19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#5315 Kivulrol jol nez ki, korrekt.
De a pilota szemszogebol lensflare-t kirakni eleg vicces:D
Akkor lenne tuti, ha a pilotanezetekben kikapcsolhato lenne. Nem mondom hogy ne legyen ra lehetoseg, mert parasztvakitasnak kituno. -
#5314 egy kép is belsőnézteből, nappal szembe, naplementében nem fogok előzni :D -
#5313 Egy kis Lans flare hatás, már csak a god ray van hátra, és ááááá jól nézki az tény.
-
kirpill75 #5312 -
kirpill75 #5311 igyekszem -
#5310 GTR2 Spa 24 órás zene
ha már van DTM E30, remélem lesz Merci és Audi is.. esetleg Mustang.. :D -
kirpill75 #5309 -
#5308 Gyulolom azt a macskapocse valtot :) Meg az idetlen pedal se all a labamra, de mondjuk itt cars - ban az is, mert csak rangatni kell.... -
GPx8 #5307 Pillangó 78-as Lotusban? Arcade-öcsi! :P -
#5306 Én pillangóval mentem, szóval nem ér .:))) -
#5305 -
#5304 -
#5303 Hát azért az íveken nem olyan padlógázas az !:) -
#5302 Fizettünk, de jelenleg már azt sem lehet ...
Warez ebből nem lesz egyhamar, heti, napi új build van , azt így nehéz lenne követni . -
#5301 ki lehet ezt valahogy probálni vagy ti mind fizettetek érte? -
#5300 *200. ! :DD -
#5299 Nna, ezt bekeretezem :)))( Mielőtt kapok 6 másodpercet és 20. leszek :))
-
#5298 Ha egyszer veszek egy újat, és még aktuális lesz, ígérem neked ajándékozom a mostanit !! ;)( 10-20 ezerért tuti nem fogom árulgatni hónapokig ...) -
#5297 Hát probáljatok ki, nem is értem mitől indul el a hátulja ... Mondjuk setupot nem piszkáltam , lehet ott van valami csúnyán félreállítva ...
GPL már kategoria, ott lehet fogni, tutiság ... -
#5296 Tenyleg!:) -
Wlanseraf #5295 GPL-ből ki indulva meg kéne tudni fogni:) -
Wlanseraf #5294 No problemo és is csak azért írtam:) -
#5293 Majd veszel a CARS nyeresegebol !!! -
#5292 Jo video ! Errol beszelek, smi nem jon at ebbol a hangulatbol, milyen zsenialis bestia egy ilyen auto !!! Inkabb olyan semilyen, ringatozik a pihe-puha felfuggesztesen, hang az nulla, siman jo altatonak, ahigy unalmasan morog, stb...
Bar teszem hozza alog tudok egy kort tenni vele, mert olyan szinten elmegy a hatulja valamiert, esely nincs megfogni kikapcsolt segitsegekkel..... -
#5291 Tudom, hogy mit írtál, csak még ezt úgy éreztem érdemes hozzátenni. -
Wlanseraf #5290 Ezért írtam hogyha minden ugyan az akkor sokkal gyorsabb, persze ha sokkal jobb meg több minden persze lassul:) -
#5289 Lelassult, persze, hogy lelassult 100- ra, probalk meg szandekosan padlora nyomott pedalokkal menni egy kort, eletemben nem fekeztem igy , valszeg neked is ramenne jo par kor, mire ugy ahogy sikerul.
Azt vagom ,mire terveznek egy ilyen autot, de azert elforditott kormannyal tovig taposva illene kicsit huncutkodnia!:)))
Mindenestre, szerintem ez meg mindig darabos, sokszor erthetetlen fizika, ami maradhat ilyen is, nem kell mindennek szimulatornak lenni, de akkor egyebb dolgokon jo sokat kell hozni, karrier, hangulatos , atelheto versenyek....
-
#5288 Olyan nagyon sokkal azért nem, de a probléma az, hogy DX11ben nem ugyanazt látod, hanem bejönnek plusz DX11es effektek aztán úgy már lassabb lesz. -
Wlanseraf #5287 -
Wlanseraf #5286 Még jó hogy gyorsabb mert eléggé a lényege hogy gyorsabban rendereli le ugyan azt! Tehát ha adott egy adott pálya autó minden egyforma és csak annyi a különbség hogy Dx9 vagy Dx11 gyorsabb lesz sokkal 11-ben. -
#5285 Igen, valszeg gyorsabb, mert amikor meg elindult valami kompatibilitasi akarmiben, DX11-ben hasznaltam, gyorsabb volt akkor is mint a DX9.
