Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
(*g25+34cm kormány)<#falbav>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
jó kis hasonlat, tetszik😊értem én, de persze én is kis iróniával írtam.

DE amik be vannak tervezve ebbe a játéka, szerintem nem lesz egyhamar senkinek ilyen összerakottan, egyszerre!!! és itt ez a lényeg. LEsz idõjárás, napszak, box, menüben minden állítható amit ennyire kiterjedõen sehol se láttam(és itt bekerült hipp hopp, ahol mások egy komplett marketing szöveget építenek erre). Garázs, matricázás, egyedi bodykit, tuning, showroom. 64 fõs versenyek(!) stb...ja a grafika majdnem lemaradt.
A fizika mégha közepes is marad, minden más olyan komplex és kidolgozott, hogy nekem elég lesz ez a fizika is, amit nem hinném hogy ne fejlõdne tovább. (sõt modbarát is)
De amúgy úgy irkálunk itt fizikáról mintha valami Bornout játék fizikája lenne.
Nekem egész jó(27+34cm kormány)az irányítás, pöcsölni kell meg kitapasztalni és megszokni. De nekem tetszik.

Sajna az EA-tényleg eljutott olyan szintre, hogy valamit szándékosan kihagynak vagy elrontanak MINDEN játékukban😞 A Codit meg szintén beszippantotta a pénz, de a GRID 2-ben eszméletlenül bízok. MEg várom GTR3-mat egyszer...

A CARS-ban meg bízni kell és támogatni, nekem ez a véleményem, mert olyan úttörés ez, amit még idáig nem láttunk.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hát azért ezt kötve hiszem... :p Ennyi erõbõl legyen gyönyörû barátnõd, csak közben viseld is el évekig, hogy sík hülye szegényke. bevállalod?

Szépségért meg nem nagyon izgulnék a helyedben, a következõ EA meg Codi játékok nagy valószínûség szerint le fogják pipálni ezt is, über részletesség ide vagy oda. Messze még a megjelenés, a többiek sem ülnek a seggükön. 😊
Poén egyébként, hogy a wmd fórumjában kritizáltam a szõrõs angol tudásommal a játékot. Nem azt mondtam lényegében, hogy mi a szar, hanem, hogy hé, nagyon tetszik a projekt, meg ígéretes meg minden, de a fizika... és akkor felsoroltam nekik, hogy szerintem még tök utolsó a szimek között. messze az. Fizikában. Erre rögtön jön egy srác, és kérdezi, hogy de mi nem tetszik benne, meg, hogy melyik pálya, autókombóval mi a bibi.

a probléma ezzel az, hogy azért nehogymár ÉN mondjam meg a fejlesztõknek, hogy XY járgánynak a gumijai hogy kellene, hogy viselkedjenek, meg az irányítás milyen legyen... Elkezdi, hogy ha csak mondogatom, hogy szar, azzal nem segítek a fejlesztõknek.

haha. 😄 Ezzel megint csak az a probléma, hogy ez elsõsorban matek és fizika, és azt akarom, hogy reális legyen, nem azt, hogy olyan legyen amilyet én vagy más benyög.

szvsz a fejlesztõk is teljesen tisztába vannak azzal, hogy mi minden fos még, ha meg nem, akkor már rég kapáltak szimes szemszögbõl a projektnek.

Én nem akarok mást, csak normális autókezelést, nem ezt a Shift-es utóérzést, egy olyan érzést szeretnék legalább, amit a többi nagy szim fejlesztõ is elért, akár egy szál magában.
samsung123
Hát én leszarom a fizikát, csak legyen szép<#mf1>

Szerintem atom gyenge még mindig, a rókabõrös szimbin játékok szintjét sem éri el, sõt meg sem közelíti, az rF2-rõl, FVA-ról, RBR-ról, meg ilyenekrõl nem is beszélve. Pedig rohadt ígéretes, de jó lenne már valami tökös fejlõdés fizikában, mert ez így még mindig marha kevés. Tudom még lehet béta cucc szintjét sem érte el, de pl, az rF2 is csak béta, de azért nézzük meg azt. ha az FFB-t helyrebasszuk az ini-ben, kurva jól lehet irányítani mindent, rohadt nagy élmény vele menni (nekem). Szóval Béta ide vagy oda, itt is fel kellene már mutatni valamit...
lac coo
alapból ott a WERSDA gombok környékén van .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nekem mindig fura kicsit, most jobb mint elõzõben, de fura.
Nem tudom elmondani miért, de rohadt pontatlan.Meg mintha nem lenne lineáris, lassabb tempónál többet kell tekernek ugyan ott mint amikor gyorsan megyek .

