Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Én is kérdeznék! A Junior az mennyibe kerül,illetve minden autót meg kell külön venni?(a jelenben és a jövõben)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A különbség, hogy a havi legfrissebb verziót kapod nem pedig az aktuális legújabbat(magyarán havonta kapsz frissítést) és fórumba korlátozottak lehetõségeid, de lényegébe ugyanazt a játékot kapod mint aki pl seinor.
Amugy ahelyett, hogy ezt leírtátok volna neki, (mert valszeg azért kérdezni mert megvenné) felesleges idõhúzás meg kommentelgetés.
Alesz comja nekem egyértelmû, de ha nemtudnám mirõl van szó én is inkább megkérdezném még1x és biztosra mennék, fõleg ha meg akarom venni.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
MIndösze ennyi nem világos,havi egy frissités vagy heti vagy stb.
Inkább ...."külföldi részeg"!!
köszönöm
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Igazabol ez meg beta, fejlesztes alatt van, ez egyelore egy zart beta teszt, vagyis megfontoltan osztogatjak a kulcsokat😉
😞 de a hivatalos oldalan is beirtam az emailt, remelem gyorsan kuldenek kulcsot
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
pl. a kerekveto teljesen jo. Nem az a szokasos begyoposodott trrdddrdrdrd-hang folyamatosan, konstans ffb-razassal, barmilyen sebesseggel, hanem sebessegtol fuggoen mozog a kormany, es az auto elejen is latszik hogy ugral, razkodik.
Nem tudom mit terveznek az ACR-rel, mennyire veszik komolyan, mert ugy mint az SMS-nek, nekik is van masik fizetos programjuk ami keszulget. De naluk azert volt/van mart normalis cockpit nezet pilotaval es idojaras is (NASCAR2011/Supercar Challenge/Absolute Supercar).
Jo lenne ha komolyan vennek, es lenne benne majd cockpit, tobb palya, mert ha masra nem is, de autokzani teljesen jo.
Nekem a heti frissiteses tagsag megerte, mert erdekel a dolog, ilyen meg nem volt, turelmetlen vagyok, latni akarom hetente, es ha mar belevagtak, tamogatom oket.
Ha mar most jo lenne (fizika/FF😎 akkor kifizetnem a full membert, de igy nem😉 Eddig szamitott, hogy meglegyen a megfelelo letszam es bevetel, tudjanak dolgozni, fejleszteni. De ha eddig keptelenek voltak a legfontosabbat osszehegeszteni, akkor nem hinnem hogy a plusz penzemtol megtatosodnanak😄
az a baj, hogy érdemben ez a C.A.R.S. sem jó most semmire, csak agyfelbaszásra, egyre többen bedumálják maguknak, hogy ez jó így meg reális, és ha nem tudok konkrétan belekötni, csak az érzéseimrõl pofázni, akkor meg kussoljak. Nevetséges.
alpha/beta, nekem egyre megy, amíg semmi pozitív változást nem érzek érdemben.
Közben meg azért szerintem elég szép számú felhasználót riaszt el, engem pl. már nem nagyon érdekel a full member cucc, sõt inkább visszakérném a pénzem 😄
Amugy ha megkerdezik miert szar, csak annyit kell irni, hogy probaljak ki a nKP-t vagy az iR-t, esetleg az rF2-ot, es erezni fogjak😊))
Ha nem erzik, akkor lenyegtelen mit irsz nekik, ugy sem fogjak tudni mirol beszelsz😄
Szóval lehet, talán, késõbb fizikával is foglalkoznak érdemben, mert szerintem eddig kb hozzá se nyúltak, max valami csúszkát tologatnak ide-oda .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagy legalabb oldanak meg a RealFFB plugin-nal, mint az rF1-ben😉
A SimBin is az alapkodot piszkalta csak, de a vegere (RACE utolso patch-ek, RR2) mar teljesen hasznalhato lett, sokkal autosabb mint ez.
Simracing.hu-n leírtam én is ezeket a gondokat, erre jönnek a dumával, hogy de miért nem írod le pontosan mi a bajod a játékkal.
Szabolcs Kisstõl pl ezt kaptam, igazából nem is tudom mire fel, amikor kurvára nem csak annyit írtam, hogy így meg úgy szar a C.A.R.S. aztán kész... Az angolos dumája, az égetés, meg a kérkedés újfent vicc.
Az egész abból indult el, hogy nem hinném, hogy egy szimulátort fejlesztõ teamnek a mi segítségünkre lenne szüksége ahhoz, hogy egy HASZNÁLHATÓ alapot összedobjon. Mert még bizony ez sem sikerült nekik.
