Samsung Galaxy Ace
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Valaki tapasztalt még hasonlót?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
All hail the double x!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Háttt... :/ :D
Én ilyen kis ingyenes szrokat töltöttem le a google playról, igaz, hogy már meg is untam õket, vagy kijátszottam.. lényeg a lényeg, hogy 100-ból 90-95 játék mindig elindult.
Tudom, hogy más oldalakon a komolyabb/full verziós játékokért nem mindig kell fizetni, de itt a rizikó, amit említettél.
a teló: =S5830 Galaxy Ace=
A probléma,hogy különbözõ oldalakról letöltött apk játékok 80% nem indul el,vagy errort ír ki indításnál,mi lehet a probléma,hogy mindegyiknél ez a hibajelenség?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
a telefonon volt olyan rajta hogy rajzmintás feloldás de túl sokat próbálkoztam és kér valami bejelentkezést
vki tudna segíteni nem tudok belépni a telefonba
avagy 3x4x egymás után megnyomni nagyon gyorsan.
Egész jól szól, nagyon brutálisan adja a mély hangot, mindenfajta recsegés NÉLKÜL. :)
Azonban a rajta lévõ gomb csak a zene pause-jára szolgál, és újbóli elindítására, ha a rádiót hallgatom, azt is lelövi, és kapcsolja az éppen megállított zenét.
Ez nagyon zavaró, mert a nokia ennél sokkal jobb volt, ott a zenét léptette.. Most tényleg mi értelme ennek? Ennyire ne legyen már kényelmes az ember, hogy fél centit feljebb megmozdítja a kezét, és kihúzza a fülest a fülébõl. :) Sokkal jobb lett volna, ha zeneléptetõt varázsolnak bele õk is. A másik, hogy nincs rajta egy csatt sem, sem csipesz, így kicsúszik az ember fülébõl a headset a vezeték súlyától, vagy ahogy mozgatja a telefont.
..de a nokiához képest, ennek egész jól bírja az akkuja a zenehallgatást. Netezés közben úgy lemegy, mint lavina a domboldalon.. :D de nokia pl. ennél sokkal jobban merült zenehallgatás közben.(Nokia 5130-as)
Harmadrészt, vagy negyedrészt, nem tudom már, szokott nektek villogni a telefon kijelzõje, mutatva az idõt,mintha ti nyomnátok meg a "kezdõlap" gombot alul?
Nekem gondol egyet, és elkezd villogni, de van, amikor nyugszik. :)
Egyébként lehet hogy csak rosszul méri.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
itt egy kép róla
http://kephost.hu/share-18E3_4F8ED9A7.html
All hail the double x!
Elõször is nem írtam olyat, hogy ez hiba. Csak nem szeretném ha ezt mindig jelezné a teló, mert 20mb az még nagyon sok mindenre elég.
Nem fut felesleges alkalmazás sem. Ami neked az, az nekem nem biztos, hogy az. Nem használok olyat, aminek a cache-e tömi a memóriát.
Attol, hogy leallitod a folyamatokat termeszetesen amikor szukseg van ra elfognak indulni.
Ui: Ha megis letiltod az uzenetett (valahogy :)) akkor jonnek a fagyasok a program instabilitasok, doksi vesztesek ha belso memoban vannak, stb.
Amikor már csak 20mb szabad hely van a teló belsõ memóriájában, akkor jön az üzi, hogy: "a telefon belsõ tára majdnem megtelt" és az értesítési területen egy kis ikon állandóan jelzi is.
Na ezt az üzit nem lehet valahogy letiltani?
..viszont amikor a 5200-t frissítettem az jobb is lett, igaz nem sokkal..
S
Szóval ha már nagyon megunom a mostani adnroid verziót, akkor frissítek én is, és leírom majd ide a tapasztalatokat..
De hamár irok..
Szokatlan az, ha kb 30 percig pl. ide irok mobilneten keresztül a SG acemról, akkor lemegy az akkuszint 10-20%-al?
Ha nem használom sokat, és kb 50-60% az akku, akkor egy mobilnetes használat után legyen az 5-10 perc, ez a 50-60% máris leugrik 20 % körülire..
Ki tudnám én deríteni, hogy az akku adja-e a ráírt 1320 vagy mennyi mAh-t, csak ha adná ezt a teljesítményt, akkor még mindig nem tudnám eldönteni, hogy helyes-e, ha maga a telefon elektronikája ennyire leszívja..
Ha pedig csak 1000-900mAh-t bírna az akku teljes feltöltés után(vagy kevesebbet) akkor is jó kérdés lenne, hogy ha veszek egy másik akkut, azt nem-e fogja-e ugyanilyen sebességgel lemeríteni a telefon..(mert akkor lehet, hogyha jó lenne a telefont, akkor az akku névleges teljesítményének háromnegyedével is többet lehetne használni a telefont..)
Amikor vettem a telefont,ez az egy dolog nem tetszett benne hogy rossz minõségû videót készít,de a problémám meg oldódott...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
tudja valaki hol lehet normális sztereo headsetet venni a telóhoz? :) nem kell semmi xtra, csak rádiót, zenét hallgatni.
All hail the double x!