De valszeg mar lecsereltek a dolgokat, most mar el sem indul:)
Kartya vasarlas az most nem lesz egy joideig, az biztos;) Kiveve, ha nyerek a Lotton -
GPx8 #5284 Úgy néz ki, hogy a DX11-ban a pCARS gyorsabb. Ideje venned egy új(abb) kártyát. -
#5283 Ha mar Lotus, es a CARS-bol mar nem tudok videot csinalni (futtatni sem igazan:P), kiprobaltam iRacing-ben a Lotus-t.
Nem mintha az iR ipari szabvany lenne, de mondjuk hogy valszeg szim kategoria es bennuk megbizunk (1 evig piszkalnak 1 autot):)
Teny hogy valamivel csuszkalosabb, de foleg inkabb eltekeredos, de lenyegeben nagyon hasonlo „padlogazas” uzemmod.
Ebbol legalabb tudok videot csinalni, mert ez meg megy +100fps-sel. Tudom, sokal rondabb mint a toppos CARS:DDD
-
#5282 Ezeket az autokat eppen arra fejlesztik, hogy minnel jobban lehessen taposni mint a barom:DD
A lenyeg, hogy az auto felepitese miatt, ezek annyira stabilak, hogy csak egy bizonyos hatar felett kezd el problemas lenni a vezetesuk.
Probalj meg 1:40 ala menni, ott kezd erdekes lenni a dolog:P Ahhoz eleve lejebb kell venni az aerot (amugyis Monza), plusz valszeg a diffibe is bele kell nyulni, hogy ki lehessen gyorsitani. Innentol mar nem biztos hogy meg lesz mindenhol a padlogaz.
Pl. a videodon a parabolikaban 100 ala lassitottal, onnan gyorsitottal ki. En 160-ig lassitottam, es onnan kezdtem kigyorsitani;P -
#5281 Jó, abban is van valami öröm, hogy taposni lehet mint a barom :)))
Ilyen autókkal szoktam azt, hogy szándékosan "rossz", instabil setupot rakok alá, igaz lassabb lesz ,de legalább jobb . -
#5280 De nalam most hasznalhatatlan kategoria. Videot felvenni lehetetlen, de meg magaban is alig eri el a 30fps-t az egyenesben:/ Minden OFF es LOW.
Lehet hogy buktas lesz, mert nalam csak DX9-ben megy, es azt mar nem m=biztos hogy optimalizalni fogjak. Bar nem tudom mi lassitja be. -
#5279 Megneztem ezt a Lotus-t (nagy nehezen). Erzesre valoban jobban tapad, mint ahogy az ember varna, de nem tunik olyan rossznak, sot...:P Es meg nincs alatta rendes gumi.
Ez nem sokat jelent, de megneztem az igazi idoket, azoktol kb. 2 masodpercre maradtam el, vagyis eleg jol be van love. Persze ennel tudnek jobbat is, es az is ok, hogy a legtobben erre masodperceket vernek:))))
De az is igaz, hogy inkabb a fekezesekre kellett figyelnem, mint a kigyorsitasokra. -
#5278 Kanyarsebesseg az mas teszta...Meg az az uthenger is keves a tokom tudja 1000 le- hoz, egyesben,kettesben, ez biztos....Aeroval egyutt nagy sebessegnel tartott a barom azt nem ketlem, de hogy a motor sian megforgatta alacsony temponal az holtbiztos,,,, -
GPx8 #5277 Pályától függ. Nyomnak hármasban is padlót, különben elég hülyeség lenne, csak a KERS és/vagy DRS használata ilyenkor.
Persze attól is függhet, hogy mennyire van feltekerve a motor-vezérlés. Ha vissza van véve, akkor nyilván jobban lehet padlót nyomni.
A 78-as Lotus-on lévő úthengereket meg a túl nagy kanyarsebességek miatt "tiltották be" annó. -
#5276 Pont azert nem lehet iden,mert rakenyszerultek a kanyarok egy reszeben is hasznalni, es eletveszely volt.
Amugy nem, kozel sem nyomnak padlot meg 3-asban sem. A harmadik kozepe fele tolnak tovig , onnantol mehet a buli, de az ugye a fene se tudja mekkora sebbesseg, 200 ?