19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#3955 Nem hiszem hogy adnak szervert, egyszeruen sajat net kod, irtak egy ideig azt is. -
precise #3954 Azt nem értem ,hogy az SMS netkód az hogy van? Tehát van egy saját szerójuk amin mi csinálhatunk online sessionokat vagy mi vagyunk a host? Csak mert eddig semmi gondom nem volt lag/ping szempontból vagy csak nem vettem észre. Ellentétben pl ACR-nél állandóan szívás volt a hulladék net miatt. -
#3953 Neha lehetne menni vele, ha mar meg van a program es meg az online is mukodik;) -
precise #3952 Mentem az előbb online ezzel az új Ford GT40-el ovál pályán. Na ez hatalmas fun ha élethű ha nem. kanyarban negyed gáz felett rakja kifele a hátulját ami viszont elég jó kontrollálható. Már-már hasonló mint a salak motor móka :)
Nem tolunk egy ilyen közös valamit onlne funt valamikor ezzel a ford technikával? -
#3951 De teljesen felesleges is hasonlitani, nem csak azert mert konzol, es abszolut nem alternativa itt a PC reszlegben, az a ket program teljesen mas vilag. Ket trilliardos kiado, sajat hardware-re fejlesztett, kizarolagos megjelenessel es liszenszekkel.
A Forza5-ot mar lehet hogy 3-5 eve fejlesztik, megtehetik, ujrairhatjak, ha kell az MS hozzafaragja a hardware-t;) -
#3950 Nem 1-2 milliot „adnak”, hanem legalabb 20-at;) -
GPx8 #3949 Nem volt kötelező megvenni a lehetőséget, hogy teszteld a szoftvert.
Majd lesz "dobozos" akkor megveheted azt.
Az rF2 pl. szintén ilyen, de lényeges különbség, hogy már most viszonylag jó a "fizikája", cserébe viszont a büdös életben nem lesz kész termék. Esetleg, ha valami Simbin-szerű studió megveszi a notort. -
#3948 Legközelebb már csak a végleges szoftverbe fogsz tudni beruházni. -
precise #3947 Amiről te beszélsz azt csak azok tudják megcsinálni akinek ad a Microsoft/Sony 1-2 millió dollárt vagy fizet egy egész fejlesztő stúdiót éveken keresztül. Sőt van akinek még így sem sikerült (Polyphony Digital).
Na most azt hogy kizárólag ilyen Turn10 és az előbb említett csapatok legyenek a piacon, próbáljuk elkerülni. Persze ők könnyen "királykodnak" milliókból, de ne feledjük, hogy ők keményen rabszolgák és azt csinálják amit a megbízó szeretne sokszor 12 órás munkaidőben (volt erről szó Cod fejlesztők kapcsán). Addig örülj amíg vannak ilyen olyan kis álmaikat kergető fejlesztők.
Nem azt mondom, hogy a Cars lesz a tuti (sőt biztos), de akkor is kellenek az ilyen fejlesztők. -
#3946 Meg szeretnem venni a junior tagsagot ,de mar nem lehet.Ki tudja ,mikor lesz elerheto? -
#3945 Aki friss programmal szeretne autozni, egyelore ezekbol valaszthat: a „draga-csakonline” iRacing, a „moding-barkacs” rF2, az „SMS-like” CARS, „nemtudnimilyen-debiztostuti” AC es a „SimBin-hotlap-vasarolgatos” RR:RE.
