Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez csak ugy mukodhetne, hogy osszeallnanak, es nullarol kezdenenek egy teljesen uj engine-t.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Viszont az simán megérte a pénzét, legjobb F1 szimulátor -szerintem .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De valoban feldobhatna Kunos valamivel, legalabb AI (bar az nala sose volt) vagy online. Meg olcsoert, beletolhatna a nKP palyait is;D
Vagy ha almodik a nyomor, akkor lehetne az FVA a Ferrari hivatalos szimulatora, es szep sorban, jovore, johetne hozza minden F1-es palya egyenkent😄DDD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De teny, hogy ar-tartalom aranyban, ehhez kepest valoban keves. De az FVA megis csak nKP fizika, meg Ferrari premium, azert annyi amennyi😊 De mivel nem kotelezo megvenni, igy nincs vele semmi baj;P
Az irányítás beállításával voltak/vannak problémák de ez egy fejlesztés alatt lévõ pre alpha állapot.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Amúgy már most sokkal jobb mint pl a Ferrari Virtual Academy ami 15 euro volt és 1 autó 1 pálya.
Valamint minden hónapban kapsz új pályákat autókat, frissítéseket javításokat.
Szerintem annyira nem rossz vicc 😊
Bár elõzõ jobb volt legalább láttam mit tölthetek le 😊
Bár ettõl még nem az általad leírt módon kellene viselkednie 😊
Amúgy minden kanyarban ezt játszom, jó kis fíling csak nem tudom mennyire valóságos 😊
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A nem nem kell oda 😊))
Vagyis? 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Sokat javult a cucc, így hogy a kormányszöget lejjebb lehet venni teljesen jó. Atom kicsit nyugis, lehetne virgoncabb is, de gondolom majd belövik jóra.( Replayben a lodolás kicsit rossz ... 😊)))
azt érezni, hogy nem van szimuláció ami dolgozik, ffb pl, teljesen jó !!!
....Jól sejtettem a 78-as buildet kaptuk ma meg.
Not really, it will be build 78 released on Monday. reménykedjünk 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.