A vetélytársaknak kedvez az új iPhone
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt nem értem, mit vártak még el tõlük? Kit érdekel, hogy most 200 megahertzzel gyorsabb a vas, és emiatt 0,8 helyett 0,6 mp alatt ugrik be a böngészõ? A lényeg, hogy jelentleg egy másik platformra se írtak olyan minõségû és mennyiségû programot, mint Iphone-ra.
LZ forever
Nem vagyok egy Apple rajongó, de amit Vers mûvel az már enyhén szólva hipergáz !
Hat igen Vers, a rak ellenszer azert nincs meg meg, mert pont 1 milliard dollar kene hozza. De ha tobbet fizetsz, legyartjak 1 evnel hamarabb is. Igen, ez igy mukodik 😄😄😄😄😄
killall imagent
Vers meg nem tudja, a rak ellenszerenek kikutatasa nem ugy mukodik, hogy fogunk 10 ezer embert, befogunk 5 evre es akkor majd ok ott kitalaljak az ellenszert pont az otodik ev utolso napjan beadasra keszen.
killall imagent
annyira ne vedd a szivedre , de megtehette volna hogy a cege 10 ezer fos kutato brancsot verbuval , hogy megmentsek a fonokot, ki szolt volna erte?
ere mit csinal ? telefont tutujgat , a maga modjan primitiv volt
az volt a baj
ere mit csinal ? telefont tutujgat , a maga modjan primitiv volt
az volt a baj
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Diktator? Diktator az lenne, aki teged a tecsos arufeltoto gondolkodasmododdal egyutt belone a dunaba.
killall imagent
Max egy gyilkos érdemli meg a halált ! Te tényleg komolyan gondolod ezeket amiket leírsz ? Amennyiben igen, akkor ajánlok egy lélekbúvárt neked - de az sem lesz jó, mert attól is biztos okosabb vagy....
van erre egy szó.... ÓBEROKOS !! ami tudjuk mit jelent valójában...
van erre egy szó.... ÓBEROKOS !! ami tudjuk mit jelent valójában...
400 Milliard nem Jobs vagyona volt, hanem a cégé - neki olyan 9 milliárd körüli magánvagyona volt...
És a geci ráktól a pénz sem ment meg ! De te biztos az orvosoknál is többet tudsz...
És a geci ráktól a pénz sem ment meg ! De te biztos az orvosoknál is többet tudsz...
Na a nagy jós megjött fröcsögni !!! Apple-nek reszeltek...
Te mint pitlák senki ezt nyilván jobban tudod mindenkinél !
Ekkora prosztó nem lehetsz már te sem ! Nem is baj, itt is és a HWSW-n is mindenki ismer, tudjuk - hogy nagy 0-ban a kis 0 vagy !!
Te mint pitlák senki ezt nyilván jobban tudod mindenkinél !
Ekkora prosztó nem lehetsz már te sem ! Nem is baj, itt is és a HWSW-n is mindenki ismer, tudjuk - hogy nagy 0-ban a kis 0 vagy !!
Hallod egyáltalán magad ember ??? <#ejnye1>#ejnye1> Különösen én sem kedveltem SJ-t de azért ekkora paraszt ne legyél már!! <#rolleyes>#rolleyes> Hiába vannak milliárdjai ha az orvostudomány nem tart még ott,hogy ezeket a betegségeket meggyógyítsa. Szép ember lehetsz,hallottad-e már azt,hogy halottról jót vagy semmit?? Balfasz! <#boxer>#boxer>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
az applenak reszeltek, most hogy kinyult a diktator
amugy meg csak rohogni tudok , hogy 400 milliard$-al a zsebeben meghott, es az utobbi evekben a legnagyobb gondja az volt paraszteknak milyen telefonja legyen
rohejes, az ilyen megerdemli a halalt
amugy meg csak rohogni tudok , hogy 400 milliard$-al a zsebeben meghott, es az utobbi evekben a legnagyobb gondja az volt paraszteknak milyen telefonja legyen
rohejes, az ilyen megerdemli a halalt
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
← ElőzőOldal 2 / 2