19801
  • lac coo
    Na tessék, még egy köcsög, akkor most ki a bunkó ? :DDDDD
  • Screenracer #4714
    Nem mindenki olyan funkcionális analfabéta, mint te. Lehet, hogy te nem értetted volna a célzást, de én értettem, hogy rólam volt szó. A te IQ-dal nem kelle ilyenekbe belemenni.
  • Jacek
    Nekem elég annyi hogy egy ilyen kis srácoknak a hozzá szólásaiból is csak úgy süt a színvonal:)) És természetesen még ő próbál másokat minősíteni:DDDD
  • lac coo
    Hát szegény mit tud csinálni veled ? :))

Nekem is remeg a kezem, hogy cifrákat írjak, látva a sok szép szmájlidat !
    De ugye én jó nevelésű ember vagyok, nem rakok be köcsögöket, ahogy amúgy a bunkók szokták ! ;)
  • Jacek
    Szimekhez? szerintem eléggé az.... én is ha átmegyek a Márió topicba bevállalom hogy láma vagyok...
  • Totti5
    Igen mert aki friss reg SGn az konzol részlegből jön
  • Screenracer #4709
    Nagy sajnálatomra, de leszarom hogy mikortól van itt, akkor is egy bunkó, ha ő lenne személyesen Matuzsálem.

Te meg ne találgass, mert messze nem vagy jó benne. Még csak konzolom sincs.

Az utolsó mondatoddal egyetértek. :)
  • lac coo
    Jó, mindegy, igaz, már nincs értelme, amit akartam elmondtam, a lényege, hogy még 10 év és egy szimulátor sem lesz, de még normális lazább autós játék sem, mert a többségnek minden jó csak menő legyen a grafika ... És ez nem csak szimulátorra igaz, zenére vagy amire akarjátok !
    A CARS szar a Forza meg ronda ! Éljen a világbéke ! :D
  • Jacek
    :) de nem látod hogy nincs csini logom:D
  • Screenracer #4706
    Látom a Jacek is csak szájjal szimulátorozik. Laccoo-val csapatot alkothatnátok.
  • Alexease
    Ertelmetlen ami itt megy, de annyit azert hozzafuznek, hogy Jacek tizeneve itt van az SG-n, a klasszikus szimulatorosok kozt jo nev, es a valo eletben is eleg sok koze van az autokhoz es az autosporthoz.

Te nem tudom ki vagy, de igy a loginbol csak egy rosszul hangzo login nev, friss regisztracioval, ismeretlen eloelettel. Sajnos ez alapjan, lehet hogy rosszul, de erosen tippelheto egy alreg, talan a konzolos reszbol...

A lenyeg, ismeret hianyaba nem erdemes masokat kostolgatni, mert fingod sincs rola hogy kik ok.
  • Jacek
    Szerintem tudathasadásban szenved szegény:)

"Jacek. Kedves otthonlévőkkel használd ezt a "hangot". A kutya se szólt hozzád. Nem vagyunk egy szinten. Én tudok olvasni és írni is. Te mit tudsz?"

Mert ha megnézed írtam neked egy posztot, és megszólítva érzi magát ettől:D Szerintem ő ilyen érdekes betegségben szenvedhet hogy szeretné más ember személyiségét felvenni mert neki olyan nincs:D Most a tiedet:P
  • Jacek
  • Screenracer #4702
    Ez előtt éppen arra gondoltam, hogyha már annyi szó esik a szimekről, nem volna e kedve itt valakinek egy kis nKPro fun racehez? Nem kell félni nem vagyok HC. A Laccoo a menő tőle kell tartani. :D
  • lac coo
    Ez valami feladvány, vagy hogy kell ezt értelmezni ?? :)iR meg Forza hogy kerül egymás mellé, a másik végére meg a GTR ...?

De bárhogy is nézem ez GTR2-től messze van mint a fene .....Nem ismerem de fizikában szerintem még forzától is ....
  • Screenracer #4700
    Hát ez nem úgy sikerült ahogy akartam.

