19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Solt #5635 Erre az a válasz, hogy nem értelmezed a mondatot! :D Erről én nem tehetek... elvileg ezt általános iskola alsóbb osztályaiban már tudni kéne... nehéz lesz úgy vitázni, ha a közös nyelven nem tudnunk kommunikálni. :D -
Solt #5634 Oké, akkor levonjuk a konzekvenciát, és megyünk békében tovább. Szerintetek a konzol erősebb mint a csúcs PC, ráadásul sokkal szebb is, és én beszélek hülyeségeket! Jó így? :D -
Wlanseraf #5633 Ja amit ott leírtam arra valahogy nem igazán ment a válasz adás? mért is van ez?
Tehát még egyszer szerinted a 8 éves hardver össze hasonlítása egy mai PC-vel teljesen rendben van:D Kérném futtasd a Crisys3-at egy 8 éve PC-n..
Tanulmányozhatnád a képeket mert kb 1-2 lenne másodpercenként és kurva ronda is:D -
Wlanseraf #5632 Semmi kivetni valót nem találtam a stílusban, kb ha valaki ökörségeket ír ezt kapja:) -
Wlanseraf #5631 Szerintem már eléggé megmagyaráztad:)))
Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, ahogy kiveszem a szövegedből a büdös életben nem volt konzolod, akkor mégis mit szakértesz?
Elárulom neked amikor kijött pl a ps1 az első demókra kb azt hitted volna hogy PC render:DDDD -
#5630 Jó ok, túlbeszéltük.. Maradjunk annyiban, hogy itt kb senki nem érti mit bizonygatsz ... :) -
Solt #5629 Szerintem meg nem megy a szövegértelmezés neked! :) Fuss neki még egyszer, hogy pontosan miket is írtam! :) Ha gondolod segítek, és megmagyarázok külön neked minden betűt, de nem nagyon van kedvem hozzá! :)
Ja igen... ezt a stílust meg jó lenne, ha hanyagolnád... felnőtt emberkék lennénk, szerintem mennie kéne a kommunikációnak normális hangnemben is. :) -
Wlanseraf #5628 Elmentek otthonról?
Először jössz és össze hasonlítasz egy 8 éves hardvert egy mostani gépen futó játékkal.. amikor ezt számon kérik akkor meg egy hardvert egy szoftverrel... őőőő :DDD azt hiszem vihogok:D van mért...
Annyi baromságot hordasz össze hogy az hihetetlen szerintem inkább valami más témában beszélgessünk:DD -
#5627 Konzolra, és pc-re is azt készítik el amire igény van ....Nem azért van manapság igénytelenség, mert a konzol hozta, hanem mert igénytelenek a játékosok. BF3-at 5 óra játékidő utána hagytam a fenébe, és nem azért mert a játék nem jó, hanem akik és ahogy játsszák, förtelem .....
A konzol hatása a játékiparra egyedül "csak" annyi, hogy rengeteg játék egyáltalán elkészül !!! :D
no mindegy, túltárgyaltuk, hála istennek ezek a szélsőséges vélemények nem érdeklik sem a konzolosokat, sem a fejlesztőket, és mivel lesz új konzol is, lesznek új játékok is, amikből némi morzsa majd nekünk is jut ! :DDDD -
Solt #5626 Szerintem meg van, de nem akarom ezt tovább ragozni! :) -
#5625 A konzol csak egy eszköz, semmilyen hatása nincs, annak van hatása amit a microsoft művel vele. -
Solt #5624 Költői túlzás volt... :) Nem magát a "dobozt" utálom, hanem inkább a játékiparra gyakorolt hatását nem szeressem... :) -
#5623 Amugy hogy lehet utalni egy konzolt vagy valamit ? :) Mikorsutot, boxermotort, hdmi kabelt nem utalod ? :)))) -
Solt #5622 Nyilván... :) Akkor maradjunk annyiban, hogy a konzol sokkal erősebb mint a pc, a tényekkel meg ne foglalkozzunk, és akkor lesz öröm és bodottá... :)) -
#5621 Ezért beszélsz butaságokat, mert utálatból akarsz valamit írni, ami amúgy közel sem úgy van :) -
Solt #5620 Egy viszont biztos... többet nem kezdek konzol vs pc vitába... kurva szar olyanról írogatni, amit az ember utál! :D -
#5619 mindegy, mindenki tudja a lenyeget. -
