Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez azért is jó teszt, pluszban az előttem szolóhoz, mert legalább a pilóta megegyezik mindkét esetben, így kizárható a pilóták közti esetleges vezetési különbség. iR Laguna Seca a pontosabb, mert PC2-ben ez nem szkennelt. Gondolom a köridőkben, amiket korábban teszteltél az ilyesfajta különbségek is közre játszhattak. Igaz, nem tudom így fejből, hogy szken vagy nem szken pályák voltak. 😉)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.18. 22:12:52
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Billegés tovább tart iracingben a végén, ott tényleg olyan, mintha egy levegővel teli gumi csillapítaná a lökéseket, de ettől még a nagyobb frekvenciás csillapítás működhet itt jól határon csúszásnál és jónak is tűnik. Pályáknál több helyen is jelezték, hogy pontatlanok, de szerintem ennyi pályánál bőven jó ez a szint, aztán max majd később faragnak rajtuk.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.08.18. 21:55:29
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Watkins: delutan, hasonlo homerseklet, az iR max-ra gumizva (CARS2 nem lehet allitani, gozom sincs).
BMW Z4 GT3: hasonlo setup, szarny, gumi, gyari ABS (50%), fix 200km/h tempo, 200-as tablanal padlofek visszavaltasok nelkul. Elotte 1 koros gumi es fek melegites.
A palya "nagyon" nem stimmel, mas a domborzat a celegyenesben, es mintha a vege is rovidebb lenne a CARS2-ben?!😊
De egyszerre alltak meg, sot a vegen a bebillenes is egyszerre volt!(😮) Be is lassitottam kulon a video vegen.
Persze videovagas trukk nincs! Csak a poziciok miatt kellett oszeraknom a videot.
Persze, ettol meg lehet jo vagy nem jo, ez csak 1 auto, 1 palya, 1 teszt😉 Bar ennel az autonal, eppen jonak tunik a "mukodes" (tapadas, oldaltartas), nem olyan durva a kulonbseg mint masik autonal amit teszteltem.
lll l ll lllll l lll ll
De már vagy... szóval jó régen nem vettem dobozost, amikor még igen, akkor meg azt se tudtam, hogy mi az a Steam. <#eplus2>#eplus2>
Egyre jobb kíváncsi vagyok mi sül ki összességében belőle.
Szerinted ha dobozos (DVD lemez)verziót veszi valaki azt épp úgy a steam-en kell aktiválni és onnantól a steam kell indítani a játékot vagyis épp úgy steam-es lesz mint ha ott vetem volna? Köszi.
3:20 után kezdődik.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.18. 11:52:50
Tudom, hogy mindenki szeretne szakértőnek tűnni, anélkül, hogy valódi tapasztalatokat gyűjtsön, de ez nem igazán működik a valóságban.
Pont ezért aduász vagy inkább nevezzük örök igazságnak, de akkor is igaz, hogy "Gyakorlat teszi a mestert".
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.18. 11:03:16
Pl a fektav. Latok en itt olyan fektavokat , hogy eleg hihetetlen. Ilyen nincs valosagban. Ugyan ez a kigyorsitas...
Vannak autok, es vannak kanyarok amikbol nem lehet padlon kijonni....Itt sok videon be van kapcsolva a hudon a pedal kijelzes, olyan sincs . Koncepcio ide vagy oda ,ezek eleg rossz elojelek szamomra.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De lehet nem is a "tapadas", inkabb a "karakterisztika" beallitasa ilyen. Oldalra olyan szinten "ragad" es "ugral" a gumi, mint amikor egy radirt izombol tol az ember az asztalon, es neha aprokat ugral😊 Es ezt jol is erezni, a teljesen atirt es mar full-os 3D-s gumi es hozzatartozo FFB miatt😉 Persze, ez azert sokmindentol fugghet, lehet guminyomas es felfuggesztes beallitas is a hatterben.
Persze, azert megcsuszik, de valahogy a "stilus"...
