19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#4235 Az a baj, ha az ember butítja akkor ennek a játéknak pont a lényege vész el. Fizika nem egy végig vigyorgós, emiatt a versenyek sem valami élvezetesek, egyedül a grafikában tud valami jót nyújtani .... -
#4234 Őőőő nem.
Ha butítod akkor butítva néz ki.
Én most így játszok. 30-50 közt van az fps. Sajnos ez arra elég hogy egyedül a pályák felén tudok menni, de érezhetően szenved és lassú, komoly körözésre nem használható.
Ez az SLS amúgy eléggé tetszik, jól lehet csapatni vele, megy keresztbe, meg lehet fogni és nem pörgés a vége az első driftnek. Ebben a formában egy korrakt NFS Shift 3. Ariel Atommal is lehet menni "normálisan".
Rönó Mégán épphogy vállalható, pláne hogy én is sokat nyomom a Simracewayban, ahol sokkal jobb érzésre, de mint mondtam egy Shift 3 szintet megüt az egész most. Ha kész lesz mindennel ( animációk, összes pálya, sok autó, jó karrier ) akkor jöhet. Persze valami jobb FBB nem ártana azért.
-
#4233 Mondjuk a legelején sem volt csúnya, és vígan szaladgált nálam 50 FPS-el, 10 AI-val . -
attila46 #4232 Teljessen igazatok van!! -
#4231 Még mindig nincsenek csodák, akinek fontos a grafika zsebbe kell nyúlni . -
GPx8 #4230 Ha lebutítod, akkor is jobban fog kinézni, mint a legtöbb másik játék. -
attila46 #4229 Hát ez a vélemény egy kicsit lehangolt...biztosan nem fognak sokan ,ezért a game miatt beruházni erősebb hardverbe.Igazság szerint engem a grafikai megjelenités is nagyon szokott isnpirálni...tehát ha le kell butittani a játékot vaskájha szintre akkor az nagy gáz.... -
#4228 Biztos piszkálnak még rajta, talán gyorsabb is lesz kicsivel, de egyértelmű, hogy olyan gépre készül, amit ma még talán megvenni sem lehet :))) amióta lehet próbálgatom, szerintem ahogy jöttek rá az új cuccok ,shaderek eső stb, úgy lassult is folyamatosan ...
Ez az ára, hogy össze lehet keverni a valósággal :) -
attila46 #4227 srácok ..Miért van az hogy ahogy fejlődik a játék egyre nagyobb a grafikai igénye..lesz ez még optimalizálva ,mert dx 11 en már akad rendessen és ha meg esik akkor élvezhetetlen!? -
#4226 Csak vezetni is volna ilyen jó !
Jelenleg a Simracewy-es Megane sokkal jobb ennél, pedig nem mai gyerek az a motor .... -
Bullitt #4225 Így kicsiben már összekeverhető a valósággal is. :D -
#4224 -
#4223 Köszi. -
#4222 Speciel nekem a GT5 -ös eső jobban bejön, halálom az, hogy eső csak olyan komor, fekete felhőben lehet, hogy az ember öngyilkos lesz a hangulattól ! :)) -
#4221 Biztos csak azért, mert nem Zondával mentem -
#4220 Az meg hogy lehet ....? :DDDD -
#4219 Most mentem egy versenyt iR-ben Suzukán. Egyiktől sem vagyok elájulva :D -
#4218 Az a baj, hogy mindig olyan dolgokat kérdeznek ami senkit sem érdekel, csak fényezte az SMS-t=/ -
#4217 -
#4216 project_cars_interview -
#4215 -
#4214 Folyamatosan fejlesztik. Az hogy 1 eve megjelent az uj gumi, az nem jeletett sokat, mert azota folyataosan boviti, finomitja, most a 4.5 verzional tart:) Az 5-osnel tud megjelenni a Lotus:)
De a mostani build-be bekerult a tovabbfejlesztett kormanyzas is, ami kellett a gumihoz. Igy egyutt a ketto meg jobb lett.
