Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A fizikáról nem is beszélve, mert bevallottan arcade irányba indult el a sorozat. A mikrotranzakciós újításokkal meg a parasztvakításukkal ez lett metacriticen az egyik legrosszabb játékuk, már ha az user ratingeget nézem, keményen 6.4 ponton áll, és folyamatosan megy egyre lentebb. Lehet mondani, hogy héterkedők előkerültek, de valamiért a FH3 ilyen szinten is magasan áll... Szóval a Forza (volt FM rajongóként mondom) számomra inkább óriási csalódás... ON
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De nem fogok belemenni, most mondom.... ! 😊)))
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.10.04. 17:11:14
Nekem bejön az ffb JS féle mid(80/70/70/70) beállítással minden átjön, az út egyeletlenség a súlymozgás, érzem ahogy a futómű szenved a tempósabb részeken.
Tényleg vmi DLC miko jön?<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.10.04. 16:05:12
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Nem szeretném túlreagálni mert láthatóan nem sértésnek szántad, de azért ez rosszul esett....
Ez itt a Pcars topic, nyilván akik itt vannak szeretik a játékot ne fikázd! 😊
Meg hát nem is egy kategória a kettő hiszen ez autó szimulátor az pedig egy matchbox gyűjtemény felnőtteknek,nekem csak a 6 van meg, de azt nem szeretem mert nagyon gagyi az autók hangja, és az FFB egy vicc, meg nem tudok benne olyan belső nézetett választani hogy ne látszódjon a kormány..
Nah majd utána nézek ennek a forza 7nek mi változott.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Akkor torold inkabb a hozzaszolast, nehogy zavar legyen az eroben 😊
szerintem
Amúgy meg készséggel elhiszem neked, hogy az AC-ban, becsukott szemmel, a PC-ben kéz nélkül végig mész a Nordon... Deee... mennyi idő alatt? <#idiota>#idiota>
Ha ekkora ász vagy, gondolom mindenhol tolod a WR-eket. <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.04. 07:47:36
olyan autókban kikapcsoljátok a TC-t, amikben gyárilag van (pl gt3), vagy bekapcsolva marad, hogy gyorsabb?
Per Aspera Ad Inferi.
Hogy jót is mondjak a grafika nagyon szép,meg a sok kocsi, de a többi maradt konzolos vacak....Bocs de ez az én magán véleményem nem kell egyetérteni.
Majd ha szimmel is ki szeretnéd próbálni a Nordot,becsukott szemmel és kéz nélkül majd tegyél pár kört az IR-el is,ja hogy az nem a te kategóriád....
Mellesleg ez itt a pCars topik....
Mig ac-ben csukott szemmel vegig megyek, pc2-ben kez nelkul is, forzaban, biza nem jott ossze, annyiszor repultem, hogy csak na.
Termeszetesen mindegyik full assisst off-fal.
Plusz cserebe a ket jatek kozott, van egy olyan erzes, mig ez egy altalanos iskolai dolgozatra keszult valami, azert az egy diploma munka, igy osszhatasra.
Szoval batran essen neki barki. Persze tudnam sorolni a dolgokat amik zavarnak benne, de eszembe sem jutott megszakitani a jatekot vele idaig.
na de megyek a topikjaba majd sirni, csak mint "reklam", alternativa gondoltam, aki ebben csalodott
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.10.03. 22:03:47
szerintem
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.03. 20:35:16
A Cockpit-tal kezdődő sorban válthatsz a kamerák között. Az Overview-val kezdődő sorban előhozhatsz a versennyel kapcsolatos dolgokat, az Interface-szel eltüntetheted az egész kijelzőt a képről, egér jobb gombbal vagy egy találomra megnyomott gombbal meg visszahozhatod.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 18:57:17
Szerintem nem ártana elkezdeni, már akit érdekel az itteniek közül, összehozni heti egy-két vagy akár több alkalommal, amikor a többségnek megfelel egy-egy fun futamot. Sokkal jobb mint az agyatlan AI ellen menni. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 17:10:41
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.03. 16:02:02
Szerintem itt a légkondival keverik egyesek a dolgokat, vagy azt hiszik hogy úgy működik, mint a processzor. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 14:25:57
Mer' aztán majd online elbambulok egy naplementébe úszó léghajó láttán a hóesésben, aztán oda a gyorsköröm 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.03. 10:54:51
Egyébként tényleg gyönyörködni való, és nagyon hangulatosra sikerült minden. Amikor a szél keveri a ködöt a pályán a kocsik között szinte kezdek fázni.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.03. 10:31:36
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 10:24:23
...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.03. 10:20:46