Hasonoan "egyeb" koncepcio, mint az AC-ban, hol meg minden visitosan alulkormayzott, aztan meg mindennek a hatulja megcsuszik, kicsit keresztbefordul, de korbefordulni nem akar, csak ha nem csinalunk semmit😉 Mindegy milyen auto, ott mindent "ellenkormanyozva" kell "kanyaritani"😊 Mondjuk ez is lehet "real", csak szokni kell😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.18. 10:43:53
Nálam 1:34-nél még csak a menü van. 😉
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.18. 10:14:56
Csak bele-bele tekergettem, de ez számomra egy kicsit érdekes volt, mármint az autó megfogása 1:34-nél, ráadásul úgy, hogy az autó eleje már a pályán kívüli poros földes részen volt.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.08.18. 10:07:04
OFF END(?)
Megjegyzem, szívesen gyűjtenék saját tapasztalatot a témában. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.18. 09:35:47
Ha az AI jó lesz akkor a karrier is élvezhetővé válhat. Az első részben kiakasztott a hülye AI. Többször is megpróbáltam elindulni karrierben, de az AI-nak sikerült elvennie a kedvem. Szóval ujjakat keresztbe és reménykedjünk egy jobb AI-ba. Ámen. <#worship>#worship>
<#idiota>#idiota>
Látom azért megtaláltad itt <#nevetes1>#nevetes1>, a színvonaladnak megfelelő játszótársakat. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.17. 15:58:41
Én személy szerint ráuntam az AC-ra már nagyon régen (500+ órám van benne), semmi nem motivál, hogy elindítsam.
rF2 helyett inkább AMS-t indítok, imádom a szépen kivitelezett, huplis pályáit és hogy mindenféle géposztály van.
A CARS2 meg a bőség zavara, itt az lesz a baj, hogy melyik pályán, milyen évszak, milyen időjárás(ok), milyen kategória, rallycross havas pályán.. 😉
Amúgy meg várom: AC2, CARS3, Reizától bármit <#idiota>#idiota>
De tényleg, ha már itt tartunk. Akik neked számítanak, azok melyik szimmel tolják? És te miért nem azt a topikot trollkodod szét?
Saját bevallásod szerint szar volt az első rész, szar lesz a második is és ráadásul a (képzelt)barátaid, akik neked számítanak, nem is játszanak a CARS-szal. Szóval, akkor minek köszönhetjük, hogy te idejársz trollkodni? <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.17. 01:09:01
Tovabbra is tartom, hogy valszeg ugyanolyan elcseszett lesz mint az elozo, amivel senki nem jatstik aki nekem szamit.....nyilvan azsiai kiskolykok, kisegito iskolasok nem erdekelnek 😊)
Én kb 3x megvehetem a pcar2 belőle...
"Players online
869 right now
1,306 24 hour peak - tweet this
10,688 all-time peak 2 years ago
1.2 hours median playtime in last 2 weeks
4.9 hours average playtime in last 2 weeks
SteamSpy
913,233 ± 25,807 owners
774,383 ± 23,768 players total
84.8%
77,457 ± 7,523 players in last 2 weeks
8.48%
5.7 hours median total playtime
28.6 hours average total playtime
SteamSpy data is used with explicit permission."
Jelen pillanatban ez a helyzet a PC1-gyel. Nem egészen támasztja alá azt az állításod, hogy a megjelenés után senki se játszott volna vele. Ráadásul kiegyezne minden szimulátor gyártó, ha ennyit eladtak volna ők is.
Te sose hallottad azt, hogy gondolkodj mielőtt megszólalsz?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.16. 13:42:59
Viszont mi van akkor, ha fixre állítom a napszakot, időjárást. Lehet állítani a hőmérsékletet vagy a helyszínnek megfelelően az ottani klíma átlaghőmérsékletét adja és az állandó?
Egy kis adalékanyag. Heti kis színesként. 😊))
Vagyis "nem" vagy versenyképes ,de jókat tudsz kocsikázni.
Nyilván nem fogják, mert akkor a vásárlóik 4/5-ét (amiből 90% controllert és külső nézetet használ) elvesztenék az első futam után. Ha egyáltalán setuppal élvezhetővé lehet tenni, akkor már jó.