cifcuk
hogy lehet feljebb vinni a nézetet az autóban, vagyis az ülés magasságot?

cifcuk
Szerintem az az audi szerû turing car meg az atom egész jól vezethetõ, nálam nem olyanok mint hajó. (ez még az elõzõ patch, ami havonta jön.)

lac coo
<#beka2>

Alexease
Nem, a MarioKart-ban😉
Ott hát. 😊 Facebookon tobábbra is érdemes követni a nem hivatalos FB oldaluk, oda nyomatnak minden érdekesebb képet. link

nagyon ígéretes a projekt, igazából minden benne lesz amirõl csak álmodhatunk, már csak az a kérdés, hogy mennyire lesz jó érzés vezetni. Egyre kíváncsibb vagyok a végére...
lac coo
ez CARSban lesz ?

samsung123
Fincsi

sok idõt nem szántam neki, de csak kipróbáltam megint. fizika és FFB továbbra is elég gyenge, a menü sokat javult, a részletesen testreszabható AI az nagyon durva, igazából ha így haladunk, egyetlen egy dolgot kell már csak kívánnunk. FIZIKÁT.
Ebben az ujabb verzioban rosszabb a kormanyzas mint valaha. Tökre rendellenes. Mintha egy tû hegyén kellene egyensulyozni, hogy egyenesben maradjon a gép. Rfactor jut rola eszembe. Pont forditva kene mukodnie az ffb nek. Most ahelyett, hogy kozepre, kvazi autocenterezne a kormany elrant jobbra vagy balra...teljesen iranyithatatlan. Normális esetben, ha kanyarodsz egy irányba ugy kene szepen eorosodnie az ellenallasnak a kormany reszerol itt meg forditva van.

Most vagy én vagyok hülye vagy nem értem. Korábban nem arról volt szó, hogy a koncepció része az, hogy free az alap, és fizetõsek a tartalmak?

A francnak kell megint az, hogy évente kapjunk egy dobozos kiadást 10 ezerért. iRacing koncepció AI-vel, és idõjárással, meg minden csilivel (és persze remélem jó fizikával is, eddig errõl volt szó)

Ennek ellenére a fizetõsre voksoltam... Kevés választási lehetõség volt.
lac coo
Megnéztem javult a kormányzás, valamit piszkáltak megint benne, kormányszöget már nem lehet húzogatni kalibrálás után, de még nem az igazi, még mindig érezni a csónakot 😊))

lac coo
Mindegy , lehet így is, itt a példa a többieknek 😊
És jobban fut nálam mint rF2 😊

Screenshot szimulátor... 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Ez már tényleg igazi fotónak is nézhetõ ! 😄

lac coo
Jah, az a legjobb ! 😊

Akkor hogy szívassuk a többieket? 😄DDD

Alexease
Nem probaltam, talan majd este, meg dolgozom😉
Szerintem annak, aki befizetett az alphara/fejlesztesre, nem kell megvennie ha megjelenik, ez mar a mienk😉
lac coo
Próbáltad, érdemes töltögetni ? 😊
Hát ez így nehéz kérdés, tekintve, hogy a fullso tartalom nagy részét szinte tuti, hogy alig-alig használom majd, csak ami nagyon tetszik ( ha lsz ilyen 😊 ), így jobb lenne , ha csak azt venném meg ami bejön, de kérdés hogyan szablyák az árakat 😊

Alexease
Es lehet tolteni a 149-es build-et...
Alexease
Lehet szavazni, hogy a vegleges program, milyen formaban keruljon forgalomba: fizetos, dobozos, full vagy ingyenes, tartalom vasralos.

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2996-Project-CARS-Shipping-Method
Sziasztok! Ma befizettem egy Junior member-re. Nagyon tetszik a játék! Nálam a kormánnyal csak annyi gond van, hogy néha a gázpedált valami más gombnak érzékeli (Thrustmaster Ferrari Gt Experience), egyébként minden jó!
Inkább árkádosnak tûnik még a játék, de engem megnyert 😄
lac coo
Szerintem se változik semmi, csak tologatják a csúszkákat 😊

Az effektek nincsenek levéve driverben? Anno a Pannónia ralival is ez volt... effektek nélkül borzalmas volt az FFB...

www.smart-bus.hu

Alexease
Nagyobb valtozasok valoban az utobbi 2-3 build-ben voltak, es tenyleg sokkal jobb lett a kormanykezeles. De valszeg folyamatosan valtozik, alakul, mert mig az elozoben azt mondtam, hogy jo lesz ez, alakul, most valahogy nagyon nem jo az elozohoz kepest. Igaz, csak harom autot probaltam, lehet a setup-okat, autokat is mindig utana kell allitaniuk.