GT5------------GTR2
    ------pCARS-------
    Forza----------iR

Talán most jó lesz. :)
  • Screenracer #4699
    Oké. Lejarzolom, hogy értsd azzal a Jacek lolkabolkával együtt. :D

GT5 GTR2
    pCARS
    Forza iR

Se nem kozolárkád, se nem HC szim. Remélem tudtam segíteni.
    Jacek. Kedves otthonlévőkkel használd ezt a "hangot". A kutya se szólt hozzád. Nem vagyunk egy szinten. Én tudok olvasni és írni is. Te mit tudsz?
  • lac coo
    Igazságod van ....
  • lac coo
    Őőőőő gtr2 és iR között mi az isten van, ha nem szim ? :D
  • Jacek
    Minek erőlködsz? Fordot tudnám idézni meg a sajtreszelőt!.... annyira egyszerű szegény hogy egy szót nem érdemel....
  • Screenracer #4695
    Még volt is egy ábra, ami egyik oldalról a GT, a Forza, a másik oldalról a GTR2 és az iR közé szerették volna beilleszteni, mert abban a szegmensben éreztek egy kis űrt amit nyereség reményében meg lehetett célozni. De szó se volt még akkor HC szimról.
  • lac coo
    Hát én ilyent nem olvastam legelején már szupermegabrutál realisztuikus és részletes fizikát ígértek, másképp eleve egy fillért sem adtam volna érte ....
  • Screenracer #4693
    Ez csúsztatgatás a részedről, mert pont kezdetben nem volt szó még szimulátorról, hanem amolyan real racing internetes játékról, amihez fokozatosan lehetett volna megvásárolni a plusz tartalmakat. Azután a közösség szavazta meg a dobozos kiadást és azt hogy inkább legyen ez egy szimulátor. Na emiatt tart ott most ahol tart, mert kiderült, hogy akkor szinte mindent át kell írni a régi motorban. Csak a valósághűség miatt.
  • Screenracer #4692
    De azért nem ártana, ha lenne mögötted valami tudás, mert így azért nem vagy annyira hiteles.
  • lac coo
    Hát akkor meg főleg !!!!

Legutolsó ilyen baklövésem a BF3 volt, szuper kis játék lett egy álom mondhatni, de akik és ahogyan játszák, 5 óra játékidőm van benne és feladtam.
    Rakéta, azzal célozni nem kell csak mellélőni és ennyi ....

