Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont tényleg jó lenne egy külső hőmérséklet jelző, nincs ilyen valahol? app vagy valami? sok mindent megmagyarázna
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.03. 10:13:17
Helyszíntől is függ. Red Bull Ringen simán elképzelhető egy nyári havazás. <#eplus2>#eplus2>
Mellesleg a gyorsítás az ugyanolyan anomália, mint a nyári havazás. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 10:08:56
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Valszeg az iR-ben azert nem eroltetik annyira egyelore a dinamikusabb idojarast es napszakot, mert az egyelo felteteles 30-60 perces futamokon "szinte mindegy", ha meg gyorsitva van, akkor abbol mukodesi gondok lehetnek. Valahogy tuti megoldjak, mert kikerulhetetlen, de jol ki kell talalni.
Nem mondom hogy ez így biztos nem jó, csak hogy elég fura volt 😊 Ha hozzáveszem, hogy nyári napsütéses forróságból, a verseny végére sűrű havazást tud produkálni, akkor ez is rendben lehet így. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.03. 10:01:15
Ami azert total mas vilag. Azok az autok, aero-k, "laboratoriumban" kikiserletezett gumik, azert nagyon mashogy mukodnek mint az autosport 95%-a😊
A fo gond az, hogy az eso gumi es/vagy a vizes aszfalt barmivel teljesen mas elv, mint egy szokasos slick szarazon. Nem eleg a szokasos melegedes-nyomas-tapadas-kopas dolgokat szamolgatni, kell a "vizkiszoritas" is (persze nem molekula szinten, folyadek szimulacioval😄), es a viz miatt a melegedes, nyomas, kopas es alap tapadas is mas. Kismillio gond es bug lehetoseg😊
En amennyit teszteltem, osszessegeben nem volt rossz, logikusan mukodtek a dolgok, de teny, ezzel aztan barmi megtortenhet😉 Foleg ha "felkesz" (nincs beallitva) egy palya vagy auto (vagy mindketto😛). Es akkor az AI mukodes ismet egy bukta lehetoseg😄
Nem lehet, higy nincs meg kesz az esogumi, vizesaszfslg es igy akarnak kicsit lassabb koridot elerni ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ez minden program, minden hasonlo (mukodes, kopas, serules; motor, fekek, gumik, homersekletek) dolgara ervenyes lehet.
Ahhoz képest egy banánnal és billentyűvel is irányítható játékban ez teljesen "normális" <#idiota>#idiota>
Egyébként aki ennyi ilyen incidenst össze tud vágni saját online versenyeiből, az nagyon nem adja fel, szóval mégiscsak élvezi a játékot 😊
Tehát jó ez... <#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.03. 07:57:52
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.03. 07:48:42
Ha nem hallod vagy erzes, attol meg kiporoghet/csuszhat vagy kicsit kuszhat a kerek (foleg elso kerekes).
Ha ABS/TC-s autot hasznalsz, es ha nem piszkalod a setup-ot es/vagy onboard beallitast, akkor mindent szinte max-ra pakol. Nem fogsz megcsuszni vagy kiporogni, de lassit. Vizesebb aszfalton, meg ha nem is erzed, attol meg a TC folyamatosan leszabalyozhat, amitol vegsebessegben lassabb leszel.
Nem, nem vedem a programot, de eleg sok logikus oka lehet nehany dolognak😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.02. 23:10:33
Spa-ban ,amit ismerek mint a tenyeremet, nagyjából tök ugyanott fékezek esőben mint szárazon, kanyar tempó se lassabb érzésre, autó sokkal stabilabb , szárazon sokkal jobban ki akar fordulni alólam . Viszont köridőre lassabb vagyok vízen ,de amit észrevettem , hogy sebességre valami visszafog, ötösben nem is tudom kihúzatni a Megane-t, nem éri el a pirosat ....<#fejvakaras>#fejvakaras>
( ez mind változó időjárásra vonatkozik ...)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.02. 22:21:44
Hanem , hogy élvezhető e ?
R3E vel is elvagyok .
Nekem az egy is tetszett anno aztán kiderűlt mekkora kaka .
Ahogy látom ezzel is így lesz kár mert igy külső szemmel jól néz ki.
Pedig olvastam , hogy ffb fizika jobb.