De hát ez van, röhej, hogy már az is gond, ha az ember szépen megfogalmazza a véleményét, majd a küldés gombra mer kattintani.
"Ne haragudj, de sztem elég furán veszi ki magát, hogy még neked áll feljebb, hogy képtelen vagy normálisan megfogalmazni hogy mi a bajod a fizikával, azon kívül, hogy szar ... és még te kéred számon a készítõktõl, hogy mégis hogy képzelik, hogy megkérdeznek téged, hát má' mé nem tudják má' maguktól... Egyszer már leírtad, hogy nem tudod elmondani mi a bajod, meg még angolul se tudsz... de hogy még kérkedsz is vele, azzal már csak magadat égeted...
Én azt gondolom, hogy igen is így a helyes, igencsak ráférne az összes szoftver készítõjére, hogy normálisan kikérjék a felhasználók véleményét... talán akkor nem lenne ennyi gondunk az általad említett szoftverekkel sem... akár mennyire is szeretem néhány munkájukat, de azért lenne mirõl elbeszélgetnem Kunos-sékkal, vagy Simbin-ékkel is bõven..."
Ez a véleménykikérés, meg mi is ott vagyunk, hozzászólhatunk a fejlesztéshez, kábé szvsz lófaszt nem jelent a fizikára nézve, arra viszont jó az a fórum, hogy majd esetleg késõbb érjen valamit az a szavazat, hogy milyen pályákat akarunk meg minden.
de ez a 160-as bulid is úgy kuka ahogy van, jelenleg ez a legrosszabb szim, béta verzió ide vagy oda.
A vicc az, hogy a sokkal lazabb jatekstilussal rendelkezo, igazabol osszehasonlithatatlan, de hasonloan Beta ACR sokkal elvezetesebb FFB-re, vezetesi elmenyre, autokezelesre. Ott legalabb erzem mit miert csinal az auto, mikor mennyire csuszik, sodrodik stb.
Es ez azert extrem osszehasonlitas, es egyelore magasan bukta a CARS-nak, mert ezt az rF2-vel, iR-rel, nKP-vel (vagy majd a AC-vel), es majd a GTR3-mal kellene hasonlitani, nem egy Forza/GT5 stilusu autokazos jatekkal😉)))
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de tényleg unalmasak már ezek a videók.
És akkor még fizess csak azért évi 10 eurót, hogy játszhass multiban...
Hááát, azért ezzel sokan vitatkoznának 😉
rF2 -ben ffb és a gumi fejlõdött, a többi maradt amilyen volt, én pl fékbõl semmit nem érzek, ha nagyon megcsúszik még mindig csak báb az autó, stb.... Persze nem rossz, sõt jó, de azért etalontól ez még mindig ( ISI tempójával ...) 10 évre van 😊))
tényleg játszanod kellene az rF2-vel 😊
nem fejlõdött a graf? - sajnálatos
fejlõdött a fizika? - durván!!
F3-F2-F1 szériával zúztunk haverral
olyan fizikai mutatókkal számol a játék, amit egyetlen egy más játékban nem éreztem
és AMI a lényeg:
a játék ezt semmilyen más korábbi szoftver produktummal össze nem hasonlítható módon képes megjeleníteni és éreztetni
próbáld ki, érdemes 😊
Just do it :)
Lehet hülyeséget kérdezek ....hm.Szóval szeretnék a gémmel játszani!Valakinek kéne a segitsége a vásárláshoz,mert nincs alakalmas kártyám,vagy venni valakitöl kódot.Mit javasoltok ...járható valamelyik út.Egy kódal lehet több helyen is játszani...offline?
A Simbin azért még mindig PC-sekbõl él elsõsorban, és mivel offline egyedülállóan stabilan õ a legjobbak, (szabályrendszer, licenszek...) így elég stabilnak mondható a pozíciójuk.
A Simbin a Race 07 után nem jött semmi mással szvsz csak DLC csomagokkal. Szóval lényegében a Race07 (ugye ez az utolsó "teljes értékû" játékuk) után fog jönni a GTR3. Azzal pedig nincs baj. Jobb, mint a semmi. Sõt bizonyos szinten elõny is. Why?
Csinálhatnák azt, hogy évente kiadják a GTR 2012, GTR 2013 stb címeken a játékot, és kapnál mindig egy szebb, de lényegében ugyanazokat a pályákat, autókat tartalmazó játékot.
Inkább adják idén ki a GTR3-at, majd a következõ két-három évben DLC csomagokkal bombázzanak. így lesz bõven új official, minõségi tartalom, széria etc. Nem tudsz ráunni a szokásos pályákra.