19801
  • lac coo
    Jós nem vagyok ,senki sem az, de továbbra is mindenhol azt látom ,hogy ájulgatás van, milyen jó ez ( most milyen jó ! ), vagy talán tévedek, tele vannak a forumok kritikával ??? :)
    Überfizika nem kell ,csak valami azért kellene ...De tégy egy próbát, írd be WMd fórumra, hogy jó lenne valami használható gumi és ffb, így két év után, szerinted hányan küldenek el valahová hogy hülye vagy ...? :)
    Ez van, igénytelenek a népek, szép legyen, menő legyen aztán minden jó....fél év, vagy két hónap múlva meg dobják a kukába, mert jön egy másik igénytelen vacak ....
  • lac coo
    Aki hétről hétről próbálgatja pontosan tudja, hogy semmi nem halad a grafikán kívül, ezzel nem is vitatkoznék !
    Meg úgy már semmivel, felőlem mario cart-tal is tolhatjátok, és hirdethetitek a világnak, hogy ez az, ez kell nekünk ! :DDD
  • Totti5
    Nincs igény űberfizikára, mert egy kis réteg kívül senki nem használja ki. Értsd meg... attól nem lesz az a júzer kevesebb nálad és nem lesznek hülyék, mert nem igényelik. Játszani akarnak játékkal. Ennyi. Kikapcsolódás, hobbi. Nem hardkórók, nem igényelnek olyan dolgokat amit te igen.

SMSnek kell tudnia hogy mi az a szint amit el kell érniük, de mivel az elmúlt 7 évben szart sem sincsáltak, vagyis csak azt a teljes sötétségben és tévúton ( Shift fizika ), csoda hogy végre abból sikerült kitörniük, és a CARS csak nyomokban emlékeztet arra.

Mivel nincs kész még mindig felesleges szagérteni. Szar az egész, optimalizálatlan, itt ott amott van valami máshol meg nincs semmi. Majd ha kijött akkor lehet értékelni, persze csodák nincsenek. Akinek most nem tetszik, annak később sem fog, mert ez nem lesz olyan mint az AC. Ez másban lesz jobb, másban nyújt majd többet.
  • Screenracer #4672
    Igen, és ez hol ütközik? Jó úton halad, de még messze a végállomás. Aki hétről hétre próbálgatja, játszik vele az látja. Ez csak trollkodás a részedről. Ennyi telik tőled. Semmi komoly csak a trollkodás.

Legfeljebb neked égő, mert egy egyszerű megoldást kínáltam számodra, hogy bizonyítsd az állításodat. De csak szájkarate van semmi kézzelfogható.
  • lac coo
    "....Eddigi tapasztalataim serint a CARS nagyon jó úton halad az egyszer biztos..."

No ezt ki mondhatta , vajon ? Majd ha érdekel, keresek még hasonló hülyeségeket az embertől :)))))

A sínautós marhaságodat meg hagyd már, tiszta égő ... :D

Továbbra is tartom, hogy azért ritkaság manapság a normális játék, mert semmi nem számít már az userek végtelen igénytelenségében, mint a grafika .CARS alá is tízezrek adják a lovat, hogy mekkora királyság :DD LOL.

Akinek ez tetszik, azt sajnálom, én 3 perc után ott tartok, hogy inkább nézek barotok köztet :))))

Azt már le sem írom, mert sértődés lenne belőle, hogy mi a véleményem arról az emberről ,aki jártatja a száját, hogy így nem jó, úgy nem jó, majd talán jó lesz,meg ő amúgy igényli szereti a jó fizikát, mert ismer olyan embert akim ár látta az NKP-t , de azért másik mondatata az ,hogy biza neki ez nagyon tetszik ! ?
    Ilyen nincs, vagy vállalja, hogy szar , de az igényességének ez is pont jó, vagy tényleg azt gondolja, hogy szar és nem játszik vele, pláne nem azt mondja, hogy de amúgy tetszik ....
  • Screenracer #4670
    Nem kell mellébeszélni. Tessék sínautóval No.1 helyet menni. Egy ekkora szimesnek, mint te, nem okozhat sok gondot egy sínautóval simán, akár minden pályán elsőnek lenni.

