19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#5555 ahogy lenni szokott az aktuális új konzol szerintem alázza teljesítményben az aktuális csúcs pc-t, szóval én nem értem miért lenne gond ... -
precise #5554 ha nextgenre jön miértne lehetne 60fps? lecsökkentik a látótávolságot 250méterre (konzolos optimalizáció) oszt' szalad még százzal is a kicsike :) -
#5553 Ezt en sem ertem, honnan szedtek hogy a CARS csak 30fps lesz?!:)
Foleg igy, hogy jovore lesz CARS es mar uj konzol is. Ha nem optimalizalnak mar rajta semmit, mar akkor is fix 60 fps lesz (kell hogy legyen) azokon a gepeken:) Regi konzolra kiadni semmi ertelme.
-
GPx8 #5552 Milyen konzolról beszélsz? Az új konzolokon jól fog futni, a régieket pedig attól a perctől kezdve, hogy megjelennek az újak, leszarják a fejlesztők. -
#5551 De ezt így mondták, hogy cars csak 30 fps lehet? Én nem tudom, nem értek hozzá, de miért ne lehetne több ? -
unrealnoise #5550 Ki mondta az ellenkezőjét? Nagy nevek hiánya etc, jaja, értem én amit mondasz és igaz is, de nekem ne mond már, hogy a GT és Forza keményebb magjából le lehetne csippenteni rengeteg embert 30 FPS-sel. Mert szerintem nem sok esély lenne rá. És hiba is lenne, én pl. élből nem venném meg...
És simán lehet 30 FPS lesz belőle, ha nagyon ütős grafikát akarnak a lehetőségekhez képest, akkor abból 30 lesz. Más kérdés, hogy komoly autós játéknak az kevés... Persze jó lenne tényleg ezzel kapcsolatban valami konkrétum. -
unrealnoise #5549 te hülye vagy ember? Nem attól lesz szim valami, mert FPS-sel megy b*zdmeg, de azért nem árt, ha annyival fut. Úgy felcseszed az embert a semmitmondó hozzászólásaiddal, hogy komolyan én most rögtön kiraknálak innen egy életre.
minek kell mindenkinbe, mindenbe belerúgni? Te ha konzolos lennél (nem tudom az vagy-e), nem szeretnéd, hogy FPS-sel fusson a program? -
#5548 En kontrollerrel meg billel masodik kanyarban falnak megyek, nekem az nem megy :) Legyen csak jo a gumi, ne ez az idetlenseg, bananosoknak ugyis mindegy, kormannyal viszont nem. ! :)))) -
#5547 Ez nem igaz! HC szim lesz! Ian Bell mondta!!!!!444 -
precise #5546 fosd le a gumit, online mókára úgyis ott lesz rF2 full dinamikus okossággal. Ha csak vezetgetni akarsz mint az igazit ott lesz AC. Ha meg karriert akarsz befutni azt lehet kontrollerrel is, akkor meg tök mind1 milyen a fizika. Nagyon szarul játszhatatlanul úgysem adják ki, de túl hard sem lesz mert akkor egy darabot nem adnak konzolon. Szóval nyugodjá' le jó lesz ez arra amire gyártják. -
#5545 Mondjuk en leszarom milyen sikeres lesz pc-n vagy konzolon, engem jobban erdekel, hogy a gumival mi lesz ! :))) -
Screenracer #5544 Nem biztos, hogy a megjelenéskor is kamu nevek lesznek. Valószínü, hogy spórolásból nem kötöttek még mindenkivel licenszszerződést, mert addig se kell fizetni nekik, vagy lehet hogy portfolióként használják amit bemutatnak a gyártóknak, hogy milyen szinvonalú munkát végeztek és könnyebben, olcsóbban jutnak a licenszhez. Mindenesetre jobb lenne már most licenszből dolgozni, mert rendelkezésre állna a hivatalos CAD anyag amit könnyebben konvertálnának bele a játékba, ahelyett, hogy kútfőböl barkácsolnák. -
#5543 Azert nagy elony a ket nagy nevnel az ismertseg, kizarolagossag es a kiado/hardware gyarto tamogatasa. Barmit csinalnak az emberek nagyresze azt is megveszi;)
De egy „ismeretlen” vagy „rossz” hiru (SHIFT) kis ceg eleve hatranybol indul.