Őt említettem korábban, ugyanezeket a kritikákat fogalmazta meg, amikről itt beszéltünk (orrtolás, túlzott stabilitás), aztán setupolás után jókat nyilatkozott, most pedig a Fordot nagyon dicsérte. Lényeg a lényeg, benne van a lehetőség, hogy ha akarják, élvezhetőre állítsanak be autókat a fejlesztők. Az, hogy most a sokból 2-3 autó ilyen még csak, betudható annak is, hogy 1 hónappal ezelőtti media build-et tesztelnek.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A beallitasok lenyegeben ugyanazok. Pl. (AC/CARS2/iR) guminyomas: 20/19/18PSI; elso camber: -0.6/-0.5/-0.5; hatso magassag 111/120/111mm; stb. Az elso rugok bealitasanal voltak feltuno kulonbsegek (16/50/26Nm). A diffi es ABR ugy ahogy, de az tokmindegy, izles kerdese😉
Nurburring GP-n neztem, koridoben azert van szoras rendesen (AC/CARS2/iR): 2:10 / 2:07 / 2:02 😉 Egyik sem szuper hotlap, 5-5 mert kort mentem csak.
Erzesre, teljesen 3 kulonbozo cucc😄 Osszehasonlithatalan.
AC: kicsit ossze-vissza csuszkal, barmilyen sebessegnel. Alulkormanyzottan visit a gumi, de megis "valamennyire" elforditott kormanynal, gaz nelkul is csuszik a hatulja es driftelni akar😉 Jo ideju ellenkormannyal foghato es jol csusztathato. De eppen emiatt a csuszas/drift maniaja miatt kicsit idegesito, bizonytalan, "be kell tanulni" a csuszast es akkor tuti hajlobogos szaguldozas😊
De a hang nagyon jo!
CARS: Tapad mint az allat, felszedi az aszfaltot😉 Nagy temponal kezd megcsuszni a hatulja, de csak tajekoztato jelleggel😉 Eroltetni kell hogy beforduljon, mintha merev tengelyes lenne es zart diffis elol-hatul (😄DDDD). Meg olyan rovidek es tapadosak a fektavok, hogy nincs ido visszavaltogatni es kuplungolni (raadasul benazik is valamit), fektavon lazan 5-bol 2-be;D Mintha visszavaltasi ido lenne hozzarendelve, es ha gyorsabb vagyok, valami kiakad, uresbe marad, aztan meg beharap (nah, akkor akkor megcsuszik, de csak 45 fokig fordul es felszantja az aszfaltot😄).
A hang az olyan, mint a tobbi autonal (ha mar a hangot is irtam😛).
iR: Nem szeretek hype-olni, de ez egyszeruen jo, azt csinalja amit elvarok es szeretnek. Nem tudtam belekotni. Nem volt idegesitoen csuszos vagy tapados; nem akarta "idokalatlanul" (vagy legalabbis: most miaf*szvan?!) eltolni az orrat vagy keresztberakni a segget; logikusnak tunt az egesz mukodes.
De a motorhang az porszivo😄D Jo lenne mar, ha a 6-7 eve keszulo "uj" audio engine-t befejeznek😄DD
Annyira kulonboznek es annyira fingom sincs milyen lehet az igazi auto, hogy nem is akarok donteni😊 De ha tippelhetnek, az iR allhat kozelebb a valodi auto/gumi/kormany viselkedeshez. NEM az az igazi, csak az (sokkal) kozelebb lehet mint a tobbi.
Kicsit "csuszkalosabban" (de legalabbis kicsit mas karakterisztikaval) a CARS2 lenne a tuti szim, foleg a koritese miatt.
ui.: Egyiket sem probaltam "masra" setup-olni (jobban csusszon vagy tapadjon, fickos legyen esetleg stabil), default gyari setup-okat hasznaltam szandekosan (foleg, hogy az ertekek is szinte ugyanazok voltak)!
Innen egy szuperközeli aszfalt textura 😉 annyira nem gagyi.

Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2017.08.15. 20:46:11