19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#4595 te kérdezted mivagy -
#4594 Divatból játszom autós játékokkal(?), én azt hittem ez szórakozás hobbi! :) -
#4593 -
#4592 divatmajom vagy :D -
#4591 Az tényleg pCars amúgy:D Van olyan egyedi festés ami tök ugyanaz mint pCars-ban. Meg hát nem is hivatalos videó, csak valami random ember felrakta. Tottival meg ne törődj, mindenki ismeri már, ne te magyarázkodj. -
#4590 Légy büszke magadra. -
precise #4589 számomra ez csak ahogy írtad oltás. :)) Mit lehet azzal kezdeni ha egy személy az összes szimes topicot amit látogatok telefossa kb azzal, hogy minőségi csak a forza me' az 60 fps stb.
A legeslegelején még hónapokkal ezelőt komolyan megpróbáltam elmagyarázni neki amit gondolok. Az utolsó hetekben már csak oltás volt a részemről úgysem érti meg.
Nyílván nem komolyan gondolom a #4548 -at. Annyira azért nem fos sem a gt sem a forza, de az ember egy idő után úgy van vele ha ez kell megkapod. De látod hatott mert végre vége lett ennek a flamnek. -
#4588 Az, hogy a pc is meg a konzol is szar. Az összes játék szar és unatkoznak. Ha nem így lenne játszanának. De az élet is szar, úgyhogy inkább megyek játszani. Ja nem, előbb lakást keresek mert költöznöm kell :) -
#4587 Igen, csak az elmúlt 200 hsz arról szólt hogy ki hova tartozik és hogy az miért jobb mint bármi más, mondjuk nem nagy ügy scroll és kész.
A gond hogy ez a téma állandóan előjön, nem csak itt mindenhol,
konzol vs. pc
árkád vs. szim
Forza vs. GT
Forza-GT vs. szim
BF vs. CoD
Arma vs BF-CoD
NFS vs. akármi
...írhatnám reggelig, semmi érdemi vita csak az oltás, mi a tököm értelme van ennek? -
#4586 "...a foskonzolost még csak értem, de miért bunkós a PC-s? :))"
Hidd el írnak (nem itt) ennél cifrábbakat is, de most nem jutott más eszembe. :)
"...egy valami biztos, időd van bőven."
plusz heti 2 edzés, még három a fiaimmal, havi egy Bakony túra, nyáron kettő, és ez mellett 4 műszakozom, szóval igen kitöltöm a napom. :)
-
#4585 ...a foskonzolost még csak értem, de miért bunkós a PC-s? :))
...egy valami biztos, időd van bőven.
ja, vérszimes+NFS=BF :) -
precise #4584 Amíg nem jössz heti szinten egy (jelenleg) pc only game topicjában valamelyik félárhád realdriving szimulátorral példálózni addig nincs probléma. -
#4583 GT3-4-5, ill. Forza2-3-4 is megvan és mindegyiket imádtam. Valamint 2007 óta veszek részt GTL,GTR-GTR2, Race07 bajnokságokon, regisztrálva vagyok SRW, IR-re. Nagy kedvencem a FlatoutUC (x360), és bevallom titokban NFS-tem is(pc-x360), mondjuk úgy az összes résszel. Különböző platformokra ugyan de megvan az összes CM alkotás, és több 100 órát toltam RBR-t (ps2-pc).
Szeretném megtudni hogy mi vagyok, fos konzolos vagy bunkó pc-s? árkádboy, vagy vérszimes? :)
...azt már félve írom le, hogy felváltva játszom BF3 ill. CoD MW3-at. -
#4582 Azert tulzasba nem kell vinni....! -
precise #4581 Egyébként felesleges ez a flame itt, mivel különböző igényű emberek próbálják meggyőzni egymást, hogy a saját igényük a jobb. Nem fog összejönni.
Megvettem a boxot de itt fog elrohadni, még ez a fórumos oltás is mókásabb mint hogy azt használjam, miközben te meg élvezed. Kinek mi, attól, hogy neked az jön be nem leszel kevesebb nálam és én se nálad, mert szerintem közelebb van a fos-hoz mint az én végtermékem(széklet) 3 hetes tejszínhabos lecsó után. -
precise #4580 Erről beszélek, hogy akkor konzolozz. Mi nem játszunk foss-al te sem tedd. A fos pedig nézőpont kérdése. Én inkább lehúzom low ra reflectiont (még így szebb mint forza) és mosolygok te meg addig forzázol. Mindenki boldog és pont.
(az arma megint egy példa volt ami nem nagyon ment át ahogy látom. Még pedig arra, hogy mivel érik el a konzolon a "60 fps"t pl 500m látótávvagy statikus jpg kép mint régi filmekben az autóban ülős jelenetnél a vetített háttér film... (kinek mi az igénye) :)
Csak a gondolat menetedhez egy gondolat:
Hoztam egy érvet a konzolos optimalizálásra amit megtesznek helyetted jólkinéző kamu dolgokkal mint kínában.
