19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
GPx8 #4195 Új build. Van már Pirault is...
(Folyamatban a Renault licenc).
Más érdemi változás nem igen van. -
#4194 Abban egyetértek, hogy az utóbbi években egyre kevesebb a klasszikus árkád autós játék, ma már nagy örömre elég sokat komolyodtak. Nem szimek, de csúsznak, fékezni kell időben, kipörögnek stb. És ez nagyon jó ! -
#4193 Meg nem volt, de meg lehet:)
Nem tudni, hogy a ket nagy „konzolgyarto” mit tervez, mivel akarnak kiugrani. De nem hulyek, valszeg latjak ok is, hogy az utobbi 5 evben mekkorat fejlodott, milyen nepszeru lett a szamteches „auto-ipar” (software/hardware), plusz mereg draga kormanyok es kiegeszitok (pedalok, valtok, otthoni es ipari cockpitek stb).
Nem azt mondom, hogy ezentul letojak a gamepad-es hatulrol tologatos nepet, es HC szimet fognak gyartani, de valamilyen szinten tuti hogy ki akarjak hasznalni a lehetosegeket. -
Screenracer #4192 Thrustmaster T500RS. Van F1 és vag GT perec is hozzá. Váltót még nem vettem. Talán később. -
#4191 Ilyen még nem volt ....
Codemasters-t idézve minek foglalkozni valamivel, amit aztán csak a játékosok 1%-a használ ....
Persze jós nem vagyok, fene tudja mi lesz belőle. esélyt nem sokat látok már .Asszem 120-as bulid környékén kezdtük el próbálgatni, azóta a grafikán kívül nem sok minden lett jobb ....Volt egy nagyon beharangozott új gumi és ffb , mindkettő olyan rossz volt, hogy legjobb lett volna ha soha nem mutatják meg . -
#4190 Nem feltem oket, tudom hogy a csicsa elorevalobb, de visszanezve az elozo versiokat, amellett szerencsere mindig komolyodott a dolog.
Persze ez engem nem erint, mert ugy sem tudom majd megvenni, ez most csak az SMS/CARS terveivel, jovojevel kapcsolatban merult fel;) -
#4189 Majd az lesz mint most, az elején nem optimalizálják a játékokat, mert úgyis szebb lesz mint az eddigiek a HW meg bírja, aztán majd ha kevés lesz akkor elkezdenek optimalizálni vagy trükközni, pl. 60 fpsről csökkentik 30-ra hogy jobb lehessen valamivel a grafika. -
GPx8 #4188 Ne féltsd a konzolos fejlesztőket! Ha erősebb lesz a HW, akkor majd ötször annyi HD-s csicsát raknak a pályákra és az majd jól megeszi az erőforrásokat! :D -
#4187 Es igazabol nem tudjuk mi folyik a konzolos fejleszteseken. Azok is mar 6-7 evesek lehetnek, tuti csinlajak mindkettobol az uj hardware-t, ami ha nem parasztvakitas, akkor szokas szerint a mostani PC-khez kepest eleg brutal lesz;)
Igy a „ket fejleszto/kiado” csapatnak (akik valszeg mar regen tudjak mit mire kell csinalni:P), van lehetoseg masszivan tunningolni az elozo sok eves programjukat. Talan ok is durvan elindulhatnak a HC es a full dinamizmus fele. Kizarolag 2xHD-vel (:D), csicsaval, parasztvakitassal, 3D-vel nem tudnak kihasznalni a HW-t, igy bele tehetnek jonehany ertelmesebb dolgot is (mint a mostani generacioknal pl. cockpitnezetek vagy ertelmesebb autokezeles).
Igy a CARS jonak tunik, valszeg ezzel is a kovetkezo generaciokat celoztak meg, de hiaba nagy ceg az SMS (nagybb mint az iR, ISI, Kunos), eltorpulnek a Sony/MS paros mellett (kapictas, dollar milliok, kozvetlen HW support):DDDD -
#4186 Reméljük ilyen lesz! -
GPx8 #4185 Pontosan egy ilyenről álmodozunk már régen. Legyen egy HC szim, korszerű grafikával és körítéssel, de olyan okosan lehessen lebutítani, hogy konzolokon is jól használható legyen mint "autós játék". -
#4184 Igen, egyreszt HC szimet terveznek, masreszt pedig Driving Game-t:) Csak ugy eri meg. Ez befolyasolja a fejlesztes menetet, foleg igy a kozepen. Ha csak HC szim lenne, nem kellene bele bill., gamepad, eger, joy tamogatas, nem kellenenek a segitsegek stb.
