Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de valami még mindig nem stimmel a kormányzással. igazából egy steering linearity opció hiányzik, mint ami a codemasters játékokban szokott lenni. a speed sensitivity segített nagy sebességnél, de mikor lassan megyek nagyon rángatós, hiába van már steering sensitivity is nullán.
az a baj, hogy a kormány egyformán mozdul az analog stickel, de egy lapos ívének kéne lennie az érzékenységnek.
egyébként fura a külső nézet is, sebességérzet semmi, a fov beállítás úgy szar ahogy van, nem érzem a megcsúszást, fura a kormányzás. sose volt kormányom, mindent külső nézetből játszok, hogy legalább érezzem a kocsi, az út határait, vagy az ellenfeleket, de most először érzem azt, hogy belsőből jobb.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: hezi, 2017.09.23. 20:09:22
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
#16511 Alexease Semmi gond az oprendszeremmel, semmi nem fut a háttérben a Comodon kívül. TipTop az egész, újrahúzni egy játék miatt semmi kedvem sem volt. Azért kösz a "bizalmat" <#idiota>#idiota>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy világítása lehetne az autóknak este X óra előtt is, mármint olyan ami hatással is van a környezetre és megvilágítja azt. Nord-on kocsikaztattam a gyerekeimet, mert persze kiszúrták, hogy leültem a gép elé, és hát esőt akartak mert milyen buli, hogy megy az ablaktörlő (egy 3 és egy 6 évesről van szó egyébként és ők minden bizonnyal jobban élvezték a szituációt mint én 😊 és miután a legkomorabb esős időjárást állítottam be hogy törölhessen az a fránya ablaktörlő, gondoltam felkapcsolom a fényszórót is ha már ilyen sötét idő kerekedett, de sajnos a reflektor fénye semmire sem nagyon volt hatással, még a korlátra se ami elé közvetlen odaálltam, majd telt múlt az idő, jött a harangszó, és lő világosság. Reply-ben természetesen mindvégig látható módon fel volt kapcsolva a fényszóró és a műszerfal is végig azt jelezte. Ehhez még az jött hozzá, hogy mivel esőben most próbáltam, próbáltuk először a játékot, vártam a tócsák megjelenését de várhattam mert nem igazán alakultak ki, sőt már abban is kezdte kételkedni, hogy tényleg neves e az út mert a tapadási viszonyok nem igazán ezt tükrözték, direkt végigmentem egy kört és újat kezdtem de nem változott semmi. Próba 2, Nürburgring, hasonlóan beállított körülmények között megjelentek a tócsák. Öröm boldogság, különösen azért, hogy még be is rántja az autót, kár, hogy nem jelent kihívást ebből kijönni mert egy kormánymozdulat után már nyíl egyenesbe kerül az autó és bevallom eszembe jutott, hogy mi lett volna ha azt az egy kormánymozdulatot sem teszem meg, de a reflex na... Egyébként jó volt látni, hogy a már javarészt felszáradt pálya szélein még egy darabig megmaradt az összegyűlt víz amibe ha belehajtott az előttem lévő autó, vízpermetet szórt a szélvédőmre. Ja napközben itt sem volt a felkapcsolt fényszórónak semmilyen hatása. Én szurkolok az SMS-nek, hogy sikerüljön javítani a hibákat, de ez sajnos az ő pénzükbe kerül.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.23. 18:56:47
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.23. 18:54:13
www.smart-bus.hu
Vagy fizikarol/iranyitasrol ertekezni gamepad-del😊 Persze, nekik is keszul, azzal is mukodik, de mig egy konzolos program ~80%-ban gamepad-es koncepcio, ez csak ~20%-ban.
Nagyjabol ugyanaz..ok jottek uj dolgok, de a vege kb ugyanaz a kozepszeru valami.
Mint a panasonic bridge gepem : ezer dolgot tud, millio fokuszpont, anyamkonja...csak a vegen a kep ami kijon, az nem jo ! 😊)
Mintha attól még, hogy van személyzet, vagy nincs nem lenne élvezhető. A hangokkal én elégedett vagyok. Nem vagyok HC szimes, nem versenyeztem az életben még élesben, de voltam már kint versenyeken, és szerintem jók. Na nem mintha tudnám mint a 180-ról, hogy hogyan kellene dalolnia...