Amit írtam abban meg semmi ellentmondás sincs. Tetszik a CARS már az eleje óta, de nem vagyok se vak, se elfogult, hogy ne lássam a jelenlegi hibáit, de én még bízom benne, hogy a végeredmény jó lesz. Ennyi. Mi nem világos ebben? A te olvasatodban csak utálni vagy szeretni lehet valamit?
  • lac coo
    Most megint ott tartasz, hogy bizonygatod, hogy márpedig jó ez ! LOL.
    Döntsd már el, hogy jó, vagy nem jó, vagy jó lesz de most nem jó, vagy most se jó , soha nem volt az és nem is lesz ... :)

( Szándékosan le se írtam, hogy ami nem sínautó, az még nem törvényszerűen jó fizika ....)
  • lac coo
    Jah, félreolvastam, azt nem tudom mi :DDDD
  • lac coo
    Megane-ra írtam hogy az még valamire való, kurvajótól messze van . Összességében idétlen a gumi, egy dolgot tud tolni az orrát, ffb nulla.
    H váltóval kb semmi pedálhoz nem kell nyúlni, ha csak rángatod a váltót akkor sem sok minden történik ....
  • Norbi1990
    Megane pedig kurva jó.
    Most mentem 20 kört. Nagyon faszául be van állítva a turbó, rendesen kell tartani a fordulatot hogy húzzon.
    H váltóval kuplungozással nagyon jó.
  • GPx8
    Van egy új nézet gomb, keresd meg a beállításoknál.
  • GPx8
    Persze, ezeket csak hátulról tologathatod, mert arcade...
  • Norbi1990
    Kiszedték a játékből a Cockpit nézetet?
    Nekem nincsen azoknál az autóknál amiket eddig néztem (BMW Z4, BMW M3 GTS, Megane).
  • Alexease
    Az KRP, az masis program;)
  • lac coo
    És az nkp tapasztalatból jutottál arra, hogy ezen szépen dolgoznak, fejlődik? :DDDD
  • GPx8
    Köszönöm, hogy megmondod mi a jó a "fajtámnak"...!
    Egyébként nekem a KRP pl. jó, mert gokartot már sokat vezettem és így össze tudom hasonlítani a szimulátort a valósággal.
  • unrealnoise
    ezt elolvasva nekem sincs sok reményem hozzá, bár mondom egy simcade fizikával teljesen kiegyeznék... igazából az az aggasztó, hogy még mintha mindig sehol sem tartanának vele... ebből nem lesz 2013-as kiadás... lehet korai ilyet nyilatkozni, de ez van.

vagy kiadják, aztán vegyék az emberek. de mondjuk, ha igaz, hogy jön a konzolos konkurencia, akkor nem tudom mennyire fog fogyni...

No mindegy, majd elválik... de egy "arcade" gammához meg totál fölösleges ekkora testreszabhatóság meg etc a menüben - mondjuk lehet azok jórészét is kibasszák majd a véglegesbe...
  • pedobear
    Az volt a jó benne, hogy 3D gyorsító nélkül egy S3 Trio-val is elindult.

Max grafikán a felhők mozognak.

• pedobear
    Electronic Arts Inc - Image Space Incorporated
  • pedobear
    Melyikre gondolsz? Nem kompatibilis vele a 7.0a azt írja.
  • Alexease
    Az kiraly volt!:) Volt eso, es ugy tukrozodott az aszfalt, mint valami polirozott lakkozott iroasztal:D
  • Alexease
    Azt a darabolast (:P) hotspotnak hivjak, a LFS-ben 8 eve benne van, csak ott 48 reszre „daraboltak” a gumit;)
    De a 8 eves nKP-ben is kockasra lehet fekezni a gumit.
  • Jacek
    Régi DX-et rakd fel:) én toltam laptopon win7 teljesen jó volt:D
  • pedobear
    Akartam írni, pont most raktam fel, de grafikai hibák vannak a hetesen.
  • Screenracer #4651
    Nem Nedd for Speedről van szó, hanem erről. :D Ebben van állítólag sínautó, amihez mint tudjuk még az igénytelen CARS közönség is elég. :D
  • Screenracer #4650
    Na gyerünk nyomjál vele egy első helyet! Nem nagy ügy sínautóval. Semmi kihívás nincs benne.
  • Jacek
    rF-nek ez az őse:) 1999:)

• lac coo
    Mit bizonyítsak ,ember, padlógázon megy az összes 1000 Le-s régi F1 verda, FFB nincs , a kormány nevetséges, ütközés nincs, repkedő autók vannak,mit soroljak még ???? Ahol van valami kezdetleges fizika az legtöbbször az alap stock cucc van alatta ....
    De már ott tartunk a sín autó a legjobb mert ha valamit akarnak okoskodni ,abból valami röhelyes vacak lesz ...

