Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
DE amik be vannak tervezve ebbe a játéka, szerintem nem lesz egyhamar senkinek ilyen összerakottan, egyszerre!!! és itt ez a lényeg. LEsz idõjárás, napszak, box, menüben minden állítható amit ennyire kiterjedõen sehol se láttam(és itt bekerült hipp hopp, ahol mások egy komplett marketing szöveget építenek erre). Garázs, matricázás, egyedi bodykit, tuning, showroom. 64 fõs versenyek(!) stb...ja a grafika majdnem lemaradt.
A fizika mégha közepes is marad, minden más olyan komplex és kidolgozott, hogy nekem elég lesz ez a fizika is, amit nem hinném hogy ne fejlõdne tovább. (sõt modbarát is)
De amúgy úgy irkálunk itt fizikáról mintha valami Bornout játék fizikája lenne.
Nekem egész jó(27+34cm kormány)az irányítás, pöcsölni kell meg kitapasztalni és megszokni. De nekem tetszik.
Sajna az EA-tényleg eljutott olyan szintre, hogy valamit szándékosan kihagynak vagy elrontanak MINDEN játékukban😞 A Codit meg szintén beszippantotta a pénz, de a GRID 2-ben eszméletlenül bízok. MEg várom GTR3-mat egyszer...
A CARS-ban meg bízni kell és támogatni, nekem ez a véleményem, mert olyan úttörés ez, amit még idáig nem láttunk.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szépségért meg nem nagyon izgulnék a helyedben, a következõ EA meg Codi játékok nagy valószínûség szerint le fogják pipálni ezt is, über részletesség ide vagy oda. Messze még a megjelenés, a többiek sem ülnek a seggükön. 😊
a probléma ezzel az, hogy azért nehogymár ÉN mondjam meg a fejlesztõknek, hogy XY járgánynak a gumijai hogy kellene, hogy viselkedjenek, meg az irányítás milyen legyen... Elkezdi, hogy ha csak mondogatom, hogy szar, azzal nem segítek a fejlesztõknek.
haha. 😄 Ezzel megint csak az a probléma, hogy ez elsõsorban matek és fizika, és azt akarom, hogy reális legyen, nem azt, hogy olyan legyen amilyet én vagy más benyög.
szvsz a fejlesztõk is teljesen tisztába vannak azzal, hogy mi minden fos még, ha meg nem, akkor már rég kapáltak szimes szemszögbõl a projektnek.
Én nem akarok mást, csak normális autókezelést, nem ezt a Shift-es utóérzést, egy olyan érzést szeretnék legalább, amit a többi nagy szim fejlesztõ is elért, akár egy szál magában.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem tudom elmondani miért, de rohadt pontatlan.Meg mintha nem lenne lineáris, lassabb tempónál többet kell tekernek ugyan ott mint amikor gyorsan megyek .
nagyon ígéretes a projekt, igazából minden benne lesz amirõl csak álmodhatunk, már csak az a kérdés, hogy mennyire lesz jó érzés vezetni. Egyre kíváncsibb vagyok a végére...

A francnak kell megint az, hogy évente kapjunk egy dobozos kiadást 10 ezerért. iRacing koncepció AI-vel, és idõjárással, meg minden csilivel (és persze remélem jó fizikával is, eddig errõl volt szó)
Ennek ellenére a fizetõsre voksoltam... Kevés választási lehetõség volt.
És jobban fut nálam mint rF2 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Akkor hogy szívassuk a többieket? 😄DDD
Szerintem annak, aki befizetett az alphara/fejlesztesre, nem kell megvennie ha megjelenik, ez mar a mienk😉
Hát ez így nehéz kérdés, tekintve, hogy a fullso tartalom nagy részét szinte tuti, hogy alig-alig használom majd, csak ami nagyon tetszik ( ha lsz ilyen 😊 ), így jobb lenne , ha csak azt venném meg ami bejön, de kérdés hogyan szablyák az árakat 😊
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2996-Project-CARS-Shipping-Method
Inkább árkádosnak tûnik még a játék, de engem megnyert 😄
www.smart-bus.hu
Ezzel kapcsolatban a bizonytalansag, hogy remelem a fizikai resz valtozasa nem azt jelenti, hogy az eddig elsosorban grafikai piszkalasok utan most a fizikat piszkaljak.
Amugy mindig bovul, valtozik valami, a menu kezd hasznalhato lenni, es az extra reszletes AI allitasi lehetoseg is nagyon jonak tunik.
Elõször az Atommal mentem az egész jó volt, de pl az a LMT verda meg jó nagy trágya lett.
Nagyon nagyot kell alkotniuk, hogy legyen belõle valami.
off: (fanboykodok)
Kunos azt hiszem idénre ígérte AC-t, ha nem nyúl hozzá a fizikához, grafikában meg hozza azt amit a képeken, illetve ha nem olyan "izraelita" stílusú lesz az árazás és a fizetési rendszer mint iR-ben, akkor nem kérdés mivel fogok játszani a köv pár évben. Talán még a GTR3 és egy-két jobb rF2 mod jöhet szóba.
