19801
  • kirpill75
  • Timbu
    A Lotus Renault az egyik olyan autó a pCARS-ban, aminek számomra teljesen kiábrándító az irányítása.
    Rálépsz a gázra, megy mint a rakéta (hogy kipörögne a kerék? ugyan már...), nem lehet akkora butaságot csinálni, hogy egy ici-picit is megcsússzon a kanyarban. A kigyorsításnál simán le lehet padlózni. Ennél még a az F1 2012 alatt is fényévekkel jobb fizika van. Sínautó az egész, ahol csak az a lényeg, hogy Pistike elmondhassa, hogy háromszázzal be tuja venni az Eau Rouge-t.
    És igen... a bíztató BMW M3 alatt egyenfizika van, ez meg elvileg Beta 2. (=Physics finished) Ilyen szemszögből nagyon szomorú a helyzet.
  • kirpill75
  • kirpill75
  • lac coo
    De amúgy tényleg a default fizika ami még valamire való, mondtam is hogy az M1 a legjobb ....
  • lac coo
    Hát de BMW !!! :DDDD
  • Alexease
    Egyelore ugyanaz az egyenfizika van alattuk, mint a tobbi „ujdonsag” alatt: M1, Carpi, GT40 ;)
  • Alexease
    Igen az E92 GT es az E30 GoupA.
  • RYO21
    Milyen M3as? E92?
  • Timbu
    Kijött két 3-as BMW. Az irányításuk ugyan messze nem tökéletes, de legalább nem sínautósak és kigyorsításnál könnyen kifarolnak.
  • pedobear
    Ez meg mi? táblagépre való?
  • Alexease
    Jo grafikas, full 3D, gyjtogetos, karrieres BMW xDrive Challenge:)))))))))
    https://apps.facebook.com/bmw-xdrivechallenge/
  • pedobear
    F1 Race Stars
  • pedobear
  • lac coo
    Publik szervereken mindegyik játékban vannak ilyen futamok, talán IR-ben nem mert ott igencsak megérzi az ember a sok karambolt ....Meg nkp mert azt tényleg csak egy bizonyos kör használta ...

Most speciel nem Totti hozta elő a témát, hanem az ovis-szim csoport ! :DDDD
  • kifli
    A lentebb linkelt videóra gondolok pl. Hogyha 1-1 szerveren a nagytöbbség így megy, akkor te próbálhatsz rendesen menni...
  • Totti5
    Igen mindenki így megy. Nem lehet konzolon multizni ez a lényeg. Le is zárhatjuk ezt a magasröptű témát.
  • kifli
    Ok hogy van kiszavazás, de ha mindenki így megy, akkor egymást nem szavazzák ki...

Amúgy akkor már jó hogy cars topikban vagyunk, és megint forza meg a live a téma...
  • hezi
    Ráadásul LFS-ben sem tükröződik az aszfalton a féklámpa fénye
  • Timbu
    Azért pl. Race 07-ben is simán ki szoktak ütni féktávon.
  • Totti5
    Kapaszkodj meg! Megvan? van kiszavazás is ám. Persze én mindent elhiszek, és bárhova megyek ott profi csapatot találok legyen az japán, amcsi, afrikai kölök akik nem löknek ki. Örülök hogy így van!

Jó hogy a CARS topikban vagyunk és ilyen kijelentéseket teszel:) LFSt meg valóban nem kontrollerrel, hanem egérrel játszák:)
  • kifli
    lfs-ről tudok nyilatkozni, aki ennyire nem tud versenyezni, azokat nagyon gyorsan kiszavazzák a szerverről, így nincs ilyen...

