Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Hockeinheimben az hogy van, a kanyar szaraz elotte utana meg vizes ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
a fekete-voros mar a tocsak, narancs-sagra kornyeke osszefuggo viz; cyan-kek vizesedo/vizes aszfalt.
A lenyeg: nem globalisan egyforman vizes, hanem fugg az eso merteketol es helyetol (palya poziciotol fuggoen) es a palya szintkulonbsegeitol is. Es ami a videoban nem latszik, termeszetesen az autozott iveket is szamolja.
Multkor AC-val hasonlitottam a koridot. Itt ~4sec-sel mentem gyorsabbat (az 1:51-es palyan). Aztan AC-t is atallitottam kemeny gumirol soft-ra, max szarnyrol minimumra (plusz attetel), hogy hasonlo legyen a beallitas, mint ahogy itt metem, aztan sikerult faragnom 2 tizedet😄 Az hogy ez mennyire real, gozom sincs😄 Talan csak tenyleg ennyit szamit a szarny es a kettovel lagyabb gumi?! Passz😄
CARS2-vel versenyezve CARS2-hoz hasonlitom, ahhoz meg jo az FFB, kormay, AI es osszessegeben a verseny. Valszeg nem lesznek vegyes online szerverek (AC vs. CARS2), igy nem lesz gond a kulonbsegekkel😄DDD<#idiota>#idiota>
Persze nem tolom ejjel-nappal a CARS2-ot, de eddig nem talaltam benne hibat.
Persze, "idegesito" dolgok meg mindig vannak:
- nem lehet atlepkedni indulasnal a bejelentkezo kepeket (30 sec)😄
- a kormanyt meg mindig lehet "menuzesre" hasznalni, idegesito ha el van forgatva
- nem minden menunel tokeletes az eger gorgeto hasznalat (ha a menu kozepen vagyok visszaugral).
Az hogy WIP/Beta azert kell kiemelni, mert valoban az😉 De hogy mennyire, azt csak a keszitok tudjak😄 Ember nincs, aki vegig teszteljen 100 autot 100 palyan, hibakat es anomaliakat keressen kulonfele AI-val, gumikkal, idojarassal vagy napszakkal.
sokan megjegyeztek pár hibát ami már a PC1-ben is benne van és nem lettek javítva és a PC2 is megörökli az eddigiek alapján...
szóval én szkeptikus vagyok kicsit és szerintem megint félig se kész dolgokat fopgunk kapni , vagy olyan dolgokat amiket egyszerűen nem tudnak javítani...
egyszerűen furcsa mindig azt hallani h ez még csak béta , nem a rendes hang van a kocsin vagy még nincs kész stb... és ez szinte minden reviewnál előkerül...
ugyanez volt PC1 előtt is
az viszont bizakodásra ad okot h az ffb előnyére változott gyakorlatilag szinte mindenki szerint...mondjuk volt honnan javulni😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.13. 13:22:25
En megvettem megjeleneskor , vissza is kertem az arat olyan vacak volt, most ubalombol megvettem mert olcso volt ...esoben le se lehet rakni. AI vilagelso, szabalyok szi ten, kormannyal sincs bajom egy az egyben mukodik, ffb kucsit ecceru de jo, kemeny , feszes jol visszad mindent.
Nyugodt szivvel elo is rendeltem az ideit :
Ha Automibilsta F1 szimulator akkor ez nasa urtechnika ahhoz kepest 😉
Hangulatosnak tartottam a videót. Tetszik ez az új köd és az AI is elég versenyképesnek tűnik. Legalább is nem nagyon hagyta magát lerázni. 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.13. 13:11:10
Ha jól látom és értelmezem a videókat, teszteket, akkor komoly fejlődésen ment át ez a játék. Akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy a harmadik rész se lesz visszalépés. Türelemmel, idővel, pénzzel nagy esélye van annak a "minden" programnak. Persze itt jöhetnek mellékszálak is. Jöhetnek akár licenszelt bajnokságok, GT, Formula(nem csak F1 van ezen a téren), akár teljes Rally Cross stb. .
Persze, a WIP itt is bejatszik, ki tudja mi hogyan all (auto, AI, palya).
Codies F1 "tokeletes" F1 program lenne (a koritessel nincs gond), foleg ha a kormany/FFB is normalisabb lenne.
Az iR kizarolag napi, rendszeres, tervezheto (komolyabb) online futamokra valo, masra "nem jo", nem is erdemes eroltetni.
A CARS2 "remelhetoleg" az oflline dinamikus (napszak, idojaras) versenyekre/karierre lesz jo. A szervezett vagy nyilt online a "szokasos".
Az rF2 szinte csak szervezett bajnoki.
Az AC is szervezett bajnokira jo, de a valasztek es a nepszeruseg miatt ott a free szerver is mukodhet (nagyobb szerencsevel😛).
A CARS2-bol szeretnenek csinalni egy "minden" programot. Jo uton haladnak, de azt mindenki tudja, hogy egy celszerszam mindig is hatekonyabb volt;D
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Mint irtam, az AC "tokeletes" koncepcio volt, ok talaltak meg a tutit. Driving game, mindenkinek kell, ujdonsag, de megis szim, igy odasorolhato.