Persze nem az SMS-t védem, csak a hozzáállással is vannak gondok. Az SMS-t üzletileg még meg is értem. Nem várhattak a Forza és a GT megjelenéséig. Ha nem is sokkal de beelőzték őket...
Plusz nem mintha az a rengeteg plusz tartalom, körítés, évszakok, időjárás, terepviszonyok, új HUD, menü, jobb fizika, végre nomrális rendszerrel működő multi (ha nem bugzik be), nem érne meg X pénzt...
Persze mindenkinek annyit ér amennyiért megveszi, csak haverom is elcigizi meg minden az összes pénzét, a játék vásárlás meg kimerül a humble bundle beszerzésében...
Vagy van súlya a kormánynak, én úgy szeretem ha erős de akkor semmi nem jön át alatta az útról, vagy az út tök jó, viszont kb törötten fityeg a kormány ....
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.23. 18:30:58
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.23. 15:45:00
Kimegy az ai, igaz az elso esocseppnel, ahogy eppen vannak szep libasorban.
30 perc utan viszont feladtam olyan szinten unalmas lett ...Semmi nem tortenik versenyen.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.23. 15:31:11
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.23. 15:15:32
Igazabol a RAW beallitas melle a 100/50/50/50 lenne az idealis, de kormanytol fuggoen (regi-uj, Fanatec-DD, kormanyszog stb.), kikerulhetetlen a a kozepso ketto (Volume/Tone) hangolasa. Az FX "csak" effektezes, az uthibakat, egyeletlenseget, kerevetot es egyebeket nulla beallitassal is erezni ("rendes" kormanyon). Persze extra deadzone, FFB-lyuk, gyenge FFB es egyebek mellett nem😊
De aki szimesebben toja es erdekli a normalis FFB, az valszeg amugy sem FFB nelkul megy es/vagy rezgos kormannyal😄 Bar "lattam mar" embert, aki draga cuccal tolja, de "nulla" FFB-vel, mert zavarja es ne romoljon el😄DDD
c:\Users\TE_NEVED\Documents\Project CARS 2\ffb_custom_settings.txt
Az eredeti torolheto, ha nincs ott semmi, minden inditasnal az alapot masolja oda.
Nyers RAW mukodes, deadzone, smooth, es eroltetett razkodasok nelkul (FX-szel allithato).
Az Options/FFB beallitasoknal: 100/75/100/75 (de ez erosen fugg a kormany tipusatol!).
Ezeket alapbol ugy erdemes beallitani, hogy telemetria kepernyon az FFB Widget-ben (alul, szines csikok es vizszintesen ugralo gorbe😛) "jo legyen" (nem clippingeljen).
Igazabol ilyen beallitas kellene legalabb az alap tipusu kormanyokra (pl. nagyon regi; "regebbi" G25/27 stilus; ujabb TM; Fanatec es DD).
Sajnos a jelenlegi 3 beallitas inkabb csak efekt stilus, es meg a RAW beallitas is "minden kormanyra" van.
Volume: azt állítja hogy milyen nehéz tekerni a kormányt, minél nagyobb annál nehezebb, viszont ez csökkenti a részletességét (pl út felület)
Tone: 0-nál elvileg az út felületét érzed jobban, 100-nál pedig a tapadást
FX: út, rázókő stb effektek erőssége
T300-al nekem a legjobb az alapbeállítás volt, azaz 100 Gain és minden más 50 és természetesen Raw legyen.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.09.23. 13:23:41
Tone - more or less balances Mz/Fy and generally should stay at default 50.
FX - controls the level of bumps, kerbs, grass, scrub and road noise, level to taste.
Gain - always at 100, use Volume to adjust the global FFB level to taste.
Valami beállítási tipp esetleg?
Komolyan bug-os volt?! Megszépülnek akkor a dolgok 😊 hiszek neked, nagyon vártam basszus, olyan jókat szórakoztam az első résszel.