Amúgy meg pc-n simekben nemnagyon találsz casual játékosokat, akik ráadásul kontrollerel játszanak.
  • lac coo
    Ez tényleg hülyeség ....
  • Totti5
    Megint jön faszság negyüzemben. Nyilván a PCs szimeket csak hardkórok játszák akik publikon mindig vizgyáznak a másikra és test test elleni küzdelmet lehet menni. Nyilván... nyilván nem. Ligákban, szervezett körülmények közt, közösségekben ismert arcokkal kell játszani, amire van lehetőség PCn is és konzolon is. Publik = rossz.
  • RYO21
    Tényleg jó lehet online forzázni:
  • precise
    tény hogy drága az ir de nem annyira főleg ha nyugati fizuhoz nézi az ember. szerintem ir igényesebb forzánál csak kevesebb a tartalom. A minőség sosem volt olcsó. Ha neked az a leg igányesebb graf, hogy nem lehet leolvasni a számokat belső nézetben a műszerfalról akkor ok. Így persze, hogy 60 fps. Nyílván forza 5 grafban odafog verni mindennek, de az a hardwer amin fut már nem birja, szal nyílván ez nem a turn10 hibája.

Mit jelent az aprólékos? mert ok hogy fotómódban odaver a graf meg autovistában, de játékközben szerintem vicces, de ismétlem ez a gyenge hardwer hibája, amit nyílván kiküszöböl majd az xbox720 vagy mi lesz a neve.

Szal maradjunk anyiban, hogy iR azért jobban kivan dolgozva csak ku*va drága. A forza meg olcsó a legtöbb tartalom ami viszont játékközben 2013-ban közepes minőség.
  • Totti5
    1 évre 8 ezer és a singléhez nem kell lájv, csak egy 10 ezres játék amiben benne van minden.

Egy 7 éves hardwer grafikáját nem kellene fikázni, főleg hogy 600 autó van aprólékosan lemodellezve kívül s belül, a pályák is szépek illevete a játék minden körülények közt FIX 60 fps! Értsd úgy hogy sohasem esik le az fps számláló 60ról. Tehát tökéletes. Online meg baromi jó futamokat lehet menni, ugyan úgy mint bármelyik PCs játékkal, nomeg te kontrollerrel játszod csak, ami szintén nem elhanyagolható.

De ez nem tudom most hogy jött ide. Forza a leg igényesebb autós cucc grafban, optimalizálásban. Példát lehet róla venni bárkinek és vegyen is!

Funnál sokkal több a Forza, szóval nem kell ledegradálni, bár én minden ótós játékot funból játszok, de mindegyiket lehet munka szerűen is űzni éjjel nappal, gyakorlással setuploással. ( Forza => riválisok, top 100,20,10-1 hajrá! :) )

iracing: 75$ egy évre ( 15 ezer ft! ) + $11.95 ( 2500 ft! ) / autó és $14.95 ( 3200 ft ) / pálya

Kurvadrága.
  • precise
    (plusz ha rakok valami matricát a verdára, ocsmányabb mint egy 512-es lfs skin, miközben már ott sokan 4096-ost használtak 5 éve.)
  • precise
    "Adná az ég hogy egy simulátor jelenjen már meg normális áron."

Xbox Live előfizu árgép szerint: 1500x12=18000huf
    iR 1 évre: 10000 huf. + autók pályák 1x.

Na most lehet hogy millió tartalom van forzában a minőségük nem közelíti meg iR-t. Pl laguna secát hasonlítottam össze, és vannak különbségek nem is kicsik iR hez képest ami elvileg max 2 cm eltérést alatt van. Nem beszélve a forza "egyenrázóköveiről". Arről nem is beszélek, hogy belsőnézetben a műszerfal számai leolvashatatlanok 1080-ban(?) egy negyvenes high end tv-n.

Szóval jó ez a forza arra amire tervezték, fun meg poén, gyüjtögetés stb... de látszik rajta, hogy olyan "ikeás" sorozatgyártott történet.

Egy komolyabb online futamra még a jelenlegi állapotában is jobb az rF2 a real road móka miatt.

• lac coo
    "...ez meg mi a ....???" .