Foleg, ha a GT/Forza mar tavaly az uj hardware-en fejleszthetet, mig az SMS lehe hogy csak ev kozepen vagy vegen kapja meg.
De teny, ha az SMS jol csinalja, jol johet ki a dologbol. PC-n mar eladtak a szokasos mennyiseget (valszeg tobbet is mint lehetne, mert a warez kiamardt:DDDDD), mar csak a ket konzolt kell behozni. -
precise #5542 Szerintem az az előnye az SMS-nek a Forzával és a GT-vel szemben, hogy mögöttük nincs kiadó, aki megköti a kezüket. Nehezzen tudom elképzelni, hogy a két nagy túl nagyot mozdulna el a bevált recepttől, hisz kitudja hányszázmillió dolcsi van bele pumpálva, azt pedig egyik kiadó sem meri kockáztatni.
Ha SMS behúz valami nagy de kockázatos újítást lehet esélyük még a kisebb kínálattal és a kamu nevekkel is. -
Screenracer #5541 A szegényesebb tartalom relatív, mert még sosem látott karrier mód készül benne a gokarttól a formula versenyekig vagy a Le Mans 24-ig. És az ezekhez a bajnokságokhoz tartozó összes pálya és autó benne kell hogy legyen. Látszik, hogy az a versenynaptár ami már látható, de még nem használható, az elég komolynak tűnik és elég sok játékóra lesz, ha valaki tisztességesen, gondolom 100%-os versenytávokkal lesz, végig akarja majd vinni a karriert. Melette ott lesz még a Quick Race, a TT, és online is lehet több féle módon majd játszani. Igaz hogy nem lesz "csillió" autó benne, de szerintem minőségibb lesz az ami benne lesz, mint a "nagy konzolos elődök" eddigi játékában. Lehet, hogy nem a tartalommal, hanem inkább az újszerűségével fog versenyre kelni. És nem kell elfelejteni, hogy extra tartalomként majd jön még rá újabb tartalom amivel megtarthatják a játékosokat. -
GPx8 #5540 Mivel egy új konzol bevezetésekor jó sok játék kell, ezért esélyes, hogy az SMS ott lesz. Jókor, jó helyen. :) -
#5539 Most olvastam, hogy ma lesz az uj Xbox bemutatoja. Allitolag juniusban Az E3-on mar jatekokkal is promoznak.
Gondolom az SMS-nek jo buli lenne reklamozni a CARS-t, kepeket es videokat mar eleg jokat lehet belole csinalni:)
Utana ugy is lesz meg idejuk, az Xbox megjelenes elvileg ev vege, a CARS-e pedig jovo ev eleje-kozepe.
Persze nem cel a Forza-val versenyezni, mert ok gyari csapat, eselytelen a dolog;) De igy hogy a bemutato es a megjelenesek kozott meg ennyi ido lesz, felszinen tudnak maradni. Foleg, hogy a CARS-t a tagok promozzak eleg jol.
Persze ez csak talalgatas, a reszletekbe felesleges belemenni, annyira nem fontos;) Gozom sincs az MS mennyi dijat ker a megjelenesekert, milyen procival lesz szerelve es hasonlok. -
#5538 De ki mondta, hogy a CARS amikor megjelenik, csak fix 30fps lesz?
