19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#17438 Világítós WINDFORCE-os VGA hűtése nincs véletlenül valakinek? Másnál is villog a WINDFORCE felírat játék indításakor? -
#17437 Nálam akkor valami nagyon nem jó, ha ti ilyen könnyen nyertek.
Karrierben most épp egy olyan pályánál és autóval vagyok, ahol 2-3 másodperccel elmaradok az elsőtől. Így utolsó vagyok. Esőben még jobban le vagyok maradva.
Persze nekem még nincs egy hűdeűberkirálytuti 500 eurós kormányom, csak egy XBox360 kontroller. De majd később beszerzek egyet.
A gépet meg így is visszavettem már 30-ra, ennél lejjebb azért már nem megyek. Max befejezem a versenyt utolsónak. -
#17436 Nincs egy segítség se bekapcsolva:
Mind be van kapcsolva:
Csak TC:
Csak ABS:
...és így tovább... -
#17435 Elvileg jelzi a HUD nem? -
#17434 Control settingnel mukodik a tc , abs off, vagy bugos ? Eskuszom neha nem is ertem mar, hogy megy e a tc vagy sem.... -
#17433 Nem biztos, hogy rossz ez a rendszer, de ha mindenki leszarja, akkor hozhatnak bármilyen safety rating rendszert.
Lényegében meg van itt is a lehetősége, hogy a nálad gyengébb egyedeket ne engedd be a szerveredre vagy olyan szerverre csatlakozz, ahol veled egyenrangúak vagy afölött vannak. De ez még teljesen új és nem tisztult ki még. Azért is nem erőltetem a multit egyelőre.
Inkább tartogatom a pontokat, ha majd tisztább szerverek lesznek. A PC1-ben is jó kis csatákat lehetett vívni az utóbbi időben, pedig még rang rendszer se volt. A hülye gyerekek többsége egyszerűen kikopott/lekopott onnan. Most még túl új a játék, de már a Forza megjelenésénél is érezhető volt, hogy kevesebb árkád felfogású játékos lett a szervereken. Majd jön még az NFS is és még többen elhúznak. :)) -
#17432 nagyon én se rugózok , mert a pontok pont nem sok mindent mutatnak meg...lehet csak azért alacsony a pontja valakinek mert inkább kilép az ember ha látja h idióták vannak a szerveren...én legalábbis biztos ki fogok :) lesz.rom a -50 pontot a kilépésért :)
de egy jó safety ratinggel még lehetne akár életképes is a multi ...
attól meg ne félj h U-s leszel , mert az Uranked-et jelöl , tehát azokat jelöli akik még nem mentek eleget ahhoz h besorolja őket valamelyik osztályba -
#17431 Igen az F1 játékban a valóság alapján modellezett autók vannak.
Az SMS autók meg fikció alapján.
Nem igen érdekel a véleményed, de öröm látni hogy sikerült a hozzád illő témát és hangnement előkaparni itt is.
Azt írtam le, hogy NEM TUDOM, mert a Cars 2 NEM ENGEDI. De szeretném, ha lenne rá lehetőségem.
-
#17430 Akkor ott a helyed. Ülj át szépen! Úgy mondod ezt a kitalált formula autót, mintha az F1 játékban igaziak lennének.
Codie fika marad, mert ez a véleményem róla, csak itt nem tudod törölni, mint F1 topikban. Ezek szerint te ki tudod ugyanúgy hajtani a GT3-at, mint a videón a profi? Van egyfajta önbizalmad, az biztos.
Attól hogy neked ez a véleményed még nem jelenti, hogy rossz is a fékezés. Szerintem meg még az AC fék mechanizmusánál is jobb a PC2-ben. A CM csak tanulni jöhet ide, ami a fizikát, FFB-t és az irányítást illeti, de ha neked az tetszik lelked rajta, csak ne várd el, hogy más is azt kövesse. Szerintem egy szar elég a palettán. Ebben ilyen, ha nem tetszik így jártál.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.13. 09:16:10 -
#17429 F1et direkt meg sem említettem, de ha már felnyomódott enélkül is a Codie kúp, akkor egy álom a Cars 2 után az F1be átülni. Minden működik, minden patent, feszes, jó és vízen nagyon élvezetes. Na de nem ez volt a lényege amiről írtam, mert GT autóval megyek a Carsban, ami az F1ben nincs ( eszem ágába sincs kitalált formula autóval, de amúgy az Indycar tetszik, ha már kérdezed ).