Valszeg azt akarjak megvalositani, amit midenki szerett volna mar regen, hogy legyen egy latvanyos, hangulatos, dinamikus HC-szim (szeruseg), de jol beallithato butitasokkal, hogy driving game-nek is jo legyen.
Meg van 10 honapjuk addig boven tudnak fejleszteni. Ez nem AC, iR vagy rF2, itt van kapacitas, egy-egy terulettel (gumi, felfuggesztes, FFB, kormanyzas, tores stb.) tobb ember is tud folyamatosan foglalkozni akar honapokig. Ahogy kell.
Ez nem Kunos project, aki shadert, gumit, torest esetleg tukroket programoz, de nem egyszerre, nem tud szetszakadni 20-fele;) -
#4183 Ian Bell írta valahol hogy ez mindenképp HC sim lesz. -
#4182 November vegeig meg sokminden valtozhat, de valszeg ok sem szeretnek hulyere butitani;) -
#4181 Sose mondtak, hogy ez kizarolag HC szim lesz. Mindigis a ketto koze es/vagy a kettot lefedo jatekot akartak csinalni (Simulator [rF, nKP, iR] vs. Driving/Realistic Game [GT, Forza]). -
#4180 Na ez az...NFS-eknél leszarom, de itt a kulcsmomentum hogy ez szimféleség lenne. Azért még bízok benne! Még nem látjuk az egybe a dolgokat részegységenként pedig nehéz átlátni, még van remény! -
#4179 Igazabol ebben nincs semmi kulonleges, aki meg „fiatal” az szorakozni szeret, aki mar „idosebb” az kikapcsolodni, kicsi az a reteg, aki szorakozas/kikapcsolodas keppen „gepeszkedni” szeretne:) -
#4178 Ez nem lenne baj ha CARS-t nem szimulátornak szánnák=/ -
#4177 Az a baj hogy sok a casual gamer, akiknek tényleg vajmi kevés érzékük/tudásuk van, főleg rálátásban(ez a fejlett országokban hatványozottan igaz) És ők aktívak a fórumukon is...meg ahogy Alex is sokszor leírja elég csak megnézni a Evbenteket es Leaderboard-okat. Sajnos sok embereknek csak azt élvezi ha száguldhat, nem pedig az hogy tényleg milyen nehéz írányítani valamit és ebből fakadó öröm. Ezért van elkúrva az egész mindenség, nemcsak játékokban... -
#4176 Azert a kormanyosok kozott is van sokszor erdekes hozza allas, es nem csak itt:) Amikor allando kozeprehuzast javasolnak, minimal vagy nulla FFB-t, sokszor sebessegfuggo kormanyzast vagy holtjatekot.
Ok valszeg billrol, gamepad-rol tertek at, sok segitsegrol, egyszerubb stilusrol, csak ugy erik el a megfelelo hatast. nem akarjak egy valodi autokezeleshez hasonlitani, maradnanak a megszokott autosjatek stilusnal (csak mindig szebb, jobb, tartalmasabb, ujabb, divatosabb kornyezetben es koritessel). -
#4175 A pozitiv ertekelok kozott biztos hogy azok vannak tobbsegben, akik egyszerubben hasznaljak a progit. Plusz akik raszanjak az idot (ami egy betahoz szuksees) a sok allitgatasra, kiserletezesre.
Eleg csak megnezni az Evbenteket es Leaderboard-okat, milyen sokan toljak kulsonezetbol, gamepad-del, segitsegekkel.
Kormany nelkul, gyenge vagy rossz minosegu FFB-vel, segitsegekkel, talan meg jo is lehet, biztos meg van a szaguldas elmenye;D -
#4174 Az is lehet. Bár mikor új ffb jött, akkor a kormányosok is pislogtak a fórumon, hogy ugyan mi a baj vele :)))) -
precise #4173 Az nem lehet, hogy azoknak tetszik a CARS akik nem kormánnyal nyomják, plusz mindenféle segítség ON, így fel sem tűnik nekik, hogy mekkora egy fos az irányítás ha az ember autósjátéknak kijáróan szeretné használni?
Screenracer: milyen kormánnyal tolod? -
#4172 Hát én találtam fizikát benne, gumikat jól lehet érzeni, hideg kopott stb, merevítés tuti jól működik, aero is, több mint vártam tőle. CARS ha olyan lesz már örülhetünk :)
De van egy küldi, abban a világbajokos részben, a Button-os ,az atom zsír, ott valahogy nem működik az extra tapadás sem, simán vállalhatná némely szimulátor is . -
#4171 F1 2012-re nem azt mondta, hogy rohadtul realisztikus a fizikája, hanem azt, hogy összességében egy használható játék. A CARS-tól sem azt várná mindenki hogy HC sim legyen annak ellenére, hogy ezt ígérték, hanem legalább annyit, hogy használható legyen. -
#4170 Najó, hagyom az képtöltögetést...töröljétek a kommenteket... -
#4169 -
#4168 -
#4167 Jah, kezdig belpakolgatni a shift2 torest. -
#4166 Na egy kis ON-is ha szabad :)
A törés végre kezd jó lenni, deformálódó és fixen leszakadó törés keverék(sok játékban csak vagy ez, vagy csak az van)
-
Screenracer #4165 Frappáns válasz és sok mindent megmagyaráz. -
Screenracer #4164 Te meg most mire válaszoltál?
