19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Wlanseraf #4035 Én ezt nem próbáltam de a shifteket eg raklap szarhoz tudnám hasonlítani.. olyan mintha nem is én mennék az autokkal:D -
#4034 Ha neked jó, akkor hajrá, nem vitatkozom ilyeneken ! :)))
Nekem jelenleg elég annyi, hogy néhány hetente letöltöm az aktuális bulid-et, elindítok néhány autót, majd 30 másodperc múlva legyintek, hogy ááááá minden a régi ....aztán várok megint pár hetet .:)
Grafikára nem izgulok, azzal nincs bajom, de amíg legalább TDU szintű fizika nincs benne, nem érdekel . -
Screenracer #4033 Mellesleg pont ezekre gondoltam, hogy nem szimnek készültek és megrendelésre. A CARS alatt igaz, hogy a Madness motor van de szinte már teljesen újraírt verzióban, legfeljebb a grafikai motor ugyanaz. Másrészt a Shiftek vastagon verik az általad olyan nagyrabecsült CM-es F1 szarságokat. Vezetési élményben, grafikában és még stabilitásban is. Szóval lehet, hogy neked az SMS valamiféli fóbiád, de a tények, azok tények. És valóban vannak olyan időszakok egy fejlesztés alatt, amikor játék szempontjából esetleg egy két dolog nem úgy működik ahogy egy mezei játékos elvárná, pl. FFB, de ez jelenti azt, hogy valami még fejlesztés alatt áll. Mostmár nincs annyi probléma az FFB-vel. Most éppen valami mással van probléma, majd megoldják és így tovább. Gondolom ez így működik. Inkább most legyen, mint akkor amikor a kész játékot megveszed és már az "ezredik" patch-et várod, hogy használni is tudd. Te nem így gondolod. De gonolom meresztgeted a hosszú pilláidat, hogy egy félkész játék még nem kész játék, igaz? -
Screenracer #4032 De tényleg, ha akkora profi vagy azt is megtudnád biztos indokolni, hogy mi a rossz ebben. Azt bárki le tudja írni, hogy ez így szar, meg úgy szar. -
Screenracer #4031 Ezért kellene folyamatosan próbálgatnod, mert akkor nem írnál ilyen teljesen minden alapot nélkülöző hsz-t, hogy semmit se változott a kezdetek óta, mert teljesen, hogy úgy mondjam csúsztatás vagy nem igaz. -
#4030 Úgy legyen ..! -
Screenracer #4029 Én csak néhány éve kezdtem komolyabban érdeklődni a szimek iránt. De amihez csak hozzáfértem mindent kipróbáltam, beleértve az iR-t, az rF-et és a nKP-t is. Az rF2 nincs meg, de a barátom hozzáférésével ki tudom az összes új buildet próbálni. De nem is mondtam, hogy ezek rosszak, csak azt jó pár év előnnyel vannak a CARS előtt és eléggé unfair összehasonlítani velük. De bizton állíthatom, hogy tapasztalataim szerint, a CARS a nagyok közé fog tartozni egy-két éven belül, ha most félkészen még sokan nem is hiszik. -
#4028 Shift, Shift2 Ferrai Mittudémlámavack ,CARS... Eddig ez a felhozataluk, egyik rosszabb mint a másik !!! Ez tény, nincs mit megokoskodni rajta ....Ha Simbin emberek csinálták ha nem !
