19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
endy papp #5515 Gondolom mind ezt az után állapítottad meg hogy végig toltad az összes küldetést elsőre,bármelyik kocsival....XD.
Nem azt akarom mondani hogy egy szim,ez egy árkád de azt mondani hogy egy fos,azért túlzás.Mondom ezt úgy hogy eredetiben van meg és végig toltam ,nincs benne nehézségi szint állítás és ennél fogva azért vannak benne nem kevés odafigyelést igénylő küldetések.
Nem védem de a maga kategóriájában szerintem nagyon is szórakoztató,és jó időtöltés.
Ennyi erővel hasonlíthatom a pcars-t is a netkar-hoz,iracing-hez,akkor ez is csak egy fos ,igaz még nincs kész de ha kész lesz akkor sem lesz köszönő viszonyban a fizikája egyikhez sem.
Mert ahogy az off road driver-nél sem egy profi szim volt a cél gondolom.....
Természetesen ezek egyéni vélemények tapasztalat alapján.
-
Hát azt nem tudom, nem ismerem, ezt is csak unalmamban töltöttem le, próbáltam ki egyszer . -
precise #5513 off:
OffRoad drive Spin Tireshez képest egy fos. Mondjuk alapban is az, de a st mellé állítva jobban kijön a különbség. -
PC-re van az Off Road Drive, asszem Havok fizikás, abban van ilyesmi sár, jókat lehet küzdeni vele, és van fülkenézet is . :D -
Ezt a videobol allapitottad meg vagy probaltad PS-en? Mert a video egyreszt kameras felvetel, masreszt tudjuk meg akarmi is lehet vele;D
De egyelore lenyegtelen, amig nem lesz belole PC-port;P Most mar igazan megcsinalhatnak. Vagy legalabb a Forza-ek. -
RYO21 #5510 Graf az szép, viszont recés és akad. A hangok azok valami borzalmasak. -
Megjelent a frissitett demo, eleg jo benne a realroad:DDDD
http://www.oovee.co.uk/games/upcoming-games/spin-tires/
-
Árkád. -
-
Csak sokat nem számít a gyenge proci miatt. -
unrealnoise #5505 jah, alap. :D csak legyen végre elég munkád/munkátok... nem tarthat minden örökké. :)
pCARSnál egyébként pont a minap gondolkoztam el, hogy simán kickstarter-es projektként kellett volna elindítani a cuccot. hagyni ezt a nyereséges, visszaadjuk a lét, vagy még akár többet is, ettől+attól függően cuccot.
aki akar beleszáll. vázolni kellett volna, mit akarnának, aztán dolgozni rajta. és a felajánlott pénzeket felhasználni. filmeknél, sorozatoknál működik. megfelelő tálalással működött volt a pCARS "gyűjtése" is.
itt meg most kábé az mehet, hogy megpróbálják eladni úgy, mintha tényleg igazán komoly beleszólásunk lenne a játékba. amit kötve hiszek. ott van egy keménymag, egy elég komoly koncepcióval. fizikára is gondolom megvannak a tervek meg úgy minden területnek megvannak a maga céljai, ebbe mi/ti nem hinném, hogy nagyon bele tudnánk szólni.
arról nem beszélve, hogy a mostani "balhé" sem lenne, ha simán támogatásként számoltak volna el a lével. :) nah de hát ők tudják... -
Ha PC-s is lenne, megvennem.
Esetleg ha lesz uj(szeru)/hasznalhato PS3 (ha mukodik azon) max 20E-ert, es mukodik rajta a G25 (full, 3 pedallal es H-Patternel), akkor kesobb ugy is erdekelne;D
A jatek araval nincs gondom, sem a DLC-kkel (iR-t es SRW-t hasznalok, folyamatos penznyelo:P), de szamomra nem er tobbet a konzol 1 jatek miatt:/
Persze ha nyerek a Lotton vagy felvehetem a CARS utani nyereseget, akkor azonnal:D
-
Most egyelore az is kissebbvagyonnak szamitana:P
De egyelore nem izgat, ami fontos az mukodik rendesen, fog ismukodni, egyedul a CARS ami talan DX11 only lesz. Mivel meg 1 ev a megjelenesig, addig meg barmi megtortenhet;P Igazabol ugy sem hasznalom, csak a kivancsisag es a gyujtoszenvedely hajt:D
Allitolag most fellendul a ceg, mar csak honapok kerdese:P -

-
unrealnoise #5501 OFF
Még mielőtt bármiféle vitát indítanék (nem szándékozom), akit érdekel és nem követi a konzolos témát vagy esetleg nem is érdekli mert PC-s annak sorry (!), de itt van a GT6 első előzetese.
Azért hozom fel, mert bizony ezzel számolni kell a pCARS-nak. Akárhogy szépítjük egy féle vevőkört/játékost céloznak meg.
Amit kapni fog, újraírt motor, sok autó, rengeteg pálya (+7 db a GT5-höz képest, aztán havonta még egy DLC-ként (ez lehet szeretni vagy nem szeretni, én tuti vevő leszek rá, jobb, mintha leszarnák a játékot kiadás után...), sokkal több beállítási lehetőség, online játékban is, gyorsabb menü, új interface, szóval jó lesz ez, mobilos, pc-s támogatás is lesz, gondolom valami alkalmazással, vagy online felülettel.
