19801
  • GPx8
    Kell olcsón a videókártyám? ;)
  • Alexease
    Van uj szavazas a forumon: DX9 vagy DX11. Mivel 13% a DX9, igy nagyon valoszinu hogy kiszedik. Valszeg amugy is kiszedtek volna, mert szinte felesleges:)
    Onnantol nekem reszeltek, vege a tesztelesnek:DDD
  • Fehercsoki
    Ja hát indiaiak hullanak mint a legyek... De hát nem is csoda hiszen például a városokat átszelő folyók hullákkal vannak tele... Keress rá hogy the real india:D
  • GPx8
    Ebben a tempóban nem biztos, hogy megéli a 27 évet...
  • nayrobi
    Lehet, hogy neki is 27 évesen lesz először biciklije...
  • Alexease
    Nekem 27 evesen volt eletemben eloszor biciklim, csak kicsit vagyok lemradva tole:DD
  • Fehercsoki
    Nem értem mi a meglepő ezen, minden országban ez megy, az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
  • lac coo
    Hát bakker, én meg még a lábpedálos lemez moszkvicsot sem kaphattam meg soha !!! :DDDD

• Fehercsoki
    Ja de kb. ennyi benne az összes izgalom:D
  • GPx8
    Nyomás! ;)
  • Alexease
    „Setup screen fixed - mouse can now be used once again on sliders” Vegre, mar kezdtem felni hogy elgagyizzak;P
  • Screenracer #5464
    Build 457 (29/4/13, Team Member+)
    GUI:
    * [b]Add default tyre as a valid option when toggling through them[b/]
    * Added weather icons to loading/ingame screens
    * Adding new 'view replays' screen - requries an art pass, but is fully functional
    * Added 'save replay' to post race screen
    * [b]Setup screen fixed - mouse can now be used once again on sliders[b/]
    * GUI element added for flag notifications
    * Adjusted sizes to match for new bumper and trigger buttons on pc
    Render:
    * Fixed error in new reflection mapping shader setup which resulted in compile error on one particular combination of options
    * Moved track surface reflection code to shared header, and created new road dbv shader for proper normal mapping use
    * New mountain shader - for use on mountain skyrings where needed
    Vehicles:
    * Ford Capri Group5: Some livery corrections/changes
    Tracks:
    * Solitude Rennstrecke: New export
  • Alexease
    Mondtam hogy nem erdemes a gumivalasztoval kinlodni:D Ezerfele gumi van, mind keszul es csak alig nehany auton lettek teszteve.
    A default egyelore hasznalhato.
  • GPx8
    Elvileg itt van leírva, hogy melyik gumival foglalkoznak.
    Link
  • lac coo
    Saját A gumi fix 104 !!! fokra van belőve, legalább is nálam már rajtnál annyi, és nem is változik egy tizedet sem akármit csinálok ...Csúszik mint a barom,ellenkormányzás elég vacak ( rF1-es általában nem sikerül mert vagy tovább forog vagy átvágódik a másik oldalra ...) parabolicát egy monzára való setuppal, alig lehet bevenni . Kb max 100 km/h-val ...AI meg hasít mint ha mi sem történne :))))
  • GPx8
    Ja! :)
    Most mi "tartjuk" a tetőt, az SMS meg falaz. :)
  • lac coo
  • Alexease
    Kedvencem!!! „Tartsatok a tetot, majd en ala falazom!”:)
  • GPx8
  • GPx8
    Most valahogy a Mekk Mester ugrott be, ahogy a malacoknak épít ólat... :)
  • lac coo
    Hát kétgombos régi nfs-ektől messze van, azt nem vitatom ...
  • lac coo
    Csak a részeges kőművesek ellopták az alapból a cementet :))))
  • Alexease
    A hazepites onnan kezd erdekes lenni, amikor mar allnak a falak es van rajta teto;) Valszeg itt meg fogy a sor rendesen, mert szerintem meg falaznak:D
  • GPx8
    A saját A-s gumijával néztem.
    Nyilván nem egy rF2, de túlmutat a konzolos bohóckodásokon.
  • lac coo
    Egy év kevés lesz nekik, mésfél éve sehová nem halad a fizika :)))
  • lac coo
    az új gumival ??? (már nem tudom melyiket próbáltam ...)
  • Alexease
    Meg van 1 evuk (vagy mar nem is tudom mennyi:)).
  • GPx8
    A 78-as Lotus egyáltalán nem rossz, de hideg gumikon csúszik mintha jégen menne.
  • lac coo
    Nem sok hiányozna, gumiban, felfüggesztésben stb... de nem sikerül nekik valahogy ... :)
  • Alexease
    Azt nem neztem:)
    Nem azt mondom hogy jo vagy tokeletes, de driving game-nek nem lesz rossz.
  • Alexease
    Kunosek az AC-bol mar komolyabb nyereseget varnak, de sajnos egyelore nincs igazi nagyletszamu celkozonsege.