Majd jössz azzl, hogy jó a kamu ha szép (azaz nem kell látótáv elég a ha átbasznak hogy van) Neked igen nekem nem, ez egyébként rímel az 50db real(?) fizikas autóra(iR) és a 200ezer egyenfizikásra is... -
#4579 Nekem egy két generációval régebbi kártya van most a gépemben, 8giga ram, meg i5-2500k, és ha bekapcsolom a tükröződést nem lesz hirtelen diavetítés, pedig erősen vga limites nálam. -
#4578 Bocsánat nem tudtam, hogy paks kell egy ilyen játékhoz ( bár tény az kell hozzájuk, ezért is veszek azt... elég szomorú ). Tükröződés pedig 10 éve is létezett. Anélkül fix 60 fps. Szóval nem a hardwerrel van a gond, hanem valami kompatibilitás / optimalizálatlan program. -
#4577 Armán kívül egyik FPSbe sem kell 20 km:D de látom, te csak ARMÁt nyomod. Oké, neked az a best. Én nem játszanám semmi pénzért, nem az én világom.
Szóval a fricskán kívül mi lényegeset sikerült megint előadnod? az én hibám lenne hogy valami szar? ja igen, term. megszoktam és meg is követelm hogy beteszem és megy. 2013 van, a buherából már kinőttem, nincs sem időm, sem energiám a fejlesztők és a hardwer gyártók helyett dolgozni. Azon kívül hogy wint telepítek, drivert felteszem bőven elvégeztem a dolgomat. -
precise #4576 :) -
#4575 Az kb egy irodai processzor, nem csoda, hogy nem fut. -
precise #4574 Rengeteg olyan pc-s game van/volt ami többet tudott mint a kiadásukkori hardver. pl quake-1 ben volt ultrabrutal felbontas, mikozben akkor az 1024 mar durvanak szamitott. 10 év múlva meg már kevésnek az akkor ultrabrutal.
Itt latszik meg miért való neked a konzol. Berakod dvd-t megnyomsz egy darab gombot azt' megyen. Ott mondjuk megoldják helyetted a dolgokat, pl látótávolság egy fps-ben 500 méter (pc-n ha már arma, 20km, ha van hozzá paripád, ha nincs akkor magadnak teszteled ki -és nem csapkodod az asztalt hogy ez mekkora fossSS- meddig birja a géped. Anno a kettővel én 5000-en toltam.
(nekem low takonyal 70 fps.) -
#4573 Nekem sincs csúcs gépem de érdekes módon stabil 70 fps van full élsimítással, meg még sokunknak... És nem gyenge kinézet mellett . -
#4572 Athlon II X3 460
6770 1GB DDR5
4GB DDR3 1600MHz
bár már csak egy hétig... aztán FX 8350 és HD7970 -
#4571 Így van. Tehát ha lowra teszem és van minimális tükröződés és negyedére esik a frém, akkor inkább maradjon OFFon, legyen statikus az autó, mert ez a jövő technológiája. Tiszta ügy. Neked is így van? vagy megint én vagyok a sík hülye, akinek lövése sincs ugye. Más játékokban megszoktam hogy működik ez a dolog...
-
#4570 Lövése nincs mit állít az a csúszka ,hagyjátok ,a lényeg az lenne, hogy maxon legyen minden :)))Elmondanám egy játék nem használja olyan minőségben a cubemapot mint amit az a csúszka maxon tud, még flancos cars sem :D az majd jó lesz pár év mulva ... -
#4569 Milyen géped van? -
#4568 Látszik hogy nem vagy képben:/
ACnál én csak is annyit írtam, hogy ha felteszem a taknyot ( tükröződést ) akkor 60 fpsről 10re esik a frém ergó gáz az egész, mondhatni szar TECHNOLÓGIAI szempontból amikor TECH demónak vagy próbának lett beállítva és feltüntetve a dolog.
Ezek szerint egyedül vagyok a gonddal, ezért nem jött rá válasz és megoldás, tipp.
Hol írtam valaha is hogy szar lenne az AC??? szerinted miért görcsöltem hogy legyen már kuplungom? végre lett rá megoldás... végre élvezet játszani. Netkart sem tegnap vettem... elég sokat játszom. Imádom, mert jó. ACt nagyon várom, mert liszenszelt autók, jó pályák, korrekt graf, majd ha egyszer megjelenik.
Nagy zavarok vannak az erőben... -
precise #4567 Konkrétan leírtam az érvelési módszereit a konzol fanboyoknak, és a jobb érthetőség kedvéért megjegyeztem, hogy SZERINTEM miért jobb (volt és lessz) a PC. (mégegyszer összefoglalom egy mondatban. Mert a játékok "mélysége" pc vs konzol-ra kivetítve kb olyan mintha a falusi gémeskút és egy tengeri olajfúró tornyot hasonlítanánk össze. Az ARMA azért került szóba mert talán kategóriájában jön ez ki a legjobban).
