A vetélytársaknak kedvez az új iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
"Minden idõk legsikeresebb iPhone-nyitányáról számolt be az amerikai AT&T szolgáltató a 4S modell kapcsán. A készülékre az elõrendelés elsõ 12 (!) órájában 200 ezernél is több megrendelés futott be."
Ezért ilyen szempontból a Samsung marketingesei a legjobbak
és egy cég forgalmát a marketingesek fogják legjobban befolyásolni nem a programozók...
Úgyhogy fórumon vitatkothat itt akárki hogy mi a jó v jobb
akkor is az a lényeg melyik telefonért mennek be a telefon boltokba, vagy a szolgáltatókhoz
fórum nem hoz pénzt egyik cégnek sem...
Ilyen tempó mellet nem teheti meg szerintem az Apple sem, hogy egy ilyen kicsit lépjen elõre, mikor ennyi idõ alatt egy HTC, v Samsung kihoz 3 csúcsmodellt, ami már az elõzõre épül (és nem "csak" az iphone-t akarja lepipálni).
Apukád ezért rakott oda a kicsempézett kutatólaboratóriumba. A doktor úr is segít építeni a robotokat. De most már hagyd a bácsikat és néniket, ez most itt felnõtt téma.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Látom már orvos is vagy, hiszen már a rákról is többet tudsz egy szakorvosnál :-)
Nobel Díjra nem jelõlteted magad ?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
hozzad kepest meg ezer szazalek
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Egyébként a betegségrõl annyit, a hasnyálmirigy rák egy elég ritka rákfajta, viszont a túlélési esélye mindössze 5%!...
A cikk témájához szólva: A többi gyártó se túl innovatív, ha csak nem számoljuk a 4.5 col feletti HD felbontású kijelzõt, ami szerintem a többséget inkább elriasztja, mert már túl van a használható méreten + brutál drágák lesznek.
Rák: túlélni gyógyulás nélkül
Daganat: ha már észlelhetõ, veszélyes
tehat a jelenlegi rakosok kozott a gyogyultak kozott sok magatol is meggyogyult volna
Ne elméleteket gyártsál, hanem olvass utána a dolgoknak, mert félrevezetsz másokat is.
Egyébként meg igen, ha tudjuk pótolni az egészséges sejteket, akkor gyakorlatilag nagyobb területeket cserélhetnének ki egészséges sejtekkel. Idézet wikipediáról:
"Az õssejteket a károsodott területre juttatva képesek arra, hogy a károsodott szöveteket regenerálja, újra életképessé tegye. A csontvelõ rosszindulatú daganatos betegségeiben, pl. a fehérvérûség különbözõ típusaiban, alkalmas a betegek hatékony kezelésére. Az olyan rosszindulatú daganatos betegségekben, amelyek sugárterápiát és/vagy citosztatikus (kemoterápia) kezelést igényelnek, hasznos lenne ezeket minél nagyobb adagban alkalmazni a gyorsan osztódó rákos sejtek elpusztítására. Ennek azonban határt szab az ugyancsak gyorsan osztódó vérképzõszervek sejtjeinek nem-kívánt károsodása. Az õssejtek rendelkezésre állása azonban megengedhetõvé teszi a sugár- és kemoterápia dózisának a növelését, ezáltal pedig a daganatos sejtek hatékonyabb elpusztítását, mivel a károsodott sejtek az õssejtekbõl származó csontvelõ beültetésével pótolhatók."
Amúgy, most nézem, hogy õssejtekkel pusztítani is akarnak rákot: Õssejt-terápia az áttéteket adó rák kezelésére
Továbbá:
„Lopakodó” rákgyógyszerek
Elfogyott elorendelesben az osszes 4S, heteket kell varni majd az USA-ban is.