Ezzel kapcsolatban a bizonytalansag, hogy remelem a fizikai resz valtozasa nem azt jelenti, hogy az eddig elsosorban grafikai piszkalasok utan most a fizikat piszkaljak.

Amugy mindig bovul, valtozik valami, a menu kezd hasznalhato lenni, es az extra reszletes AI allitasi lehetoseg is nagyon jonak tunik.
cifcuk
Hát ez fura. Nekem meg az eddigi legjobb build a mostani. Igaz nekem csak havonta jön.

Elõször az Atommal mentem az egész jó volt, de pl az a LMT verda meg jó nagy trágya lett.

Nagyon nagyot kell alkotniuk, hogy legyen belõle valami.

off: (fanboykodok)
Kunos azt hiszem idénre ígérte AC-t, ha nem nyúl hozzá a fizikához, grafikában meg hozza azt amit a képeken, illetve ha nem olyan "izraelita" stílusú lesz az árazás és a fizetési rendszer mint iR-ben, akkor nem kérdés mivel fogok játszani a köv pár évben. Talán még a GTR3 és egy-két jobb rF2 mod jöhet szóba.

LFS S3 meg 2 éve ugyanazzal a 3 perc alatt összerakott 3D gumi modell képel kampányol, amit nagyon sajnálok. 😞

SirAlo
Hat akkor en a havi buildet le se szedem😞 amugy ilyet hogy kormanyeltekeresnel elkonnyul az FFB az RFT 2011 modba ereztem, de setupolas utan eltunt , szoval ott setup miatt volt ilyen erzes

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Nekem a DFGT rfactor alatt egyenesen megy ha elengedem a kormanyt, persze csak akkor ha egyenes uton megyek es a kormanyt is kozepallasba tekerem😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Alexease
Ezt most en is kiprobaltam, de most botranyosan szar😉
Javult a kozepen erezheto ero, jobban ugral, rangat, pontosabb, de igazabol csak allitgatva van, nincs alatt asemmi uj. Sot, most valahogy irtozatosan rossz, mert alapbol elviselheto, de ahogy el kezdek kacsazni, menetkozben ide-oda forgatni a kormanyt, szinte megszunik az FFB, vagy csak valami hihetetlen szar lesz belole?!?!😊

Remelem amit multkor igertek uj fizikat a tuti embertol, az nem ez lesz, nem csak ennek a bele/szetpiszkalasa, allitgatasa?! Mert akkor regen rossz. Legalabb rF1–rF2 szintu valtozas kellene. Vagy ha mar piszkalas, akkor SimBin szintu, mert az sem tokeletes, de legalabb nem szar😉
Ez jogos. Én arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy az az új fizikai motor, amirõl alex is említést tett, azt folyamatosan hegesztik bele, vagy egyszer csak BUMM. mert ha az a BUMM szar lesz, akkor már kár az erõlködésért. Pedig nem sokat várok, egy akármilyen Simbin/rF1 szintû cucc vezethetõsége elég lenne kezdetben, de nem, eddig nem tudták megcsinálni.

Bár nem teszteltem még az újat, de eddig borzasztó volt vezetni, az ember nem érezte az aszfaltot, a kocsit hihetetlen módon be lehetett csúsztatgatni egy kanyarba, az FFB még nagyon rossz, hiányzik még egy csomó visszajelzés...

Lehet mondani, hogy gyorsan dolgoznak, nah de hát mihez képest? Grafika, meg esõ meg csili lehet ott lesz, de bassza meg, a fizikát sem kellene elhanyagolni, idáig lényegében semmit nem javult a cucc ilyen téren, és ez azért kellemetlen, mert azok akik támogatták õket, elsõsorban pont a téren szeretnének rácsodálkozni, hogy úúúúbazz, ez de jó lesz..
lac coo
Ugyan az mint a két elõd Shift, úgy látszik komolyabb hegesztés kell, hogy jó legyen 😊

rF2 az iracing elõtt? 😄 hehe. 😊 De hát igen. Szvsz is marha jó lett, én rohadtul érzem a kocsit, szerintem egy kisebb mérföldkõ.

C.A.R.S.-tól kezd elmenni a kedvem. Sajnos igen, ez a hátulütõje annak, ha valami elõbb elkezdenek publikálni, és nem, az ehetit fel sem rakom, csak idõpazarlás. Nyár végére szvsz már körvonalazódik, hogy mennyire is lesz szim. Titkon még mindig egy RBR szint lenne az álom.

