19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Tenkjú
-
Azt hiszem, megvan az új hotlap szimulátorom. Mert hogy ez multiplayer-be egy kalap f*s, az is biztos. :)
Laggol az egész, kocsik előre-hátra ugrálnak, az emberek nem tartják be a szabályokat, stb. Ma 2 futam erejéig voltam F-be, 2 futam alatt szépen leamortizáltak a kedves ellenfeleim, mert hát ugye rajtnál kell megnyerni az egészet. -
Igen, az jobb poen lett volna, hirtelen ez sikerult csak :)) -
Azzal az olasz kakival haggyá' békén. LordKunos meg tegye abba a nyílásába a produktumát, ahova gondolom :) -
Meg mindenhol mashol;) -
Assettoban ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.23. 19:45:53 -
Kérdés: ki lehet-e kapcsolni valahol a kéz animációt? (Tehát hogy csak a kormány legyen, és az forogjon.) -
Többet ésszel, mint erővel... 
Mihamarabbi jobbulást Neked! :) -
Már az első mondatnál egyetértettem... nem is olvastam tovább. :)) -
Pitti #17629
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután nem sikerült segítséget szerezni, nekem kellett egyedül felvésni egy 50*70*70cm-es erőteljesen vasalt vasbeton alapot, mely 5 napig tartott napi 10 órában 17 kilós ipari vésővel(2-vel mert az egyik beszorult
), ahelyett hogy kénsavval ill. folyékony nitrogénnel meggyengítettem volna a cuccot.
-
Annyira megserult, mitol ...? -
Még a végén az egész topik kap egy Parittya díjat 
Amúgy én sztem abbahagyom a szimezést egy időre...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!váll sérülés miatt
-
De azért az megvan ugye, hogy én csak válaszoltam egy olyan hsz-re aminek szintén nem volt semmi köze a játékhoz és inkább személyeskedő volt? Vagy azzal semmi baj? Azt lehet? Csak az a baj ha én minősítek valakit, állítólag azért mert nem ért velem egyet? Ha engem minősítenek, mert én nem értek egyet, az rendben van? Lehet a mintában látni a kettős mércét? És miért ne védeném, ha védem a játékot, ha nekem az a véleményem? Valahol az elő van írva, hogy csak fikázni lehet itt? Folytassam?? Vagy lehet érteni??
Az meg főleg vicces ha olyanokat tüntetünk fel hibaként, amiket nem tartalmaz a játék. WTF?
Azért mert valaki elképzelte, hogy benne kéne lennie? Egyértelmű hogy fals várakozásról van szó és nem a játék hibájáról.
Meg ha a menü kezelése már elérte valakinek a szellemi határait, azt már nehogy a játék hibájaként tüntessük fel.
-
Laccoo itt a legnagyobb gyoker..
Laccoo megis megallja, hogy akar csak egy betuvel is reagaljon ha az az ember beszel...
Laccoo okos !
Legyel te is Laccoo ! :)) -
Igazad van. Bocsánat. Oda kellett volna írnom, hogy akinek nem inge... Így szokás, nem?
Tetszik hogy mindenki mindent úgy értelmez, hogy neki legyen igaza. Bocsánat, akinek nem inge... :D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 21:09:16 -
goldboy #17622 Megyek is vissza a TV2-re, Soros-tervet nézni... -
mindenki húzzon vissza a need for speed topicba!!4! -
Azert a #17617 sem a jatekrol szol, ott altalanosan minositetted az embereket (aki nem ert veled egyet):D -
Csak egy szánalmas személyeskedés félére futotta?
-
Nalad azert nagy a baj:((( tovabbi jo szorakozast.
Egyet sajnalok hogy az sg bovitmeny nem megy telon:( -
Szerintem sokan összekeverik ezt a topikot valamiféle hibabejelentővel.
Igazából az a baj, hogy már arról nem is lehet beszélni, hogy mi a jó benne, mert aki nem szidja az hülye fanboy. Persze ezzel nincs semmi baj mert a kereskedelmi tévén szocializált lelkületüeknek a jó dolgokban nincs hírérték. Másrészről meg nem is igazán a játék hibáiról szól, hanem az adott egyén csak így tud érvényesülni.
De látom az a jó beszélgetés, mikor nincs ellenvélemény.
Látod, ezért nehéz beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 19:30:57 -
Azert az egy letezo priblema hogy barki barmilyen hibat felhoz te mint egy fizetett alkalmazott elkezded vedeni, na innen jon a veszekedes ahol ha elveszted az erveidet jon a na az engem nem erdekel, nem is kellene bele stb.
Csak igy eleg nehez beszelgetni, flamelni nem fogok szoval hagy figyelmen kivul. -
Egyik autósjátékban sincs igény SG szerveződésre.