Nincs mas;)
Es ezekbol 1 ami hivatalosan mukodik, a tobbi meg sem jelent, alfa, beta vagy gagyi teaser;P -
#3944 A megjelenes ennek az evnek a vegen, kiveve ha nem csusznak. Mivel ujrairjak az egeszet es sok benne az ujdonsag, lazan beleferne a csuszas:)
Ezt nem adtak ki, nyilt fejlesztesi beta-tesztelesen van, aki akart befizetett ra. Nem kotelezo;)
A korabbi cuccaiknal biztos jobb lesz, mar sokkal jobb. A TD Ferrari volt az utolso programjuk, nah az eleg szar lett:) Bar ha bele lehetne nyulni a klomanyzas/ffb/kamera file-okba, azert nem lenne olyan rossz, sot vannak benne jo dolgok (a jatekmenete most nem erdekes:P). -
#3943 Mikor is fog megjelenni? melyik autó van végleges állapotban?:) vicc az egész. Ezért gázos amikor fejlesztés alatt levő játékot adnak ki ilyen olyan módon. Csinálják meg, tálalják lemezen, és ha elindítom legyen benne minden, legyen jól optimalizált ( ez borzalmas most ), aztán ha az is szar akkor elfelejteni, ha meg jó akkor járszani kell vele. Az a baj hogy évekig csinálták az elcseszett játékokat, ami szerintük jó volt... feltételezem, és ezektől várunk valami használható és olyan dolgot amit elképzeltünk hogy lesz? háááááát... -
#3942 Elnézve amit összebénáznak az ffb-vel gumival, szerintem egy ilyen Codemasters féle lazább cuccal,ami nem hc de néha megdöbbentően jó dolgai vannak és élvezetes, sok tartalommal én tökéletesen elégedett lennék ! :D -
#3941 Nem tudom, ahogy sikerul:DDDD
En ugy vagyok vele, hogy nekem az autokezeleshez van altalaban kedvem, es amelyik program ugy tudja ahogy eppen akkor szeretnem, azzal megyek;)
Igy fent van parhuzamosan, es kedvemtol fuggoen hasznalom: iR, LFS, nKP, ACR, CARS, rF2, osszes RACE es GTL ;)
Sajnos olyan program ugy sem lesz, ami mindent tud es mindenkinek jo. -
#3940 De most ott tartunk ( persze ez az én véleményem, nem kell egyetérteni vele ...) hogy nem tudom eldönteni mi a jobb:
Ha sínautós az egész, de legalább lehet ökörködni vele, taposni a turbós F1-nek mint a barom, vagy kicsit "komolyabb" de kezelhetetlen nyakatekert az autó viselkedése ... -
#3939 En neha szeretek gyujtogetni
Ott az ACR, ami alapbol messze nem szim, de meglepoen jo vezetni, meg ha eleg hianyos a kormany/ffb beallitas, akkor is. Ha adnak ajandek autot, jon uj palya, dupla bonusz van vagy valami hasonlo, akkor amig kedvem van, addig megyek vele itt-ott nehany kort (szerencsere mar van hozza palya rendesen). Neha osszejon annyi kredit, hogy vegyek 1-1 uj autot;)
Vagy mostanaban a SRW. Regi, megkopott, butacska rF1 engine, de emiatt mar alapbol sem rossz. Mindenkinek program, de szimes kezelessel szimes erzest ad;) Sok hotlap event van hozza, neha korozgetek (mindig mas auto mas palya), pontokat ad, neha veszek ezt-azt.
Persze, ha lennek olyan gyors, hogy benne lennek az elso 10-ben, akkor eleg gyorsan lehetne gyujtogetni, mert az elso 1–3. helyezett sokszor 15–25$ kap, de meg a 10. is 1–2$-t. Es mivel 1$ 1000Cr-nek fele meg, ugy igen gyors a gyujtogetes:D -
#3938 HC szimet azert mar akkor sem igertek, inkabb egy olyat, ami lefedi ezt is azt is. Persze ha csinalnanak egy HC-t, es azt lehetne butitani segitsegekkel autos jateknak, az lenne a legjobb. -
#3937 Lebutitani tuti nem fogjak, azt ok sem akarjak. Szerintem egy olyan alapprogramot szeretnenek osszerakni, amivel a komoly szimtol a 1-gombos arkadig barmit meg lehet csinalni, modern, latvanyos kornyezetben. A CARS (valszeg) ennek a teszt-jateka. -
#3936 Miért ne szavazná meg .., :)
Néha nézegetem a forumukat, de simán elképzelhető hogy olyasmi lesz, ha van valami szavazósdi !
Egyszer írtam oda, mikor legelőször piszkálták az FFB-t és olyan rossz lett, hogy 10 másodpercet nem lehetett használni, kb mindenki hülyének állított be, hogy ugyan mi a bajom vele !!! :DDD -
Timbu #3935 Csakhogy nem ezt ígérték... Az elején, amikor sokan befizettek, szép színes ábrákat mutogattak róla, hogy milyen hardcore szimulátor lesz ez.
Rendben van, hogy sok tag ezt nem szeretné, de akkor ilyen alapon akár azt is megszavazhatná a "többség", hogy NFS Most Wanted stílusú legyen az irányítás új iránya. -
GPx8 #3934 Biztos, hogy sokan vannak gamepad-el, de sokan nyomják drága szim. hardverekkel is, csak nem hagyják nullára butítani... -
#3933 Nem olvastam mostanaban a WMD forumot, nem tudom hogy a fizikat/gumit piszkaljak szuksegszeruen vagy a felhasznalok igenyehez igazitjak a dolgokat;) Sajnos a felhasznalok fele, meg kormannyal is, segitsegekkel megy (ABS, TC, SC). 15% kornyeken hasznalnak gamepad-et. Ez mar millioszor le volt irva (:D), de lehet hogy ezek miatt is valtozik, mert bar ott vannak a segitsegek (eppen a gamepad es hasonlok miatt), de lehet hogy nem mindig eleg csak azokat bekapcsolni, valamit hozzaallitanak az alapfizikan is.