Igazabol, ha nem lesz (valoszinu) konzolon sikeres, akkor elsosorban nem azert, mert esetleg 30fps lesz, hanem a nagy nevekhez mert szegenyesebb tartalma miatt. -
#5537 Egyszerű, a forza fix 60 fps és ezért HC szim, amíg nincs meg a fix 60 fps addig csak árkád!!!44444négy Ja és kell sok csillogó effekt is!!!44(bár ez biztosan meglesz) -
Screenracer #5536 [i]"Igazából már a 30 FPS melletti döntés is óriási hiba, hiszen ha annyira komoly szim szeretne lenni, egyszerűen kötelezően 60-at kellene hozni... "[i/]
Erről hol lehet bővebben olvasni? -
unrealnoise #5535 Hát én bár vártam ezt a játékot, de mindig emlékeztetnem kell magam arra, hogy hiába lehet és lesz kicseszett jó, nálam, PS3-ason fejletős az egész, ha pl. a GT6-tal ellentétben a pCARS csak fix 30 FPS-t tud produkálni.
Hogy ez miért lesz baj szvsz? Mert még a konzolosoknál is sokakat bántana a 60 képkocka alatti frissítés, pláne egy autós "szimnél". Igazából már a 30 FPS melletti döntés is óriási hiba, hiszen ha annyira komoly szim szeretne lenni, egyszerűen kötelezően 60-at kellene hozni... Mert egy arcade autós játéknál még elnézi az ember az alacsony értéket, de azért egy komolyabb autós címnél... c-c
Oké, hogy itt főleg PC-sek vannak a fórumban, de nem szabad elfelejteni, hogy a pCARS sikere a Ti "érdeketek" is... -
#5534 A ford capri most egész jó, szépen meg lehet fogni, nem akar átvágódni, féktávon szépen tekeredik :))) gondolom még ezen is az alap gumik vannak, azért élvezhető valamennyire.
Hanggal valamit piszkáltak, olyan raceroom-os, váltás után kicsit hullámzik, de jó ! -
precise #5533
Na meg a Formula Truck. Nem is értem miért nem jöttök online mókázni, rohadt jó érzés vezetni ezeket a paripákat, nem is kell sokat gyakorolni mert fun bajnokság, 7-en voltunk de mégis majd mindenki talált magának harcos társat. Ráadásl köv. pálya elég könnyű is (Cordoba).
Uccso futam összefoglaló (bocs az igénytelenségért, de először használtam movie makert)
-
Screenracer #5532 Persze, ez így van. Ugyanúgy, ahogy az ISI eladta a gMotor licenszét a SimBin-nek és néhány valódi versenyistállónak, de attól még az ő tulajdonuk maradt. -
#5531 De a "befektetők" csak az eladásokból részelnek, ki tudja milyen mértékben, az engine az övék, azt csinálnak vele utána amit akarnak. -
Screenracer #5530 Azon már én is gondolkoztam, hogy az a pénz, amit a tagok gereblyéztek össze meddig tart ki. :) Gondolom e miatt csúszik a megjelenés is, mert van más megbízás is(Test Drive Ferrari 1-2 meg esetleg olyan is amiről még nem hallottunk. :D) és lehet, hogy a tagoknak esetleg van más érdekeltsége is. Meg hát nem csak az eladásokkal kell majd számolni. Lesz majd reklám bevétel és gondolom jönnek még külömböző megrendelések is. -
#5529 Mindenkepp a Forza/GT stilusura (is) kell csinalni, mert eladas szempontbol abban van a penz. De kenytelnek valami komolyabbat osszehozni, lefektetni az alapokat rendesen, mivel a Forza/GT paros is fejlodik;) Azoknal van penz boven, megeri belefektetni a munkat, es nemsokara jonnek az uj generacios konzolok is, valszeg izmosabbak lesznek, lehet boviteni a dolgokat.
OK, valszeg elsosorban a grafikat es latvanyt nyomjak meg, de sztereotipia, hogy CSAK azt. Igazabol minden verziojuk komolyodott a „normalisabb” autos programok fele (cockpit, gumik, kormanykezeles, napszak, idojaras stb).