Ha túlléptél a Codie fikán, meg az alázásomon, akkor lehetne beszélni a Cars 2ről is.
Nos a fékezést sem említettem mert pocsék érzésre, de ez is mindegy. Hevi esőben, egy GT3 autó direktbe kikapcsol TC mellett olyan mint a Codie F1 szárazon. Ez a büdös nagy gondom. Miért ilyen? miért lehet kettesben padlózni, úgy a kerék nem pörög ki. Erre kérnék választ, persze kétlem hogy lenne, inkább ha már témába hoztad, fikázzuk a Codemasterst!
Remélem hamarosan lesz ACban is eső, ott biztos frankó lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.13. 08:54:57 -
#17428 Egyébként nekem is túl stabilnak tűnik, nem azt mondom, hogy nem.
Csak fura, hogy egyesek milyen kettősmércével mérnek. ;))
Ez az a tipikus eset, mikor más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában még a gerendát se veszi észre.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.13. 07:46:25 -
#17427 Pocsolyakat leszamitva sokkal trukkosebb cm f1 ben a viz, ezt en is igy gondolom. -
#17426 A CARS-ban nem ugyanazt jelenti a segítség, mint az F1 játékban. Itt az ABS valóban az ABS-t kapcsolja be, a TC-nél valóban érezni mikor az elektronika besegít. Szóval ne is számíts rá, hogy a segítségek kikapcsolásával a tapadás csökkentését kapod.
Amúgy meg pont korábban volt szó róla, hogy ezeken a videókon profi versenyzők vannak. Tehát nem lehetetlen hogy nem tudod ugyanazt kiautózni, mint ahogy a videón látod. Jó tudom, hogy az F1 2017-ben simán hozod Hamilton köridejét. Majdnem elfeledkeztem róla.
Mondjuk azért felmerül bennem a kérdés, hogy miért pont a CARS-ban jön elő a hiányérzeted a valósághűség tekintetében, mikor az CMF1-et meg isteníted? Pedig a fűnyírótraktoromnak több köze van az F1-hez, mint a Codies játékának. -
#17425 No, attól hogy játék, még bőven lehet szimulátor is egyben. Ott van példának az iR, az rF2, az AC és egy régebbi kedvencem az LFS.
Persze a szimulátor nem azt jelenti, hogy valami vezethetetlen, hanem azt, hogy megpróbál minél élethűbb lenni. Nem tudom te mivel hajtod a CARS-t de ha nem érzed a visszajelzéseket benne akkor nagy valószínűséggel nem FFB-s kormánnyal. Amúgy meg nem a mérnökök, hanem a pilóták mennek ki a pályára. :)) -
Ludowik #17424 Ez nem szimulátor ez egy játék.És igazat ír az mér lenne baj.A játszhatóság miatt nem úgy csinálták meg,hiszen akkor csak a fanatikusok vennék meg ,akiknek még a kavicsok mozgásának lemodellezése is kevés visszajelzés lenne a futómű irányából. A visszajelzések hiányában egy élesebbre hangolt esős fizika élvezhetetlenné tenné a terméket. Úgyhogy marad a kocsikázás fényes aszfalton. Szórakozásra van nem hajtépésre. Ne kelljen már hozzá vagy kettő mérnöki diploma hogy elterelgesse az ember a kocsit a monitoron. -
#17423 Odafigyelj mit írsz, nehogy meg legyél fedve! :) -
#17422 Segítségekkel legyen olyan mint most, anélkül meg legyen olyan vagyis hasonló mint a videón. Ha hamarabb adok gázt akkor történjen valami. Ha később fékezek legyen valami. A féktáv legyen nehéz esőben, hosszú és trükkös. De most segítség nélkül olyan mint akit zsinóron húznak, semmi de semmi nem történik. Írtózatosan rövid féktáv, satufék, padló és megy tovább. Nekem kell elrontani a kanyarokat, hogy valami történjen, direkt és akkor talán kiteszi a seggét egy kicsit. Semmiféle óvatosságot nem követel meg, ez így teljesen rossz ebben a formában hogy benne van. ( GT3 Porsche minden off ). Esőben ez így nem szimulátor. Sajnos. Autókázás csillogó aszfalton.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.12. 19:58:41 -
#17421 Na jó, de ha ilyen lenne, mint a videón, akkor ki venné meg, de most komolyan? 600 autóversenyző? Azoknak ott a valódi. Azért ne felejtsük már el, hogy ez egy játék, akkor is ha szimulátor, figyelni kell a vezethetőségre. Másik az, hogy akármilyen hangrendszered van, akár milyen kormányod, ezeket nem lehetne megfogni, egy szimulátorban. Nem érzed a seggeddel az autót. És mire a kormány, a kép, a hangszóró közvetíti a csúszást, már a falba vagy de nagyon rég. Már, ha ilyen szintű lenne a szimuláció. -
