19801
  • MauroN
    Hát úgy vissza kell neki. Legalábbis ha a játék jól meg van csinálva. De ő szerintem álló kocsinál értette..
  • Fehercsoki
    Dehogynem visszatekeredik, amennyiben az autó nem egy helyben van.
  • MauroN
    Hát nem kéne neki szerintem. Igazi kocsiban sem tekeredik vissza.
  • GPx8
    Off:
    Nekem a DFGT-m úgy működik most az összes szimben, hogy ha elengedem a kormányt, akkor visszatekeredik középállásba, pedig ki van kapcsolva a visszahúzás. Rossz a driver, vagy ez mindig ilyen volt? Nem emlékszem sajnos.
  • paj01
    hát nehéz ezt így... Középállásban semmi erő nem hat a kormányra(nincs autocentering) viszont a legkisebb forditásra is elindul az auto jobbra balra és ezt lehetetlen korrigálni mivel semmi ellenállást nem fejt ki az ffb. Kanyarodásnál meg elkezded tekerni a kormányt, egy darabig szinte semmi, vagy csak kis irányváltás, utána meg hirtelen sokat fordul a gép. Olyan idétlen az egész. Billentyűzettel lehet, h élvezhető...
  • Totti5
    Pont azt. Rossz éreztre, nem érzed hogy uralod a vasat, aztán jön a féktáv és keresni kell az íveket, annyira nem jó. példának okért a rfactor 1-2, Netkar, LFS miliméter pontosan csapatható és érezni a pályát az autót, kontroll alatt tartod. CARS azokhoz képest baltával faragott irányítással bír, ami minden csak nem élvezetes. Olyan mint a Shiftek voltak, kicsit jobban. Amíg ilyen marad addig lehet benne bármi tartalom, bármilyen kidolgozás, nem fogom tudni élvezni:(
  • GPx8
    Pontosan mit jelent az, hogy nem megy egyenesen az autó?
  • Screenracer #4068
    Nem értek egyet veled, de majd úgyis csak az év vége felé derül ki, hogy kinek volt igaza, ha ez számít egyáltalán. :)
  • Fehercsoki
    Nem örülök neki, csak tudod ez a játék rossz irányba tart, és butaság lenne azt várni, hogy majd egyik nap arra ébredünk hogy elkezdik az egészet a semmiből újraírni=/
  • Screenracer #4066
    Hát, ha elsüllyed, akkor lesz másik hajó. Nem tudom, hogy ez miért olyan fontos egyeseknek, hogy már most leírjanak valamit, de legyen meg az örömöd, biztos igazad van.
  • Fehercsoki
    Nem ez lenne az első hajó amelyik még a kikötőben elsüllyed.
  • Screenracer #4064
    Ez hajó még a dokkot se hagyta el, szóval nem hiszem, hogy a süllyedés fenyegetné. ;)
  • Screenracer #4063
    :) Assetto Corsa.
  • Fehercsoki
    Ja csak vágod egy süllyedő hajón sem várják, hogy hátha majd egyszer elkezd emelkedni...
  • paj01
    Shift 1-2, Ferrari legends is ugyanezzekkel küzd...Jah majd meglátjuk:)
  • pedobear
    Mi a franc az az AC, talán jobb lenne nem rövidíteni, mert végén még azt hiszem, hogy Assasin Creed
  • Screenracer #4059
    Majd meglátjuk. Nem mondtam, hogy ez már úgy jó ahogy van vagy már minden tökéletes, de mivel még nincs befejezve elképzelhetőnek tartom, hogy megtudják csinálni. Úgy gondolom nem céljuk egy szar játékot piacra dobni. De mint mondtam majd meglátjuk.
  • paj01
    Csak tudod ha valami alapjaiban szar akkor azt nehéz már foltozni. Ez lenne a lényege a játéknak, minden más csak sallang:)Ennek már a v0.1 be normálisan kéne működni. Hónapok óta kérve lett, hogy csinálják meg értelmesre...Ehhez képest sehogy se sikerül. Ezek után mit várjon az ember?
  • Screenracer #4057
    Ha már ez is dobozban lesz és nem teljesíti a kívánalmakat, akkor természetesen teljes mértékben egyetértenék a felhozott nyűggel, bajjal, de ez még a béta verziót se érte el. És pár tucat oldallal korábban az le lett írva, hogy ez még olyan messze van a befejezzettől, mint Makótól, Jeruzsálem.
  • Screenracer #4056
    Jó neked. :D
  • Screenracer #4055
    Igen pont ez a lényeg. Nem lehetsz mindenben egyformán jó, mert ahhoz valamelyikben jó legyél azzal nagyon sokat kell gyakorolni. Örülök, hogy megértettél.
  • paj01
    Javaslom olvass vissza pár tucat oldalt:) Már mindenki leírta többször mi a nyűge, baja ezzel a játékkal. A mai napig nem lehet egyenesvonalban haladni, vagy íven tartani, pontosan kanyart bevenni, mert valami egész furcsa kormány deadzone meg delay van amit nem sikerül kiküszöbölni. ffb is nonszensz. Ilyen szempontbol tényleg jobb F1 széria, az legalább pontosan leköveti a kormánymozgást és jó a feedback. Ettől is csak egy ilyesmi szint kéne és imádnám:)
  • lac coo
    De én akkora profi vagyok, hogy mindennel egyforma lassú vagyok, szóval ez nem másít meg semmit! :))
  • Fehercsoki
    A rally alapvetően teljesen más mint az F1, nem csak az autó más.
  • Screenracer #4051
    A két új BMW szerintem nem volt annyira rossz. Egy kis setup után egész jó móka volt velük körözni.
  • Screenracer #4050
    Nem ez volt a szándékom. Úgy értettem, hogy egy játékon belül se mindegyik autó vagy pálya áll kézre mindenkinek. Szerintem ritka az olyan, aki minden autóval egyformán jól tud menni. Ha az életből veszem a példát, akkor mondhatni, hogy Raikkönennek se feküdt a rally, de tudjuk mire képes az F1-ben. ;)
  • Alexease
    Persze, az mindig jo, barmilyen is lesz a program, ha mar mevtettem, akkor legyen minnel tartalmasabb:) De annyira mar nem izgat, hogy racuppannyak egy placeholder-es uj dobozra;D
  • Screenracer #4048
    Az igaz, de mindig jó ha bővül. ;)
  • Alexease
    Az uj autos build meg 6-8 honapja volt erdekes, most mar annyira nem izgi, mivel tudjuk, hogy a megjelenes utan meg 2-3 honapig az egyen fzikaval fut, vagyis lenyegtelen hogy GT2-es BMW vagy Renault markakupas auto;)
  • Screenracer #4046
    Más. A mai Senior Manager kiadás után a holnapi buildben kipróbálhatjuk végre a Ford Focus Rs-t.
  • lac coo
    Akkor lehet én vagyok a béna és ez már nekem túl jó, túl magas, azért látom úgy hogy, ritka módon szar az egész ! :DDD
  • lac coo
    Hát letoltam pár 100 %-os versenyt F1-el ,ott minden függ attól hogy vezetek: ha pörgetem a motort többet eszik, ha sokat csúszok melegszik , kopik a gumi stb, szó nincs arról amit te gondolsz !Azért codi nem ma kezdte ....és van nem túl profi, de legalább kellemes , hihető FFB. dinamikus időjárás, felszáradó ívek ( a vizes rész hűti a gumit !!!), nyilván ahol kell még napszak is változik de ez ugye nem jellemző F1-re ...

