Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
180-ért azt a csúfságot? 😄
Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.10.08. 20:24:17
Danecay
Remélem azért a játékban próbáltad, mármint a versenyt

lac coo
Ts pc ...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
Hát, ha már váltok szerintem T500 alá nem megyek. Könnyebb lenne a döntés ha nem néztem volna meg a Fana cuccokat 😊

Na, mi a baj a T500-zal?
Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.10.08. 20:19:07
Ingy2
T500-at ne, vannak vele bajok, nekem is T300 Alcantara van, G25-ről váltva ég és föld, sokkal jobb az FFB, realisztikusabb.

@Alex: Nem a gumi miatt kiszámíthatatlan mert a Huayránál nincs ilyen bajom, inkább összkerék differenciál és a hibrid hajtás miatt lehet. Mert pl. amikor nulláról visszatölt és kigyorsításnál megint visszaugrik összkerékre de azonnal elfogy a villany és megint hátsó kerék hatásúvá válik.
Most fogom megnézni a P1-et meg a LaFerrarit de gondolom mivel RWD mind2, ilyen nem lesz.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

lac coo
Csinaltam lobbit, gt4 porsche, Brno, wet...jo cucc, elvezetes. Jelszo : sg

Szerintem ár/érték arányban a T300 Alcantara a legjobb választás, de lassan itt a fekete péntek, mindig szokott lenni Fanatec akció, hátha lesz valami jóárasítva.

www.smart-bus.hu

Én a G27-ről Thrustmaster T300 Alcantara Edition-re váltottam. Nem bántam meg. A szíjhajtás és a 30 cm-es kormány egész más élmény. De ez egyéni vélemény...
macleody
Na skacok, mondjátok meg G27-ről mire érdemes váltani, ami még árban is megérné? Nem tudom a T500 milyen lehet. Őszintén szólva a Fanatec CS WB 2.5 tetszene, de még külön megvenni hozzá mindent az anyagi csőd. Bár ha vennék mondjuk hozzá egy CSL Elite P1 kormányt és tudnám használni mellé a G27 pedáljait, egyelőre az is megtenné.
sertrex
Én nem tudom milyen lehet a verseny esős-száraz-slick(soft hard medium) és a többi féle fajta gumival, de az biztos, hogy nem véletlenül kerül többe ezek közül egy-egy garnitúra, mint az autóm( nem Velorexem van), de lehet, hogy egy kerül többe. <#nemtudom> Mindegy is.
A lényeg, hogy a játékban nagyon élvezetes, részemről a gumi, a fék és ezek kombinációja jobban tetszik, mint eddig bármelyik játékban. Szóval nagy ívben teszek rá, hogy ez hogyan viszonyul egyéb más szimekhez és igazság szerint arra is, hogy a valósághoz mennyire hasonlít, mert dúrván jó, így is. Részemről, ha túl teszem magam azon, hogy az igéretek ellenére, most se kaptunk egy kész, jól működő játékot, akkor viszont ami maradt és működik, bőven kárpótol. Ha ezt még ki is javítják... Hát nem tudom... ez azért már most is durván jó. Akinek nem... Az így járt. <#idiota>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Szerintem meg nem jo a tapadas vizen, a jatekbeli szaraz fektavhoz se, real videokhoz merve meg vegkepp, total mas vilag a ketto ! 😊

Alexease
Ha mar "felvettem" az elemzeshez, bar csak eg kor😊
Alexease
Igen a HUD meg kicsit bug-os😊 De mintha az editorban is mas neven mutatna azt, mint ami igazabol hozza tartozik (pl. motorhaztetoshoz a chase)(?!).
sertrex
Úgy értettem, ha váltogatom a HUD nézetet, akkor csak a cockpitben nem jön vissza a tükör, az összes többi nézetben visszajön. 😊) Ezért gondolom, hogy talán cockpit HUD-on nem is kellene látszódnia. De találkoztam más buggal is HUD ügyben. Már többször jártam úgy ha monitor módból visszalépek nem jön vissza a HUD. Elég érdekes volt, hogy fogalmam se volt hol állok a versenyben. Bár nem volt rossz. Csak a tükörben meg magamban bízhattam. 😄D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.08. 15:45:44