Milyen alapon jelented ki, hogy én nem játszottam az rF2-vel? Birom az ilyen trollokat. -
#4163 Lassan bannoltatni kene ezt a felnotast, mar maga sem tudja mit akar, egyszer ezt mondja utana amazt.... Nem mintha itt nagy elet lenne , de lassan egyertelmu, hogy az ujregje csak a flem miatt kellett. -
#4162 egy centimétert nem játszottál rfactor 2vel így hogy mi a fizika, csak kitérő kérdésnek látszik + F1 2012 meg kormány beállítások bele keverése pedig terelés az alaptémáról -
Screenracer #4161 Senki nem mondta, hogy graf a legfontosabb, de szervesen hozzátartozik az is egy élvezetes autós vagy bármilyen játékhoz. A Kunos se véletlenül gyúrt rá a grafra. Érthető, ha valakinek kőkorszaki gépe van és azt találta ki ideológiaként, hogy a jó szim szar graffal is jó, csak ez olyan, hogy a pénz nem boldogít, de az amit meg tudok belőle venni az igen. ;) -
Screenracer #4160 Nem tudom mi a fizika? És ezt miből állapítottad meg? Abból, hogy jónak neveztem az rF2 fizikáját? Vicces. Mondja ezt az, aki az F1 2012-ben fizikát talált. És az, aki egy kormányt se tud beállítani. Neked nem feltünő, hogy minden játékban a kormány beállítással van gondod? Lehet, hogy alapszintű problémáid vannak az autósjátékokkal? -
#4159 Inkább a barlangrajz, mint a kőből faragott szögletes kerék ! :DDD
Szerintem ne csinálj hülyét tovább magadból. Nyilvánvaló, fogalmad sincs mi a fizika, csak a grafika számít ! Amivel nincs bajom, de akkor ne oszd már itt az észt, hogy az rF2 egy hulladék, és a CARS egy isten .... -
#4158 A SimBin kiesett a bulibol, nem hinnem hogy atallnanak az rF2-re;)
Talan kesobb a Reiza vagy az Ignite, ok meg mindig az „alap” rF1-et toljak. Egyik sem nagy ceg, de az Ignite-nek van penze, talan majd ok. De ok meg kicsit barkacs kategoria;)
Az rF2 a mostani allapotaban (kinezeteben, ha valaki arra gerjed:P) messze van az engine lehetosegeitol, ebbol sokkal tobbet ki lehet hozni, ha a latvany szamit, akkor ennek a tobbszoroset. Nagyon durva elony a dinamizmus amit beleepitettek.
Csak ahhoz, hogy ezt rendesen kihasznaljak (pl. egy dobozos jatek 2-2 tucat autoval/palyaval), eleg komoly ido/ember/tudas/penz kapacitas szukseges. -
#4157 ENB felesleges hozza, az csak kenyszer barkacs megoldas volt, valtozo eredmennyel, sok fps esessel;) Az rF2 mar tud postprocess dolgokat, eleg sok reszletes beallitasa van, most mar palyankent ha kell kulon-kulon lehet toltogetni tobbfelet is ha kell. Persze ez a resze is erosen beta, nincs kidolgozva, nincsenek jol beallitva, a korabbi ISI vagy mod-palyakhoz nincsenek beallitasok stb.
A texturakkal nincs gond, „bemutato” palyakhoz kepest eleg reszletesek es valtozatosak. Aki kicsit is belenezett a modolasi (foleg palyaszerkesztesi) dolgokba, az tudja hogy messze nincsenek kihasznalva a lehetosegek, foleg a texturak dinamizmusa (a felbontasuk most masodlagos).
Igazabol csak a shaderezessel es bevilagitassal vannak „gondok”, de tudni tudja amit kell, csak piszkalni kell es beallitgatni. -
Screenracer #4156 Nem, hogy nem remeg a tükör, de még használhatatlan is. ;)
Mondanám, hogy díssznek van, de ilyen ocsmány díszeket nem szoktak autóra rakni.
Senki nem tagadja, hogy az egyik legjobb fizika van benne, de azonkívül kuka, pénzlehúzós vacak az egész. Barlangrajz. ;)