#17420 Ez tök jó, és akkor az ember menne nyomni a Cars2őt, aztán ott meg ehhez képest a storm is ragasztó:(( -
#17419 Mintha kicsivel versenyképesebbek lennének, de minden rágörcsölés nélkül esőben kapásból 8-10 másodpercet adok nekik körönként. Ez így még mindig nem jó, de majd biztos lesz olyan is aki megpróbál meggyőzni ennek az ellenkezőéről :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Magától értetődő módon anélkül, hogy kipróbálná de inkább nem is mondok semmit, nem véletlenül írom spoilerban -
GeriDoc #17418 Van ott baj azért vízen.
-
endy papp #17417 De a játékot gondolom nem csak Európaiak használják,így a Föd túlsó oldalán pont nem a nagy fiúk vannak fenn.... -
#17416 Én ezen a pont izén nem rugózok sokat. Van hogy gyűjtök hozzá, van hogy egy versenyen el is vesztem, most éppen F van a pontjaim előtt, de lehet hogy a következő alkalomkor megyek vissza U kategóriásnak. Egyelőre még úgy is offline élvezkedek, mert még közel se próbáltam ki mindem engem érdeklő járgányt. Itt is éjszaka a legjobb online menni, mint más játékoknál, mert olyankor már csak a nagy fiúk vannak fenn.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.12. 14:49:58 -
#17415 Elvileg ahol a setupot mented, ott van egy "share setup" opció, gondolom annak a környékén is lehet találni mások által megosztott setupokat. -
#17414 ja és kérdeztem múltkor h van e vaalhol valami setup gyűjtő oldal...
nem is kell feltétlenül:)
time trialban a ghost letöltésével a setupot is letölthetem és használhatom
meg ha jól láttam van setup share menüpont is a tuning menüben űgyhogy az is működik gondolom -
#17413 U vagyok még mindig :)
eddig 4-5 futamon indultam online, de mindig levont eddig pontot...pedig 2 futamot nyertem is :) az elsőn futamgyőzelemnél unalmamba nyomtam egy ESC-T és return to pit a levezető kör alatt és láttam is h berakott utolsó helyre :)
na tegnap este gondoltam végigvárom a visszaszámlálást (elsőként intettek le) és akkor léptem ki amikor a végeredmény tábla látszott meg alul a quit felirat ... ráböktem és megint kevesebb pontom lett :)
az online lobbyba ki lehet menni q alatt?
azt még nem mertem megnyomni:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.10.12. 12:24:02 -
#17412 Az üzemanyag dolgot én se találom.
Az online lobbyban mindent megtudsz nézni. Balra, az exit fölött.
A pontlevonás, több mindentől lehet, pl. ha egy vagy több alacsonyabb rangú előtted végzett, ha volt valami ütközés, szabálytalanság, de ha minden jól ment akkor lehet, hogy a kevesebb pont előtt a rangodat jelző betű változott. U a legalacsonyabb és utána jönnek sorrendben F, E, D, C, B, A, S. A legmagasabban elérhető az S5000.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.12. 12:13:28 -
#17411 üzemanyagfogyasztást lehet valahol nézni , h normálisan be tudjam állítani versenyre?
illetve azt hol tudom megnézni ha már bent vagyok a qualin multiban h hány körös lesz a verseny ?
meg meddig kellene várni célbaérés után h ne vonjon le pontot? mikor lehet kilépni ? (tegnap a számlálót is végigvártam és azután léptem ki , de futamgyőzelem helyett még ontlevonást is kaptam) -
#17410 Általában nem amamtőrök szokták a VB-ket lenyomni. Egyébként ez egy nagyon jó mondat, mert általában mindenki tolja ezerrel, hogy így meg úgy, ennek így, annak meg úgy kellene lennie a játékban. Tehát mindenki próbál olyan profinak látszani, mint aki a videón van. Elég ritkán találkozni olyan hozzászólással, ahol valaki nem a játékot okolja az esetleges user error miatt. Ide többnyire Schumacher tudású emberkék jönnek topikolni és általában a játék bugja/hiányossága az ő bénázásuknak az oka.