Nyilván felhasználó függő, hogy szar-e vagy nem ...
    Van aki szerint szuper film a Bosszúállók és pocsék a BBC Sherlock sorozata.... De ettől még egy vacak az előző és ritka jó a második !

De egyetértek Csokival, felőlem aztán a NASA is írhatja a kódot, ha egy rakás nulla a végeredmény, és felőlem lehet két soros is, ha jó a vége :)))
  • Screenracer #4043
    Hát árkádjátéknak biztos nem jó, mert ahhoz már túl fejlett. :)
  • Screenracer #4042
    Ne érts félre nem azzal van bajom, hogy ez a véleményed róla, hanem azzal, hogy ezt úgy állítod be, mintha a játék lenne szar, nem pedig úgy, hogy esetleg csak neked nem áll kézre, ha érted mire gondolok. Nagyon sokan ellenkező véleményen vannak és sokan a te véleményeden, éppen ezért gondolom, hogy ez felhasználó függő, mint egyértelműen kijelentve szar vagy jó. Mindenesetre ennek semmi köze sincs már se a Shiftekhez, se az olyan árkádokhoz, mint az NFS vagy a TDU, de akár mondhatnám az F1 sorozatát a CM-nek. Mert abban is csak scriptelt gumikopás van nem szimulált. A megtett köröktöl függ a gumikopás nem a vezetési stílusodtól, vagyis minden hogy határon vagy takarékosabban vezetsz, például. Szóval érted, gondolom. De, kinek mi a kedvence.
  • Fehercsoki
    Számolhat a CARS bármit ha még árkád játéknak sem jó=/
  • lac coo
    De mindegy, végszóként: eleinte én is lelkes voltam, meg volt bizodalmam, de így kb 100-200 build után és mér csak legyintek, megette ezt a fene ...
  • lac coo
    Én meg a világbékén dolgozom ....

TDU csak példaként jutott eszembe...Lényeg hogy szimulátortól alapjaiban messze van a CARS. legalább legyen egy élvezhető, hihető laza autózgatós játék. De még attól is messze van .

F1 pedig simán tud gumikopást, melegedést stb.... Nem szimulátor, sose állítottam de egy 100 %-osan élvezetes játék, ami mérföldekre jutott a kétgombos árkádoktól .
  • Screenracer #4038
    Miért? Azt akarod mondani, hogy a TDU-ban van valósidejü, a gumikopást, az útviszonyokat és mindent figyelembe vevő fizika, vagy egy összetett FFB, mint mondjuk az rF-ben, az nK-ban vagy akár az LFS-ben? Vagy esetleg az F1 2012-ben van ilyen? A CARS-ban ezen dolgoznak és még a változó időjárást és napszakváltozást nem is említem, ami magas grafikai megjelenítéssel párosul. Gondolom érthető, hogy ez nem két hónap alatt jön össze. Nem?
  • Fehercsoki
    Most nagyon megalázod ám magad, tök hülyeségeket írsz=/
  • Screenracer #4036
    Ja, bocsi. Ha te a TDU scriptelt "fizikájához" hasonlítod, akkor nem igazán kellene ezt tényleg túl tárgyalni, mert nem egy csónakban evezünk. Így már az F1 2012 is érthető.