Remelem a megjelenesig megoldjak rendesen, hogy megmaradjon a tuti/ertelmes fizika/kezeles es mellette a hasznalhatoan a sok segitseg. Mert a gamepad/bill/egyszerubb felhasznalokat nem lehet kizarni, mar most a kizarolag Beta/PC kombon is sokan vannak, es hol van meg a vegleges es a 3 konzol... -
GPx8 #3932 -
GPx8 #3931 A Formula "B" volt eddig a legjobb autó, most azt nem néztem.
Sajnos a Loutus 49-et megint sinatósították... -
#3930 Hát nem tudom az a legjobb mégis, csúszkál úgy ahogy ellenkormányozgatni is kell stb ...:) -
#3929 Pedig a Procar nagyon preAlpha, a dobozon kivul minden placeholder (altalanos, egyforma, alap cucc) rajta (fizika, gumi, hang, animacio stb.):)
Egyelore 6 auto van „kesz” (Beta2), de ezekhez is van meg majd' 1 ev fejlesztes.
Egyekore van ~30 auto, kulonbozo keszultsegi fazisban. De bejelentettek hehhez meg ~40-et. Azert lesznek utcai es tunning autok is, pl. BMW, Ford, Mitsubishi.
Ezt erdemes nezegetni: List of Vehicles in Project CARS
Az fps egyelore halal, de nem is a mostani gepekre terveztek;) Raadasul felkesz, nincs optimalizalva, plusz amig felkesz autok/palyak vannak benne, meg LOD sincs a nagyreszukhoz. -
#3928 Amelyikben ilyen gumi deformalodas van, azokban egyelore mind kamu;) Igazabol csak latvany effekt. Nem az alapjan szamolja a gumifizikat, hanem a gumifizika alapjan a deformalodast.
A leirasok es kepek alapjan, az LFS lenne az, amiben mintha ugy terveznek, hogy a deformalodas, vagyis a valodi 3D-s kerek (felni, gumi [abroncs+gumi+felulet]) lenne a gumifizika alapja.
Lehet hogy azert nincs egyelore uj LFS, mert meg nincs hozza gep;DDD -
#3927 Pár autót megnéztem, a bmw procar elég jó ahhoz képest amire készül a játék, természetesen. Legtöbb autó gond nélkül megy padlógáz-padlófék stílusban ( kb..)
Ariel kormányával vagy felfüggesztésével valamit csináltak, mert az első kb . 10 fokban szinte nem is fordul utána meg túl nagyot, pedig lineáris minden ..
FPs elég kevés 35 40 között nálam, nem max grafon, emiatt persze úgy ahogy van használhatatlan az egész :DDD
Végigfutva a tartalmat, szerintem ez még rohadt kevés, amire tervezik a játékot ahhoz még 10-szer ennyi kellene .
Főként a populáris vonal hiányzik, bmw-k ferrarik, utca gyári tuningos verdák ... ezek nélkül nem fogja érdekelni a célközönséget . -
#3926 Nekem valami félig meddig kamu dolognak tűnik így a kép alapján :)))
Vagy csak bugzik a nem rendeltetés szerű használat miatt :D -
#3925 Igen, legalabbis ugy terveztek, az volt a cel, de mar eleg regen nem foglalkoztam vele, nem tudom mikor kerul(t) be. -
#3924 No fene ebben is van ballonos gumi ? :DD
-
#3923 Mondom, eseménytábla. Ott minden van, aki azon végig megy az előtt le a kalappal. Van sok megbízhatósági verseny ( lömán pl ) és ott az AIt fel tudod nyomni úgy hogy az nem fog szórakozni melletted, mögötted hanem odateszi magát... persze AI terén a Forza is suta tud lenni, de ebben a módban komolyabb gépekkel adott pályára való setupolás nélkül már nem lehet instant elérni bármit is. Hardkór Forzásoknak ez a mód szól. Aki meg ótózni akar annak ott a könnyített karrier. -
#3922 Nézz rá az eseménylistára, minden off, AI legmagasabbra. Hajrá! Találkozunk 1 év múlva:)))
Autókat meg azért kapod, hogy tudd fejleszteni alakítani. Ne a széria bevásárló kocsikból indulj ki. Nézd meg hogy a szuperautók mennyi pénz... bármennyi lovét el lehet verni azonnal. -
GPx8 #3921 Én speciel pont megőrülök az ilyen gyüjtögetős/tuningolós cuccoktól. Biztos az is közrejátszik, hogy nincs sok időm. -
#3920 PC-n a sok autos, gyujtogetos, vasarolgatos, tuningolos program az ACR vagy az SRW lehetne (lehetett volna;P). De sajnos (vegyesen) kicsit gagyik, nincs belso nezet, nincs vagy szar az AI, draga, sose lesz kesz stb.