Alexease
A lobby mukodes elofordulhat hogy beallitas kerdese, nem en inditottam, nem lattam a lehetosegeket, eddig ezt a negy versenyt probaltam osszvissz. De gaz volt, talan van/lesz megoldas.
Virtualis tukor van cockpitben is, csak neha elfelejti bekapcsolni az elmentett HUD-nal😉 A HUD editorba be/kilepessel megoldodik "magatol". Ami OK, de online versenyen, amikor azonnal kitett a palyara, mar nincs Options lehetoseg hogy bekapcsoljam😊 Valszeg ez is bug (HUD editor es mentesek), tuti javitjak.
sertrex
Megnéztem néhány dolgot azok közül amit leírtál. Random ahogy eszembe jutnak:
A sessioniok között volt olyan, ahol azonnal versenybe rakott, volt ahol várakozóra verseny előtt, eközben végezhettem néhány utolsó simítást. Tehát ez talán attól függ, hogy hogy lett a lobby/szerver beállítva. Vagy hogy éppen adott pályán/kombóban milyen készültségi fokon a van a játék. 😊)
A virtuális tükör csak cockpit nézetben nem működik, szerintem ez egyfajta koncepció lehet. Ki tudja? Ha sokan hiányolják, akkor biztosan kikapcsolják. Nekem is csak egy monitoros renszerem van, néha én is hiányoltam, de a legtöbb autóban elég jó a belső tükör vagy alternatívaként ott a visszanézés gomb is. 😉
Amúgy meg csak a képi megjelenítés, belépés ilyesmi anomáliákra írtam, hogy ilyennel még nem találkoztam, szóval akár egyedi eset is lehetett. Mondhatni user error. 😊)
Végerdményben ez tényleg csak a béta verzió. Szerintem egy későbbi patchként, ha elkészültek kiadják a kész progit, a hiányzó "ficsörökkel". 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.08. 15:13:56

Dante73
Ha már mozog az ülés, akkor vagy VR, vagy mozogjon a monitor is. Am, nekem kevéskének tűnik a mozgástartomány, és az meg meglepett, hogy jobb a gázon, bal a féken. Két pedálos kormányom van, de csak akkor van a bal a féken, ha gázt nem akarom / kell elvenni fékezésnél...
Amúgy, azért elfogadnám ezt a kis cockpitet... <#banplz>

http://www.freetvmaci.info/

Alexease
Az a csaj egy kicsit furcsa, de nem olyan veszes😛

A 3 monitor kicsit torznak tunik, kicsit nagy is az egesz (aranytalan emiatt), es messze is van a cockpit-tol; de profi cuccnak latszik es k*rv* draganak😄D
Alexease
Megneztem Imolan fix idojarasokkal (szaraz, esos), GT3 Accura, azokhoz beallitott setup-okkal (gumi, ABS/TC, aero) milyen a "mukodes".
Persze bele lehet kotni mindenbe, akar a pixel faba is a palya szelen, es tuti vannak felkesz dolgok es/vagy bugok is, de ez egyre jobban tetszik😊 Legalabbis vezetesi elmenyre, auto, gumi, FFB es egyeb mukodesre. (Most az AI es egyeb jatekmenet passz.)

Nem tudom mennyire "igazi", de erzesre/hangulatra/mukodesre teljesen jo a ketto kozti kulonbseg. Egyertelmuen mas a kormany/FFB, jol erezni hogy tapad az esogumi (mert azert megis verseny eso gumi) de megis ott csauszkal es "ugy" ahogy kell.

Az esos "hotlap" pont 10 masodperccel volt lassabb. Ment rendesen, volt tempo, kanyarodas, de erzhetoen lassit a korulmeny, kicsit lassabb az auto, nehezebb a kigyorsitas, hidegebbek a fekek, hosszabb a fektav, csuszkalosabbak a kanyarok, vigyazni kell a tocsakra stb.

A vegsebesseg ~15km/h-val volt lassabb, a 240-et (nem a vegsebesseg, de esoben majdnem;P) 2-3 sec-cel kesobb erte el a vizes palyan. Ez teljesen jonak tunik a rosszabb kigyorsitason, a csuszkalosabb aszfalton, hideg/szel/para, nagyobb aero stb.
A fektav az elso kanyar kombo elott bo 50 meterrel hosszabb mint szarazon.

A gumi is jo volt. Miutan bemelegedett rendesen (2-3 kor, fix zold) es volt rendes guminyomas es oldaltartas, 2 masodpercce lett jobb a korido.

Bar a hangkeveres meg mindig kicsit docog, a motorhangot le kell huzni felere, de jok a gumi hangok is. A csuszos/visitos/elfekezos gumihang teljesen jol visszaadta mikor mi van, mar csak az alapjan is jol lehet adagolni a feket (fektavon, csuszas, kanyarodas kozben). Nem vinnyog es visit ossze-vissza folyamatosan minden kanyarban.

