19801
  • Alexease
    Ha mar GT3:
    http://www.bsimracing.com/live-stream-fia-gt-2013-nogaro-round-1
  • lac coo
    A GT3. Nordon segítség nélkül nem is lehet végigmenni vele, vagy csak én vagyok láma hozzá ! :)))

Eleve fura , hogy a hátsó rugó maxon is 3 X puhább mint az első :)))fokozatok meg meg lutri kategória, összevissza kell belőni, hogy használható legyen ....
  • Alexease
    De most lattam az autolistas topic-ban, hogy kozben „kitalaltak”, hogy a veglegesbe be sem kerul az autok nagyresze, csak az, ami mar most is nagyon kesz van. A tobbi (felkesz vagy el sem kezdett es/vagy divatos-csalogatos) az majd csak DLC.
    A lista meg nincs megerositve, de a DLC mar biztosnak tunik, es arrol sem olvastam, hogy ingyenes vagy fizetos DLC-t terveznek.

Gondolom rajottek, hogy ok nem az MS/Sony, ilyen minosegben ennyi tartalom sose lenne kesz idore;) Mar eleve 1 evet csusznak, es mar pedzegettek hogy lesz az tobb is. Talan a „tobb” miatt talaltak ki a DLC-s megoldast.

Persze egy szavunk nem lehet, mert eredetileg, amikor en befizettem a penzt a betara, akkor meg alapbol ingyenes lett volna a program, tartalom nelkul, mikro tranzakciokkal:)
  • Alexease
    A kilepegetes agyrem, az elmentes szar;) A jobb autoknal mar eleg jol erezni a setup-ot, vagyis hasznalhato lenne, de igy ertelmetlen, ezert sem foglalkozom vele komolyabban. De legalabb van rea remeny, hogy kesobb bekerul rendesen.

Melyik M3? Van belole vagy 3db (E30 es 2 E92):) Igazabol mindegy, mert az E30-as meg placeholder (szinte semmi koze az autohoz), a masik ketto meg draft (ugy ahogy be van 1-2 dolog allitva) fizika:D Igy a finombeallitasok meg eros anomaliakat szulhetnek.
  • lac coo
    Hehe..Tegnap mentem pár online futamot, hát nem jutottam túl messzire :)))

De ami miatt írok, ez a setup kilépegetős, össze-vissza mentegetős cucc valami agyrém!!!!100%-ban ellehetetleníti az egész játékot .....Nevet nem tudok adni a setupnak, ha pályára mentem először mindent ki kell pipálni, agyrém...Vagy csak én nem jöttem rá a titokra! :DDD

Az M3 felfüggesztésére meg nem jöttem rá hogy működik, ha puára rakom jó vezetni, de a kamu huplikon olyanokat dob az autón, hogy beleépül a falba, ha meg kemény akkor vezethetetlenül csúszkál ...
  • Screenracer #5190
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2220-List-of-Tracks-in-Project-CARS
  • GPx8
    Valaki megcsinálta Excelben, láttam a hivatalos fórumon, de már nem emlékszem, hogy hol...
  • lac coo
    Van valahol valami pályalista , melyik kamu név mit jelent ?
  • pedobear
    szépnek szép
  • Alexease