Csak mikor kijött a 2.3, gondoltam, kipróbálom
Két hiba jött elõ
Az egyik, ha az adatforgalom engedélyezve volt, az sms-ek kínkeservvel mentek csak el, állandóan kiírta, hogy sikertelen.
A másik meg ez, hogy pl beállítok egy csengõhangot X neve mellé, s néha mégsem az szól, hanem az alap.
Visszatéve a 2.2-t, a problémák megszûntek.
Azonban azóta már van újabb hivatalos, talán 2.3.4 ?
Erre lennék kíváncsi, vajon ebben ezek a hibák javításra kerültek-e.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hamarosan húsvétra én is ilyen telefont szeretnék venni csak Ace Plus -t és azt akarom kérdezni hogy ennek a Procceszorja hány Ghz/Mhz és hány Megabájt RAM van, nem tárolás hanem a játékokra,stb... tehát Memória mivel valamelyik oldalon azt láttam hogy 1 Ghz processzor és 512 Megabájt ram a Plusnak és ahol megakarom venni oldalon ott pedig 832 Mhz proci volt írva és 158 Megabájt Memória. Valaki meg tudná mondani hogy hány Ghz/Mhz a proci és hány megabájt a Memória ? Elõre is köszi.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
De azt sem mindig, ha belassul, akkor is pár másodperc múlva betölt..
Ha pl. készenléti módban van a telefon, és úgy lépek a menüre, akkor minden oké.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Nekem az lenne a gondom,hogy amikor beszélek a telefonomon és valaki közben hív akkor neki nem foglaltat jelez hanem automatikusan a nem elérhetõ szignált hallja és bekapcsol a hangposta.
Beállítottam a hívásvárakoztatást a telefonomon de ugyan ez a jelenség.
A hívásátirányítás menü pontban látom hogy a "ha foglalt" opciónál aktiválva van a hangpostafiókom száma.Gondoltam megpróbálom kikapcsolni ezt, de a következõ hibaüzenetet kapom:
Nem lehet deaktiválni a hívásátirányítást,amikor a telefon foglalt.A szolgáltató nem támogatja ezt a lehetõséget. leokézom és "a hálózat nem várt választ adott".
mi lehet a baj?
van erre valami megoldás hogy ha beszélek valakivel és közben érkezik egy hívás akkor a hívónak foglalta jelezzen és ne a nem elérhetõ szignált+a hangpostát?
mondjuk az is jó ha neki kicsöng és én közben hallom h 2.bejövõ hívásom van
pls help
köszke
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
beállítások/alkalmazások/futó szolgáltatások itt katt arra az app-ra amit leakarsz állítani....
törléshez menj az "összes" fülre a bejövõ listán válaszd ki amit törölni akarsz és eltávolítás.....
Valaki esetleg tudja, hogy a gyári Samsung billentyûzeten hogy lehet kikapcsolni a pittyegés hangját?
Kissé zavaró.. :( , ezért mielött elkezdek "gépelni" :D mindig átváltom a telefont néma üzemmódra..
A Swype billentyûzettel nincsenek ilyen gondok, ott nincs hang, és funkció dúsabb is, mint a másik bill. típus.., de van egy marha nagy gond a swypevel, hogy még kisebbek az érinthetõ betû felületei --> még többet kell javítani..
Bár lehet egy idõ múlva megszokom.. de ma van 1 hónapja, hogy megvettem a telefont..
Azt gondolnátok, hogy egy membrán gombos telcsinek is ekkora a betû/szám billentyûi, mint ennek.. Nah igen, csak ott nyomni kell, hiába tapicskolod össze azt, ennél meg az kész rémálom.. :D
Még egy kérdés:
A futó alkalmazásokat hogy lehet törölni végérvényesen?, avagy leállítani?
Pl most is épp egy csomó olyan dolog fut, aminek egyáltalán semmi köze a telefon mûködéséhez, mégis a RAM-nál foglalja a helyet..
Ilyen pl a Google szolgáltatások, a szoftver frissítés, vagy a Maps.
Utóbbit szoktam is használni, de ha bezárom, ez is zárjon be, mert nem egyszer úgy szaggat ez a telefon, meg másodperceket várni, még betölt a menü..
Amúgy érthetõ, van hely az ezsközmemóban, és sok szar rajta van, kivétel nélkül mindegyik marketes, azokat se használom mindig..
Szóval ez nem egy PC, de amiket soha életemben nem fogok használni, azokat szeretném leállítani, törölni, mert csak a helyet foglalja.
Van megoldás erre? :)
Hogyan lehet elinditani mert nekem nem mûködik.
Pont Galaxy Acere van elvileg de nekem mindig elakarja inditani a letöltést amikor elindul a játék.
Fájlkezelõnek ott az ASTRO vagy ha rootolt a teló akkor Root Explorer.
Nekem nagyjából ezek vannak fent: Shazam,Unrar Pro,Music Paradise,Dropbox,iGO,Titanium Backup,Barcode Scanner,Angol szótár,MX Video Player...a legtöbb fent van ingyenesen a market-en.
Viszont ami nem az meg #36-ban lévõ linkeken megtalálod.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"