19801
  • Danecay
    Sajnos valóban flame topik lett a PC topokból ahol sajnos alig van esély arra, hogy az ember leírhassa saját véleményét, meglátását, tapasztalatait a játékról mert mindig ott van az ellenzék aki megmondja, hogy Te vagy a hülye és Te csinálsz valamit rosszul attól függetlenül, hogy valójában megbizonyosodik a saját igazáról és kipróbálta volna, és ez sajnos mindkét táborra igaz. Ha már szóba került Alex, a játék megjelenése előtt és azt követően egy rövid ideig rendszeresen, elég konstruktívan írt ide a topikba viszont amióta veszekedésbe ment át az egész és annak sportot űzéséből, hogy mindenki ellent mondjon egymásnak bármiről is legyen szó ő intelligensen inkább a háttérbe vonult. Biztosan lesz majd ismételten mondanivalója ha lesz kinek.
  • Solt
    Egyik hülye sincs tisztában azzal, hogy ő hülye, szóval egyelőre ez így kevés! Sokkal beszédesebb az, hogy fingod nincs mibe büfizel bele, de csípőből hozod a bunkót és sértegetsz!

Mivel egyébként jó fej suttyó senkiházi vagyok, ezért segítek egy picit, hátha nem teljesen reménytelen a helyzet. Az elmúlt egy hétben 2, azaz kettő darab hozzászólásom volt a topikban. Ebből az egyik egy LINK, amiben az az SG alkalmazás található, amivel a számunkra nem tetsző mókusok hozzászólásait tudjuk elrejteni, így a lényegtelen infó kimarad, plusz kevesebb a felesleges vita. Gondolom itt még nincs meg a fonal vége, szóval csak, hogy te is értsd: Tettem ezt azért, hogy ezzel csökkentsük a flém mennyiségét, ergo segítő szándék vezérelt!

A másik egy szimpla ironikus megjegyzés volt. A biztonság kedvéért linkelem az irónia szó jelentését: LINK

Fentiek tükrében tisztelettel megkérnélek rá, hogy személyeskedésbe legközelebb akkor kezdj, amikor legalább valami halvány fogalmad van arról, hogy mibe büfizel bele! Amikor azt hiszed, hogy tudod, akkor még olvasgass egy picit, és mielőtt megszólalnál, utoljára még egyszer fusd át a sztorit, hátha ez segít!

Amennyiben a következő hozzám intézett hozzászólásod lényege nem az elnézést kérésről szól, abban az esetben részemről lófasz a seggedbe.
  • sertrex
    Erről lekéstél mert ebben a topikban csak arról szabad beszélni, hogy milyen szar a játék és akinek esetleg tetszik az fanboy, fizetett rajongó, meg ami még eszedbe jut. Ha esetleg a játékról is akarsz valami infót, akkor sajnos el kell látogatnod a hivatalos oldalára, fórumára. Bármi más egyéb kezdeményezést a laccoo féle slepp úgyis szét trollkodja, amiből az alábbi vitákhoz hasonló lesz.
    És hogy valamiféle válasz is legyen... Nem, nem vagyok büszke magamra.
  • Finkoo
    Nem nevezném magam hülyének... jelenleg ez a kedvenc játékom, és pl. azért járok ide, hogy olyan hasznos dolgokhoz jussak, mint pl. az Alexease által készített custom ffb, nem pedig az ilyen suttyó senkiházik marakodása... nyugodtan magadra is veheted...

Van valakinek esetleg a játékkal kapcsolatos megjegyzése, javaslata, érdekes linkje? Csak érdeklődöm...
  • Solt
    Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy különórákat veszel valahol?
  • Danecay
    Amennyiben valóba ez volt a cél akkor szerintem bejött. A magam részéről pedig azért gondoltam, hogy hozzászólok mert bár valóban van mit javítani a játékon, de legalább azon a területen ne kezdjük ki a játékot ahol tényleg nincs szégyenkeznivalója, sőt!
  • Finkoo
    Olyan jó olvasni, hogy egy egyébként ígéretes, és új lehetőségek tárházát tartalmazó játékról szóló topicban 10 hozzászólásból 8 arról szól, hogy 3-4 óriási f@szkalap szétb@ssza az egészet... thx...
    Konkrétan időrendi sorrendben Solt, sertrex, lac coo, Pitti...