Na mindegy egyenlőre kihagyom . 😄
az első fékút szinte centire pontosan a fehér vonal előtt picivel volt esőben is szárazon is ...
bugos, van hogy jó, van hogy nem , nekem se türelmem se kedvem tesztelni mikor bugzik, meg nem is érdekel 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.02. 21:32:47
A jó hír hogy ezek nagy része, mihelyt jön valami új cím, megy innen a fenébe. Letisztul majd ez is.
Amiúgy mikor jelentik be a cars3 at ?😄
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.10.02. 20:34:34
Amugy igen, en is irtam,hogy stabilabb az auto mint szarazon.Monzaban en is kb ugyanott fekezek...
Nagyon könnyű a hibákat kidomborítani, de kicsit nézzük már realistán a dolgokat. A végső polír hiányzik ezt mindenki látja, de a teljes képet nézve nincs igazi ellenfele, nálam legalábbis a többi játékot elővéve szinte azonnal jön a hiányérzet a sok apróság miatt amire ebben odafigyeltek.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Sajnos nekem a fizika nem gyere be, vagyis az irányítás, esetlennek érzem és főleg a fékeket, féktávot. Nincs meg érzésre, így pedig nem tudok élvezettel körözni.
+ Ha lehetne kérni a Cars3ra a kitalált autókat és pályákat elfelejthetnénk már... Suzuka nagyon fura, kb élvezhetetlen ( Sakitto ). Ha meg nincs liszensz, legyen más pálya, de az igazi liszenszelt..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Legalabb is ha valtozo idojaras van, full vegig esoset mar nemnem neztem, nem erdekel ezek utan 😊)) De ha szaraz utan eso jon, akkor mar a szaraz szakaszon erezhetoen lassabban kezdenek....
Ezen az időjárás vs. AI. vs. tapadási viszonyokon tényleg kellene még finomítani. Nem nagyon akartam sokat vacakolni, elsősorban az új FFB konfigodat szerettem volna kipróbálni, ezért egy gyári GT preset-et választottam. Minden komolyabb setupolás nélkül, üzemenyag, ECU-ban a TC és ABS állításon kívül semmit nem állítottam. A szabadedzés és időmérő száraz körülmények között zajlott, ahol utóbbin 9. helyen végeztem, igaz lett volna egy másodperccel jobb időm is utolsó mért körben csakhogy a hockenheimi célegyenesre ráfordulva kifogyott a benya .) Mindegy próbálgatni tökéletes, futamra viszont összekombinálta a 2 legrosszabb időjárási viszonyokat a játék, eső+köd. Gondolom az AI-t nem igazán zavarj a köd a látási viszonyokat illetően, engem viszont nagyon is, főleg miután meglehetősen rövid idő alatt megelőztem mindenkit így nem volt kinek a féklámpáját lesni, így nem esdett ritkaságszámban, hogy be-be néztem egy egy kanyart mert kb 50m volt a látótávolság. Végül is a lényeg az lenne, hogy a 6. körben már volt AI akinek kört adtam a 9. körre pedig utolértem és kerülgettem ki az egész mezőnyt. Gondolom lac-coo is ezt sérelmezi. Egyszerűen az időjárási körülmények változásával teljesen elmásznak egymástól az erőviszonyok és az én meglátásom az, így egyszeri teszt után, ami igazából nem is erre irányult eredetileg, hogy igazából nem az AI lassú hanem én vagyok gyors, és ez sajnos nem azért van sajnos mert ennyire jó vagyok. Míg az AI valahol érthető módon a 200-as táblánál elkezdett fékezni, ami az időjárási körülményekre való tekintettel teljesen érthető is lenne, valamint kigyorsítani sem tudtak olyan tempóban mint én, velük szembe én úgy autóztam mintha teljesen száraz körülmények között mennék. 120%-on már biztosan elpicsáztak volna 😊 de ha adott AI szint mellett száraz körülmények között mondjuk úgy pariban vagyunk, gondolom ennek a viszonynak hellyel közel esős körülmények között is igaznak kellene lennie.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.

De "jol" ossze vannak hangolva a TC-k (legalabbis ez a ketto amit probaltam😄), hasonloan viselkednek, de megis mas, az elso ket korben tizedre ugyanannyit mentem mint a Mercivel. Aztan allitottam rajta, ne akarjon kanyarbemenetnel gazelvetelre megelozni a hatulja, es mindjart jobb lett😛
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.01. 19:42:39