19801
  • unrealnoise
    Alex: konzol szarás? Hol élsz te? Vicc, hogy ez is a konzolosk hibája, egyszerúen az egyam eldobom, hogy ennyire primitív vagy. mert ez az egész az. nyugodtan meg lehet nézni ki kezdte, kik csinálják folyamatosan, és nem, NEM mi köpködünk másokra, nem mi szarozunk le semmi, még csak az egekig sem magasztalunk semmit.

ezt nevezed te konzolosok szarásának? Azt hittem te ennél érettebb vagy. És újfent csak egy PC-s sérteget, tesz rosszalló megjegyzést, nem egy konzolos. Erre meg már én sem tudok máshogy reagálni... szánalmas vagy, ha neked ez jött le az egészből.
  • hezi
    Gyere át ide feltöltődni.
  • precise
    talán nem véletlenül van letiltva a hozzászólás a vidinél :)
  • Totti5
    Ismét ment az agyatlan fika a konzolra, így van.
  • Totti5
    Nincs sehol.
  • Totti5
  • Fehercsoki
    De hol az igényesség meg a tartalom? Csak ezt nem értem. Nem mondtam hogy bármilyen ranglétrán is lentebb lennél, ezt csak te magyarázod bele, csak azért vagy szánalmas mert a konzol felsőbbrendűségét itt egy PCs topicban bizonygatod hónapokon át megállás nélkül.
  • precise
    Ezz 99 százalék hogy PCars, csak valami hülyegyerek álmodta össze a videót. Ha jól láttam csak cars autók vannak a vidiben.
  • Alexease
    Vissza se olvasok, legorgetve a nickkep-patternbol latom, ismet konzol szaras van...
  • Totti5
    Még mindig annyira primitív szinten nyomod... hányszor írjam le hogy az RF2 fizikáját tartom a legjobbak? imádom, az ilyen játékok miat vettem a CSR kormányt, nem pedig a Forza miatt, mert azzal szemben, ezek kihasználják. Attól még a játék többi része gyenge és attól még nem vagyok nálad lejebb a ranglétrán mert igényes ótós játékkal játszok konzolon, mert csak arra létezik ilyen szintű és tartalmú cucc.
  • Fehercsoki
    Ezt nevezik konzolon tartalomnak:)
  • precise
    Én (a te rábeszélésedre) vettem boxot meg forza4-et.

Elismerem (el is ismertem az első teszt után), hogy fizikában jobb mint amire számítottam, de persze ez nem azt jelenti, hogy akár a 15 éves lfs-t vagy bármelyik garázsszim szintjét alulról megcsiklandozná, de mindenképpen élvezetes.
    A minőségről akkor beszélhetnénk, ha nem vernék át a játékosokat (a saját vásárlóikat) azzal, hogy a játékban fa*zomse tudja hányszázezer autó van, miközben az igaszság az, hogy jó részt egyen-fizika van alattuk ami azt jelenti, hogy ha nyernék a lottón, és felvennék 200 darab 3D modellezőt és fosatnám ki velük a modelleket akkor minőségi lennék. Tehát van a játékban 10-20 különböző alap fizika, első, hátsó stb kerekes plusz motorelhelyezkedés módosító aztán random alá van dobálva az autók alá.
  • Fehercsoki
    Messziről szép, de közelről látszik hogy van ott sok csunyaság. (pl. low res textúra, vagy a tükröződések kb. 5 fpsel ugrálnak arrébb)
  • Fehercsoki
    És ezt miért írod? Ettől sem lesz igazad, ez is csak "valamibe gyorsan még belekötök", tipikus konzolos hozzáállás. A garázsszimekből alakult ki ma az összes szimulátor, úgyhogy ne nézd le őket. Nézd meg hol tart az AC vagy rF2... Szerintem te nem azt várod el egy szimtől amiben az a legjobb, neked csilivili grafika kell meg legyen ráírva hogy real driving és máris szimesnek érezheted magad, gratulálok.
  • Totti5
    Nyilvánvaló hogy nem ésszerű párbeszéd a hsz lényege, így cáfolni nem kell semmit. Aki túllép az 1 biten, és van valamennyi rálásátsa a dolgokra, és nem a fikázás a célja az az ilyen hszekkel nem törődik, pláne itt nem ahol erről szó nem volt itt, de ugytünik itt már minden lényegtelen, konzol alázása és azok tulajdonosai a cél minden áron.
  • bardocz

