19801
  • macleody
    Kickban :)
  • lac coo
    Jah, nem az a VR ? :))
    Nekem ilyen tescos, 6000 Ft-os volt ! :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.04. 11:17:05
  • Timbu
    A Google Cardboard nem számít
  • Solt
    Hát hogyne... :)))
  • lac coo
    Nekem volt VR-em, kidobtam.......!
    Jobb a monitor ! :)))
  • Solt
    Istenem, hány ilyen júzer van a VR topikban... ment az elutasítás, most meg kirobbantani nem lehet onnan őket! :D
  • endy papp
    Nekem semmi bajom a 3 monitorral,sőt, max ha majd olyan szinten lesz a vr, veszek melléjük egyet,de csak azért hogy legyen ilyen és olyan is....
  • sertrex #17791
    Ha most beújítanék, akkor én is inkább VR-t vennék, mint három monitort. ;)
  • endy papp
    Gondolom most mindenki szalad VR-venni ,no meg hozzá megfelelő GPU-t....
  • MasterMason
    "" A grafika egyszerűen nevetségesen xar."

Mi van?! Ez a játék olyan geci komolyan néz ki oculusban hogy beszarás! Minden porcikájában érezni, hogy ezt VR-a tervezték, szó szerint döbbenetes a látvány!
  • sertrex #17788
    Saját Garázs néven csinálok egy GT4 fun szervert. 30p+30p+20 kör.
  • Danecay
    Biztos jó ez a havas körülmény, de a magam részéről, igaz ez egyéni igény és megítélés kérdése de ki sem próbáltam, valahogy nem vonz egyedül autókázni a csúszós úton. Ugyanúgy kimaradt a Rallycross is eddig. Majd ha már játszható lesz a karrier, abba biztos bele lesz fűzve egy-két ilyen verseny, akkor majd kipróbálom, és hátha pozitívan csalódok. Addig mondjuk a kormányom működését is normalizálni kellene mert Ez a Win 10 Creators téma valamit nagyon megkavart a G29-emnél.
  • sertrex #17786
  • sertrex #17785
    Pont most olvastam discordon.
    "[SMS] Gergely Szelei - Today at 12:43 PM
    i dont wanna go into details but there's a considerable amount of time between a final lockdown of the patch and the moment it gets pushed live."
  • Danecay
    Az elvileg erre a hétre datált Update-ről lehet tudni valamit? #17701
  • lac coo
    De, jobb...! :))
  • sertrex #17782

https://discordapp.com/invite/projectcarsgame
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.03. 11:25:34
  • Adam Jonas
    Nyugi, máshol se jobb a helyzet. :D

Amikor iRacing-be egyesek beugranak szintén egy hosszabb idő után, közel 0 gyakorlással, és hamar elintéznek pár embert, de AC-ban is találkoztam már jó pár ilyennel, akárcsak RaceRoom-ban.

A public mindig public lesz, csak a szervezett versenyeken lesz normális bármi is.
  • lac coo
    Neha ki....

De a legnagyobb baj, hogy a jatekosok nagy resze egyszeruen az autot nem tudja biztonsaggal elvezetni....
    Elfekezi, kiforog ha kell ha nem, minden kanyarban valaki a kavicsagyban, utana meg a szerver harmada ki is lep....

Nyilvan ki lehet fogni, de jelenleg eleg kaotikusnak latom en ezt a publikot.....

