A vetélytársaknak kedvez az új iPhone

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt nem értem, mit vártak még el tõlük? Kit érdekel, hogy most 200 megahertzzel gyorsabb a vas, és emiatt 0,8 helyett 0,6 mp alatt ugrik be a böngészõ? A lényeg, hogy jelentleg egy másik platformra se írtak olyan minõségû és mennyiségû programot, mint Iphone-ra.

LZ forever

Nem vagyok egy Apple rajongó, de amit Vers mûvel az már enyhén szólva hipergáz !
Hat igen Vers, a rak ellenszer azert nincs meg meg, mert pont 1 milliard dollar kene hozza. De ha tobbet fizetsz, legyartjak 1 evnel hamarabb is. Igen, ez igy mukodik 😄😄😄😄😄

killall imagent

Vers meg nem tudja, a rak ellenszerenek kikutatasa nem ugy mukodik, hogy fogunk 10 ezer embert, befogunk 5 evre es akkor majd ok ott kitalaljak az ellenszert pont az otodik ev utolso napjan beadasra keszen.

killall imagent

annyira ne vedd a szivedre , de megtehette volna hogy a cege 10 ezer fos kutato brancsot verbuval , hogy megmentsek a fonokot, ki szolt volna erte?
ere mit csinal ? telefont tutujgat , a maga modjan primitiv volt
az volt a baj

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Diktator? Diktator az lenne, aki teged a tecsos arufeltoto gondolkodasmododdal egyutt belone a dunaba.

killall imagent

Max egy gyilkos érdemli meg a halált ! Te tényleg komolyan gondolod ezeket amiket leírsz ? Amennyiben igen, akkor ajánlok egy lélekbúvárt neked - de az sem lesz jó, mert attól is biztos okosabb vagy....

van erre egy szó.... ÓBEROKOS !! ami tudjuk mit jelent valójában...
400 Milliard nem Jobs vagyona volt, hanem a cégé - neki olyan 9 milliárd körüli magánvagyona volt...

És a geci ráktól a pénz sem ment meg ! De te biztos az orvosoknál is többet tudsz...
Na a nagy jós megjött fröcsögni !!! Apple-nek reszeltek...
Te mint pitlák senki ezt nyilván jobban tudod mindenkinél !

Ekkora prosztó nem lehetsz már te sem ! Nem is baj, itt is és a HWSW-n is mindenki ismer, tudjuk - hogy nagy 0-ban a kis 0 vagy !!
item
Hallod egyáltalán magad ember ??? <#ejnye1> Különösen én sem kedveltem SJ-t de azért ekkora paraszt ne legyél már!! <#rolleyes> Hiába vannak milliárdjai ha az orvostudomány nem tart még ott,hogy ezeket a betegségeket meggyógyítsa. Szép ember lehetsz,hallottad-e már azt,hogy halottról jót vagy semmit?? Balfasz! <#boxer>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

az applenak reszeltek, most hogy kinyult a diktator

amugy meg csak rohogni tudok , hogy 400 milliard$-al a zsebeben meghott, es az utobbi evekben a legnagyobb gondja az volt paraszteknak milyen telefonja legyen
rohejes, az ilyen megerdemli a halalt

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

fergusonpapa
Szerintem meg tudják h a mostani csucskategoriás telefonok kimeritik az igényeket jopár évig,szóval ami votl tökéletesitették aztán roty.

www.icewebhu

← ElőzőOldal 2 / 2