Ez mondjuk szexin fog kinézni. ahogy mozognak a felfüggesztés elemei, rugó, meg minden, kurvajó.
  • Totti5
    Mivel nem tudod mit jelent a minőség ótós témában, hiszen egy garászszim sem képviseli azt, nehéz megmagyarázni azt amit soha nem láttál és nem tapasztaltál még, de elég magabiztosan kiabálod a másik oldalra hogy nem az...
  • Fehercsoki
    Ezzel megcáfoltad amit állít? Nem. Akkor meg mi értelme? Vesztettél.
  • Totti5
    Ezen az 1 bites gondolkodás módon nem sikerült még túllépni? ezért tart itt a topik ahol.
  • precise
    Konzolos fanboyok érv menterendje:

-Megjelenik egy újgenerációs konzol: KONZOL POWAHHH FOS A PC
    -1-2 év múlva PC eléri a szintet grafban (tartalomban sosem volt a konzol mögött): A konzol olcsóbb, nem kell fejleszteni
    -Kezd kifutni a konzol generáció: Mit vártok egy ilyen régi hardvertől?
    -Bejelentik a nextgent: Olyan brutál lesz, hogy a pc-t lealááááázaaaaaa!!!!4444 :))))

Eközben a pc-sek csöndben tolják az 15éves LFS-t ami nagyobb élvezet egy szimesnek mint bármelyik konzol Real Driving simulator.
    ...vagy FPS-ben ARMA 2 (5.-n jön az ARMA 2 Alpha) Amihez fogható harci szim sosem lesz (nem is volt) konzolra.
    stratégia, mmo, no comment.

Megmarad exclusivnak a verekedő játékok ez az egy amiben ha a játék mélységét nézzük alul marad a pc.

• Fehercsoki
    Forza grafikai csúcsminőség? Ezzel most bebizonyítottad, hogy nem érdemes neked írni, ezért többet nem is fogok. Komolyan kezdelek sajnálni=/
  • lac coo
    Grafikán kívül semmiféle ambíciót nem látok bennük. Legegyszerűbb, leghatásosabb módszer hogy jó sok madarat fogjanak ....
  • Rogerke
    ez oké tényleg igazad van de jelen pillanatban ahogy megyünk fent a version létrán jelen pillanatban ugy 417, nekem egyre rosszabbul fut, emlékszem még amikor 250-nél tartott akkor még simán vitte a gépem dx11-ben is sőt még a laptopom is elvitte a standardot élvezhetően, de ahogy töltődnek fel a pályák, jönnek a shaderek, tényleg lassan kell majd az a brutál gép, ami nem kevés pénz a kis országunkban
  • Totti5
    CARSnál nem néz ki jobban, legalábbis nem fog ha kijön és teljes lesz. Tény hogy a CARS DX11ben nagyon szép ( amihez alaphangok 10szer erősebb PC is dukál mint a két konzol együttvéve ), csak legyen megcsinálva mindennel és legyen olyan állapotban mint egy kész termék amit ki lehetne adni lemezen és aki játszik vele annak az álla leessen hogy mennyire igényes. Minden esélye megvan rá... PCn ilyen ambiciódús ótós játék még nem igen volt.
  • Rogerke
    Se GT-m se Forzám azért irok ide mert PCARS-ozok csak sztem is sokkal jobban néz ki a forza vagy a gt de ez egyéni vélemény.
  • Totti5
    Nem. Inkább szólj a haveroknak, hogy ne állítsanak valótlant, és én kussba maradok, mint mindig. Kurva unalmas a kettős mérce. Ha ez a téma akkor leírom mi van, nem én kezdtem most se, persze én vagyok a barom hogy ezekkel foglalkozok, de talán valamennyi reális infó ragad rájuk, bár elég esélytelen...
  • lac coo
    Engem nem zavar, CARS-ról úgy sincs mit beszélni, egy éve már, jön egy újabb kasztni... na és.... uncsi ....
  • Rogerke
    Sosem lesz olyan jó grafikája egy olyan SZIMULÁTORNAK mint mondjuk egy teszem fel Forzának vagy GT nek mert a világon tudod milyen kevés ember játszik kormánnyal? Nagyjából a világnak ha az 1% játszik akkor lehet sokat mondtam. Nincs marketing, reklám stbstb
  • hezi
    Unrealnoise, Totti, Rogerke és társaik. Nem mennétek inkább GT-zni vagy forzázni ahelyett, hogy itt cseszitek az időtöket és telespammelitek a topikot a teljesen értelmetlen hsz-eitekkel?
  • Totti5
    Kategóriákkal jobb mint az F1é minden téren... ha ott el tudtál ótózni, akkor ezzel is el tudnál, de túl kellene jutni a ronda trollkodáson, meg hogy láttad egy áruházban. Vicc.
  • lac coo
    Dallasból is túl vannak a 3000. részen, biztos mert olyan nagyszerű alkotás ....
  • Totti5
    Könyörgöm, ne... annyira nem vagy képben. Nextgen Forza, GT mellett a CARS nem fog labdába rúgni, az egy más szint lesz, olyan szint ami ma még nem létezik. Azt hogy mai PC szint meg mit is jelent? 2005ös gépből kihoztak egy 60 fpses Forza 4et, ami grafban csúcsminőség. Konzol fix hardwer, semmi köze a PC szinthez, sosem volt sosem lesz. Sosem az számít hogy PCvel összemérve mennyi az erő papíron. Ha így lenne akkor nem nézne ki és nem futna úgy egy Forza 360on mint ahogy.

