 2 év alatt ugyanúgy elhasználtam-e volna feltöltésekre 99 ezer forintot, mert szerintem nem.. :(
    Mert ugye 2 éven belül összesen kell kifizetnem 144 ezer forintot. (6ezer x 24 hónap)és még 15-öt raktam le tegnap a telefonért.
    Na mind1, majd meglátom.
  • Morphin
    Headset nincs az Ace-hez, de tök8 amit adnak más telefonokhoz az úgysem jó semmire...tehát sokat nem vesztettél.Én nem is írok ékezetet...ki lehet bogozni sztem h mi akar lenni ékezetek nélkül is.
  • Tarajos Sül
    hozzáérni, de most is sikerült véletlenül elküldeni. :( :D A gps eléggé lassú, de lehet, hogy nekem nem sikerült beállítani. Játékokat gondolom le kell tölteni, mert azokat sem találtam. Ez a lépegető a betük között, ha vissza akarok lépni.. Remélem majd ki lehet helyette választani valami nyilas megoldást, mert ez így szerintem nagyon sz.r. :( Mindenesetre nem rossz egy telcsi, kijelző érzékenysége tényleg nagyon jó, hangja is ottvan.. :) Az oldalakat is gyorsan behozza, és én legalább olyan gyorsan tudok vele írni, mint egy pc-s bill.-en, kivéve ha ékezetes szavakat is kell írni.. :( Szóval én ajánlom.. de a következő telefonom nokia, ami most 100 körüli pénzbe kerül.. Aztán majd meglátom, hogy később megbànom-e, hogy megvettem-e ezt a telefont.. :/ :)
  • Tarajos Sül
    Már késő. Ha kell, ha nem. :D
    Vodafone-nál vettem meg a mostani vodafone-os számom átìrásával.
    Előfizetéssel, 2 év hűséggel. Na mind1 gondolom erre a rèszére úgysem vagytok kíváncsiak. :) A csomagban nem volt headset, amit nem értek, hogy miért spóroltak ki, nokiához biztos, hogy adtak volna, de ha ahhoz sem, akkor jó lenne a mostani, amit az 5130-hoz kaptam. :) mert ehhez az ace-hoz nem jó, hiába 4 pólusú, 3,5mm-es. Nem tudom, hogy a gyártó dobta így piacra, vagy a voda rendelte így meg headset nélkül. :( Amugy tetszik a telcsi :) A kijelzőhőz alig kell hozuá
  • neelix31
    Ha nem kell normális flash támogatás és hivatalos android 4.0 stb. akkor nyugodtan vedd meg az ace-t...

• Tarajos Sül
    Köszi a linkeket. :)
  • Tarajos Sül
    Utolsó sor véletlenül van ott.. :)
  • Tarajos Sül
    Ha feljebb mennék, akkor 90-100-ért vennék részletre Nokiát, de apámnak nagyon is igaza van abban, hogy nem éri meg, mert 2 év után úgyis újabbak jönnek ki, és erre a két évre nem muszáj rögtön 100-at kidobni. :) Ahogy letelik a törlesztés, jön is a másik.
    Defy is kedvenc valamilyen szinten, de akkor már Samsung, ha nem Nokia.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocsi, de én sajna ilyen vagyok, nem flegmázásból, de ebben a szemét világban, tele szemét emberekkel, tisztelet a kivételnek, én csak örülök, ha valami jót is megtapasztalok.
    Ilyen az általam sokat említett üzlet, ahol tök rendesek voltak(nem egyszer vásároltam náluk, mint írtam), visszaadták nekem a pénzt, és simán eltudok képzelni olyan boltot, ahol elhajtanak a sunyiba. Vásárlás után reklamációt nem fogadunk el, meg nem rendeltetésszerű használat, hónapokig várhatok a javítással, ki tudja ez mellett mi megy tönkre, mert jártam már így is stb.

A Nokia meg simán kedvenc, ezért nem szívesen váltok Samsungra, de lehet utólag szerencsésnek fogom magamat tartani. :)

Defy is kedvenc valamilyen szinten, de akkor már Samsung, ha már nem lehet Nokia.
  • Morphin
    Pontyosan...ami nekem van kb 150Mb,de van még ezer féle amit okosban le lehet tölteni és müxik is.