Sejtem az okát, de nem akarok egy flém áradatot megindítani. ;) -
Offline es publik szerintem is felejtos, egyetlen egy ertelmes felhasznalast tudok elkepzelni, valogatott ( kesz, jol mukodo...) autoval, normalis emberekkel , hosszabb ,1-1.5-2 oras futamot valtozo idojarassal...
Csak erre meg gyak nulla igeny van :)))) -
VR-ben tényleg lehet nézni a lelátóról a versenyt .
Viszont tényleg használhatatlan kb a replay.
jó lehetett volna ez a Cars2 , de sajnos tényleg elég igénytelenül álltak az egészhez és hiába a sok jó ötlet , meg feature ,meg a rengeteg tartalom ha csak úgy érzi az ember h bele lett lapátolva a programba és semmi sem működik igazán jól...
de pl az esport-ba gondoltam belevágok majd...nevetséges sajnos az is úgyhogy nem nagyon tudom mit lehetne kezdeni ezzel a játékkal...
egyelőre elfelejtem:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.10.22. 12:14:51 -
Hat setalj fel a lelatora ! :)) -
goldboy #17611 Most mit akarsz? Monitoron legalább működik a visszajátszás, VR-ban csak állok a rajtvonalnál, és füllel követem merre jár a mezőny:))
-
Speciel engem sem erdekel a visszajatszas, csak letezo problema, amit hangzatos nevvel akartak eladni:D
De ha veletlenul valamit megneznek, idegesito a tekergetes, es ha esetleg csinalnek egy osszehasonlito videot, akkor meg a kamerat nem lehet beallitani. -
Latod, ez a gond;) A konzolra vetted volna, gamepad-re, 3 koros haturol tologatos versenyekre, a hibak 95%-a fel sem tunne:DDD -
Kinek mi a fontos. Részemről az se lenne tragédia, ha nem lenne benne replay. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 11:15:06 -
A replay-t (sem) kell nagyitoval vizsgalni, alapveto problemak vannak;) A beleleptetes, kamera szerkesztes, vagas es elmentes eleg egyertelmu hianyossag/problema:) Persze az okat "ismerem", megertem, es foleg PC-s, iR-es, szimes szempontbol nezem, de akkor is;) -
De en nem konzolra vettem....:)
Mo djuk ez annyira nem zavar, nem igen nezek replayt itt, tokom se varja ki meg odaer amit latni akarok. De a legjobb, hogy valtozo idojarasnal tok mashol tart a replay mint a jatek :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.22. 11:12:13 -
Ez a Madness motor és nem a gMotor. Amit te alapnak gondolsz, ahogy írod is az az ISI-é. Nem hiszem, hogy SMS azért fejlesztett ki egy új motort, hogy az ISI-től vásároljon hozzá licenszelt dolgokat. -
Valszeg a konzol memoria kezelese miatt kellett erre a "stream-esre" valtani. -
A botrányos azért elég erős, mert többségében pozitívak a visszajelzések a replayról. Igaz az is bugos. :))
A külső kamera néha nem talál vissza a pályára pl... :)
Viszont ez szerintem pozitív, hogy mindenki nagyítóval vizsgálja a játékot a hibákat keresve. Melyik másik autósjáték kap ilyen figyelmet? Valahol mindenki ebben látja jelenleg a legjobb alternatívát és persze, hogy fáj ha nem tökéletes. :DDD
-
Nem is ertem miert nem hagytak meg az alap isi replayt.... -
Ja. Ha van egy játékban 5 pálya, akkor sokkal könnyebb ennek a hibának a javítása, mint mikor van 60 pálya plusz a nyomvonalak, amikkel együtt kb. 130 pályára duzzad és akkor még ott van 180 autó, ez mind megspékelve dinamikusan változó körülményekkel. Hozzátéve, hogy nem mindegyik autónál produkálja ezen a pályán se, ahogy a videón is látszik, itt is csak akkor ha éppen azon a ponton mész át.
Emlékszem régebben rFactorban, ha túlságosan levittem a hasmagasságot, akkor ugyanezt produkálta a progi. Ki tudja melyik kocsi/pálya kombó kényesebb a drasztikus setup változtatásra? De igazad van, illene kijavítani. Csak eléggé nehéz, ha kiszámolod, hogy hány féle variáció kell ahhoz, hogy ezt a hibát megtalaláld. De mivel már közel 100 ezer példányban elkelt a játék Steamen, konzolt nem tudom, így egyre több tesztelő lesz és egyre több hibára derül fény.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 10:57:44 -
Az a replay kezeles botranyos;) De ez is tipikus SMS: erosen fapados, hianyos, barkacs replay, de azert elneveztek hangzatos "Broadcasting Tools"-nak:DDD OK, mutat kulonfele informaciokat, de a kamerak, kezeles, beallitasok szar. -
Kotekedik a tokom, sot igazabol nem is az en autom, enyem a feher, de azert ilyen betonba beakadasnak nem szabadna manapsag megtortennie....