Nektek jó ez, elhiszem, ennyi ... :DDD
  • Fehercsoki
    És ha én megyek neked need for speedbe első helyet akkor annak is jó lesz a fizikája?:D
  • Screenracer #4646
    Érdekes ilyenkor a hibákról szóló dolgokat nem olvasod vagy csak ellentmondanának a brilliáns elméletednek?

Figyelj ember. Azt írtad tele van a CARS csupa sínautóval. Na, itt a lehetőség, hogy bizonyíts. Sínautónál csak a gázt kell nyomni. Mond el szépen melyik sínautó és azután könnyedén menjél egy első helyet a leaderbordon vele. Persze ne olyan pályán ahol más nem ment. :D
    Ezzel be is fognád egy csomó ember száját itt, akik azt mondják, hogy nem olyan rossz ez már most se. És én leszek az első, aki elnézést kér tőled. :)
  • pedobear
    egy gumi fel volt darabolva benne kb 16 szeletre, satufék esetén a gumi utána ütött volna, szimulátornak készült, semmi köze az utána megjelent World Racing-hez. Emlékszik még rá valaki?
  • lac coo
    A másik dolog meg, engem akartok hülyének nézni, vagy magatokból akartok hülyét csinálni? Felváltva mondogatjátok, hogy milyen szépen fejlődik a fizika, dolgoznak rajta ( WTF ???), és hogy igen, most nagyon rossz de majd jó lesz ez .....

Lapátolják a szart ide-oda, franciakrémes nem lesz belőle .....Igénytelen a fiatalabb játékos társadalom,olyanok is a játékok !
  • pedobear
    Készült egy asszem World Racing Car nevű autós játék 2006 előtt ami sose készült el, valami különleges gumifizikát akartak megvalósítani (Pc guruba volt egy cikk róla)

Ilyesmi autók voltak benne
  • lac coo
    Lövésed nincs mi az atom jó ! Ha ebben van olyan autó ami neked jó, az viszont nem atom ,akkor állj be a sorba, vedd meg most a CARS-t, a te fajtádnak való:)))

Itt nem erőforrás nincs, akarat de legfőképp igény ...Ha mindenki toporogna forumon, hogy fiúk mi ez förtelem amivel itt etetni akartok ,lehet másképp állnának hozzá.
    De amíg ujjonganak, hogy hú de klafa az új Porsche, pedig csak a doboz más, alap paraméterek vannak alatta, addig azt mondják, nézd már asok hülyét, hogy tetszik neki, menjünk kocsmázni, el vannak ezek ezzel ....
  • GPx8
    Közel sem volt "atomzsír" fizikája, rádásul egy pálya, egy autó.
  • lac coo
    Két amatőr dobta össze, fél év alatt, teljesen atomzsír fizika volt benne ...
  • GPx8
    Nincs rá erőforrás, mert a fizikai részt 1-2 ember írja az sms-nél is, itt a többire van több erőforrás.
  • lac coo
    Igen, Pannonia Rally ....Két amatőr dobta össze, fél év alatt, teljesen atomzsír fizika volt benne ...
    Miről beszélünk megint ???

Ehehz rakjuk hozzá, hogy Shift-et nem volt képes használhatóra összerakni az sms, legalább kormányozni leheessen az autót, még patch-re se futotta neki !!! Jött a ferraris vackuk, ugyan az ... egyszerűen ez van, 100 vásárlóból, 99-nek ez így jó ahogy van !
  • lac coo
    Ezt hogy képzeled el, fognak egy régi motort és mellé írnak néhány sort ??? LOL.

Senki ne foglakozzon vele, hogy amiket írtál ,az már ez első pre-alpha verzióban normális fizikával rendelkezett !
    És ne említsem meg a sok egy emberes garázs projectet, ahol ámulatba ejtő dolgok vannak egy ember , egy év melójából ...

Ez ilyen marad, mert jó lesz nektek, ennyi ! :DDD
  • pedobear
    Hát volt egy Lada Racing játék amin egy piros ladával lehetett menni 1db hegyi pályán, elég ígéretesnek tűnt, olyan RBR szerű fizikája volt.