19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#5716 -
#5715 project cars? -
#5714 Mi az a pCARS?! -
precise #5713 f*szé' zavarsz bele itt a dolgokba, kit érdekel a cars mikor olyan fontos dolgokról megy a vita, mint a konzolvspc -
#5712 Hy!
Most ugye junior member-el nem lehet online gurulni? magasabb felhaszálói szintre lépni nincs lehetőség nemdebár? tehetnének ez ügybe valamit... -
GPx8 #5711 pCars b480.
(elnézést ontopicért... )
Leírás -
#5710 En is azt ajanlom, mindig azt iszom reggelire:) -
#5709 Vezető szerelővel beszéltem egyébként az M5centerben 5w30 vagy 5w40 szerinte meg szerintem is 5w40 az 5w30 kicsit vékony:)
Végkövetkeztetés 5w40 full szintetikus. -
#5708 Jaja pontosan ezt írtam:) hogy nagy részben ez azt jelenti hogy volt ott egy másik rész is:) De nehogy most ebből induljon valami vita:DDDDDDD -
#5707 De azonnal felrobban:D -
#5706 Flame sosem egy ember miatt keletkezik, bármikor meg lehet azt tenni hogy ignoráljuk amit a másik ír. -
#5705 Es ez tuti, nem fog beallni a motor vagy valami ?:)))) -
#5704 Legyen mindenkinek igaza:D 5w30 vagy 5w40:) de full szintetikus:) -
#5703 Az lehet de hogy egy fikarcnyival sincs jobban igazad na az biztos... de a flame nagy részben neked köszönhető. -
#5702 Csak nekem van igazam ! :) -
Solt #5701 Az én hibám az off áradat, elnézést mindenkitől! -
endy papp #5700 Na ezt a topicot is át kellett volna már nevezni PCvsKonzol-ra.
Mindig ezen megy a szájtépés ,persze teljesen értelmetlenül ,mert "mindenkinek" igaza van
-
Solt #5699 Örülök, hogy van aki érti! :) -
Solt #5698 Az a legszebb ahogy vergődik! :D -
#5697 Jogos, egy kicsit félreérthetően fogalmaztam, inkább az arányokon van a hangsúly.
PS1;Nintendo(GameCube);Sega(Mega Drive) össz: kb.164 millió eladott konzol, csak PS2-ből 154 millió adtak el. Ezek nem fix adatok, de az arányokon jól látszik hogy hogy itt mekkorát lendült a konzol piac.
"Egyébként értelmetlen az egész vita..." ...ezzel pedig teljesen egyetértek!
-
#5696 Szerintem is inkább a psx volt az áttörés. Emlékszem abban az időben itt a környezetemben szinte mindenkinek volt. Utána meg a PS2. Xbox egyáltalán nem ment. Nem is csináltak rá sok játékot. Az egyetlen dolog, amiért vették az a HALO volt meg talán a Star Wars és a Dead or Alive. -
#5695 Egyet ertek....... -
#5694 Kinek mi a kőkorszak:) Nem tudom hány éves vagy de amit írsz még magyarországra sem igaz.
"A konzolok világméretű elterjedés, ami már gazdasági szempontból is mérföldkőnek számított, az a PS2, majd a az XBOX megjelenésével indult el."
Azért mert itt azt sem tudták mi az a konzol volt egy Sega és egy Nintendo is.
Na meg nem tudom a Playstation 1 Wiki szerinti 102 millios eladását(szerintem nincs frissitve) minek neveznéd?
Egyébként értelmetlen az egész vita... -
#5693 Ne mennyetek vissza a kőkorszakba!
A konzolok világméretű elterjedés, ami már gazdasági szempontból is mérföldkőnek számított, az a PS2, majd a az XBOX megjelenésével indult el.
A vitaindító pedig ez volt:
"...az aktuális új konzol szerintem alázza teljesítményben az aktuális csúcs pc-t..."
Tehát a kérdés ez:
A PS2-Xbox; PS3-X360 megjelenésekor léteztek kereskedelmi forgalomban kapható nagyobb teljesítményű PC-k? -igen
Ezek a PC-k rendelkeztek a konzolokkal egyenlő vagy jobb grafikai képességekkel? -igen
De az ellen véleménye is helyt álló:
Ezek a PC-k az átlag felhasználó számára elérhetőek voltak? -nem
Ezek a PC-k ár/érték arányban jobbak mint egy konzol? -nem -
#5692 Este mondom az olajat:)
:DDDmegy a szakértés:DDD
Részemről a konzol látványilag amikor kijött mindig alázta a PC-t, hangsúlyozom látványilag nem hardverileg és szintetikus teszteken meg papíron.. -
Wlanseraf #5691 Valami korábbi? -
Wlanseraf #5690 Összefoglalom neked ..
"Soha nem volt így, most sincs így, de valószínűleg a jövőben (leghamarabb 2014) így lehet, ha addig a DX API-ban nem lesz előrelépés. :)"
PS1 erősen szarrá ütötte a akkor a kb 486-nál tartó PC-t... ott link mi jött akkor konzolra mi itt lent meg a csúcsjáték PC-re...
Amellett megkérdezném hogy volt 386/486-os PC neked vagy mint itt alant kiderült kis barátodnak??? Vagy még a csattogos szárnyú falepke ment a homokozó körül? Csak mert lehet hogy a szokásos beszélünk valamiről de nem is láttunk olyat:DD Mert én emlékszem mit tudott a 486-os gépem:DDDD PS1-re meg megírtam sok sok ezer lemezt... -
#5689 no most visszamentek az 1977-es Star Wars halálcsillag 3d animációig ? :DDD -
Wlanseraf #5688 1994:D
-
Wlanseraf #5687 Az tetszett a legjobban amikor egy atari konzollal támasztod alá PC-s érvelésed:DDDD De te nem ferdítesz és nem terelsz:DDDD -
Wlanseraf #5686 lol én vagyok szánalom ember.. igen érdekes:DDD
Tehát játékokról beszélgettünk amivel játszani lehet.. erre te belinkelsz egy tákolmány tech demot.... ha nem tudod megkülönböztetni egy kereskedelmi forgalomba kerülő játékot egy össze tákolt techdemotól akkor gratulálok... -
precise #5685 összefoglalom:
"mutass 94-ből 3d poly grafot pc-n"
mutatok 90-ből
"az szar" (ez aztán a cucc) ((jelzem 4 év az egy fél konzol periódus))
:DDDDDDD
tényleg szánalom az ember. -
precise #5684 atyaisten... -
Solt #5683 Csige vazze... én azt hittem ilyen mentalitású emberek csak a történelem topikokban vannak... mindenhova jut egy uwu... :S -
Wlanseraf #5682 Nem tehetek róla hogy vettél egy konzolt 20k-éert ami kb egy jobb egér ára és nem teljesítette az elvárásaidat úgy hogy 8 éve hardver:DDDDDDD Jó8 -
Wlanseraf #5681 Még a nevében is benne van demo:D Tudod mi jelent meg PC-re 1994-ben DOOM II :DDD sprite áll 3D.... -
Wlanseraf #5680 Hüha tényleg:DDD ez aztán a cucc:DDD -
Wlanseraf #5679 Nyehe ez egy konzol:DDDD -
precise #5678 szarügy :)
from 1990 - Demonstration of one of the first, if not the first true 100% polygon based 3D game. Produced using a 486 DOS system
-
Solt #5677 Azt hinné az ember, hogy a pofátlanságnak van határa... látom nincs.