Legyetek kurv@ büszkék magatokra...
  • Solt
    Szegény kutya! :(
  • sertrex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom megfogadtad a tanácsom és letettél az írásról... úgyse a te műfajod.
    A figurák hűen tükrözik a személyiségedet, ami láthatóan még kialakulóban van.
    Értem a vonzalmadat is laccoohoz, csak azt nem értem, hogy miért ezt topikot szemeteled tele vele.
    Írj neki privátot, talán még randi is lesz belőle.
  • lac coo
  • Pitti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tökéletes pont ilyenre számítottam Na még egyet erre is...

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.25. 18:40:54
  • sertrex
    Boccs, szívesen társalognék veled, de ahhoz előbb mondanod kellene valami értelmeset. Úgy nagyon nehéz személyeskedni ha nem is ismerek valakit személyesen, de azért te folyamatosan próbálkozol. Elég szánalmas próbálkozások és nem is világos mi a célja.
    Gondolom elég alacsony nálad a küszöb, ha ezt te intelligenciának véled. Laccoonak meg elég könnyű lenni, még tanultnak se kell hozzá lenni.
    Szóval nem tudom milyen személyeskedésre vársz, de sajnos én csak egy accoutot látok, ami személytelen, vagyis számomra továbbra is egy senki. Most jöhetnek a humoros figurák, amik legalább adnak valami tartalmat a macskakaparásodnak.
  • lac coo
    Neha megingok en is, de olyankor megrugdosom a kutyat ! :)) Vagy az asszonyt ! :)
  • Solt
    LINK ;)
  • Pitti
    Te miért érezted fontosnak, hogy reagálj rá? Most kérdezd vissza, hogy én miért?! Az a helyzet hogy nagyon nehéz laccoonak lenni, komolyan tisztelem és becsülöm az összes intelligens fórumozót akik meg tudják állni
    És most kezdheted a személyeskedést
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.25. 18:17:51
  • Pitti
    Nem veszitek észre, hogy bedobott egy csontot?
  • Nyers
    Forza 7 és pCARS 2 is bámulatosan jól néz ki és elég jól futnak gyengébb gépen is.
  • RepeszElek
    Ha nevetségesen szar grafikát akarsz látni akkor próbáld ki a dirt 4-et. Én konkrétan vissza vittem a boltba mert nem hittem el.
    Amúgy a játék jó lenne ha 2011et írnánk.
    Hál istennek beszámították egy másik játékba, persze így is buktam vele..
  • sertrex
    Szerintem ízlésen vitatkozni nem érdemes. Neki nem tetszik. Ez van.
    De hogy ezt miért érezte fontosnak tudatni velünk, azt...
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 15:09:26
  • Danecay
    Akkor melyik PC-s autós játéknak szép a grafikája? Forza7?
  • sertrex
  • bpeti72
    Kipróbáltam és hála isten nem adtam érte pénzt. Ugyanolyan unalmas mint az első rész amit sajnos megvettem mielőtt kipróbáltam volna. A grafika egyszerűen nevetségesen xar.
  • D_Moriarty
    Amúgy a cikk szerintem teljesen rendben van, kifejezetten objektív és informatív. Különösen, hogy leb.a a nagy portálokat, hogy semmit nem írnak a hibákról, amik ott vannak, még ha pl. sokan mások együtt tudnak is velük élni (én is). Az meg hogy azt a nagy reddites hibalistát is belinkeli, egészen tökös húzás a támogatás fényében
  • sertrex
    Nem, ezt nem tudtam. Nem vagyok rendszeres olvasójuk. De mostantól az leszek. :)))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 10:53:23
  • D_Moriarty
    Az ugye megvan, hogy a PRC egy ideje Ian Bell támogatásával indul igazi versenyeken egy nagy, Project Cars 2 feliratú géppel? A Disclaimer oldalon ott is van - "Project CARS 2 – We’re paid by Slightly Mad Studios to help find exploits in Project CARS 2, and paid to campaign a Chevrolet SS Late Model with their decals around the Pacific Northwest." Ennek fényében kell nézni a dicsérő szavakat, meg az azóta minden más szimulátorra válogatás nélkül ömlesztett sz.rt.
