19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Pont emiatt csináltam a videót, hogy gyakorlatilag nálam is valami hasonló szituáció áll fenn. -
Sebességet én sem érem el ,mert gyakran fel sem tudok kapcsolni , elmegy a kraft :) Nem a kigyorsítás nem megy, elmegy vagy 50 paci a vasból :)
Emiatt köridőben jóhogy lassabb ...
De a féktávot ugyanott, vagy később veszem az tuti ...
Videózni nem tudok a három monitor miatt, de igazából nem is akarok , mert minek ...
-
Igen, arra gondoltam, de amennyiben szándékos a dolog, nyilván tárgytalan is :) -
Fura ez a porsche 918, Nordon Karusselnél kifogy a villany, utána mintha bratyó rönó twingóját vezetném 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért így is megvolt a 6:56:4xx
-
A sebesseg szandekosan ugyanannyi, 230-rol akartam fekezni, azt kellett tartanom. Ha erre a sebessegre gondolsz?:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 20:22:41 -
Akkor nálad viszont a sokat tárgyalt sebességkülönbség nem stimmel mert mindkét esetben koppra ugyanannyi :) Megpróbálnád visszaváltásokkal is? Nem kell videó, elhiszem a nélkül is :) Előbb utóbb csak rájövünk, hogy mi okozza a differenciát! -
Nem tudom hogy mesz, de en meg esos gumival is sokkal lassabb vagyok:) Meg az egyszeru tok egyenes kigyorsitason is alig erem el (igazabol nem erem el:P) azt a vegsebesseget (pl. most Hockenheim). Koridoben meg sok masodperccel lassabb. Slick-en eselytelen.
ui.: A lenti videoban szarazon a gazt mar joval a fektav elott el kellett vegyem es tartani a sebesseget, mig az esoben padlogaz vegig es orultem hogy elerem:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 20:19:40 -
Tessek;)
A helyzet hasonlo: ABS/TC 50/50%; szarazon slick, esoben wet; 1-1 melegito kor fek teszttel.
-
BMW 1M, Caterham 620R biztosan jó Barcelona GP-n ha a weather progression real-time-ra van rakva (egyedül és versenyben is). Sajnos kevés időm volt játszani, ezért nem sok autót/pályát próbáltam, de amit kipróbáltam az mind jó volt, sőt én általában utcai autón az all-terrain gumit használom ami elvileg esőre is jó, viszont így is érezhetően kevesebb a tapadás, hosszabbak a fékutak ha vizes a pálya. -
Mondjuk lassan értem a reklámszlogenjüket, hogy a valóságon is túlmutató vezetési élmény ! :DD -
Szerintem a gyári presetekben, amivel én is próbáltam nincs is időgyorsítás. -
Ok. Akkor mit allitasak, milyen palyat milyen idovel, higy ne szaraz fektavot vegyek akar slikken is ? :)))
Most mar en is kivancsi vagyok...
Ilyen fektav teszt nem erdekel, ki tudja milyen az abs ....
Jah, es nezzetek mar meg jobban hulyenek, meg nagyob blodsegeket irva ! ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.07. 20:08:46 -
Én sem értem! Fogjuk rá arra, hogy mint írtam is egyelőre én a virágboltit próbálgatom, viszont elvileg Te nem és mégis ugyanazt tapasztaljuk. Még furcsább az, hogy másoknál mégsem ennyire egyértelmű a dolog. Én nem fogok beírkálni a hivatalos fórumba, mert kétlem, hogy csak ketten tapasztaljuk ugyanazt, így biztosan megteszi majd olyan is aki kellően jobb angolsággal rendelkezik mint én :) -
AI szerintem a konzolosok miatt ilyen, így is sokan panaszkodnak hogy túl nehéz az eső, nem kizárt hogy direkt butították így le. PC-re egész biztosan meg fogják csinálni hogy esőben is gyors legyen az AI. Fékút tesztelés meg versenyben nagyon csalóka lehet amennyiben nem real-time a weather, nekem real-time weatherrel versenyben is pont ugyanúgy csúszik mint egyedül. Szerintem max 2x-re rakd a weather progressiont, már 5-nél is túl gyorsan szárad ezért viszonylag rövid ideig vizes a pálya. -
Én most mentem stormban egy jó versenyt slikkel, tök jó volt, igaz AI- még így sincs a nyomoban sem ....