Gondolom latjak, hogy a szimulatorozas eleg komoly iparagga fejlodott az utobbi 5-10 evben (draga es komoly kormanyok, kiegeszitok, cockpitek, motion es vizualis rendszerek, mobil periferiak stb), ha nem is HC szinten, de a kovetkezo program/hardware generaciokkal erdemes lenne beszallniuk valamilyen szinten a buliba.
A nagyon nagy elonyuk megmarad: meg ha a hardware plusz penz is, a komoly eladasaik es beveteleik miatt, mar az alap programba is olyan tartalmat tudnak beletenni, ami sose lesz PC-n a penztelenseg miatt:) Es mivel PC-n csak a modolas van es a tartalom vasarlas, nagyon gyorsan megterulhet a hardware ara;P
Persze ehhez kell egy normalis rendszer, hogy hasznalni is lehessen (autokzeles, offline, online).
A CARS eleg jol epitgeti a rendszert, de tartalomban eselytelenek. Itt nem 3M hanem 30M dollarokkal kellene dobalozni;) -
Screenracer #5528 Lehet, hogy egy kicsit magam, magunk ellen beszélek, én az SMS helyében az első CARS-t valahova a Forza és a GT körül helyezném el, ami széles réteg számára fogyasztható és sokat lehet eladni belőle, nem beszélve a hírnevük is szélesebb rétegben lenne elismert. És amikor már megvan a hírnév és a pénz akkor, ha mérhető igény is van rá, csak akkor ölnék időt és pénzt egy esetleges, un. HC szimulátorba, mert azért lássuk be, hogy az sokkal kisebb piac és abból nem lehet fenntartani egy vállalatot, mégha az SMS nem is egy multinacionális cég. Vagy esetleg azoknak akik hajlandóak áldozni rá, azok részére DLC formájában hozzáférhetővé tennék úgynevezett pro csomagokat. Mert annak semmi értelme, hogy szinte ismeretlenül kirukkolnak valami állat HC szimmel, eladnak belőle, mondjuk húszezer darabot és egy év múlva bejelentik, az SMS bezárja kapuit. De ez csak az én elképzelésem arról, hogy hogyan alapoznám meg hosszabb távra egy ilyen fajta vállalkozásomat. Tehát én is egy nagyon jó cuccra számítok, mire kijön a végleges, de azért realista is vagyok és látom, hogy minden a pénz körül forog. De, majd meglátjuk 2014-ben vagy még később, hogy ők hogyan gondolják ezt. -
#5527 Vegul is engem nem erdekel, milyen szuper kodokkal csinalnak jo gumit, felolem lehet egyy soros is ha jo ! :) -
#5526 En sem vagyok jos, de benezve a Dev reszekbe, latszik hogy van meg vele munka boven. Majd ha bo 1 ev mulva „kesz” lesz es megjkelenik, es mindig ilyen lesz, akkor elmondhatjuk, hogy elbaltaztak vagy nem jott ossze;P
De erosen ketlem, hogy ennyi energia befektetese utan szar legyen. Max tukkkoznek belole egy simcade-et, mar az is valami. -
#5525 Jós nem vagyok ,de jelenleg elég viccesek a gumik :D Ez a toppostól messze van . Semmi extra, tizenéves átlag ...
Hogy mit akarnak az egy dolog, Kunos meg Kaemmer, meg még sokan mások is akartak már sok mindent :D -
#5524 Ez mar nagyon messze van az ISI engine-tol;)
Neha benezek a DevForum reszbe, es igazabol gumi meg nincs. De latszik, hogy eleg modernet szeretnenek osszerakni, ami ha meglesz, modellezni lehet majd vele szinte minden tipust eleg korrekttul es egyszeruen.
Ha jol lattam, eleve szamitasba veszik rendesen a felni tulajdonsagokat, mar most tucatnyi fajtaju karkaszt es futofeluletet modelleznek es tesztelnek. Ebbol tisztan latszik, hogy korrekt gumi mozgasokat es torzulasokat szeretnenek szimulalni (ez most nem a vizulais, az masodlagos, de valszeg az is lesz).