Igénytelen a nép, nem tudok mást mondani, kihalófélben vannak a normális játékok .
    Réges régen fel lehetett menni bármilyen piblic szerverre is játszani, emlékszem, toca race driverrel toltam még akkor, nem volt ez a daráló mint most.
    Érdekes, nkp publik szerver mindig jó volt, alig láttam egy-két hülyegyereket, vajon ,az hogy lehet, hogy ott nem idióta mindenki?
  • lac coo
    Nincs szükség döntésre, annyira nem kérdéses a dolog, hogy ér -e valamit a CARS vagy sem .:))
  • Alexease
    Csak 5 autot, szerintem abbol 40-et:D
  • Screenracer #4688
    Mi alapján érzed úgy, hogy hivatott vagy te ezt eldönteni?
    És ki ájuldozik? Legfeljebb te az AC-tól. Pedig egyenlőre még a saját szintjüket se sikerült elérniük a vadiúj szimulátorukkal. Ők állították elég magasra a lécet az nKP-val. Elég blama lesz, ha azt nem sikerül űberelniük. Eddig csak a graf jobb, mint abban. De az csak csicsa. Nem igaz?
  • lac coo
    Én is így gondolom, inkább vettem volna 5 autót SRW-be ebből a pénzből :)))Kezdetkor itt szimulátorról volt szó, most örülnék, ha valami normális árkád lenne végre belőle ....
  • lac coo
    Ezt kérdezem én is, mitől ájuldoztok, ha egy rakás szar az egész :)))
  • Screenracer #4685
    Erről beszélek. Trollkodsz. Ha nincs érv, akkor óvodai szintre viszed a dolgot ott meg rutinból nyersz, mert nem mindenki képes arra a szintre visszereszkedni.
  • Screenracer #4684
    Döntsd már el, hogy ájulgatás van mindenhol vagy mindeki azt látja, hogy nem halad? Ha azt látják, hogy nem halad semmerre, akkor mitől ájuldoznak? Vagy van az a réteg, aki leírja, hogy nem minden jó még, csak a mostani mondanivalódba azok nem férnek bele, mert akkor kiderülne, hogy a CARS-osok nem mindegyike olyan amilyennek te szeretnéd beállítani vagy csak egyszerűen szereted azokat sértegetni, akik kevésbé sznobok szimulátor téren mint te? És mitől hiszed magad szimesnek? Mert leírogatod hétről hétre a régi nagy szimek neveit?
    Bizonyíthasz nKP-val is, vagy LFS-sel. De ha 30-cal zögykölődsz minden pályán az még nem szimulátorozás csak noobkodás.
  • GPx8
    Valami fizika csak van, mert pl. összeforgó kerekeből adodó elszállást már most is lehet csinálni, amit sok "über" szimben nem.
  • lac coo
    De nem csak szürke van, ez koromfekete, pont ! :D
  • Totti5
    A fejlesztőknek kell tudnia hogy ez jó avagy nem. Ha szerinte ez jó és bólogat a tömegre, akkor oly mindegy ki mit mond nekik...
  • Screenracer #4680
    Ember te egyszerűen nem értesz meg dolgokat. Mondok az életből egy példát, mert azt látom szimulátor szinten teljesen inkompatibilis vagy.

Mondjuk van az embernek egy felesége és együtt él vele évekig. Rájön, hogy nem csak szerethető oldala van, hanem vannak hibái is, de egy normális ember a hibáival együtt tudja szeretni, csak egyszerüen tolerálja azokat, mert alapvetően szereti. Érted? Nem csak fekete és fehér van, hanem a szürke is ott van rengeteg árnyalatban.
  • lac coo
    De most komolyan nem érted ? :)))

Az userek 99 százalékának ez most így, ebben a formában is maga az ultimate racin game !!!!Ezt olvasom mindenhol.... Minek is lenne jobb, kinek ?
  • Tomsteel
    "Nincs igény űberfizikára, mert egy kis réteg kívül senki nem használja ki. Értsd meg... attól nem lesz az a júzer kevesebb nálad és nem lesznek hülyék, mert nem igényelik. Játszani akarnak játékkal. Ennyi. Kikapcsolódás, hobbi. Nem hardkórók, nem igényelnek olyan dolgokat amit te igen."

Be is vannak skatulyázva ezek az emberek az NFS szintre, pont oda, ahol tart most ez a projekt. Egyenlőek azokkal az emberekkel, akiknek elég ha rak egy szárnyat az autóra és fülig vigyorral hátradől, mikor elveri az AI-kat vele. Legnagyobb csalódásom volt ez a JÁTÉK, sajnálom az utolsó fillért is amit áldoztam rá, és a bizalmat amit kapott tőlem.
  • Totti5
    Nem tudja senki hogy mi az ütemterv. Attól hogy te elképzeled hogy mostanra már űberfizikának kell lennie az egy dolog... azt lehet hogy csinálják a háttérben, millió más dologgal együtt. Mivel a végére össze kell állnia a dolgonak mindennel haladni kell. Lassan mindennek bele kell kerülnie. Azt hogy ma nem az FFBt piszkálják nem jelenti azt hogy később nem fogják. Neked más kell és azokat helyezed előtérbe, addig amíg azok nem lesznek érezhetőek itt fogsz vergődni... nincs értelme.
  • Norbi1990
    Köszi!

Csináltam egy képet a RUF-ról Monzába.