Amúgy szerintem ez a fékút tesztelés nem jó így, annál gányoltabb ez, próbáljátok versenyen ,rendesen száraz féktávokkal esőben, ott jön ki igazán a dolog ... -
Leteszteltem én is, TC 100%, ABS 85%, BMW 1M-et próbáltam Barcelona GP-n, All-terrain gumikkal(azaz szárazon és esőben is ugyanaz a gumi), loose setuppal 200-ról fékeztem 0-ra az első kanyar előtt (azaz a rajt/célegyenesben), érezhetően és jól láthatóan hosszabb volt a fékút esőben, pedig real-time-ra volt rakva a weather és nem is vártam hogy vizesedjen a pálya, ahogy betöltött rögtön indultam is. Acura NSX GT3-al Hockenheim GP-n is megnéztem, a setup stable volt, a gumi automatic-ra volt rakva, azaz szárazon a legjobban tapadó gumi volt, esőben pedig a wet gumi, itt is jól látható volt a fékút különbség és természetesen esőben volt hosszabb (ismét real-time weather és nem vártam hogy vizesedjen a pálya). Elhiszem hogy nálad nem jó, de nálam úgy viselkedik ahogy kell, szóval ez valami bug lehet. -
En sem akarom megvedeni, mert egyertelmuen ismet "nincs kesz" erzes van itt ott. Lazan elofordulhatnak anomaliak. Megnezem azt is:P -
Rakas katyvasz ez az egesz livetrack jelenleg....
En ugyan ilyen fekad jelleggel nem teszteltem, csak versenyben, de erzesre nalam is jobban tapad a viz mint a szaraz palya....
De mivel katyvasz, barmi lehet :))) -
Nos a teszt akkor lesz még hitelesebb ha az általam is felvázolt körülményeket is teszteled / még inkább meg is cáfolod ha már a verziók béli különbségekről esett szó :) ACURA NSX GT3 / Hockenheim GP (hajtű kanyar) Félreértés ne essék, én nem szabotálni akarom a programot, sőt nagyon is szeretném, hogy királyul működjön mert PC-s berkekben ez a játék lenne a legkézenfekvőbb alternatíva, amennyiben minden úgy működne ahogy az kell. Én ebből nem versenyt akarok csinálni, hogy ami hibát én találtam azt majd jól megcáfolják és fordítva. Én maradéktalanul elhiszem, hogy amit linkeltél az úgy is van, nehéz is lenne megcáfolni, viszont sejtheted, hogy én sem csaltam el semmit az általam feltöltött videóban csak azért, hogy rossz színben tüntessem fel a PC2-t. -
En ismet szar verziot kaptam:) 
Tudom, ez sem jo, mert nem akartam szepet fekezni, egyszerun csak padlofek valtogatasok nelkul:)
Valszeg ha probalkoznek, akkor hasonlo lenne a tapadas es fektav, es csak az eso cseppek ellenalasa miatt megyek 5-10 masodperccel lassabb koridot;D
ABS/TC 50/50%.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 19:12:55 -
Már megint?, Most valamikor nyáron is pihent egy hónapot vagy mennyit :) Persze ettől függetlenül szentül meg van győződve róla, hogy mindig neki van igaza és mindenki más hülye :) -
En mar meg se kerdezem, de ez komolyan nem tunik fel embereknek ? :)
Elso vizes fektavon eszrevettem, hogy nem hogy tulcsusztam ( amire szamitottam...) ,hanem meg gyorsitanom kellett egyet, hogy elerjek a kanyarig....
Tehat hogy autok nincsenek kesz, azt ertem...De az esot ugy kiadni az felfoghatatlan :)) -
Persze, mert már csak 77 nap van hátra a PH-n a kitiltásából :) -
Hivatalos fórumon hozz létre egy topicot és ott is írd le a problémát. Ma már nem tudom kipróbálni, de holnap megnézem én is. -
endy papp #17214 És akkor még nagyon finoman fogalmaztál...