• paj01
    jah az alapvető irányítási problémák hazavágják az egészet. Kb az a szint mintha egy FPS-ben nem lehetne csak inverz egérmozgással játszani:D Billel játsza ezt vki? Lehet azzal játszható. Régen rámentek az ujjaim az NFS-ekre, de mióta kormány van már nem fanyalodok rá a nyilacskákra:D
    Az a baj, hogy ziher, hogy ez így marad. Lement két NFS rész egy test drive ferrari +ez ugyanezzel a tré irányítással. Valszeg olyan alapvető problémája ez a játékmotornak ami korrigálhatatlan!?
  • lac coo
    De legalább élmény vezetni, az is valami :)))
  • lac coo
    Nekem nincsenek előítéleteim, tudhatod, felőlem ha jó bárki bármit mondhat, felőlem még nevetség tárgya is lehetek, mert úgymond árkád vacakra mondom hogy jó ( lásd F1 2012), még hibák , hiányosságok is beleférnek .
    De egy minimum élvezeti szintet hozzon a játék, biztos nekem mások az elvárásaim, de ezt vezetni is rossz, játszani is unalmas vele .
    És -bár egy egyéni szocprobléma- elég vacak az autó felhozatal jelenleg, ami meg érdekel az fizikában vacak .Bár nagyjából mindegyik vacak :)
    De ezek a Pagani meg mittudomén milyen álomautók cseppet sem érdekelnek ....

És esküszöm nem hc szimet várok tőle, de legalább valami F1 2012 féle jóság legyen már benne , és elégedett leszek. ( Azért példálózok mindig F1-el, mert azt ismerem, használom, szeretem ezek közül a lazább játékok közül ...)

De akár egy TDU szint is elegendő lenne fizikában, aki próbálta ezt is azt is, gondolom egyetért, hogy azt sem éri el ...
  • paj01
    Már csak az Assetto Corsaban lehet bízni. Ha azt is elbaltázzák, akkor ez az év is kuka ami a simeket illeti:D
  • Totti5
    Adná az ég hogy egy simulátor jelenjen már meg normális áron, normális tartalommal, normálisan optimalizálva. Az összes létező béta, alfa, omega és/vagy min. 50 ezer ha némi tartalmat is akarsz hozzá ( Iracing pl )

Tényleg azt hittem az rfactor 2 valami hasonló lesz, de azt sosem gondoltam volna hogy a naggyából összekalapált rf1et is alul tudják múlni, pedig én már arról álmodoztam hogy fasza animációk lesznek benne, erre még ott tartunk hogy hulladékul fut, bugos minden, még egy féklmpa tükröződése az aszfalton is megoldhatatlan kihívás nekik:(
  • Alexease
    Az SRW valoban meglepoen jo, ahhoz kepest hogy milyen regi. De az is Beta

Erdemes allitgatni benne a ket FFB csuszkat, mert furcsan viselkedik (vagy mert belepiszkaltam korabban:D). Pl. ha lehuzom nullara az FFB erot, nem tortenik semmi;) Ha a kormanyzasi erot novelem 33%-rol felfele akkor szinte semmi, de 100%-on allo hlyzetben megszunik.

A ketto kombojabol be tudtam allitani egy eleg jot, most mar az egyenessben nem csak kozepre huzgal, hanem a „bukkanoknal” kicsit „rangat” is.
  • Alexease
    Azert nem olyan rossz ez, csak sokat var tole az ember, mert uj, friss, szep, de kevesebbet kap, mivel meg nagyon nincs kesz. Raadasul komooly eloiteletek is vannak, az SMS multja miatt:D
  • lac coo
    Végigpróbáltam az összes autót, szép kasztnik vannak, meg hatlapfejű csavarok ezerrel, de jó autó egy sem. :)))

A Simraceway nem egy nagy durranás, de földbe döngöli ezt a vackot :(((
    Majd két hónap múlva újra megnézem, bár nem hiszek én már ebben ....
  • Alexease
    Azzal azert mar eleg jonak kell legyen, mert majd' 10 eve az NR-rel, hetente ketszer, tobb orat toltunk hiba nelkul a 512/128kbps netemen;)
  • GPx8
    Én sokszor indítottam servert a 25/10-es netemmel és semmi gond nem volt vele, >15 versenyzővel is.