Solt #5618 Nyilván hasonlítsunk egy mai játékot, mai API-val, egy 8 évvel ezelőttihez... :) Az aztán logikus! :) -
#5617 Eleg erdekes logikad van :)))))))) -
Solt #5616 Igen komoly, és mielőtt körbefutna a szád a fejed körül a nagy vihogás közepette, próbáld meg logikusan végig gondolni a dolgokat! :)
Amennyiben az xbox360 megjelenésekor aktuális csúcs PC-vel akarod összehasonlítani az xbox360-t, akkor ezt olyan játékkal kéne megtenni, ami azokban az időkben debütált, ugyanis azóta eltelt 8 év, ami idő alatt mondjuk a 7800 GTX ugyanaz a hardver maradt, viszont a konzolos programozás igencsak sokat fejlődött! Ha a 7800 GTX lett volna az utolsó hardver, és azóta is arra lennének fejlesztve a PC-s játékok, megint más lenne a leányzó fekvése! :)
Ha a nyers erőt nézzük, ( mert ugye ez volt a vitaindító #5555 ) akkor az xbox360 GPU 240, míg a 7800 GTX 255 gflops értéket tud, és akkor még egy esetleges SLI konfigról szó sem esett! :) Egy Titan 4500(!) gflops-t tud... kétlem, hogy az új konzolok bármelyike is ennek akár a közelébe is legyen. :) Még a PS4-se... ;)
Nem véletlen, hogy például egy ArmA2 konzolos verzió elhalt a fejlesztés legelején... képtelenek voltak konzolra lehozni, mert egyszerűen túl gyenge ahhoz, hogy ki is nézzen valahogy, és még szimuláció is legyen... Emlékszem anno a PC-s és a konzolos RBR között is ég és föld volt a különbség! :)
No, de, hogy lezárásra kerüljön ez a párbeszéd, ( kicsit már unom! :) ) a lényeg az, hogy új időszámítás kezdődik... ( sajnos ) Jövőre előállhat az a helyzet, hogy egy PC-s portot konzolról kell PC-re butítani, mert a PC-s API annyival fejletlenebb... hiába az erősebb hardver, ha maga a keretrendszer ezt nem tudja kihasználni! Remélem lesz ebben előrelépés, mert egyszerűen agyfaszt kapok ezektől a hülyegyerekképző dobozoktól! :)) -
#5615 Az Angol Pubok neveben kikerem ezt a diszkriminaciot. Az angol pubokban igen gyakori tema hogy mennyire hulyeseg az egesz kiralysag mizeria:) Ellenben a helyi focicsapat alazasaert csunya verest lehet kapni esetleg:D -
precise #5614
lehet beszélni konzolról, csak nem félévig ugyanazt a szart ismételgetni, ráadásul egy olyan közegben ahol senki nem vevő rá. Ennyiből bemehetne egy Angol Pub-ba és megpróbálhatná megmagyarázni, hogy a Királynő hülye, azon kívül, hogy nem egészséges hamar a kocsma előtt találná magát.
(mindezekkel együtt én megtettem mindent, hogy megértsem az ő és amúgy a konzolosok lelki világát, vettem egy 360-at, amit ezred anyit használok mint a Pc-met...) -
#5613 Naaaaa ! -
Wlanseraf #5612 Semmi mert én is alszom:))) -
precise #5611 Fúúú mi lesz itt, sajna lassan megyek aludni, de már alig várom, hogy holnap hazaérjek és végig olvassam a topicot :) -
Wlanseraf #5610 Ez most komoly???? Akkor légy oly kedves megpróbálni a Crysis3-at egy olyan PC-n ami akkor volt csúcs amikor kijött a box... elég érdekes lesz:DDDDDDDDDDDD
Egyébként ajánlanám elolvasni a PS4-ben mi lesz.. eléggé el fogsz csodálkozni... persze ha pl egy szuperszámítógéphez akarod hasonlítani akkor gyengébb igen..... -
precise #5609 kimondta, hogy maradj kussba??? -
#5608 Vazzeg..megdőltünk ! :) -
#5607 Vicces, ilyenkor lehet beszélni konzolról:DDD csak az maradjon kussba aki nem osztja az itt elhangzott jó pár faszságot. -
precise #5606 Engem is az fogott meg leginkább... -
#5605 az a kivetítős okosság az buli ! Az nekem is tetszik .Illumiroom, vagy mifene ...De én nem veszek , pláne nem projectort :DD -
precise #5604 Pont ez a lényeg, nem gyorsabb csak szebb színekben kapható, ráadásul olcsóbban mint a Lexus.