De meg kell egy build hogy igazan jo(bb) legyen, es persze a tovabbiak hogy bekeruljenek az egyeb gumihoz tartozo funkciok is. -
precise #4213 off: én most megint rákattantqamaz iR-re. Nem tudom mi történt jött valami új gumi vagy valami, de pl a Lotus79 állat módón ku*va jó. Most próbálom visszatornászni magam C-re mert mikor utoljára toltam kicsit megcsúsztam Sr-ben. -
#4212 Nagyon én sem, 10 perc alatt megunom, semmi jó dolog nincs benne, vagy csak én nem találom :) -
paj01 #4211 majd megnézem. Még egy kicsit fejlesztik aztán dx7-be kell játszani vele:D -
#4210 Nekem korabban a DX11 gyorsabb volt mint a DX9, pedig a kartyam csak DX10-es:) Mostanaban nem probaltam. De a programot sem nagyon;D -
#4209 DX9-ben sem ? Az még megyeget valahogy nálam, DX11 az hétről hétre egyre gyatrább . -
paj01 #4208 Hát én már próbálgatni se tudom. 20fps alatt nincs sok értelme:D ide jutottam:) -
#4207 Megnéztem a gumit, szerintem ugyan az mint a többin, legfeljebb foglalkoztak vele, tesztelgették, állítgatták ....Bár az elég jótól szerintem messze van, minimum ilyennek kéne lennie minden autónak, akkor talán lesz belőle valami, ha még 200 fajta autót sikerül szerezniük . -
#4206 És abban mi a jó ? :) Egy ilyen sportos futómű ( és talán normális diffi...), hiába utcai autó és hiába első hajtás ,száraz betonon nem túrja magát az tuti biztos, ez inkább ilyen rF1 örökség ....:) -
GPx8 #4205 Az a 3D-s garázs nézet. -
Timbu #4204 A paraméter: -use3dscene
A fizikáról:
A Mega szerintem nagyon szépen és érezhetően elkezdi kifele nyomni az orrát, ha egy-egy kanyarban hirtelen nagyobb gázt adok. A Shift II féle imbolygással sem találkozom. Bőséges tartalommal jó lesz ez. -
#4203 Volt még valami paraméter amit be lehet írni de nem találom. -
GPx8 #4202 Paraméterekkel kell indítani a programot.
Pl.: "pCARS.exe -dx11 -seta -B" -
#4201 Nem azt véleményezem milyen lesz, hanem hogy most milyen és mit tudtak eddig összehozni :))) És bár jós nem vagyok, de ígéretekben meg nem hiszek, sok jóra nem számítok ... :)
Amúgy mit kell nyomni ehhez a gumi választáshoz ??? -
#4200 Mert nem olvasol forumon, pedig beta-teszter vagy:)
Nem mintha en olvasnam:)
De sokszor megmagyaraz egy-ket dolgot, mennyi minden nincs meg kesz, pl. a gumik sem, igy nem erdemes mindig azonnal leirni oket nullara.
Nem azt mondom, hogy a vegere tuti lesz, de amig meg sem csinaltak, addig nem erdemes velemenyezni a dolgot;P -
#4199 no azt megnézem, nem tudtam . -
GPx8 #4198 Van A B és C gumi a Formula B -hez. ("-B" kapcsolóval kell aktiválni). B-vel nem olyan rossz. -
#4197 Szerintem se, minden a régi . Egyelőre hulladék az egész .:( Remélem belehúznak azért egyszer, kár lenne érte ....
Tutira mondom, az userek által modolt Shift2-ben különb cucc van mint ebben ! :) -
#4196 Jo nevu auto: Pirault Mega SR (Renault Megane RS):) D Az elozo sem volt rossz: Staro SRS (Mercedes SLS) :P