Ed hat ugye gyak. Gt3 only, nulla idojarassal ! :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.03. 10:16:14
  • Adam Jonas
    Tegnap este egy futamot mentem, az az én szemszögemből egész korrekt volt. Pole-ból indultam, T1-et túléltem (igaz, mögöttem a rajtnál volt egy-két repülő autó :D ), 20 kört végigmentem szinte hiba nélkül, és a lekörözöttek is szépen elengedtek. Sok a hülye, az tény, de olykor azért lehet kifogni egész korrekt mezőnyt is.
  • sertrex #17778
    Az SMS beleépítette a játékba a hülye játékosokat, publikon?
    Értem, hogy CARS fóbiád van, mert tart már pár éve, de ez még tőled is egy egetverő baromság.
  • RJoco
    Akkor még biztos nem versenyeztél GTA-ban. Nincs olyan futam, hogy ne lenne egy csicska, aki ki akarna forgatni. Még szellemfutamban is próbálkoznak...
  • lac coo
    Én mentem ma pár onlányt, hááát elég favágó gém lett ez, törés zúzás...
    tudom, jönnek mindjárt, hogy de nem is, én viszont ennyi szándékos revansot még egy játékban se láttam mint itt van ...szörnyű !
  • Adam Jonas
    Ahh, akkor ez most skip, majd legközelebb, de köszi azért.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.11.02. 12:01:13
  • sertrex #17774
    Este 5 és 8 között érek rá, utána meg legfeljebb 11 után.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.02. 11:36:31
  • Adam Jonas
    Tervezek ma estére is még egy stream-et, akinek van kedve, csatlakozzon nyugodtan! :)

@sertrex,

Ha esetleg tervezel szervert csinálni ma este 9 körül, kérlek jelezd majd itt a fórumon, mert akkor a szerveredre csatlakoznék a sok random, hülye szerver helyett.
  • lac coo
    Mennyire biztos ? :)
  • Alexease
    12/1.5 :)
  • lac coo
    1,5- oras verseny, ha 12 orat szeretnek az 32X ?
  • lac coo
    Azokat a megcsuszasokat ruhellem, raadasul olyan jo rf1-es, semmit nem lehet csinalni mig meg nem all az auto ! :))
  • RJoco
    Csak ámulok és bámulok
  • Ingy2
    Lehet mert későn fékezve még kanyarbemenetkor is fékeztél? :P
    PC2 erre érzékeny, utcai autóknál sima gáz elvételre is eléggé instabillá válnak az autók de azért ennek van valóság alapja is. :)
    Viszony a piros ferka is szabályos volt, ha jól tudom nem illik féktávon irányt váltani, szépen bejött eléd.
  • Norbi1990
    Igen, első versenyen nem is értettem miért csúszott annyira meg amikor kicsúsztam...
    Na mindegy, 2. hely is jó :D
  • Ingy2
    Első versenyen, az első 2 sikán féktávja, no komment. Ha nem forogsz meg akkor lehet megvan az első hely is mert a második lesboban kavicságyazott az elöl levő. Második verseny:
  • Norbi1990
    Oks, köszi.

Mentem két versenyt, aki kíváncsi az megnézi aki nem az tekerjen tovább :)
  • sertrex #17763
    Csak online.
  • Norbi1990
    Ez offline is számol vagy csak online?
  • Finkoo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szia! Te hogy tudod használni a virágboltit online? Nekem még nem sikerült életet lehelni bele, pedig erősen próbálkozom... a következő patchet még megvárom, aztán ha javult az online is, valamint offlineban az ai bezsákolom... remélem lesz akció is... de addig is ismerkednék a rendszerrel... Előre is köszönöm!
  • sertrex #17760
    Szerintem is jó volt. Bár az eleje kissé kaotikussá vált számomra is. A rajtnál észrevettem, hogy bekapcsolva maradt a GHOST mód. Miközben ezen agyaltam, megpördültem és kicsúsztam. Visszaestem az utolsó helyre, de hála az optimistáknak, pár kör alatt visszajöttem a 6. hely környékére, majd légüres térben autóztam pár körön keresztül és vagy bealudtam vagy elfogyott a gumim, de a lényeg, hogy megint kicsúsztam. Ez volt a 13. kör felé, gondoltam kimegyek kereket cserélni. A boxból láttam, hogy kaptam tőled egy kört. :)

Nincs mit. Máskor is. :)) Várom az ötleteket.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.01. 09:40:48
  • lac coo
    Azt nem tudom, de tegnap chatben panaszkodot egy srac, hogy 13 pontot fejlodott egy szep elso hellyel, aztan 30-valamennyit bukott egy jatek osszeomlassal .:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.01. 09:34:28