Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár, hogy több cím nincs, illetve nem teljesen aktuális, bár azért feltûnik pl. az rF2 és a C.A.R.S. címe is.
jah és a link
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akik igazán érzik azok mit is választanak. Nyugaton a PC világ halott, mindenki konzollal tolja így a gt academy-s srácok lehet nem is láttak lfs-t vagy nkp-t, azt se tudják miaz. Lehet kipróbálnák belevágnák a fejszét az xboxba.
Az meg egyértelmû hogy aki gt academyn a toppon van az nagyon sok pc-s szimest rongyá ver, pl engem is az 100%. Bár nagyon sokat számít a tapasztalat, pl pár éve volt LFS vs rFactor, közvetítte a simsport tv is, elég nag csinnadatra lett belõle. Érdekes módon az LFS-es banda szarrá verte már már alázás szinten az rF-es bandát. LFS futamon brutális volt a különbség rF futamon is alázták õket csak kisebb mértékben. Kiváncsi lennék mit csinálnának egy forza/gt felhasználók ellen ha rf-esel játszókat annyira bedarálták.
Továbbra is állítom, hogy aki igazán érzi (az nem én vagyok) az a pc-s garázs mókákat választja. Szórakozásra, játékra meg ott van a konzolos vonal, hisz azokat e célból hozták létre, érezd jól magad, hidd azt, hogy fittipaldi vagy még akkor is ha nem is kormánnyal játszol hanem gombokkal.
versenyzés alapjaira inkább és nem is kicsit
!Forza Ferrari!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Anno együtt nyomtuk Gabival és Norbival a Grand prix legendet, annál melósabb sim nincs még ma sem, sok mindenre megtanít a dolog!
De ettõl meg lehet szórakoztató egy GT5. Most épp azért nem a forzát írtam mert gt5-t nyomtam egy ideig.
Amúgy meg én is a diablo3 at tolom ezerrel😄
!Forza Ferrari!
Jó reklám a sonynak.
Elég csak Magyarországon körülnézni, sem Kiss Norbi sem mihelic (sosem tudom leírni rendesen a nevét fejbõl) vagy wéber, nem gt5 el meg forzával tolta hanem pc-s szimekkel. Azóta mindegyik nyert európa vagy világszintû futamokat.
Az ember leül a kormány elé, és elsõre érzi, hogy melyik olyan mint az igazi és azzal fog játszani, ha fontos neki a valósághoz lehetõ legközelebbi érzés, ezt leírni nem lehet szavakkal.
Más kérdés, hogy a forza meg gt jobb JÁTÉK az említetteknél a tatalom miatt. Mindenki döntse el mi fontosabb neki, 200ezer autó 10 különbözõ egyenfizikával ami a 10 éves pc-s szimek szintjén van, vagy 10 autó jelenlegi elérhetõ csúcs fizikával amit kilehet hozni a mai számítógépek számításteljesítményébõl. (GT sorozat elsõ pár része ilyen volt, még a tuning is azonos számokat hozott ki lóerõben pl különbözõ autóknál)
A legjobb választás, az, hogy az ember azzal játszon amihez ép kedve van, én pl 10+éve hc szimes vagyok, most mégis diablo 3 at tolom amióta megjelent és élvezem.
Superstar V8 meg kimondottan szar, ahogy a WRC is. Milestone & Black Bean neve mond valamit?
Project Gotham Racing pedig full árkéd.
Ez megvan C.A.R.S.-ban is... megvolt Shiftben is, megvolt Porsche Unleashedben is. Ettõl még nem lesz valami szim/nemszim.
Én még ugyan sem Forzát, sem GT-t nem próbáltam, de az egészhez annyit fûznék csak, hogy "GT Academy".... Gondolom oka van a létezésének.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
pedig jó lenne, a rendszer fasza, PC semmilyen komoly autós szimnek nincs ilyen rendszere (talán a C.A.R.S.-nak lesz, de ott meg a fizika kérdéses...), és hát a PC csak PC... 😞
hiába jó fizikára az rF2 meg majd az AC, hegessze és toldozgassa az ezeket tartalommal a megjelenés után szabadidejében akinek két anyja van...
más/reklám: nem akar valaki egy durva 560Ti-t venni? bõven piaci ár alatt két év garival? 😊
These games are neither simulators nor arcade racers; they stand in the middle of the spectrum.
Colin McRae/Dirt (series)
Enthusia Professional Racing
Forza Motorsport (series)
Gran Turismo (series)
Project Gotham Racing
(TOCA Touring Car series)
Sega GT series
Superstars V8 Next Challenge
WRC: FIA World Rally Championship
Rallisport Challenge 2 (Xbox)
Attól, mert van ami nem csúcsszuper fizikával és FFB-vel bír, még lehet szimulátor. maximum gyengébb, vagy gyenge.
ha a Forza és a GT arcade, akkor a Shift Dirt, NFS HP és az ilyenek mik?
azért mert PC-re van egy pár nagyon jó - kis rétegnek - készített szimulátor, még be lehet látni, hogy azért ezeken túl is van élet a piacon.
#1773 Random elszállásról meg annyit, hogy nyilván nem random, DE egy-egy tapadásvesztést ha nem korrigálsz idõben(nagyon gyorsan), akkor elszállsz.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azt hogy a garászfejlesztéseket hova soroljuk be egy külön téma. LFS és az Rfactor vezetési élménye, fizikája teljesen eltérõ... na most melyik a szim? ok az LFS legyen az, akkor az rfactor árkéd? félszim?
Nem akarok flémelni, de olvastam már itt hogy a CARS árkéd... persze az, akkor a Burnout mi ? attól hogy nem ûberdúrva pl az FFB, még lehet valami szim... persze vannak akik FFBben mérik a szimeket. Õk tudják.
Én így gondolom. Ha te máshogy akkor ok, nincs vita😊
Lesz ebbõl egyáltalán valami?
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Lehet jobb fizikája és FFB-je van, mint a Forzának, de sokkal szarabb hangokkal, és a már fent leírt "hibákkal".
1000 autó nem is tudom minek egy játékba, teljesen felesleges volt szvsz. a kevesebb sokszor több ugye. Pályákból sincs túl sok, cserébe azok kidolgozása is ingadozó.
GT6-ra nagyon kíváncsi leszek, mondjuk az meg a Forza 5 már szvsz az új generációra jön csak ki, de remélem tanultak a hibákból...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A Forzában meg benne vannak a legújabb 2010-2011 Lömáni prototípusok ( LMP1-2 ).
GT5öt nem peccselni kell, hanem hagyni a fenébe és gõzerõvel csinálni a GT6ot. Rendes valós hangokkal, fix 60fpsel, bugmentes árnyékokkal, összes autó egységesen prémium szinten legyen szép belsõ nézettel, következetesebb karrierrel.
Forzát is szépen csinálják csak esõvel, éjszakával és több új pályával köztük városival mindenképp, mert az nincs benne. Ott másra nincs szükség már.
"változó színvonalú pályákkal"<#ravasz1>#ravasz1> hát igen ilyennel nem találkozol a forzában <#hehe>#hehe>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Van ilyen autós játék, ingyenes, még gumi deformáció is van benne:
Rigs of Rods
még béta, millió autó van benne, sima autó, busz, kamion, hajó, repülõ, már vonati s. Elég proci igényes, háromnál több jármû van egymáshoz közel, már akad, de egyedül rengeteget ökörködtem vele.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64