Lac coo: Az meg alapból hülyeség, hogy az engine ennyit tud. Nyílván még mindig nincs alatta az "új" fizikai motor, és egyébként is, az rF engine azért nagyon sok mindent tud, független attól, hogy az SMS mennyire hegesztette szénné grafikailag.
lac coo
Egészen pontosan az a jó sok azt jelenti, hogy egyre tippelt ! 😄DD

Alexease
Ez itt off, de talan valakit erdekel.
Eddig az Auto Club Revolution nehezkesen elerheto zart betakent mukodott. Most egy ptomo kereteben, ugy nez ki gyorsan lehet beta kulcshoz jutni. Aki erdekel, tesztelheti: http://autoclubrevolution.com/en/partners/race-sim-central

Nem HC szim, meg beta, nincs belsonezet, nem hasznal h-pattert, keves a palya, csak online stb. De ha a rendszer elsore bonyolultnak is tunik, igazabol nem olyan rossz. A kormanybeallitas szar, de kalibralassal (pl. fele annyi forgatas beallitasnal) hasznalhato lesz. Kikapcsolva minden segitseget, kicsit tovabb tesztelve tobb autoval, szerintem a lehetosegekhez kepest eleg jo.

A ceg amugy tud korrekt belsonezetet, idojarast es egyebet is csinalni, vagyis meg sokminden lehet a dologbol, de ha masra nem is, tesztelni, autozni nem rossz – foleg ingyen😉
"Ha most kell tippelnem"

www.smart-bus.hu

Jó sok ismeretlen szimulátort ismersz.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

lac coo
Lejjebb vettem már, a felesleges dolgokat, 3D fû meg ilyenek kikapcsoltam, fps bõven jó.
De az egész egy nagy kulimász úgy ahogy van 😊))Ez szerintem nem kormány baj, egyszerûen valami nagyon el van cseszve az egész kormánymû fizikájában, azért ha átülök valami más játékba , rögtön érezhetõ hogy ég és föld ...

cifcuk
Lehet, hogy hülyeséget fogok írni:

Amit te írsz az akkor is lehet ha a géped nem bírja rendes sebességgel futtatni a játékot. De ez nem okoz akadást a képen, teljesen játszhatónak tûnik.
Ezt úgy szoktam ellenõrizni, hogy elkezdem balra-jobbra forgatni a kormányt gyorsan, és ha a játékban lemarad a kormány mozgása akkor lejjebb kell venni a grafikai beállításokat.

Tehát 3-4 ide-oda mozgatás után az én kormányom baloldalon van a játékban meg még csak a jobb oldalon tart akkor a géped nem bírja elég nagy sebességgel lekezelni a mókát.

Más:
Szép meg jó ez a CARS, de ebbõl nem igen lesz HC szim a jelen állás szerint. Ha most kell tippelnem ez lesz a sorrend:
1. Assetto Corsa (mondjuk én Kunos Fanboy vagyok)
2. rF2
3. iR
4. CARS
A többirõl nincs elég infó még. (GTR3, LFS S3) Bár ha a GTR3 annyival lesz jobb mint, a GTR az rF1-nél akkor hamar az elsõ helyre ugorhat.

Hát.....Ha igazi kocsiba elengeded a kormányt, akkor a kocsi egyenesen megy tovább. 😊

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Kormányzás - Logitech DFGT-rõl váltottam a T500 RS-re, és a DFGT-vel tapasztaltam hasonló problémákat amiket leírtok, a váltás után - és nem csak ebben a játékban - nagyon furcsa volt, hogy amikor elengedtem a kormánykereket az egyenesben, az autó ment tovább EGYENESEN ! Nem ehhez voltam szokva, hanem a kormány(momo-df pro-dfgt) magától eltekeredett, és bumm a falba. A G25-27-rõl nem nyilatkozhatom, mert soha nem próbáltam.
A driverben 1080 fokon hagytam az elfordulást, a carsban minden build-nél újra calibrálom a kormányt,alap beállításon, és teljesen jól mûködik, és amit eddig csak a netkarban tapasztaltam: a kormány annyit fordul mint a képernyõn.
Pogacsa--
Sziasztok!

Ma beszálltam én is (Marklar76), tetszik.
Hogy lehet barátokat felvenni?
lac coo
Pontosabban beállítottam jól, de így is kuka az egész 😊)))
Ez az engine ennyit tud.

Én sem tudom beállítani, olyan mintha gumiból lenne az egész kormánymû...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Na jó, kínlódjon vele a halál, szar ez úgy ahogy van, már órákat töltöttem kormány meg lock beállításokkal, mégsem jó, csónak stílus az egész, nem értem mi nehézség van abban , hogy normálisan egy az egyben mûködjön a kormány...A jól ismert shift gyökérség mindenhogyan érezhetõ a kormánykezelésben .
Szar az egész, soha nem fogják normálisra megcsinálni !