LFS S3 meg 2 éve ugyanazzal a 3 perc alatt összerakott 3D gumi modell képel kampányol, amit nagyon sajnálok. 😞
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Javult a kozepen erezheto ero, jobban ugral, rangat, pontosabb, de igazabol csak allitgatva van, nincs alatt asemmi uj. Sot, most valahogy irtozatosan rossz, mert alapbol elviselheto, de ahogy el kezdek kacsazni, menetkozben ide-oda forgatni a kormanyt, szinte megszunik az FFB, vagy csak valami hihetetlen szar lesz belole?!?!😊
Remelem amit multkor igertek uj fizikat a tuti embertol, az nem ez lesz, nem csak ennek a bele/szetpiszkalasa, allitgatasa?! Mert akkor regen rossz. Legalabb rF1–rF2 szintu valtozas kellene. Vagy ha mar piszkalas, akkor SimBin szintu, mert az sem tokeletes, de legalabb nem szar😉
Bár nem teszteltem még az újat, de eddig borzasztó volt vezetni, az ember nem érezte az aszfaltot, a kocsit hihetetlen módon be lehetett csúsztatgatni egy kanyarba, az FFB még nagyon rossz, hiányzik még egy csomó visszajelzés...
Lehet mondani, hogy gyorsan dolgoznak, nah de hát mihez képest? Grafika, meg esõ meg csili lehet ott lesz, de bassza meg, a fizikát sem kellene elhanyagolni, idáig lényegében semmit nem javult a cucc ilyen téren, és ez azért kellemetlen, mert azok akik támogatták õket, elsõsorban pont a téren szeretnének rácsodálkozni, hogy úúúúbazz, ez de jó lesz..
C.A.R.S.-tól kezd elmenni a kedvem. Sajnos igen, ez a hátulütõje annak, ha valami elõbb elkezdenek publikálni, és nem, az ehetit fel sem rakom, csak idõpazarlás. Nyár végére szvsz már körvonalazódik, hogy mennyire is lesz szim. Titkon még mindig egy RBR szint lenne az álom.
Lac coo: Az meg alapból hülyeség, hogy az engine ennyit tud. Nyílván még mindig nincs alatta az "új" fizikai motor, és egyébként is, az rF engine azért nagyon sok mindent tud, független attól, hogy az SMS mennyire hegesztette szénné grafikailag.
Eddig az Auto Club Revolution nehezkesen elerheto zart betakent mukodott. Most egy ptomo kereteben, ugy nez ki gyorsan lehet beta kulcshoz jutni. Aki erdekel, tesztelheti: http://autoclubrevolution.com/en/partners/race-sim-central
Nem HC szim, meg beta, nincs belsonezet, nem hasznal h-pattert, keves a palya, csak online stb. De ha a rendszer elsore bonyolultnak is tunik, igazabol nem olyan rossz. A kormanybeallitas szar, de kalibralassal (pl. fele annyi forgatas beallitasnal) hasznalhato lesz. Kikapcsolva minden segitseget, kicsit tovabb tesztelve tobb autoval, szerintem a lehetosegekhez kepest eleg jo.
A ceg amugy tud korrekt belsonezetet, idojarast es egyebet is csinalni, vagyis meg sokminden lehet a dologbol, de ha masra nem is, tesztelni, autozni nem rossz – foleg ingyen😉
www.smart-bus.hu
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
De az egész egy nagy kulimász úgy ahogy van 😊))Ez szerintem nem kormány baj, egyszerûen valami nagyon el van cseszve az egész kormánymû fizikájában, azért ha átülök valami más játékba , rögtön érezhetõ hogy ég és föld ...
Amit te írsz az akkor is lehet ha a géped nem bírja rendes sebességgel futtatni a játékot. De ez nem okoz akadást a képen, teljesen játszhatónak tûnik.
Ezt úgy szoktam ellenõrizni, hogy elkezdem balra-jobbra forgatni a kormányt gyorsan, és ha a játékban lemarad a kormány mozgása akkor lejjebb kell venni a grafikai beállításokat.
Tehát 3-4 ide-oda mozgatás után az én kormányom baloldalon van a játékban meg még csak a jobb oldalon tart akkor a géped nem bírja elég nagy sebességgel lekezelni a mókát.
Más:
Szép meg jó ez a CARS, de ebbõl nem igen lesz HC szim a jelen állás szerint. Ha most kell tippelnem ez lesz a sorrend:
1. Assetto Corsa (mondjuk én Kunos Fanboy vagyok)
2. rF2
3. iR
4. CARS
A többirõl nincs elég infó még. (GTR3, LFS S3) Bár ha a GTR3 annyival lesz jobb mint, a GTR az rF1-nél akkor hamar az elsõ helyre ugorhat.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
A driverben 1080 fokon hagytam az elfordulást, a carsban minden build-nél újra calibrálom a kormányt,alap beállításon, és teljesen jól mûködik, és amit eddig csak a netkarban tapasztaltam: a kormány annyit fordul mint a képernyõn.
Ez az engine ennyit tud.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Szar az egész, soha nem fogják normálisra megcsinálni !