(mindennek ellenére lehet veszek egy boxot, mert tetszenek az egyéb dolgok amiket tud, olcsón ad sok dolgot amit lehet használnék, de még megnézem a pontos infókat róla) -
#5603 Kivéve ha a az új Dacia gyorsabb mint az akkori Lexus .....És le kell cserélnem a Lexust egy Porsche-ra hogy be tudjak inteni a Dacianak :)))) -
precise #5602 Érted, árérték arányban jobb a Dacia, de egy Lexus mégiscsak autóbb... A Dácia is elvisz oda ahova akarod, tehát amire használni akarod arra jó és még olcsó is. -
#5601 Olyan csak a mesében van, hogy a pénz nem számít :))))
De ha nem is számít, akkor is számít, nem plusz 10 000 Ft-ről van szó :D -
precise #5600 A PC mindig is jobb egy konzolnál, még ha a next gen megjelenésekor szebbnek is tűnik a konzolon a game.
Más kell egy konzolosnak és más egy pc-snek.
A konzolos szerint azért jobb az autós játék mert 10 helikopter meg 5 reklámléghajó köröz a pálya felett a pc-s szerint meg azért mert csak a gumifelület külső felének a viselkedését 20 változó görbe alapján számolja a program.
A konzol user szerint azért jó a háborús lövöldözős játék mert egy percenként felrobban a tőlünk másfélméterre valami, spielberget megszégyenítő akció van minden másodpercben és a reklámszöveg szerint a harctéren vették fel a fegyverek hangjait, ami persze nem igaz. A Pc-s szerint meg azért mert a lövedék pályáját 20 változó alapján számolja a látótávolság nem két ház sarok, hanem 20km, a mesterlövész fegyvere nem oda lő ahol a piros pont van és a többi.
Szóval kinek mi az igénye.
Sajnos rásikerült beszélni konzolos fanboyoknak egy xbox vásárlására, a játékok amikkel játszottam jórészt az AI csalásán alapulnak, így érve el az izgalmat. Ezek a dobozok egyvalamire jók, butítják a felhasználóikat ahelyett, hogy fejlesztenék a gyerekeket.
Mondjuk ez nem kacsolódik a melyik az erősebb, szebb grafikájú masina, de ebben Soltal értek egyet, ha a pénz nem számít egy otthonra is megvásárolható (nem nasa cucc) csúcs pc megeszi reggelire bármelyik konzolt legyen az bármilyen next gen.
(Az meg külön érdekes, hogy win8 kernel lesz a one-on)
-
#5599 Mondjuk én is örülnék egy sport ülésnek, valaki tud olcsóért?:) -
Solt #5598 Nekem meg egy szoba, ahol egyáltalán elférnék ezzel... :D Ki kellett vegyem a load cell-t a pedálból, mert állandóan hátrarúgom magam fékezéskor! :D -
#5597 Mindegy, leszarom :)
Most egy olcsó sportülés a cél, hogy végre neki tudjak állni hegeszteni a fülkémet :DDDD
Lehet akkor ez olt a király, de kb halandó embernek elérhetetlen volt, gondolom egy zsírúj XBOX árába volt :) És még akkor is akadt az a grafika ami boxon ment :D Már ha volt olyan grafika akkor pc-re :) -
Solt #5596 Én sem szoktam belemenni, de ilyenkor gondolj vissza a vitaindító hozzászólásra: #5555 Ez egyértelműen nem állja meg a helyét! :)
Ha az a kérdés, hogy a konzol gazdaságosabb-e, akkor a válasz egyértelműen igen. De ettől nem lesz sem gyorsabb, sem szebb! :)
Egyébként amikor az xbox360 megjelent, akkor a 7800GTX volt a király... kicsit más kategória mint egy xbox! :)