• Rogerke
    Mégis már 5 részen vannak túl a srácok biztos a szar fizika miatt : (
  • lac coo
    LOL.

Igen első sorban a graf miatt tartom vacaknak a Forza4-et, a brilliáns fizika már nem érdekel ...:))))
  • Rogerke
    Sajnos akkor már ott komoly problémák vannak ha még mindig a grafra vered a nyálad nem pedig az élvezetre ez a mentalitás kb olyan 1-2 éve volt menő
  • lac coo
    Mert nem szép !

Ember mit kell ezen kifejteni ? :DDD
  • Rogerke
    Kifejteni nemtudod, hogy miért is " randa " igazam van?
  • Fehercsoki
    NEM tudnak sokkal szebbet készíteni mint a forza meg a GT5 a mostani konzolokra, mert régi gyenge hardver van, konzolon biztos nem lenne jó a pCarsnak(de inkább csak a név miatt), de PC-n sokkal szebb lesz, és az új konzolok is csak a mostani PCs szintet érhetik el. pCars mindenben jobb mint a forza meg GT5 már félkészen is...(persze nincs több száz egyenfizikás cockpit nézet nélküli autó amit amúgy senki nem is használ)
  • lac coo
    Nem verem a nyálam, csak mondtam, hogy kurva randa ...Ennyi :D
    Nekem ennél többet nem ér ez az egész casual játék ....
  • unrealnoise
    Én ezt értem. de fel kéne fogni, hogy én nem azt mondtam és várom el, hogy azt mondja itt egy-két ember, hogy milyen szép is a forza meg etc, hanem azt, hogy azért kezeljük helyén a dolgokat.

amúgy meg szvsz kicsit vicces két félkész játtékkal összevetni. :)

teljesen OFF de erősen kihathat a pCARS-ra az, hogy szvsz az E3 alatt be lesz jelentve/mutatva a GT6, ami valszeg még PS3-ra fpg jönni, és kicsit helyreteszi a GT széria renoméját.

erre a genre csak egy GT cím jutott lényegében, PS3-ra alapból nem volt egyszerű fejleszteni, ezt az időt meg gondolom nem akarják kukázni, hanem odabasznak még a PS4 előtt egy utolsót a Microsoftnak (egy komoly autós címmel is, a last of us, meg etc mellett). (és így akár a pCARS is meglehetősen szarul jöhet ki a dologból... mármint PS3-ason az eladásokból)