Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ez a hotlap versenygesnel ugy sem szamitana, mert hiaba lenne tokeletes a fizika, lehet hasznalni az osszes segitseget es ugy is vannak ufok-k, megtalaljak a "kiskapukat";)
tegnap összeraktam, megvettem a GT5-ös PS3-at, és áhh. nagyon jó. még csak kontrollerrel, g27 majd késõbb jön... de teljesen autós a vezethetõsége, és még ma is csodaszép. többet én "nem kérek". mellesleg kontrollerrel az erõsebb kocsik szinte vezethetetlenek kikapcsolva a segítségeket 0-ra. persze baromi sok gyaksi kérdése lenne az is :)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
a koncepciót értem, elhitetni egy cssmó emberrel, hogy húdekomoly' gamma, még meg sem jelent, de már nyerni lehet, díjazzák a legjobbakat etc...
Amugy az ottani forumban is lazadtak, hogy igy semmi ertelme, foleg ha normalis szimulatort akarnak.
Lattam valahol videot is, hogyan mennek, es igazabol a Shift-es 4 kerek csuszas-drift a nyero, szelesitve a palyat a kigyorsitasoknal, csuszasoknal;)
Vicces lesz, ha olyan valaki nyeri meg az extra szimes kormanyt, aki full help-pel, kulsozettel, kontrollerrel tolja;)
off:
bárcsak mi ünnepelhetnénk így a vezetõinket, de ezeknek csak az akasztását ünnepelném.
Meg a net kezdetekor jo volt, mert lassuak voltak a net-ek, de Ok tudtak gyujtogetni, es havonta a CD-nyi anyagert megerte megvenni;)
Nagyon jó brigád volt, aztán szépen lassan elszállingóztak a szerkesztõk.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Most mentem 3-4 kort, minimal setuppal (szarnyak nulla, rovid attetel, minimalis uzemanyag) azonnal ~6 masodpercet javultam, most 1:57:xx, a 7XX. helyrol a 261. helyre ugrottam elore:DDDDD
Ja, es lusta voltam atallitani, igy manual kuplung, 3 pedal es botvalto:P
Pedig ez pillangos es ketpedalos, az meg -2 masoperc lazan.
De eleg szar autot valasztottak, szar erzes vezetni, ingerszegeny, takony-gumis az FFB, raadasul minimalisan jobbra huz... Valszeg azert ez az auto, mert liszenszelt;)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ma kezdõdik nálunk a nyári kupa bajnokság, melyen ingyenes a részvétel.
Új belépõknek 3 hónapos ingyenes iRacing elõfizetést tudok adni. A nyári kupa road futamai kizárólag az alapcsomagban elérhetõ tartalommal lesznek megrendezve.
Ha valakit érdekel szívesen segítek mindenben.
Üdv: Sándor Tibor
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Evekkel ezelott meg heti 2-3 versenyt letoltam, darabja 2-4 ora, plusz naponta a gyakorlas, egyeb szimek, modolas stb.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
PC-n a modokat imádom, bár már egyre kevesebb van...hiszen olyan összetettek a játékok, hogy egy mod évekig is készül, mire kész kutyát nem érdekli:( (engem igen akkor is:), de sajnos megse jelennek)
HAverok régen azon röhögtek, mindíg hogy 5-6 órát baszódok egy gammel, miközben még effektíve nem is játszottam:) bár csak felhaszáló szinten, modolok..hülye vagyok bõven ahhoz a szinthez amit te tudsz Alex<#worship>#worship>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Legyen latvanyos, kicsit parasztvakito, legyen benne sok(fele) auto es palya, legyen hozza jo AI a gyors offline versenyhez, es folyamatos online sok emberrel quick-fun-race-szel;) Meg dedikalt cucc sem kell, ha ugy adodik es jelszavazhato, neha ossze lehet roffenni egy-egy versneyre.
Ha komolyabbat akarok, akkor ott az iR, vagy lesz kesobb AC, GTR3, rF2...
Es lattvanyban, azert ezek is fejlodgetnek, most mar tulnottek az "eleg a fapad" kinezeten;)
OK, ezekben nem lesz hulyere modellezett motorter a photomode-hoz (mert mi a szarnak:DDD), de a celnak boven megfelelnek.
Igazabol mar az iRacing is fejlesztget kinezetre, pedig ok vaskalaposak es erosen kotott a rendszer (ott 40 autot korrekten vinnie kell online, azzal a fizikaval, telemetriaval, adatokkal stb). Mar van benne pilota animacio es dinamikus melysegelesseg, a legdurvabb kamera rendszer a visszajatszasokhoz es realtime online tv-kozvetitesekhez, folyamatosan fejlesztik es cserelik a shaderezest, elvileg lesz valamennyi post-process stb.
A kovetkezok biztos megjobbak lesznek. De elszor ugy is a latvany reszet fogjak kiaknazni, a nagy/celkozonsegnek arra van igazabol igenye (napszkok, idojaras, latvanyosabb es dinamikusabb palyak, esetleg reszletes tores). De tuti, hogy a szimes reszet is tovabb csiszoljak.