Egyértelmű, hogy ugyan az alapja a CARS-nak is, mint az előző háromnak, szóval emiatt és mert a kezdetektől nézem , és semmi nem javul érdemben, nem kell nagy jóstehetség, hogy ez sem lesz jobb. De legalább is nem tennék rá 5 Ft-ot se az tuti :))
No mindegy, nem akarok én senkit győzködni, majd ha valaki talál CARS fizikát bemutató videót, a 2000 grafikai mellett akkor majd szóljon :))) -
#4027 De alapvetően imádom, hogy mindig jön valaki ,aki pislog a nagy szempilláival, hogy ugyan mi ebben a rossz ! :DD
WMD fórum is tele van velük, mikor olyan FFB-t raktak alá, amivel 20 métert nem lehetett menni, akkor is ott kardoskodtak, hogy ugyan mondjuk már meg miért nem jó ez ! :DDDD Vicc.... -
Screenracer #4026 Lehet, hogy profi vagy, de a legjobbaknak is kell jó pár megtett kör, hogy érezzék az autót, nem beszélve róla, hogy esetleg a határon autózz vele és még versenyen is megtudj tenni vele 40-50 aránylag egyforma kört. Gondolom elfelejtetted, de a GTR2-őt és a GTL-t is ők csinálták még SimBin színekben. Javaslom az említett játékokban a stáblistát olvasgasd egy kicsit, hogy hány név egyezik a mostani SMS és azok között. Amit SMS néven csináltak korábban az meg nem a nagybetüs szimulátorosoknak készült és azokat megrendelésre csinálták. A CARS egy teljesen új projekt a saját munkájukra építve és alaposan átdolgozva, gondolom pont ez lehet az oka, hogy nem tudtak egy hónap alatt professzionális szimulátort csinálni. De ha tudsz olyat aki egy két hónap alatt össze tudott hozni egy "hácészimet", vagy akár egy év alatt is, akkor azt mondom tök jogos a felháborodásod. -
#4025 Sírva is fakadnék , ha kidobták volna ! ;)
Amúgy játszottál ezekkel a játékokkal? ( NKP, rF2 stb ...) -
Screenracer #4024 Én ezt azért így nem írnám le, hogy 5-6 év múlva sehol se lesz a CARS, de ez csak, a te véleményed. Márrészről az nK tapasztalataira épülő AC nyugodtan nevezhető nK utódnak. Nem hiszem, hogy kidobtak minden adatot és kezdék a nulláról. :) -
#4023 Jós nem vagyok, de eddig még normális játékot nem hoztak össze, és jelenleg ez egy rakás szar, ezen mit kell magyarázni ? :)
Az lehet , hogy nem menetem mért kört, mert odáig nem bírtam ez ta vackot :) Nekem aztán lehet magyarázkodni ami szar az szar, rF2-őt ezen az oldalon kár is megemlíteni, lehet hogy nincs kész, lehet hogy soha nem lesz kész, de ha ez a negyedét hozná ,már jó lenne :)
Profi vagyok, elég öt méter, hogy lássam ismét, megint egy éve semmi nem javult, nemkell sokat kőrözgetnem. -
#4022 5-6 év múlva sehol sem lesz a PCARS, ez biztos, de nem is ez a cél, csak egy jó enginet akarnak maguknak. AC meg teljesen újra van írva, nem nKPro-ra épül. -
Zsoltee_a_bator #4021 Folosleges temetni elore, nagyon gyerekcipoben van, sok a placeholder. Van nehany eleg kompetens ember a csapatban, akik osszehozhatnak valami jot. Ha fel ev mulva nem lesz jelentos javulas, akkor lehet aggodni.
-
Screenracer #4020 Konkrétabban mi az amiben rossz a fizikája a CARS-nak? Például lefikáztad az e heti buildet, de a leaderboardon úgy tűnik, hogy nem mentél egy mért kört se. Eléggé jól megkülömböztethetőek a különféle járgányok viselkedése a játékban, nem beszélve a pályák készenléti állapotáról. Szóval elég sokat kellene ahhoz körözgetned, hogy ilyen sommásan nyílváníts véleményt. Ez nem F1 2012, ahol minden autó ugyanolyan beállítással megy. És szokszor a CARS-ban alapból nem is jó a default setup. Magyarul gyökeresen meg lehet változtatni egy autó viselkedését egy kis állítgatással. És nem kell elfelejteni azt sem, hogy rF2, a netKarPro, az LFS vagy az iR jóval régebbi szimek és még azok sincsenek még készen, mert folyamatosan frissítik őket a mai napig, talán az nK-t az már nem, átnyergeltek az AC-ra, ami ugye az nK alapjaira épül szóval ez is beállhat a sorba a hosszú évek óta fejlesztett szimek közé. Majd ha a CARS is eléri az öt-hat éve fejlesztgetik stádiumot és még mindig nem lesz előre lépés, akkor biztos indokolttá válik a folyamatos fikázás. De szerintem meg kellene várni legalább a béta státuszt. Attól, hogy a fejlesztés alatt már játszható még korántsem jelenti azt, hogy ez már ilyen marad és kész is van. -
#4019 Nem most éppen, eddig csak azzal foglalatoskodtak :))))
Hétről hétre várok jobb fizikát, csak az a baj, hogy ezt több mint egy éve várom :)))) Nem szimet várok , de ez mindennek rossz ....szerintem. Akit kielégít a szép csicsás grafika, annak jó ez, jó játékot hozzá !
Kunos már villantott két Netkar-ral. Azt megveheted, bár ha jól gondolom nem igen volt dolgod még szimmel, az elég kemény lesz elsőre . -
#4018 Hamarosan lesz tech demo, pontos időpont nincs, 1 pálya 1 autó, de mivel márciusban elvileg jön a teljes játék addig elég.(főleg ha rF2-zöl is mellette) -
Screenracer #4017 Ha szimet akarok, akkor az rF2 és az AC?