Bar az rF2-tol sokan elpartoltak, de azert eleg jol bebetonozta magat, szolgaltatasban es tudasban eleg toppon van.
    Az iR mas vilag.
    A CARS ugy nez ki a latvany es gamepad rajongok fellegvara lesz.
    Vagy ott az SRW, ami igazabol mar elavult engine, de megis nagyon jol hasznalhato, ingyen van, rengeteg autoval. Persze a tartalom fizetos, de sokszor minimal aron vagy gyujtogetos uzemmodban, igy eleg sok felszimes/arkados embert magakore gyujtott.

Az AC uzletmodelje kicsit elavult. Persze sokaknak vonzo lehget, mert egyszer megveszik es/vagy warezoljak, aztan annyi. De a program szempontjabol hosszutavon nem az igazi.

Magam ellen is beszelek, mert nincs penzem (:P), de valszeg jobb lett volna egy alaptartalom (15$), folyamatos buildekkel es tartalmakkal ($5).
  • lac coo
    Nagyon nem, 70-es f1- el neztem meg, nekem nem tetszik.
  • Alexease
    5cm mely vizben mar eleg jol tapadna:)
    En szoltam, hogy rossz:P Valszeg csak 1-1 autonal kiserleteztek ki a gumikat (nem olvastam utana), es most tesztnek betoltak minden auto ala. De ha atallitod ugy marad, utana mar csak a profil torles marad:P Bar nem hinnem hogy nagyon tesztelned.

De a default beallitas jo, azzal nincs nagy gondom, nekem tetszik. A GT40-et es a 67-es F1-et probaltam old Spa-ban.
  • lac coo
    Ez egy ember, kb. :) De van meg par masik is... Ez egy kis motivalt csapat, ha nem azok lwnnenek , bele sem vagtak volna a lehetetlennek...
    De gondolom nem utasitanak el senkit , aki odaal, hogy mondjuk profi, nagy tapasztalatu programozo, tiz eve csinal ai - t egy miuti cegnel, de most atjonne ide, Fizetest nem ker, csak ugy hobbibol... :)
  • GPx8
    Akkor idéznék tőled:
    "Persze, tudom en, de ennel sokkal tobbet nem hiszem, hogy ossze tudnak hozni....
    Amikor egy ember programoz, infezi a postat, takafitja az irodat stb...eleg nehez:)"
  • lac coo
    Nem ertem, ez egy motivalt csapat... !
  • GPx8
    Kiadó nélkül is összejöhet egy motívált csapat. Nem kell mindent egyedül csinálni.
  • lac coo
    Csapat csinálja,kis csapat :)
    Valszeg normális fizetés nélkül, majd az eladásokból kapnak valamit, osztoznak .

Kiadóval is lehetne, de akkor első dolga lenne, hogy ezt a hülyeséget, hogyishívják, szimulációt vegyétek már ki ! :))))

Scawen meg mit görcsöljön, milliárdos lett belőle, éli a világát, én is azt tenném !
  • GPx8
    off: Kunos is pont olyan mint a többi zseni (Scawen, PiBoSo stb.), mindent jobban tud és mindent egyedül akar csinálni, amig épp van hozzá kedve (lásd Scawen), aztán hagyja a fenébe az egészet.
    Ez nem szimpatikus nekem. Összetett programot csak csapat munkával lehet kifejleszteni...
  • lac coo
    Megnéztem én is egy gumit, 5 centi mély vízben talán hihető lenne annyira csúszik:))) fizika meg nincs alatta, tehát csúszik de ellenkormányzás, korrigálás stb az távoli álom .....