Gondolom a HTC is ezzel a problemaval fog szembesulni.
http://gaborszantai.co.uk/
a problema pont ez altalaban hogy lehetetlen megkulonboztetni a szervezet tobbi sejtjetol, csak egy alapos dns elemzes mutatja ki
az ossejtes kutatas egy jo dolog, de nem fogja soha megoldani a rak problemajat, amikor mar attetet kepzett a testben , barhol kialakulhat a rak , es akkor mit csinalsz? kicsereled az egesz tested vagy mi?
amugyis a szike nem megoldas, az jol mutat egy hentes kezeben, de az igazi orvoslas jovoje nem ebben van, ha mar szikevel beldvagnak csak tobb kart csinalnak mint hasznot tobbnyire
Ezt én pozitívnak értékelem. Szerintem a családjával töltötte a szabad idejét és élvezte az életet. Az olyan embereket pedig akik otthon ülnek és néznek ki a fejükbõl soha nem értettem. Nem vagyunk egyformák, de ha az a munkád ami az álmod / hobbid akkor egészen másként beszélnél róla.
"M Jackson több mint 300 millió dollárt gyûjtött és adományozott Heal the World Foundation nevû alapítványának, alapítványokat hozott létre, stb. (pedig aztán senki nem kényszerítette)"
Ezt ugyanúgy megtette Jobs, Gates és a többiek is.
"Ezért gondoltam hogy szerintem Jobs tehetett volna valamit magáért, egy átlagos celeb adományozónál többet is."
Hát a rákkal szemben nem. Ez az az eset ugyanis ahol a többszörösen befektetett pénz, nem hoz többszörös eredményt.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha a rosszindulatú taganatot már érzékeli valaki, akkor abból magától szinte biztos, hogy nem gyógyul ki. Rák vissza nem fordul, és ezek a fontosabb szövetek nem képzõdnek újra.
Mint említettem, a megoldást az õssejtek adhatják, amikbõl ki tudják "tenyészteni" ezeket a szöveteket (az egyén saját DNS-ébõl). Kutatások folynak mindkét területen egyébként, utóbbi például Debrecenben is (nagyon jó elõadás van errõl a Mindentudás egyetemén).
"de meg el se kezdtek es a gyogyszercegek nem is fogjak, mert nem cel az olcso gyogyitas"
Ezt nem is a gyógyszercégek fogják elkezdeni... 😄 De ilyet ostobaságokat akkor sem kellene írni, a gyógyszerek is fejlõdnek, és vannak amik gyorsabban (olcsóbban) gyógyítanak, mint X évvel ezelõtt.
A végén annyira felbosszantanak, hogy még képes leszel elárulni itt nekünk a rák ellenszerét, gyógyításának kulcsát, akár tudtodon kívül. Ami persze nem lenne rossz dolog.<#mf1>#mf1>
Egyébként sztem van némi igazság abban amit mondasz.
mivel a rak programhiba igy mas esely a gyogulasra nincs mint felkutatni az osszes raksejtet a szervezetben es elpusztitani , erre csak egy nanogep kepes , mely belepve a sejtbe leolvassa a dns-t ami kb 1GB-nyi informacio es egy kulso szerverrel kommunikalva eldontheto hogy az adott sejt rendes mukodessel bir avagy elpusztitasra var, ez az egyik jarhato ut , amihez meg rengeteget kell kutatni , de meg el se kezdtek es a gyogyszercegek nem is fogjak, mert nem cel az olcso gyogyitas
emiatt jobs nagyon elbaszta mert hitt az orvosokban , pedig sokkal tobbet adhatott volna mint egy szaros telefon
SJ -nak valószínûleg hasnyálmirigyrákja volt, ami úgynézem a legrosszabb, nem igazán lehet idõben észrevenni, és könnyen átterjed másra is (például májra).
Gyógymódot a rákra szerintem maximum az õssejtkutatás hozhat, annak még viszont sajnos kell jópár (remélhetõleg nem jópárszáz) év.