Ilyet most az rF2 tud es Scawen (LFS) akart csinalni.
Kunos profi es jo az AC (meg techdemonak is), de erosen ketlem hogy ilyen szinten belemeszott a gumiba, fizikalisan nem lehetett ra ideje;)
Valszeg a szokasos rF1/nKP szinten oldotta meg, csak megtalalta a tutit, a jo kompromisszumot.
Az SRW is jo, de az totalisan rF1 alap, abba semmi pluszt nem tettek, egyszeruen csak jol vannak beallitva a gumik. Legalabbis bizonyos hatarok kozott, mert bizonyos sebesseg es autokezeles utan mar kibuknak a hianyossagok;P
Technikailag biztos toppos lesz a CARS gumi, mar csak az a kerdes, mi sul ki belole. Ezt befolyasolja a vegen a program es a kod koncepcioja is.
Egyszerubb megoldasokbol konnyebb jot kihozni es/vagy trukkozni. Minnel osszetetebb valami, annal problemasabb a vegeredmeny, de ha beletalalnak, meg jo is lehet (pl. rF2).
Kaemmer az iR-nel sem hulye, evek ota hegeszti a gumit, valszeg van benne anyag boven. Nem mondom hogy rossz, azt sem hogy a legjobb, de erezhetoen nehez szules tokeleteset kihozni belole, ha ennyire osszetett es felkesz a dolog.
Talan a CARS-nal is ez lehet. Amig egy 10 parameteres gumibol csak 5 van kesz, valszeg jobb az eredmeny mintha a 100 parameteresbol van meg 50;) -
#5523 Igen, ez is a jobb autók egyike, de érzésre szerintem kb olyan F1C szinten lehet fizikában.....Ha picit jobban megcsúszik szevasz ....Ezen a dolgon egyedül az rF2 is az SRW tudott túllépni ....Bár a fene tudja ez a fizikai motor mennyire ISI már, de tagadhatatlanul érezhető az ősi alap :DD Szerintem amit ez a pár autó tud, az lesz a max a CARS-ban . -
Screenracer #5522 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Q4C3BSIAS4# -
#5521 De legjobb a CRC ! :)))) -
#5520 Szerintem jobb az offroad drive, ez ot perc alatt megunhato, diffizar+osszkerek be es gond nelkul megy mindenhol, a masikban azert kellett trukkozni neha, es foleg az fulke+kormany :)) -
precise #5519 Az ST mostani techdemoja eléggé unalmas, volt egy 2011-es demó az jobb volt. Kamazzal kellett szállítani cumót komoly terepen. -
precise #5518 Akkor maradjunk annyiban, hogy a Spin Tireshez képest egy fos, ugyanúgy ahogy a pcars is az iR és a többihez képest. Ettől még önmagában lehet vele hülyülni.
-
#5517 Terepes cuccokat mar nagyon regen nem hasznaltam. A legtobbet talan az Insane, Screamer 4x4 es a RBR volt fent a gepen:) Ebbol ketto Magyar progi:P
Aztan az Xpand Rally-t vettem meg (Techland [Lengyelek], Chrome Engine), ami osszessegeben jo engine, de a fizikat le tudtak a Havok-kal. Ami autokezelesben idegesito volt:/
Aztan ezzel a Chrome licensszel keszultek (azt hiszem) a Hummer, UAZ es hasonlo cuccok. Az UAZ-t probaltam, jo volt, de gyorsan meguntam:P
Az Offroad Drive-ot mar nem probaltam, de az talan mar Unreal engine. Valszeg az alap fizika ugyanugy platformos.
Ez a Spintirtes valszeg egyedi fejlesztes, de igazabol meg ezt sem neztem meg soha;DDD -
#5516 Buli ez is, részletesebben meg van csinálva, viszonylag jó a fizika is, kár hogy csak hátulról lehet tologatni, ez bentről lenne jó, kormánnyal :)))