• Alexease
  • GPx8
    p438
  • lac coo
    Ahogy a tükör remegését nézem, elég rendesen kimaradnak képkockák ...
  • Alexease
    Nem tudom, multkor nekem is volt ilyen gond.
  • lac coo
    Alex, mitől lehet, hogy renderelés után picit szaggatósnak tűnik a videó, pedig eredetileg nem az ?
  • lac coo
  • Alexease
    Nem baj, en jot rohogem rajta;) Es nem azert mert PS4, felolem lehetett volna Win8, iPhone, Audi mezeskalacs temaban is.
  • unrealnoise
    Ez egy rakás szar már bocs. lopott ötlet, lopott anyag újrafelhasználása, szégyen... arról nem beszélve, hogy a videó tulaja előszeretettel bassza ki azokat, akiknek nem tetszik a videója és ezt még kultúrált hangnemben szóvá is teszik. Gáááz.
  • Wlanseraf
    Ez milyen nézet? hirtelen Vader nagyúr ugrott be a halálcsillag vályújában:D
  • Alexease
    Csak a TY csatornajat reklamozza, minden jatek topic-ot teletol erdektelen videokkal. Izom gepe van, aztan ennyi;)
  • precise
    nem sikeről rájönnöm, hogy ez milyen nézet... tetőre tippeklek,de mindenképpen szánalom
  • lac coo
    Legalabb vagnad ossze normalisra, kivalogatva a jo reszeket ( bar ez nehez feladat...), mert igy a kutya nem nezi meg. :))
  • kirpill75
  • Firerock
    Beteg....:D
  • Alexease
    „A polomat osszemostam egy levagott lofejjel.”
  • lac coo
  • macleody
    Nálam viszont kurvára nem tükröződik esőben az aszfalt. Vajon miért?
  • GPx8
    Mikor szép az eső? A legtöbbször nem az. :)
  • lac coo
    Ez az eso rettenetesen ronda.....
  • kirpill75
  • Screenracer #5165
    Hát, ha minden oknál fogva csúszik ki, akkor nem igazán lehet vele mit tenni.
  • lac coo
    Igazi gyöngyszem F1 topikból :

"Na Hali és azt valaki megtudná nekem mondani hogy miért pördül ki a kocsi minden oknál fogva mikor beakarok venni egy kanyart?????? Hihetetlen ez a játék....."
  • Alexease
    Meg van:) Elvileg itt cserelgetnek neveket, bar a forumra irja, de gondolom akkor online is valtozik: http://forum.wmdportal.com/showthread.php?784-Change-user-name-displayed-in-forum
  • Alexease
    Valszeg sehogy. A regisztracios nevet hasznaljak, azt meg (elvileg) csak ok tudjak cserelni. Szerintem irj nekik.
  • precise
    hogy tudok online nevet valtoztatni?
  • kirpill75
  • Kecsa01
    Az igaz lehet, hogy hamarosan lehet regisztrálni újból a cars-nál? Mert ugye most nem lehet.
  • Alexease
    A tegnapi csak ahhoz a BMW-hez volt, ez most az osszes autohoz jo.

Betehetnenek menube is nehany allitast, bar ha ki-be kell lepegetni a fomenube, akkor szarabb a helyzet.
    Persze sokkal jobb lenne, ha alapbol jo lenne az FFB, es nem kellene piszkalni:)

Hogy mi a jobb, az relativ. De inkabb legyen ilyen kozepen rangatos, mint hogy alapbol kozepen „fityegjen” vagy gyors ide-oda vagy ellenkormanyzasnal negyed fordulatnyit kilagyulva mozogjon.
  • lac coo
    Ez más mint amit tegnap linkeltél ?
    Igazából el lehet vele autózgatni, kipörögni nem igen akar, de ezt megszoktam F1-ben :)))) Amíg rá nem unok, mert semmi verseny hangulata nincs, és az Ai is elég érdekes ...
  • Alexease
    En sem ertem haza rendesen igazabol.

De amiota kiprobaltam ezt az FFBTweak-et, sokkal jobban tetszik a dolog;) Foleg, hogy van annyira kulturalt, hogy nem kotelezo minden autohoz sajatot csinalni (bar inkabb ez a profi resze:P), hanem lekezel egy darab kozoset is.

Bekapcsoltam benne egy-ket dolgot (pl. gumi rugozas/pattogast erezni a kormayon – elvileg), es sokkal jobbanak tunik. Legalabbis kemenyebbnek, hatarozottabbnak.
    Ettol termeszetesen nem lesz azonnal extras, de legalabb nincs az az idegesito hintazas vagy FFB kigyengules kozepen.

Onsanyargatoknak: FFBTweakers.zip

Ide: c:\Users\TE_NEVED\Documents\CARS\ffb\
    Inditas utan hasznalja, de lehet ki-betaszkolgatni, modositani, utana az F1-es DevMenu-ben lehet az Input/Load resznel betolteni.