19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#17718 Titeket online nem szokott kidobni random? Most akárhova felmegyek kiléptet a játék... -
#17717 Ezt is a képzeletbeli barátod mondta? Tudod a BMW tuningos. :DDD -
#17716 Ez a PC2 hamarabb befuccsolt mint az elso, az legalabb huzta masfel honapig ! :))) -
#17715 :)) -
mumus70 #17714 Mutogasd csak, had pörögjön az AdSense-m! :D :D -
#17713 Én már töröltem is ezt a játékot. Ha egy BMW tuningos ezt mondja, akkor nincs mit tenni. Így már nem is kell. Ráadásul, még laccoo is egyetért vele.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.29. 13:37:12 -
#17712 Hat , hogy egy ilyen auto nem zsiron csuszik az tuti, de inkabb ahogy viselkedik az nem jo.
Olyan orrtolasokat produkal majd talal ivet azonnal higy ilyen nem letezik. Hatulja ugyanilyen fura.
Van egy bmw tunigos autobuzi haverom, megnezte annyit mondott ebben semmi autos nincs. Egyet ertek vele.:) -
#17711 Engem is felbosszantott az Aston, willow nagy jobbosában mindig elúszott, egyszerűen nincs hátúl tapadás, de nem csak itt sok autónál van ilyen pl. zonda revolucion. Evo6 is kiborított Nordon, egyszer úgy dobtam el a padló gázos felfelében, hogy semmi jele nem volt. Aztán a hátsó egyenesben az AI Evo6-al úgy lehagyott mint a pi***?????. Huracant is sikerült valami anomália miatt 2 szer is eldobni, fogtam átültem Assettoba kipróbálni a 812 Superfasztot, az meg olyan alul kormányozott volt mint a megrakott IFA lejtmenetben. Viccen kívül megyek vissza GT6-ba utcai autókat vezetni mert ott legalább a futómű meg a gumi (comfort medium) úgy viselkedik ahogy kell. -
mumus70 #17710 Rá kellett tennem low helpet, mert anélkül még durvább volt! Így is a picsámon folyt a víz. A fékerő elosztást állítottam, meg a difizárat is kigyorsításnál, ez volt a legjobb beállítás, kijáratokon mindig ki akart törni. Help nélkül többnyire csak magam körül pörögtem állandóan egyhelyben, ami lássuk be, nem túl jót tesz a köridőknek.... :p -
#17709 Ez egy utcai autó, ha kikapcsolod a gyári segítségeket, akkor a setupban kell utána állítani. Például ABS-nél a beállításban 100% a fékerő, ha kikapcsolod az ABS-t, akkor vissza kell venni a fékerőből, mert rögtön blokkol. Bekapcsolt gyári segítségekkel egy kellemesen terelgethető autó, de még úgy is eléggé odafigyelős.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.29. 12:03:43 -
#17708 Szerintem inkább beállítás kérdése lehet, legalábbis nagyon remélem. Az látszik, hogy szinte minden kanyarban túlkormányzottá válik az autó, többet csúszkál mint egy rally autó, alig lehet látni egy tiszta féktávot, minden kanyar előtt blokkolásig fékeződnek a kerekek amit jól hallani az abroncsok nyikorgásából is, és hát az AI is hozza a szokásos nem túl jó formáját. Ezért nem is nagyon értettem, hogy mit kell nézni ezen a videón. -
#17707 Nem trollkodasbol, de reg lattam ilyen rossz fizikat !
Szornyu meg nezni is ....
Nem probaltam ezt az autot, de nem is fogom.:) -
#17706 -
mumus70 #17705 -
#17704 Hol lehet állítani a blokkolást?
Annyira nem vagyok képben a kocsik állításával, eddig még nem foglalkoztam velük.
Milyen feltételekkel jegyzi a játék a legjobb eredményemet?