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 09:53:39
  • __Jacek__
    Jaj komolyan...
  • WinT
    Megvan köszi, ezt nem tudom, hogy nem vettem észre.
  • sertrex
    Sokkal rosszabbra számítottam, tudván, hogy anno eléggé összerúgta a port Ian Bellel. :))
    Szerintem teljesen tárgyilagos volt. Én is az első napon az Online Championship részt hiányoltam, mivel korábban az volt a PR vezérhajója.
    Fórumon az egyik moderátor annyit válaszolt, hogy később fog belekerülni. A törésmodell is szóról szóra igaz. Talán a harmadik részre tényleg kipofozzák a PhysX és a progi viszonyát.
    Na, mindenesetre a korábbi fröcsögős cikkek után ez teljesen meglepő hangvételü volt.
  • Ingy2
    Hud beállítás van, bal alul van de alapból kivan kapcsolva, ingame tudod állítgatni.
  • WinT
    Nincs valami HUD beállítás ami olyan műszert varázsolna elő ami mutatja, hogy az előttem lévő autótól hány másodpercre vagyok lemaradva? Az első részben ez még megvolt, de itt vagy nem találom vagy kimaradt.
    Meg úgy egyébként verseny után nem lehet valahol részletes kör meg szektoridőket megnézni? Kapunk a végén egy total time meg best lap időt azt csókolom? Kizártnak tartom, hogy ne tárolná valahol részletesebben.
  • goldboy
    Bulvár
  • sertrex
    Először is majd én eldöntöm, hogy mire reagálok. Annak ellenére, hogy állítólag nem akarsz flémkeltést, bizony mégis megtetted. Mert ugye a hsz inkább személyeskedő, mint a topik témáját érintő. A másik meg ha beszólsz valakinek akkor viseld a következményeit. Nálunk az ilyen laccoo féléket egyértelműen sunyi, szarkeverőnek hívják. Okosnak semmiképpen se. Véletlenül se szeretnék olyan lenni.
    Természetes a hsz-re, amire a válaszodat szántad, nyoma sincs, hogy bármi ellenérvet mondj, hogy hogy pl. miért nem jó úgy ahogy most van az animáció. Az hogy bugos az más kérdés. ;)
    Brutális tévedés, mert nem a játékot védem, csak az uncsi, hogy mindenkinek jár a szája és közben akkor se csinál semmit, ha tehetné.
    Utána meg itt tolja, full okosba. Szóval ki nem állhatom a kétszínű embereket. Egyébként sincs kitől vagy mitől védeni a játékot. Már megjelent. Piacon van. Szerinted innen van bárki, aki befolyásolhatja a továbbiakban? Egy kicsit túlexponálod ennek a fórumnak a jelentőségét.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.24. 10:40:41
  • Pitti
    Esküszöm, ha a családodat bántanák sem lennél agresszívabb védelmező vérfarkas. Nem tudom milyen érzelmeket táplál benned ez a játék a születése óta, de nagyon bevésődött :)
    Nem flémkeltést akarok, nem kell reakció... legyél te is laccoo
  • sertrex
    Értelem szerűen ez annak szólt aki a második rész alatt is WMD-s volt. Tőled ezt senki nem várná el.
  • sertrex
    De miért, ha szerintük ez a jobb megoldás, ami most van?
    Egyébként meg valóban hülyén néz ki ha egy szellempilóta tekergeti a kormányt. A VR-eseknek hiányzik ha nincs animáció, valaki meg teljesen kikapcsolja mert zavarja ha a saját kormány és a virtuális is benne van a képben. ;)
  • Alexease
    Az a minimum:))))
    Orulj neki, volt aki szolt, legyen benne kormany tamogatas is a gamepad mellett:DD
  • lac coo
    Lassan ott tartunk, hogy az en qrvanyamat...miert nem szoltam !!! :))
  • Alexease
    Valszeg volt, csak nem foglalkoztak vele. De ez ma mar annyira egyertelmu, hogy maguktol is foglalkozhattak volna vele;)
  • sertrex
    Kár hogy nem volt elég idő a fejlesztés alatt egy felvetésre a fejlesztők felé, hogy mi lenne ha ebben is lenne. :))