62
  • Vers
    van hat , lasd a hp-t 1 ev alatt elintezte:D
  • coolbboy83
    Más cégeknél is van vezetőváltás.... néha jobb, néha rosszabb.
    Itt egy ikon halt meg... ennyi a különbség, de a kreatív banda a régi marad.
  • coolbboy83
    Nem lesz gond vele.... DTP, Audio/Video, Creativity, Graphics.... a pro oldal, és a Mac OS X elég felhasználóbarát... noha most a Win 7 is jobban az lett szerintem.. a 8 mégjobban az lehet - de addig lesz új Mac OS X is :-)

Az apple minősége a nagy apple fanok szerint is kezd újra javulni... majd meglátjuk.

Igazából mindennek megvan az előnye, mintahogyan a hátránya is... de mikor nem volt ez így :-) kérdezem.
  • bigjoe
    Természetesen a Samsung Galaxy s2-re gondoltam..
  • bigjoe
    SJ nagy ember volt és kár érte.
    Egyébként már a Samsung Galaxy s" is veri az Iphone-t.. (kijelző méret, sebesség, súly, cserélhető aksi, stb)
    Egy a gond.. Az Iphone köré sokan, túl sok mindent megvettek pl mobil hangfal, autó, stb. És mivel speciális csatlakozója van így nem lehet mással pótolni.
    Tehát max kivárják, hogy kijöjjön a 5-ös verzió..
  • Andr0
    Az Apple tényleg mellé fogott, nagyon a hírnevére épít, nem tudom mi lesz most így vele.

SJ-ról meg annyit, hogy nyugodjék békében. És bár a módszereivel nem értek egyet, azért az elért sikerei lenyűgözőek.
  • syn7h37ic
    Baszki! te olyan primitív tuskó barom vagy, hogy hozzád képest a Homo Erectus egy fizikai Nobel díjas zseni. Nem is troll vagy, hanem egy netféreg.
  • hurkaur
    A penz nem old meg mindent. pl:
    Ha egy fejleszto csapatba beinvesztalsz 20 millio dollart, mondvan: koltsek el ezt par x ezer alkalmazottra, az nem feltetlenul jelenti azt (sot), hogy abbol hiperszuper csuda jo app lesz.
    Rakra atvezetve: nem tudok jelenleg olyan emberrol, aki penzert arulja az ellenszert, mivel: Te penzert az eselyet veszed meg, hogy majd esetleg x idoben kitalaljak a megoldast.
    Egy ideig pumpalhatod ugyan bele a meg tobb penzt, igy novelve az eselyet egy bizonyos pontig, de ez nem garancia arra ha teszem azt 20 millio dollart adsz, az pontosan 2 even belul szuli meg az eredmenyt.

es akkor meg nem tertunk at annak a megvalositasahoz, hogy megis ki hogy kepzeli az otlet beadasat apple vezetosegehez...
  • Vers
    ezen mar kar vitatkozni, a halalbol sokkal nehezebb visszahozni valakit mint a rakot meggyogyitani, ez a hajo mar eluszott
    mi lett volna ha 10 ezer kutato 7 eve ezen ugykodott volna? es a cel a feladat megoldasa lett volna , nem ugy mint a gyogyszergyarto cegeknel ahol a haszon a fo jelmondat? kituggya, de biztos elobbre jarna a rakkutatas

• Madve
    Miután a jobbak szinte minden platformra ott vannak ez nem igazán érv.
  • Ferrer
    Én azt nem értem, mit vártak még el tőlük? Kit érdekel, hogy most 200 megahertzzel gyorsabb a vas, és emiatt 0,8 helyett 0,6 mp alatt ugrik be a böngésző? A lényeg, hogy jelentleg egy másik platformra se írtak olyan minőségű és mennyiségű programot, mint Iphone-ra.
  • zpe
    Nem vagyok egy Apple rajongó, de amit Vers művel az már enyhén szólva hipergáz !
  • hurkaur
    Hat igen Vers, a rak ellenszer azert nincs meg meg, mert pont 1 milliard dollar kene hozza. De ha tobbet fizetsz, legyartjak 1 evnel hamarabb is. Igen, ez igy mukodik :D:D:D:D:D
  • hurkaur
    Vers meg nem tudja, a rak ellenszerenek kikutatasa nem ugy mukodik, hogy fogunk 10 ezer embert, befogunk 5 evre es akkor majd ok ott kitalaljak az ellenszert pont az otodik ev utolso napjan beadasra keszen.
  • Vers
    annyira ne vedd a szivedre , de megtehette volna hogy a cege 10 ezer fos kutato brancsot verbuval , hogy megmentsek a fonokot, ki szolt volna erte?
    ere mit csinal ? telefont tutujgat , a maga modjan primitiv volt
    az volt a baj
  • hurkaur
    Diktator? Diktator az lenne, aki teged a tecsos arufeltoto gondolkodasmododdal egyutt belone a dunaba.
  • coolbboy83
    Max egy gyilkos érdemli meg a halált ! Te tényleg komolyan gondolod ezeket amiket leírsz ? Amennyiben igen, akkor ajánlok egy lélekbúvárt neked - de az sem lesz jó, mert attól is biztos okosabb vagy....

van erre egy szó.... ÓBEROKOS !! ami tudjuk mit jelent valójában...
  • coolbboy83
    400 Milliard nem Jobs vagyona volt, hanem a cégé - neki olyan 9 milliárd körüli magánvagyona volt...

És a geci ráktól a pénz sem ment meg ! De te biztos az orvosoknál is többet tudsz...
  • coolbboy83
    Na a nagy jós megjött fröcsögni !!! Apple-nek reszeltek...
    Te mint pitlák senki ezt nyilván jobban tudod mindenkinél !

Ekkora prosztó nem lehetsz már te sem ! Nem is baj, itt is és a HWSW-n is mindenki ismer, tudjuk - hogy nagy 0-ban a kis 0 vagy !!
  • item
    Hallod egyáltalán magad ember ??? Különösen én sem kedveltem SJ-t de azért ekkora paraszt ne legyél már!! Hiába vannak milliárdjai ha az orvostudomány nem tart még ott,hogy ezeket a betegségeket meggyógyítsa. Szép ember lehetsz,hallottad-e már azt,hogy halottról jót vagy semmit?? Balfasz!
  • Vers
    az applenak reszeltek, most hogy kinyult a diktator

amugy meg csak rohogni tudok , hogy 400 milliard$-al a zsebeben meghott, es az utobbi evekben a legnagyobb gondja az volt paraszteknak milyen telefonja legyen
    rohejes, az ilyen megerdemli a halalt
  • fergusonpapa
    Szerintem meg tudják h a mostani csucskategoriás telefonok kimeritik az igényeket jopár évig,szóval ami votl tökéletesitették aztán roty.