Talan a CARS-szal probaltak volna elerni valami hasonlot, ugy hogy multiplatform legyen, de megis kicsit a PC fele (szimesebb kezeles, autobeallitas, lehetosegek) eltolva [csak hogy legyen ON is:P].
Meg az elejen, amikor sok tartalmat igertek, folyamatos bovitessel, micro tranzakciokkal.
De „sajnos” a hozzaallas miatt („A dobozos talan tobbet tejel, igy nagyobb nyeresegem lesz, es en nem fizetek tartalomert.”) maradt fix tartalmas dobozos cucc.
Mivel a kovetkezo generaciora (PC es konzol) csinaljak az engine-t, igy talan nehany ev mulva lehet egy Forza/GT stilus cucc multiplatform is, es igy PC-n is hasznalhato lesz. -
#3919 Nekem is csak funra kellene, de annyiert azert nem;)
Altalaban a legtobb vita es felreertes a ketto kulonbsegebol adodik, mert nem lehet oket osszehasonlitani. A PC vs. Konzol is hasonloi felreertes. A konzol nem szar, gagyi, arkad vagy hasonlo, egyszeruen A-tipusu; a PC meg nem extra szim platform, csak B-tipusu. Mindketto az eladhatosag, a vasarlok szama, a bevetelek maitt, es igy a lehetosegek miatt olyan amilyen.
Aki elhivatott A vagy B-tipusu, az mindig annak az elonyeit fogja hangoztatni, neki azok lesznek a fontosak.
Persze vannak atfedesek (multiplatform), amibol sokszor a problemak adodnak, pl. Codies vagy NFS jatekok. De ezeknel el kell fogadni, hogy mindig a nagyobb peldanyszamban eladhato, igy nagyobb bevetelt generalo platform fele fogjak eltolni a jatekot (kinezet, kezeles, jatekmenet, menuk). -
Es reflexbol valahogy az alap hozzaallast is meghatarozza a jatek(stilus).
Ilyen „konzolosabb stilusu” sokfutamos, gyujtogetos, vasarlos, tunningolos cuccnal, ahhol viszonylag egyszeru, rovig futamok vannak, idegesito ha az ember nem nyer es ujra kell csinalni;)
Itt foleg a gyozelem es a dijazas adja a jatek elmenyt, hogy hasznalja az ember.
Mig a „PC stilusu” szimesebb programoknal (auto setup, gyakorlas, qual, fix versneyek, es esetleg a vegen valami nyeremeny), annyira nem idegesito, allitgat az ember az auton, gyakorol es ujra futja a versenyeket;)
Ennel meg maga a versenyek jelentik a felhasznalas celjat.
-
precise #3917 Valószínűleg ez az oka annak, hogy én pc-n játszom és ha nem lesz nagy változás, may csak funból tolom a konzol témát. -
Korabban irtam, hogy nekem a Forza csak azert tetszett, mert sok szepen kidolgozott auto van benne, neklulonozhetetlen belso nezettel, es ami a legfontosabb, normalis, elvezetesebb, nem idiota autokezelessel.
De mint jatekmenet, kihivas, karrier nem sokban kulonbozik a tobbitol. Annyival jobb, hogy a nagykozonseg (bevetel) miatt igenyesen meg tudjak csinalni a tartalmat, felmillio cucc van hozza, folyamatosan tudjak boviteni.
Egy komoly karrierrel (pl. szimesebb korulmenyek: gyakorlas, idomero, tizedek-szazadok, hosszu versenyek, strategia stb.) erosen csokkenne a nepszerusege. A felhasznalok nagyreszenek sokadlagos az autokezeles, gyozni akarnak es autokat/pontokat gyujtogetni (ha nincs turelmuk es idejuk a megveszik).
Nagyreszt ezt az igenyt szolgaljak ki.
Konzolon a 20 auto 20 palyaval (akarmilyen real kinezettel es 6000fps-sel) komoly karrierrel vagy bajnoksaggal halott ugy:D
Majd lesz FM5 is. Valszeg napszakokkal, idojarassal, meg extrabb kinezettel, 120fps 3D-vel, de hasonlo tematikaval.