Slick-kel az esogumihoz kepest 15-20 masoderc plusz, de nem volt turelmem hozza, ertelmetlen😄
sertrex
Csak hogy ne középkorú férfiak rinyálását lehessen itt olvasni.
Egy kis színes mára. Lássuk be, ez szemet gyönyörködtető.
Szerintem mindenki megtalálja benne a számára kedves tartalmat. <#idiota>

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.08. 14:10:42

sertrex
Biztos ez is valami bug. <#idiota>

lac coo
Mondjuk az lehet, nem neztem hol van az az rx csuda...

macleody
Én nem értem ezt a dedikált szart, beállítom a dolgokat, elindítom, http-n nem is azt írja mint ami be lett lőve. A fele cucc egyezik a másik fele tök más. Belépek a szerverre, van amit tudok változtatni, de pl. autót nem engedi.
lac coo
mégse inditok, nincs rx-ben se időmérő se gyakorlás, egyedül nem enged körözni ,szóval a tököm ül a gép előtt játékosra várva 😊)

Fehercsoki
Ez attól függ hogy hol van a pálya...

lac coo
Program szerint ha nyarat allitok, akkor az januar elseje 😊)

lac coo
Most van egy órám, inditok egy RX-et, jelszo sg.

Alexease
Akkor a net lassulas alapbol rossz (lehet), de a program szempontjabol jobban nez ki, ha csak "egy jatekosra" fogja a dolgot😄DD
Azert 3 autot csak el kellene vinnie, ez nem lehet gep fuggo😉 Nekem is volt hogy az AI vezette az autot, nem ertettem mi a gondja. Biztos nem tetszett neki ahogy vezetek😊)) Vagy annyira leesett a net-sebesseg hog yez is funkcio?! Amig visszajon a net addig is koroz az AI?! Ami igazabol nem lenne rossz megoldas, jobb mint ha ledobna😊
lac coo
Nalam te is vegig pirosban voltal.
Az, hogy lassu betudhato a gepemnek, bar azert ac t elbirta nem harom emberrel, de hogy se skippeles, se restart vagy valami az eleg baj.Neha nalam kijot az ai az autommal ment vele egy kicsit en meg ott pislogtam most mit kell csinalni....

De pl arra se jottem ra, pitben hogy lehet csetelni...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.08. 09:29:25

Alexease
Ahogy irtam, 4 probalkozas tapasztalatom van ezzel, igy erre azert nem alapoznek😊 Plusz azt is emlitettem, hogy Lac "szervere" sem volt tokeletes, (nalam) pirosban jelezte a kapcsolatat. De a net-kapcsolat es az utolso verseny hianyzo palya betoltese inkabb allapot es bug. Nem ezzel volt a fo gondom.

Inkabb az, hogy egy prac. utan indulo versenynel azonnal kitett a palyara, mindefele garazs lehetoseg nelkul. Se allitgatas, se setup, se semmi. Azert egy szaraz prac vagy qual utan (mivel szim, sajat setup, oda meg slick) betenni szakado esobe, azzal a setup-pal, gumi valtas nelkul, eleg gaz😊 Persze, mondhatjuk funkcio, lehet latni mi lesz a versenyen (ha nem random😛), igy azzal a gumival kell gyakorolni es/vagy gyors kort menni😊
De azert nah😄

Vagy egy instan race futam, ahol azonnal kitett a rajtracsra. Azzal sincs gond, ha az ember default setup-ot hasznal es/vagy a sajatjat automa gumi valasztassal meni el. De ha valaki elozoleg slick-es beallitast hasznalt, akkor bukta, azt huzza be esore is;D

Meg olyan "aprosag", hogy a HUD resz kicsit bug-os, "elfelejti" a virtualis tukrot (is). Es online kipakolt rajtracsnal, mar nincs gyors options menu, told a versenyt tukor nelkul😉 Ma mar az 1db monitor is eleg nagy hatrany (csolatas elore), de tukor nelkul eleg expert😄
70 %-on volt az AI, és nem tudtam mit kezdeni velük B+ <#mf2><#rinya><#idiota>

Alexease
Eleve kicsit furcsak a gumik oldaltartasai a progiban, meg egyertelmuen eltolt (alul- vagy tulkormanyzotta) beallitassal sem mindig egyertelmu minden kanyarban, korben, helyzetben.