Jelenleg a kialakulás kockázatát lehet csökkenteni (pl. dohányzás, vegyszerek kerülése, testmozgás), szûrésekre elmenni, és panasz esetén idõben dokihoz menni. Ha idõben észre veszik, akkor legtöbbször nincs is probléma.
pl.:
M Jackson több mint 300 millió dollárt gyûjtött és adományozott Heal the World Foundation nevû alapítványának, alapítványokat hozott létre, stb. (pedig aztán senki nem kényszerítette)
Ezért gondoltam hogy szerintem Jobs tehetett volna valamit magáért, egy átlagos celeb adományozónál többet is.
ha valakit nagyon érdekel majd a könyvében elolvassa, biztos ír róla
+mint CEO neki kell látni hogy az ilyen adományoktól nem lesz hatékonyabb egy cég. Legyen konkurencia, kis vérfrissítéssel, egyedi, furcsa ötletek kibontakozhassanak, és ehhez sok pénz.
Gondolom ez elírás volt 😊
Ennyi pénzzel évekkel ezelõtt igazán belefektethetett volna rákkutatásba töménytelen mennyiségû pénzt, és az eredményeket mindenki szabadon felhasználhatja. (Bár nem néztem volna ki belõle, inkább levédette volna és mindenkit beperelne.) De ha nem is sikerült volna áttörést elérni, megpróbálhattta volna, neki van pénze, hatalma, befolyása. Vagy akár a családjával lenni az élete utolsó éveiben. Ehelyett azon buzgálkodott a cége, hogyan húzza le minél jobban a konkurenciát.
www.icewebhu
Nem lesz már a régi az Apple szerintem, persze majd kiderül. Én viszont nagyon sajnálnám, annak ellenére hogy valószínûleg soha nem fogok almás terméket venni, jelentõs szereplõje a versenypiacnak.
/*WTF?!*/
Itt egy ikon halt meg... ennyi a különbség, de a kreatív banda a régi marad.
Az apple minõsége a nagy apple fanok szerint is kezd újra javulni... majd meglátjuk.
Igazából mindennek megvan az elõnye, mintahogyan a hátránya is... de mikor nem volt ez így :-) kérdezem.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Egyébként már a Samsung Galaxy s" is veri az Iphone-t.. (kijelzõ méret, sebesség, súly, cserélhetõ aksi, stb)
Egy a gond.. Az Iphone köré sokan, túl sok mindent megvettek pl mobil hangfal, autó, stb. És mivel speciális csatlakozója van így nem lehet mással pótolni.
Tehát max kivárják, hogy kijöjjön a 5-ös verzió..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
SJ-ról meg annyit, hogy nyugodjék békében. És bár a módszereivel nem értek egyet, azért az elért sikerei lenyûgözõek.
Armin & Ayu fan
Ha egy fejleszto csapatba beinvesztalsz 20 millio dollart, mondvan: koltsek el ezt par x ezer alkalmazottra, az nem feltetlenul jelenti azt (sot), hogy abbol hiperszuper csuda jo app lesz.
Rakra atvezetve: nem tudok jelenleg olyan emberrol, aki penzert arulja az ellenszert, mivel: Te penzert az eselyet veszed meg, hogy majd esetleg x idoben kitalaljak a megoldast.
Egy ideig pumpalhatod ugyan bele a meg tobb penzt, igy novelve az eselyet egy bizonyos pontig, de ez nem garancia arra ha teszem azt 20 millio dollart adsz, az pontosan 2 even belul szuli meg az eredmenyt.
es akkor meg nem tertunk at annak a megvalositasahoz, hogy megis ki hogy kepzeli az otlet beadasat apple vezetosegehez...
killall imagent
mi lett volna ha 10 ezer kutato 7 eve ezen ugykodott volna? es a cel a feladat megoldasa lett volna , nem ugy mint a gyogyszergyarto cegeknel ahol a haszon a fo jelmondat? kituggya, de biztos elobbre jarna a rakkutatas