A CARS1-et "elbaltaztak" (persze, azert sokat eladtak belole;P); az rF2 natur szim; az AMS barkacs rendszer es erosen reteg; az R3E szimes szempontbol elavult.
Az iR masvilag. Ott az online rendszert es lehetoseget kell kifizetni, olyan mashol nem lesz.
Ha sorra veszem, rf halott, pc halott, automobilsta halott ,rr ben nincs valasztek...megint csak eleg szeoen teljesit az ac 😊)
Ketseged ne legyen, itt is valszeg gt lesz a szerverek 99 %-a 😉
De ebben a videoban (0:55-tol) vannak valami menu kepek es beallitasok.
Project CARS 2 - Triple Screen Support Overview
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.13. 12:22:12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Csak" azert tudott ennyire nepszeru lenne, mert egy jol kitalalt rendszerrel (pubikus megjelenessel, total fapados tartalommal es tudassal indulva, evek alatt fejlesztettek fel) elvezetes kompromisszumot talaltak az auto mukodes/kezeles kozott, es olyan tartalmakat adtak, olyan minosegben, ami korabban PC-s szimekben sose volt.
Az emberek nagyresze gyorsabban cuppan ra nehany Ferrarira, mint normalis realroad-ra vagy napszakra.
Gondoltam attol meg latod a lehetosegeket 😊
Jelenleg az osszes cimnek alom, hogy ennyi ev utan meg mindig renduletlen nepszeruseggel adja el a dlc ket, szoval valamit csak osszehozott Kunos, joforman egymaga .😉
Sajnos a CARS1 kicsit betett ennek a cimnek, a "sokat akar a szarka" hozzaallas es a "kozosseggel fejlesztett" nem tett jot neki.
A CARS2 mar joval osszeszedettebb mint az elso resz: ha a CARS1 megjelenesere 25% "koncepcio" (kidolgozott, veglegesitett, atgondolt egyseg) maradt, akkor a CARS2 talan mar 75% lesz😉 Ha ugyanezt kiadnak 3 ev mulva, amikor valszeg meg mindig tobbet fog tudni mint az AC, akkor talan mar 95%-os lenne (100%-os program nem letezik😛).
Ha mindenki maradna a regi bevalt rendszereknel, sose lenne fejlodes. Valakinek be kell valllania a buktak lehetoseget😉
Hangok jobbak lettek e ?
Engem inkabb ezek erdekelnek, ezekkel volt komoly baj ez egyben is....
Es ez a resze (WIP/Beta) azert mindenre ervenyes. Igy barmi ertekezes van valamirol, az meg boven valtozhat. Raadasul rengeteg az auto es palya, korabban erosen vegyesen voltak preholder, prealpha, alpha, beta valtozatok; de most mar nincs feltuntetve melyik auto hogyan all. Raadasul ebben benne vannak a kesobb megjeleno DLC autok is (?!), ki tudja azzal mennyit foglakoznak jelenleg (a megjelenesig nem fontos hogy kesz legyen).
Kifejezetten jó lett az 1M FFB-je, élmény vele menni, nagyon autós. (A RAW beállítással csesztek most valamit, nálam elég vacak lett a a kanyarokban és a rázót sem érezni, de a másik két beállítással jól működik).
Gépigénye eddig egész jó, mondhatni. Nálam i5- 2500k, gtx970,8gb ram-mal viszi szépen high beállításokkal, 20 autóval.
Esőben tényleg jó menni, a tócsákat én is kedvelem 😊 Most az, hogy ezekenek nincs semmi értelme remélem nem lesz igaz. Az tény, hogy sok emberke az AC-n szocializálódott, ahol clear időjárás és még az is zavaró ha az árnyék odébb mászik 2 körrel később a kanyar előtt.
Négy évszakos gumiból is rengeteg féle és áru van. Csak hát éppen spórolásból veszik őket, akkor gondolom nem a legdrágább, legjobb minőséget próbálták.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.13. 10:27:09
Nekem ez a tempo nagyon gyorsnak tűnik ami itt a játékban van. Bár elismerem , ha real lenne 500 méter után feladná mindenki 😊
Meg ez nem lefagyott aszfalt, inkabb havas, letaposott, itt-ott felkopott aszfaltos ut. Az ut mellett levo valoban havas reszen megint mashogy viselkedik.
Ertelme valoban nincs, legalabbis ezzel az autoval.
Majd kiprobalok utcai-jellegu autot (ami nem 500LE) vagy a RallyCross autokat.
Az eso teljesen jo (hangulatos, elvezetes), foleg a tocsakkal.
Az még érdekelne, hogy a guminyomás változtatásával, változik-e a tapadás havon? Például a sima utcaival(már amelyiknél van) van e különbség tapadásban a normál,(száraz) nyomáshoz képest, a havon leengedett gumikkal? Vagy akár a négy évszakos guminál.
De mondjuk nem mintha bármire is jó lenne , szóval mindegy .. 😊
Eső inkább érdekelne .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.13. 09:47:32