Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha evente kiadnak mint a Codies az F1-et, lenne annyi tapasztalat es visszajelzes, hogy 4-5 ev alatt eleg jora osszecsiszolnak a dolgokat😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.28. 19:07:18
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Jelzem, az mar az elso resz ota ilyen 😊)
Én most multiztam egy csomót, de el kell mondjam, AI-val is harcoltam már meglepően jókat. Persze ordas baromságok vannak, de hát elfogadom... Majd lesz ez is jobb.
Amúgy meg aki azt mondja, hogy nem fejlődött az AI a hülyeségek ellenére, az hazudik. 😊
A pálya vége felé, egy jobbos után vagy 10 AI gyakorolta az y fordulót, úgy rongyoltam beléjük 200 körüli tempóval, hogy öröm volt nézni.
Kajak próbáld ki a Trofeót, a másik érdekes hogya másik kocsit követve nem is közvetlen közel úgy elfogy az aero mintha F1-es autó mögött mennék...
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.09.27. 21:50:45
De így is felb*ssza az agyam egyik pillanatban normális a féktáv imolában hátúl(f****setudja milyen kanyar elött) köv körben tovább rongyolok.
Kik*rt foshalmaz az egész.
Nem merem taposni neki kanyarkozepen , mert fika az ffba , sokszor azt veszem eszre, higy csak latvany alapjan nyulok bele...
Egyertelmu rf2 fele cucc, de ott azert ...
Az enyem hasonlo a Spade-hez, csak alul kicsit erosebb (min FFB vagy a FFB holtjatek miatt, kinek mi tetszik😛), es kozepen is masszivabb a visszajelzes. Persze autonkent erdemes ranezni az FFB telemetriaba, az utolso piros ne menjen tul magas clippingbe, mert akkor kanyar kozben nem sok visszajelzes lesz.
Kanyarbamanet, illetve leginkább ott de máskor is előfordul, fix erővel tart ellen, legalább terheléssel nőne, de nem tök fix az egész ....
Nem csodálkoznék egyébként ha egy Win reinstall után ismét működne minden az eddig megszokott módon.
Szeretnél többet tudni róla? Nézz be ide!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.27. 19:45:14
Miután feltelepítettem a Logitech drivert, visszatérve a játékvezérlőkhöz, ismét a lenti üres ablak fogadott. Már végkép nem értettem, de mégiscsak úgy néz ki, hogy az USB portommal lett valami, mert most másikba átdugva írta, hogy telepíti a drivert és immáron a fenti kép fogadott. Kipróbáltam, eddig úgy működik mint ahogy korábban. Próbából visszadugtam a régi portba, leinicializált annak rendje és módja szerint, státusz megint csak OK, de ugyanúgy üres az ablak. Mindegy, átdugtam egy olyan portba ahol működik, de hogy a Logitech driver feltelepítése előtt miért jelenítette meg a korábban használt portra kötve is a tengelyeket és gombokat, nem tudom mint ahogy azt sem, hogy utána már miért nem. Kipróbáltam pendrive-al az ominózus portot és azzal működik. Érdekes! mindegy, lényeg, hogy nem a kormánynak van baja. Elég blama lett volna ha visszaküldöm, postafordultával pedig visszakapom, hogy de hisz ennek nincs is semmi baja 😊
A teszt ablakban valami ilyennek kellene látszódnia.
A google-ról van a kép. 😊)Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.27. 16:40:19
Nálam így néz ki a játékvezérlők beállítása:

Végül kipróbálod. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.27. 15:52:24
A Jack Spade féle ffb-et mindenképp próbáld ki! Ég és föld a különbség. Windowsban érdemes az alap 75%-on hagyni az overall strength-t, és a 6 fájl közül a "ffb_custom_settings - stan mid comp"-ot használni. A játékban a ffb csuszkák legyenek 50%-on, a felső gain pedig 100%-on.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2017.09.27. 13:16:17
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.27. 11:43:55
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.09.27. 10:05:07
www.smart-bus.hu
Szeretnem megkerdezni h valaki jatszik e kozouletek xbox one-on online?
Vagy esetleg tudtok e bajnoksagot ezen a platformon?
En sajnos eddig nem bukkantam hunfitarsara online vag talaltam magyar fun szobat.
Ha valakinek van birtokaban ezekhez tartozo informaci legyszi ne tartsd magadban! <#circling>#circling><#help>#help>