De ez meg legalabb ket ev, amire lesz valami ertelmes hasznalhato.
En mar most szivesen hasznalnek (parhuzamosan a PC mellett) Forza-t vagy GT-t, a kovetkezo generaciot mar biztosan, a hatranya meg mindig a HW es az ar...
Tuti sok szimes fog azokkal IS nyomulni, aki megteheti, de az igazi szimes kozonseget ugy sem tudjak teljesen kiszolgalni, PC-rol teljesen levaltani.
Egy iR rendszert lehetetlen kivaltani, de a komoly bajnoksagok sem tudnanak mukodni rajta (sajat szerverek kellenenek, modok, sajat festesek, serveroldali es kliens programok, adatbaziseleresek, online kozvetites stb).
De ez mar le volt irva egyszer;)
Pc-n sajnos még csak most kezdjük megkapni (félkész állapotban) amit már 3-4éve kellett volna, azaz amire ezek a pc-s szimek "beérnek" addigra már nextgen-en tényleg kiforrott autós játékokkal játszhatunk...kinek kell majd CARS meg ASettto COrsa meg stb....már most is ahogy látom sokan mennek át konzolra szimes vonalon is, mi lesz a nextgenkor....
Nekem ez a sötét jövõképem pc-n:( Már most tervezem a PS3-at occsón használtan venni..pedig eddig PCFOREVER volt...
Ha a CARS-t megnezed, Ok most ugyanezen a vonalon haladnak, csak kicsit reszletesebben;)
PC-n nem azert nem volt ilyen reszletesseggel agyon modellezett motorblokk, mert nem lehetett megcsinalni vagy nem birta a gep (photomodeban:P), hanem mert igazabol felesleges;)
Poen, meg jol nez ki, de meg itt a CARS-nal is huledezunk neha, hogy mi a reteknek lemodellezni es texturazni ilyen reszletesseggel pl. egy onindito foldkabelet?!:))))))
De mivel a CARS-szal a GT/Forza szintet akarjak elerni (kinezetre is), igy szukseges ilyen parasztvakitasokkal teletolni.
De ezek a dolgok, igazabol csak a photomode es a visszajatszasoknal mukdonek, trukkozve, akkor raer az engine szamolni, de az meg sokadlagos egy autos jateknal, foleg egy komolyabbnal, ami mar inkabb szim fele kozelit. Photomode kuka, nem akarom nezegetni, a visszajatszas meg neha csak arra kell, hogy videot lehessen csinalni.
A konzolnal ket dolgot tudnak nagyon, optimalizalni (fix a proci, keves a RAM), es shaderelni.
Optimalizalni kenytelenek, mert nem birna a gep, pedig az eladasok es az igenyek miatt kenytelenek a leglatvanyosabbat kihozni belole, az az elsodleges. Persze, menetkozben mar nem szamit, de nem nehez eszrevenni az "altalanos" texturakat es hatterben egyszerusodo dolgokat;) A konzol LOD kiraly, PC-n is hasznaljak, de sajnos a lazabban kezelheto HW miatt, nem eri meg belefektetni annyi munkat.
Ami pozitiv, es mindig is ettol voltak latvanyosak a konzolok, hogy minden anyag/material tipusra kulon-kulon "shadereket" gyartanak, ettol nem csak gyorsabb hanem sokkal latvanyosabb is. De ez is rengeteg munka. PC-n ezt is megoldottak egyszerubben, izombol, memoriabol, ami altalaban nem jol sikerult, nem volt annyira korrekt es latvanyos es meg be is lassult;))))
Ok. PC-s játékokban nincs ilyen photo mode, meg ilyen menüben nézegetem az autót, lehet igény volna rá, én nem tudom. De játékközben viszont szerintem a videókból ítélve nem éri el pl a cars prealpha szintjét a grafika. Pl amit linkeltél az elõbb ott elsem lehet olvasni a számokat a kilóméterórán pedig 720p-ben néztem full screenben. De maga a modell minõsége is egy átlagosabb pc-s belsõnézet.
Ez egy 10+éves engine dx9 környéke, egérrel kapcsolható mûszerfal: (és kis kereséssel lehet ennél sokkal jobb minõséget találni, pl cars-ban mozog, rezeg minden)
Egyre jobban látom, hogy meg kell várni a következõ gen konzolokat, azok biztos hogy beallázák 1-2 évig a pc-t, arra érdemes lesz költenem.
itt olvastam
Autós játékban legkevésbé érdekel a fák minõsége ( GT5é gáz, Forzáé okés ), amivel amúgy nincs gond, de mondjuk a Dirt 3ban levõknél szebb fákat, környezetet még nem láttam... meg talán az NFS HP 2010.
Modellek felett nem járt el az idõ, mert ennél szebb nincs:)
Jó, hogy nem renderelt bink videokat raksz be milyen szép is a játék !Azért ma már nem kell hanyatt esni a Forzatól, láttam én is, semmi extra.A fák-növényzet kifejezetten hulladék, részecskeeffekt nulla, modellek felett is eljárt az idõ ....jó játék,de ne állítsuk be úgy, hogy még 50 év mire pc beéri ! :)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!