Nem érts félre, semmi bántó szándék... meg akinek nem inge...
Visszatérve, ha valami témában leállok vitázni és érzem, hogy igazam van, akkor nem is fogom feladni. Az meg nem jelenti azt, hogy egyet kell velem érteni, de nekem akkor is az lesz a véleményem, ami. A normális hangnemben történő vitákkal meg semmi bajom. Mindenki mondja el a véleményét, igazát, de az ne abból álljon, hogy jobb híján megpróbálom hiteltelenné tenni a vita partnert vagy átmegyek személyeskedésbe, ha meg az lesz belőle, annak is állok elébe. -
Pitti #17409 nem szeretek veled vitába szállni mert úgysem adod fel, amíg nem neked van igazad, én meg lusta vagyok személyeskedve flamelni. Félre ne érts semmi bántó szándékom nincs.
1. A videóban nem amatőr kormányoz, és lehet hogy te nem látod de bizony gépészkedik rendesen.
2. fogalmam sincs ez az autó azzal a pilótával ott hogyan menne egyébként szárazon.
És bizony nekem az utcai mezei autók vezethetetlennek tűnnek esőben, a gt kocsik meg túl jók. Hozzáteszem ugyanazzal a gumival mentem szárazon is meg vízen is mindkét esetben. (gondolom wet gumi)... Szóval azt vettem észre mindkét tábornak igaza van. sluszpassz téma részemről lezárva :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.12. 11:08:30 -
Én nem úgy látom, hogy esőben nagyon csúszkálna vagy instabillá válna kanyarokban, kigyorsításokon egy GT3-as.
Viharos esőzésben meg nem is rendeznek versenyt vagy félbe szakítják, így nincs sok információ. Lehetne idehozni extrém megpörgéseket meg jó nagy esős bukásokat, de azok inkább egyedi dolgok és nem is abból áll többnyire egy verseny, persze előfordul.
Ráadásul a jobbnak mondott szimekben meg nincs eső, csak az rF2-ben, az meg félkészebb, mint ez.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.12. 10:20:24 -
Pitti #17407 Visszatérve a száraz esős témára, Tegnap jártam én is a "másik oldalon" kipróbáltam esőben a GT-t, azaz 911 GT3 imola száraz indulás 3 kör után felhőszakadás. A szakadó esőben tényleg alig alig változtak a tapadási viszonyok. A féktáv is nagyon hasonló, kigyorsítások is, fogott a gumi mint a zöld festék. Utcai autókkal nem tudok egyenesen se menni esőben, GT kocsiknak meg majdnem mindegy. -
#17406 Hááát... nem vagyunk egyformák. Én klasszikusoktól szoktam idézni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.12. 08:47:17 -
Pitti #17405 Laccoo egyik régi de talán a legjobb beszólását idézve: "Cars topic az én kupim"... szóval a kettő összenőtt -
#17404 Oreg lettem, mar nem all a cerka a flemre...! :)) -
#17403 Szerintem nyissatok egy külön Laccoot éltető topikot.
Ez, ha jól látom még mindig a CARS topik.
Mellesleg van aki csak a saját szintjén ért meg bizonyos dolgokat, így vannak olyanok, akik néha lemennek arra a szintre, ha már más nem segít.
Akinek nem inge... -
Pitti #17402 Vannak itt akik a régi jó kis vérre menő cars-vitákban is lenyomtak bunkóságban, most meg már tényleg öreg is vagy na , ...akinek nem inge... -
#17401 Mondtam, hogy öregszel :]]] -
#17400 Semmi nem valtozott ezen a teren a patchel.....
-
#17399 Ami lemaradt, hogy remélem az UPDATE után a probléma és vele együtt a vita is aktualitását veszti, nem is tudom miért kellett azt csinálni belőle.