-
Ami a szerkesztési időbe már nem fért bele, hogy igaz, hogy esős körülmények között 14km/h-al lassabb a végsebességem a fékezés megkezdésekor, de nem hiszem hogy ez indokolná vagy megmagyarázná a két féktáv közötti különbséget :) -
A korábbi témához, az időjárási körülményekhez visszakanyarodva, még pár nappal ez előtt mentettem le egy egy teszt videót de nem volt időm vele foglalkozni eddig. Az alábbi videó arra, jó, hogy szemléltesse a nedves ill. száraz pályás viszonyok közti tapadáskülönbséget. Jól látható módon száraz körülmények között a 200-as táblát elhagyva kezdek el fékezni, viszonylag intenzíven, hallatszik is a blokkoló kerekek csikorgása. Erre egyébként kíváncsi voltam és megnéztem replay-ben kívülről is a dolgot és valóbban blokkolva vannak a kerekek amikor a fékcsikorgás hallható. A hajtűben még az 1-es sebességi fokozatba váltva is megpróbáltam élni a motorfék lassító hatásával, hogy a kanyarcsúcsponton elforduljak. Ugyanakkor esőben szintén jól látható módon elég volt a 100-as tábla előtt rázókőnél elkezdeni fékezni és így is hamarabb lelassult az autó, itt már 1-esbe inkább csak az optimálisabb fordulat miatt tettem nem pedig a motorfék miatt. Itt nem blokkoltak a kerekek, csak egyszerűen rövidebb úton megállt mint szárazon :) Sőt a bevágott esős körülmények közti videót kb. a 3. körben rögzítettem mert mindig túl hosszúra sikeredett a féktáv, és még ez sem egy extrém módon jól sikerült rövid, szerintem amúgy lazán be lehetne engedni a 100-as tábláig.
Mindkét esetben Default setup, UCU-ban TC100-on, az ABS ha nem is 0-n de biztosan csökkentettem a gyári beállításhoz képest. Kicsit olyan mintha fordítva műköbne a dolog.
Ami viszont nagyon hangulatos, az a vízátfolyásokon történő fékezés minek hatására elkezd megcsúszni az autó, vagy az ugyanilyen helyeken történő kigyorsítás amikor kipörögni kezd el az autó, és persze ott vannak azok a bizonyos tócsák amik behúzzák az autót. Utóbbinál mondjuk az pont kevésbé tetszik, hogy hogy áll egyenesbe az autó, erősen script érzete van a dolognak, mert a legtöbb esetben azt érzem, ha ez valóban rajtam múlt volna biztos nem jövök ki belőle, de mindenképp hozzáad az élményhez, csak ezt a berántás utáni egyenesbe rakást kellene egy kicsit hihetőbbé tenni.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.07. 17:16:07 -
Nem tudom kire gondolsz pontosan de ha arra akit sejtek, akkor annyit csak, hogy a jelenlegi versenykiírások nem az ő nevéhez fűződnek a PH-n. Nincs vele egyébként semmi gond, csak alkalmazkodni kell hozzá, el kell fogadni azt amit ő mond, nincs apelláta és természetesen maradéktalanul egyet kell vele érteni minden és nincs vita :D
A versenyek lebonyolítását illetően legalább elég komolyan veszik a dolgot, és hát azzal kell főzni ami van, vagy írhatnám azt is, hogy ha nincs ló jó a szamár is :) -
Ilyen tesztelőkre lenne szükség. Minden apró hibát megtalál. De hasznosabb lenne, ha a találatait a hivatalos fórumra tenné. Ott nagyobb az esély rá, hogy javítva lesz. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.07. 12:59:00 -
Ezt inkább hanyagolnám. Az a gyerek nem 100-as :) -
Gondolom nem sértődnek meg :) Project CARS Club Hungary -
Igen, szombaton jatszhat, ove a gep :) -
Max lobbit tudok, de nem hiszem, hlgy birja a gepem a szervert is meg a jatekot is.... -
Pitti #17205 Aztán miért? Úgysem férsz a géphez látom, a gyerkőc counter strike-ozik
-
Rád vár a feladat :) -
Amugy tenyleg nincs egy darab magyar fun szerver sem ?? :)) -
Amugy eleg sokszor mentem 20 koros versenyt, koridoben javult , de latni igazan nem lattam semmit. -
Timbu #17201 Kunos az egész gumizódásra azt mondta, hogy felesleges megcsinálni normálisan, mivel úgysem érzi senki a különbséget :) -
Mire koncentralok, nem kell itt koncentralni, jon az amagatol...
Legutobb ply este mentem esoben, es erosen koncentralva eszrevettem, hogy a szelvedo eso effekt alig latszik, meg ablaktolrlo se kell . De ezt is alig vettem eszre direkt figyelni kellett....:) -
5 kör alatt nem is fogod :)