Azt is észrevehetnétek, hogy amikor te mondtad hogy fos az AC (nem ilyen kemény szavakkal) nulla (0) választ kaptál rá. Miért? Mert egy érett ember leszarja ha neked nem tetszik, főleg ha tudja, hogy fanboy mondta amit.
Ellenben ti mit műveltek itt? Lacco zárójelben megjegyezte,hogy csúnyaa forza vagy melyik, ebből 3 oldalas flémet csinálsz, úgy hogy szerinted a laccoo ráadásul fanboy. Óvóda, konzolos szinvonal? Melyik a jobb jelző erre, főleg ha összeveted az AC topicban látottakal amit ugye pc-sek látogatnak. Ami itt részemről ment az csak szimpla oltás jó poén... -
#4566 aztaqrva :DDDDD
Igen én kezdtem, be is idézem rögtön :)) LOL
(Múltkor kipróbáltam valami áruházban, hát az ronda mint a bűn, nem is értem mit kardoskodtál azon hónapokig :)) -
#4565 A helyzet teljesen egyértelmű. Játszol vele, nem fikázod ergó isteníted, vagyis flémelsz, ha érvekkel és a valósággal állsz elő, a random "elméleti" kitalált fikázás helyett. Nem illesz bele a képletbe, ahogy én sem miszerint a konzol = szar. Konzol autóka = szar. Forza, GT = szar. -
unrealnoise #4564 IQ bajnok. nézd meg hol kezdődött az egész. és akkor hopsz, kideül, hogy ki flame-el. de keress tőlem egy flames szöveget. keress! keress egy sértő, rosszindulatú megjegyzést a pCARS-al vagy a szimekkel kapcsolatban.
jah, hogy nem találsz. Akkor ki flame-el naaa? Mondom, akkor válaszolj, ha megvan. és keress te is. addig nem megy más itt csak köpködés.
la coo véleménye oké elfogadom, nem szimpatikus, pláne, hogy mindig direkt odaböki, de most meg jönnek itt a PC-sek, hogy a flame-et mi kezdtük meg ilyesmi. ezen már eldurran az agyam. -
unrealnoise #4563 te ghülyegyerek, mikor istenítettem én valamit ember? IDÉZZED!!!!
én fikázok itt szimeket? Tudod te hány szimet vettem meg?! Lehet többet egy év alatt, mint te összessen!
de mondom, idézzed te szerencsétlen, hogy mikor istenítettem és mikor szapultam én valamit. HALLJAM az istenit neki! Ha meg nem tudsz tőlem ilyen idézni, akkor kapcsold ki azt a rohadt gépet.
pont. -
#4562 Megkérném a konzol flamereket hogy innentől kezdve a konzoljaikról irkáljanak a szimes topicokba szigorúan a banánnal és akkor legalább legalább autentikus lesz a dolog, addig míg ez megtörténik zárjuk le:) -
#4561 ARMA is fel lett hozva igen, mert az egy komolya játék egy komoly platformon, egy példa volt mindössze, ennyire összetörte volna a lelked? -
#4560 Én flémelek? lol
Bár nyilván nem a spant fogod megszólni hogy ne random trollkodjon, de csak na... nem 10 éves hülyegyerek vagy ahogy én sem, hogy lásd ki mit csinál. A flém ott kezdődik, hogy már ARMA lett bedobva ( egy autós topikba ), hogy milyen szar nekem konzolosnak hogy nem játszhatom én mint primkó casual buta konzolos.
Bár kezdek kételkedni hogy látod, vagy akarod látni. -
#4559 Nem adom alá a lovat de minek kell engem meggyőzni, hogy az a nő márpedig szép, tetszik nekem ? :D -
#4558 Minden hozzászólásod úgy kezdődik, hogy lehülyézed a másikat, biztos hogy bennünk van a hiba? Egyébként úgy ahogy van hazugság amit írsz, ti szarozzátok le a garázsprojektből szimulátorrá nőtt játékokat, meg úgy általában a szimeket mert nincs benne tartalom és a fos egyenfizikás forzátokat istenítitek. -
#4557 Ja, akkor mar ide is beteszem, azt hitem csak privatban kuldted.
En egyszer leirtam normalisan a velmenyemet az egeszrol, tobbszor nem fogom, van jobb dolgom is. Ha Totti nem birja ki hogy flame-eljen, leszrom, ha mas sem hogy ne adja ala a lovat, azt is;)
Egyelore erdektelen a topic, feleslegesen nem fogok gepelni.
A konzol szarast nem a konzolosokra ertettem, hanem az egesz mindennapos konzlo flame-re. -
#4556 LOL, nem azt írta, hogy a konzolosok szarása ! :)