Tarajos Sül^^ ha már meg van a telefon nézz szét a mobilism.org-on meg a droidappz.org-on...rengeteg minden van ami Android Market-en fizetős.
    Én azért a helyedben még nézelődnék,de ha nagyon ragaszkodsz az Ace-hez akkor áldásom rá.
    (halkan jegyzem meg, hogy ha részletre akarsz venni akkor meg nyugodtan mehetnél feljebb egy kategóriával...60-70körül Defy vagy Nexus S már ha lehet ezeket részletre kapni)
  • Falkon
    Letöltöd az IGO-t, és van ingyen navigációd.
  • Tarajos Sül
    Navigációért is kell fizetni? o.O
    Dejóó.. :(
    Ebből a szempontból akkor azért csak jobb a Nokia.. :)
    ..tudniillik azt halottam, hogyha a készülékben van gps, akkor nem kell azért fizetni, csak akkor, ha internet kapcsolattal kapcsolódunk a műholdhoz, vagy hogy van ez.. :D
  • Tarajos Sül
    Symbianhoz még nem volt szerencsém, ezért csak más, azaz a ti véleményetekre hagyatkozhatok.
    De a mostani elötti telefonon egy típushibás nokia volt, az még mindig megvan, és amit én azzal csináltam, hogy életképes legyen.. :D :D
    Sírva mennétek a gép elöl.. :D Szóval lehet, hogy hozzászoknék az 5800-hoz, ha ilyen-olyan kaki, de biztos csalódott lennék.. :( hogy új telót vettem, és annyi probléma lehet vele.. :(
  • Tarajos Sül
    Mostmár biztos vagyok benne, hogy ezt a telefont veszem meg, ma már meg is néztem élőben, és tetszik, igaz a hátulját kivéve, nekem túl egyszerű, és unszimpatikus :( . de biztos ellensúlyozza ezt maga a készülék, és amilyen. :)
    Azon gondolkozom, hogy részletre vegyem meg, és hogy hol.
    Újat szeretnék, így van is rá 2 év gari, az meg a másik, hogy tudni fogom, mit csináltam előtte, hogy elromlott stb, stb.
    De szerintem a kiszemelt, és "biztos" = megbízható :) helyen vásárolom meg.
    Igaz van 52 körül is, de vagy 12 hónapos gari, vagy nem is írnak semmit.
  • Play4Real
    Symbian az egy halott rendszer lassu és alig van rá valami,,,egyértelmü h androidot kell venni ace az jo válaztás
  • JaSoN HuNTeR #30
    Nekem bevált. :) Én szeretem.
    Minden téren nyújtja az elvárásaimat :)
  • Tarajos Sül
    Üdv.

Morphin kollégának sikerült meggyőzni-e, hogy nézzek szét az Android-os telefonok között.
    Nagyon hűséges vagyok a Nokiához, mind a 3 telefonom nokia, a 4. is nokia lenne, de szerintem kivételt teszek.
    Nagyon megtetszett a Nokia 5800, de kifutott is, gms boltba nem szívesen vennék telefont, hiába így-úgy.. szóval szétnéztem, és azt hiszem rátaláltam a jövőre. :D
    Samsung Galaxy Ace.
    Árban is jó, és ott is kapható, ahol én szeretném megvenni.. :), inkább fényképezésre kell, de annyira nem vagyok fényképész, hogy rendes fényképezőt vigyek magammal.
    Neteztem is a mostani telómon, de meghalt rajta a böngésző, ezen nincs WiFi, de az Ace-ban van, ami még alkalmassá teszi számomra.
    GPS-re is szükségem szokott lenni.
    Szóval tényleg jó vétel lenne az Ace, csak túlságosan nokiabuzi voltam, és nem néztem szét, de így is elfogadnék egy N8-at, 701-est, vagy egy C6-ost, de drágák. :(
    Mi a véleményetek erről az Ace-ról?
    60-ért venném meg Edigital-ban, de csak feketében van, aminek a hátlapja nem nagyon tetszik. :(
    Túl egyszerű, így a képeket elnézve.
    Szóval hátlapot lehet cserélni, esetleg előlapot?

Köszi. :)
  • vg
    Jeges Krém Szendvics
  • JaSoN HuNTeR #27
    ez mi ez ?
  • vg
    http://forum.mobilism.org
  • renton7
    sziasztok!tud valaki olyan oldalt ahonnan jó játékokat tudok letölteni, és alkalmazásokat?
  • gregtom6
    Hy all!
    Ehhez a telefonhoz nem is jön már 2.3.4-es Android?
    A többi országban már egy hónapja kint van KIES-en a hivatalos, nálunk meg még nem. Más módon meg nem akarnék frissíteni, garancia miatt.
  • Falkon
    55 volt a teló + 2 a tok. Navigáció ingyen.
  • Amatorversenyzo
    + navigáció 5 ezer ft+ tok 2 ezer ft.
  • Amatorversenyzo
    én 65 ér vettem.
  • Morphin
    Belépsz az alkalmazásokba.Ott menü gomb majd szerkesztés...megkeresed a névjegyeket vagy épp amit oda akarsz rakni.(azt hiszem csak 4 lehet összesen egyidejűleg amiből csak 3 variálható) Ráhúzod és ott is marad.
  • Falkon
    Nem tudod elhúzni az alsó sort? Vagy esetleg ha arra a mezőre hosszan ráállsz?
  • Ferenc4

Sziasztok. Az a bajom hogy A telefon,az üzenetek + a névjegyek gyors gombok alulról valahogy el tűntek ,hogy lehetne vissza állítani? gyári adatok visszaállítása, beállításon kivűl.
  • Balazs15
    nem normális....a leggyakoribb hiba h windows 7 ....probáld meg xp-n :)
  • LoSA
    Srácok, az normális, hogy a Galaxy Ace már 24 percre frissíti a telefont?
    7/10 finished
    system.rfs download folyamat megy már egy ideje.... Mit csináljak, ha nem akar továbbmenni? A telefon még mindig Downloading módban van.
  • ldavid
    vagy csak egyszerűen kikapcsolja az adat/wifi kapcsolatot

/btw nem csak a reklámtól akad/
  • SimaSuna #14
    marketről AdFree.

rootolás után indítsd és nem lesz reklám :)