Idén az ünnepekre ígérik.
A grafikát le lehet szólni, valszeg nem lesz kamu 1080p, hanem fix 720p 60 FPS-sel, nekem még ez is megteszi ma, ha a játékon annyit javítanak, mint amennyit mondtak és remélek.
A PD úgy látszik magához tért egyébként, okos húzásnak tartom, hogy az E3 alatt bemutatták (jelentették) a játékot, így most egy ideig mindenki erről dumál majd a témában. :) -
Majd a nyereségből, lesz habzsolás ! 3 monitor+ új videokártya ! :DD -
Solt #5499 Ne érts félre, nem akarok a pénztárcádban turkálni, de használtan lehet kapni még garanciális GTX460-t 20-25000.-Ft körül... ha a régit eladod, akkor lehet jobban jössz ki a váltással, mintha eladnád a full member-t. -
Ha van jo DX11 kartyad, akkor menni fog. Lehet hogy a proci miatt kicsit butitva, de szerintem hasznalhato lesz. Ez inkabb videokartya gyilkos progi lesz, az extra grafika miatt. -
gabus87 #5497 Nagyon kiszeretném próbálni,mert csupa jót olvasok róla,meg nekem a GTR2,Race,Shift 1-2 is megvan,meg végre nemrég beszereztem egy Logitech Driving Force GT kormányt is :P Nagyon remélem,hogy nem veszik ki belőle. -
Nalam 0-ra fog lassulni, mivel nincs DX11-es kartyam:D -
gabus87 #5495 Hát,ha kiveszik,azzal csak vevőt veszítenek. Akinek nincsen 4 meg 8 magos gépe és mondjuk ő is akarna vele játszani..akkor ennyit megérne a SMS-nek. Nekem is hiába van egy elég erős dx11es karim...ha csak egy 2 magos proci duruzsol alatta. -
Nekem Full Memberem van, lehet hogy elobb-utobb eladasra kenyszerul, mert ha bevezetik a kizarolag DX11-et, akkor mar ugy sem tudom elinditani;) -
gabus87 #5493 ahogy gondolod :) -
unrealnoise #5492 Nekem van egy nem használt team member accom, de nem merem eladni, mert az accnév lehet foglalt marad a véglegesig, aztán azt meg szeretném megtartani... :) -
santibi #5491 off:
SPA MOST!!! -
gabus87 #5490 Sziasztok!
Eladó Project Cars team member tool pack-ot keresek. Akinek lenne eladó az kérem dobjon egy e-mailt a következő címre: [email protected]
Köszi! :) -
Project-CARS-The-community-developed-rival-to-Forza-and-GT -
:))))) -
GPx8 #5487 #5466! :) -
Elég félelmetes ilyen közelről, tv-ben meg így játékban olyan kis ártatlan dolognak tűnik :)))) nincs az a pénz , hogy beüljek egy ilyenbe :)))
-
Régen minden jobb volt ... :)Pár éve mást nem hallok, mint, hogy ha nem tetszik valami ...! :DDDD -
Reklamgrafika. Regen jo volt, ma mar doglodik:)
De igazabol nem szeretek munkahelyet valtani, a mostani meg pusztulat alatt van. Majd talan most:P -
GPx8 #5483 off.
Mivel foglalkozol? -
Egyelore a szamlakat sem tudom befizetni, sokszor a kajalas is komoly tervezgetes:) Most volt 1,5 honap, hogy nem lattam papirpenzt, es a kis szatyor aprombol gazdalkodtam:))))) Kellemetlen volt az 1000 Ft-os vasarlast 3 boltra elosztani, hogy ne legyen tulsagosan kellemetlen:D
Vagyis nem lehet olyan olcso, amelnnyiert meg tudnam venni:D
De azert koszi, meg varok 1-2 honapot, allitolag most felfejlodik a ceg (vagy total csod:P). Ha osszejon, es ha meg meglesz a kartyad, akkor talan erdeklodom utana. -
Solt #5481 Engine függő is... egy teljesen DX11 alapokon nyugvó játék nem fog elindulni DX9-s vga-n. Ha olyan a játék, hogy vannak benne DX11-s elemek, ezt te beállítod, attól még nem biztos, hogy a DX9-s kártyádon az működik is. Nézd meg fraps mit ír ilyenkor, mi az alap. -
pCars is elindult és több is volt az fps úgy.(még régen) -
Van kompatibilitas a DX9 kartyakon, pontosabban a DX11 tudja hasznalni a DX kartyakat is. De ehhez ugy is kell osszerakni a kodot.
Nehany honapja meg futott nalam a CARS DX11-ben, gyorsabb is volt, de valszeg kipucoltak teljesen, es mar tisztan DX11, most mar el sem indul:) -
De akkor miért tudom átállítani egyes játékokban hogy DX11ben fusson? -
Solt #5477 El sem indul egy DX11-s játék egy DX9-s VGA-n... -
DX11 fut a régi kártyákon is csak az új effektek nem.