Gondolom a sok dinamikus valtozo miatt kizamithatatlanul mukodnek a gumik (is). Ami nem feltetlenul hiba, egyszerun egy teljesen masik szint pl. egy AC-hoz kepest. Az iR is teljesen dinamikus (rendes idealis iv, gumi tormelekek, felhordott es "atrendezheto" palya koszolodas), jol erezni a valtozasokat, de megis mas. A CARS2-ben mintha kicsit jobban akarna "ragaszkodni" az uthoz a gumi, ami "furcsa" atmeneteket produkal minden iranyban (long/lat).
De meg a gumik fuggoleges mozgasa ("rugozasa"😉 is mashogy befolyasolja a tapadas valtozast. Erzesre jobban tapad, mint amit a profile/contactpatch valtozas indokolna. Persze ez csak elmeleti, fingomsemsincsen, versenygumi sem voltam meg sose😄
sertrex
Van már jó pár online futamom, volt köztük lobbys és volt DS is, volt olyan ahol verseny volt rögtön, volt quali és verseny egymás után, hibátlanul. <#nemtudom>

Alexease
Nem veletlenul nem inditottak az online bajnoksag-funkciot (vagy mit). Persze a dedikalt reszt nem neztem, lobby-t sem inditottam, nem ismerem a lehetosegeket, de igy hogy 4 fun futambol 3 problemas, meg egy furcsan lag-os, van meg mit reszelni rajta.
Remelhetoleg most nem a iadas utani szabit toltik, hanem gyorsban 1 honapot meg reszelnek rajta. Decemberig jo lenne bit-enkent atnezniuk a progit. Aztan elmehetnek 1 honap pihire😉
Ingy2
Esve kelve, nem volt szép kör, nagyon nem jó a diffire a 918nak alapból, picit javítottam rajta de abszolút kiszámíthatatlanul vagy tolja az elejét vagy befordítja magát. Meg amikor elfogy a ménkű összkerékről hátsóra vállt szal alkalmaszkodni kell<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.10.08. 08:53:22

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

lac coo
Így a multi alapján kicsit optimista az az Esport gomb... 😄D

Ha érdekel valakit a felszáradó ív: Oschersleben - mai nap - real weather. Gyenge eső esik és látható szépen helyenként a "jelenség" 😊

lac coo
Azt hittem a fagyos az idore vonatkozik, bekapcsoltam 😊))

Alexease
Nalunk is volt "fagyas", Laco kivarta en nyomtam egy reset-et😊

Amugy az valoban gazos, hogy semmit nem lehet csinalni. Se alt-tab, se TaskManager, se ctrl-alt-del, se semmi.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 22:42:23
Totál kifagytam, a feladatkezelőből sem lehet kilőni, mert lockolja a progi azonnal.. Kijelentkezés, majd jelszó keresés volt 😊
No majd legközelebb folyt.köv. : )
lac coo
Nalam is ...
Mondjuk az nehezen s ndult el, mar pont ki akartam lepni 😊

Alexease
A storm-rol lemaradtal, vicces volt, csak az aszfaltot toltotte be, meg itt-ott valami objectet (fak es egyebek nem voltak, fu se, lyukas volt vegig a palya az aszfalt mellett)😊))
Alexease
Erdekes, az teny. Valszeg a sok osztas/szorzasbol ez jon ki😊
Óugyan, bár akkor ezt még nem tudtuk 😄
Alexease
A pirouette en vagyok😄 Slick volt fent, megindult a segge az egyenesben, mar nem tudtam osszeszedni😄 Bocsi;P
lac coo
😊)

Szeintem jól nyomtuk <#idiota><#alien>

lac coo
De ugye, hogy simán megvan a száraz féktáv, célegyensben néha még rövidebb is, gazt kellett adnom 😊
Pedig ez Storm volt ...

Alexease
Akkor valszeg bugos a palya-idojaras kombo. Mert ha csak nalam nem tolti, azt meg megertenem a 4Gb RAM-mal😄
Alexease
Bar a jelzes alapjan pirosban volt a net-ed, de akkor is erdekesen kockas. Volt amikor elottem volt 10 meterre valaki, es utkozes hang-utkozes😊

Meg ez a lobby valoban fun race-re van. A versenyre ugrasnal nem enged setup-ot allitani. Default-tal jo, az automatan allitja a gumit, de ha egyszer van sajat, akor bukta. Es mi van a szaraz qual es esos race?!😊

Amikor csak race volt, azonnal a sajat slick-es setupot toltotte.
A hosszu-hosszu toltest is beszivtam, azt hittem kifagyott, nyomtam egy reset-et;DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.07. 22:31:07