Azt látom, hogy a pályán egy adott autóval kié a legjobb, de a saját eredményemet nem jeleníti meg. -
#17703 Nem kifejezetten AI update, de az is lesz benne. -
#17702 Csak azt nehany aprosagot, ami elmaradt...! :)
Ai updtae ? Az is valami.... -
#17701 Elvileg jövő héten és Ian Bell szerint hatalmas AI updatere lehet számítani. -
#17700 Ehhez, minek?! Hogy kerdezhetsz ilyet, ez tokeletes! :) -
#17699 Mikor lesz valami javitas... ? -
#17698 Ezért kapják a zsugát -
Timbu #17697 Van ilyen is. (Néha írnak jó dolgokat, de nem értem, hogy hogy tudják ennyire f*sni a szót.)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.10.28. 10:47:36 -
goldboy #17696 Bulvár? -
#17695 Köszi!
Ezt meg fogom nézni.
Most állítottam egy kicsit az érzékenységen, így jobb lett a dolog, de még nem az igazi. -
GeriDoc #17694 Az a lényege, hogy oda kell állítani az autóknál a blokkolás kezdetét, ahol "beleütközik" a gumiba (a treshold), vagyis egy picivel utána. Így amikor már keményen kell nyomni, onnantól blokkolnak a kerekek. Tehát ez segít abban, hogy épp blokkolás határon tudj fékezni. Sokkal jobb, mint a sima, vagy akár a progresszív (pl. GTEYE) rugó. -
#17693 Csak nehogy a saját autóm pedálját is így tapossam. :) -
#17692 Így van :) -
#17691 Nyugi, meg fogod szokni rövid idön belül, később már hiányozna hogy ha nem lenne :) -
#17690 Ok. Köszi a válaszokat!
Mentem pár kört az első résszel, ott azért jobban ment a vezetés, kicsit más is a játékbeállítás a kettőhöz képest.
Már szokom a féket és a válaszok alapján megnyugodtam, hogy nem az eszközben van a hiba.
És gurulós székből sem kell vele játszani, mert nem lehet eléggé nyomni a féket.
Az érzékenységgel még eljátszom egy kicsit, bal lábam hamar elfárad, a jobbnak meg idő, míg átkerül a gázról a fékre. -
#17689 A féknek az érzékenységét a játékon belül tudod állítani ahogy neked jó. Amúgy is 100%ig nem sokszor kell nyomni a féket, mert úgy blokkolnak ha segítségek nélkül akarsz játszani. -
#17688 Normális, mivel van a fék mögött egy darab gumi, amivel a fék keményedését érték el. Meg fogod szokni, hidd el jobb ez így. -
#17687 Ma beszereztem egy Logitech G920-as szettet.
Érdeklődnék, hogy normális e, ha a féket alig tudom benyomni?
Elég nagy erőt kell kifejtenem, hogy történjen valami. A játékbeli kalibrációnál is is csak 80-at érek el, azt is úgy, hogy kb. állok a féken.
A pedál nem is megy be annyira, mint a gáz vagy a kuplung. -
#17686 A többségük virágbolti szimes, nekik ez az online. Megy a verbális lökdösődés. :D -
#17685 Oooo mamo micsoda ovoda megy itt:)))) -
#17684 lehet hogy aktív a jelenlegi is, csak mivel másfél éve ki lett bannolva így hozzászólni nem tud sokat ezzel az akkjával, egyébként szavazzatok meg valakit és cserélem.. :D -
#17683 Mi lenne ha lenne egy rendes HG? Aki aktív. -
#17682 Inkább csináljatok egy szervert, menjetek fel, oszt jól lökjétek ki egymást, hátha megnyugszotok. -
#17681 Waltari-t tudom ajánlani. Nagyszerű, történelmi témájú könyvei vannak. -
#17680 Akkora baj nncs ezzel a topikkal azert, hogy konyvet olvass ! :))
Ma egy picit elszabadult a pokol, kemeny mittudomen 8 hsz erejeig, vagy annyi se.... Nagy kaland....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.25. 20:23:15 -
#17679 Na, mégegy topik minusz. Már lassan nem lesz mit olvasnom, minden kibaszott topikban ez megy. Még a végén könyveket kell vennem.