Az AC-t hol lehet letölteni vagy megvásárolni? Ha jól tudom, néhány kamerás videón és képeken kívül még semmit se villantott a Kunos. A tech demóval meg, ami majd egyszer megjelenik nem igen lehet majd szimulátorozgatni, az csak arra lesz jó, hogy megnézd, megy-e a gépeden. -
Screenracer #4016 Szerintem el kellene olvasnod, hogy az adott buildben mivel foglalatoskodtak, mert hiába várod, hogy jobb legyen hétről-hétre a fizika, ha csak a grafikai megjelenésen dolgoztak éppen. Ez példa volt. :)
Egyébként a heti build-ben elérhető lesz multiban az időmérő. Gondolom még ez se lesz tökéletes egyből, mert ez csak az első verziója lesz. :) -
#4015 Szerinted 0 reklámmal mennyire lesz sikeres konzolon? ugye nem kell mondanom, hogy a Simbin ( egy bugos ) Race Próval mekkora bukott, s ebben az állapotában ki élvezné? ahhoz hogy ezt ki lehessen adni, minimum egy Shift 2 szintet kellene elérnie, de attól is távol van még. -
precise #4014 Eddig vagyis egy ideig én is védtem, de kezdem azt gondolni, hogy ez egy ipari hulladék lesz. Szar alapra nem lehet várat építeni. Ha kicsit is szimes lesz akkor is kamu lesz, mert az alapjuk is kamura épül. Szóval sok kamu adattal talán lehet valami szimféleség de az meg... -
GPx8 #4013 Mondjuk ez nem teljesen igaz. Pl. a Formula "B" autó minden csak nem sinautó. De több ilyen autó is van. Nem jó a szimuláció, de még fejlődhet. Ha nem akarnák fejleszteni, akkor már csak a pályákat és az autókat ontanák hozzá, de ez koránt sincs így. Nem mondom, hogy lesz belöle valami nagy szimulátor, de azért nem egy NFS most sem. -
#4012 Nem is tudod rászánni a pénzt, mivel már nem lehet tagságot venni. Amúgy sínautós árkád játék, nem szim. HA szimet akarsz akkor rF2 vagy AC, hamarosan lesz ingyenes tech demo. -
#4011 De most tényleg ennyire s.ar a játék szim szempontból? Mindenhol azt hallottam eddig róla, hogy hú ez lesz a nagy nextgen szim. Gondolkodtam, hogy kipróbálom, de akkor ne is pazaroljam rá a pénzem? -
MauroN #4010 Szimulátoros játék... -
#4009 Ő pontos időpontot írt, szóval nem ugyanazt írta be újra... -
#4008 #3999 -
Wlanseraf #4007 "A gamet fejlesztő Slightly Mad Studios ma hivatalosan is megerősítette, hogy a Project CARS szimulátoros játék várhatóan 2013. november 28-án kerül ki a boltok polcaira. Platformok: PC, PS3, Xbox360, Wii U." -
#4006 3,5 fél játékot csináltak meg igen szarul, ez már nem előítélet, tapasztalat ! :D -
#4005 Ezt valszeg mar a kovetkezo generaciora tervezik, a mostanira nincs ertelme es el sem futna rendesen. A mostani generacion jo lesz demo-szerusegnek – bar azzal lehet hogy azt erik el, mint a Shift-tel, hogy eloiteleteik lesznek az embereknek. -
#4004 Én azt nem értem, miért nem csak arra tolják, másra úgy sem jó ! :DD Konzolra pont jó ilyen GT féle cuccra, bár ahhoz ez a tartalom elég kevés...
Bár , hogy milyen konzolra adják ki azt nem tudom, min fog ez futni .... -
#4003 Pénz. -
#4002 Nem értem mi a francnak kell ezt konzolra is tolni. -
attila46 #4001 Hát ez egyre szarabb... -
#4000 Új build: ugyan az a vacak semmire való fizika ....
Fiam játszik a shift2-vel, esküszöm az különb ennél a modokkal !!! -
#3999 FB-ről:
"Once and for all : the release of the game is scheduled for Thanksgiving... for the moment..." -
#3998 -
kirpill75 #3997 nem nagyon,talán még rosszabb is lett.A grafika szerintem biztos rosszabb. -
#3996 Frém terén még mindig erős lejtmenet, vagy érezhető valami szikrája az optimalizálásnak?