19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Solt #5355 A pisixnek több fajtája van, a kérdés az, hogy ez melyiket használja. Van olyan is, ami NV-n is CPU-n számoltatja a fizikát. A GPU-s pisix ilyen lengedező zászlók, kabátok, meg látványos robbanásokra jó... Nem hiszem, hogy itt ezt alkalmazzák.
Ha a 7870-l vetik össze, és van pár fps eltérés, akkor az adódhat a motor sajátosságaiból, ami nem tragédia... van ami NV-n jobb, van ami AMD-n. De az, hogy egy ilyen összehasonlítást csináljon valaki... pfff... -
#5354 Pont nem ez a játék lesz amiért akár 20 forintot is költeni fogok gépre ! :DD -
GPx8 #5353 Pont leszarom, hogy melyik mennyibe kerül, az tény, hogy az NVidia a játékfejlesztőknél erősen nyomul és ez már hosszú évek óta meg is látszik. -
#5352 ezt az integetést már el is felejtettem :D -
Wlanseraf #5351 Itt ellenőrizheted az árakat:) A Németeknél... -
Wlanseraf #5350 hmm érdekes
159 euro 7850 :47000
194 euro Asus DC2O 660 GTX :57000
Németeknél most akkor hogy is?:DDD
Ez meg 196 euro Sapphire Radeon HD 7870 GHz Edition OC 2048MB GDDR5!!
Szerinted akkor melyikkel kellett volna össze hasonlítani? de még erőlködhetsz:D
De mivel egy nagyon korrekt félrevezető tesztnek néz ki gondolom a Radeon 7850 1Gb-os volt az meg 149 euro.. no komment -
Wlanseraf #5349 Sajnos látszik is rajta:D -
GPx8 #5348 Itthon. Ez meg egy kinti összehasonlítás.
Engem az érdekelne, hogy ha a CPU hajtja a PhysX-et (Radeon), akkor mennyivel esik le a teljesítmény, ugyanis a pCars erősen épít a PhysX-re. -
Solt #5347 Inkorrekt! :( -
Solt #5346 Uhhhh... Mennyire imádtam ezt anno! :))) -
Wlanseraf #5345 Ezzel zárnám is az offot, mindenki azt vesz amit akar:)
-
Wlanseraf #5344 Az a nem sok árkülönbség 8 giga ram a gépbe:) -
Wlanseraf #5343 Itthon jelen pillanatban 52e a 7850 és a GTX meg 64e az nem sok?
Mert a pontos típust nézzük:) 62-ért meg van 7870 Ghz edition OC lol még az is olcsobb 2e forintal:) érted a problémám nem? -
GPx8 #5342 Annyira nincs nagy ár különbség, az egy 178 a másik 160 GBP -
Wlanseraf #5341 Ezt nem tudom de elég egyértelmű hogy két teljesítményben és árban két teljesen különböző termés van össze hasonlítva, plusz a GCN arhitektura pont kurva erős általános számítási feladatokban:)))
pl opencl
-
GPx8 #5340 PhysX nem játszhat közre? -
Wlanseraf #5339 Ebből meg leszűrhető hogy vagy csalás vagy a SMS nagyon nem tudja mit csinál vagy igenis tudja és vittek neki egy böröndöt:)
Mert a 660 kb azt tudja amit a 7850 csak jóval drágábban.. -
Wlanseraf #5338 Az a problémám az ilyen tesztekkel hogy egy fapad kártya versenyzik egy OC kártyával ami 25-30%-al drágább:DDDDDDDDDDD
Mer az Asus 660 DirectCU II OC kártya árából ezt lehet venni Gigabyte Radeon HD 7870 OC 2GB GDDR5 GHz Edition lehet hogy akkor nem lenne különbség:D ja és ez még mindig olcsobb 3 ezerrel:) -
#5337 -
GPx8 #5336 nosztaligai=nosztalgia -
GPx8 #5335 Egy kis nosztaligai (azoknak akik nem ma kezdték...)
-
#5334 -
#5333 Azt lehet tudni mikor csinálják meg, hogy ne kelljen kilépni a menübe, hogy állítsak a setupon? -
#5332 Igen, az . -
kirpill75 #5331 -
GPx8 #5330 447? -
#5329 A frissites nalam most lecsipett kb 15, fps- t, mas erdemi valtozas fizikaban , grafikaban szerintem nincs. -
precise #5328 nekem tetszenek. -
#5327 Igazabol csak a TY-csatornajat nepszerusiti (kirpill - trademark-kal:D), de archive-ba jo lesz. -
#5326 Iszonyat gagyi és értelmetlen=/ -
kirpill75 #5325 -
#5324 Amiket eddig csinaltal Cars videkat, vagd ossze, valogass ki 150 masodpercet, talan akkor nezheto lesz.
Nem bantasbol , de ha egy videon. 2 percig forog az auto a showroomban, es ezt fel is toltod, mert azt gondolod valamit csinaltal, hat szerintem ne eroltesd ! -
kirpill75 #5323 -
unrealnoise #5322 Én végig azt mondtam, hogy a Forza 5 és a GT6 kábé a pCARS-szal egyidőben, de inkább korábban jöhet. csak a forza 5-nél kérdés volt, hogy mire. :)
no de egyébként xbox360-on ez jó hír lenne a pCARS-nak. Ott lenne rés eladni egy komolyabb autós játékot. a GT6 meg ugye valszeg még PS3-ra érkezik, ott ilyen "rés" nem nagyon lesz, lehet.
-
Wlanseraf #5321 Múltkor irkáltuk mennyi esélye van konzolon a cuccnak... meg hogy hamarabb kijön mint a két nagy enemy:)
Na most ezt olvastam "Ezzel együtt kiderült, hogy a Microsoft mely címekkel küldi majd csatába a gépét. A bejelentés szerint a Forza Motosport legújabb epizódja...."
... -
#5320 Oda jó, persze, de én nem egy hatlamellás blendén keresztül látok :)))
Másik halálom a bloom, mikor 200 méterről méternyi folt lesz egy becsillanásból, vagy visszapillantóból ! :D -
kirpill75 #5319 -
#5318 Visszajatszashoz es filmkesziteshez teljesen jo. Azzal nincs gondom, ez is hozzatartozik. Akkor gaz, ha egy kamerat akarnak emulalni a szemem helyett:D -
#5317 Ezeknek a vackoknak a kikapcsolása az első dolgom:))
Nem mozifilmet akarok renderelni :) -
#5316 jó hát tény hogy az emberi szem nem lát ilyet. Minden nézetben jó lenne, csak pont sisakba ne, legalább ezzel is kevésbé zavaró lenne és ösztönöznék a sisak használatát is jobban.