19801
  • Alexease
  • tenkenorman
    project cars?
  • Alexease
    Mi az a pCARS?!
  • precise
    f*szé' zavarsz bele itt a dolgokba, kit érdekel a cars mikor olyan fontos dolgokról megy a vita, mint a konzolvspc
  • snake200
    Hy!

Most ugye junior member-el nem lehet online gurulni? magasabb felhaszálói szintre lépni nincs lehetőség nemdebár? tehetnének ez ügybe valamit...
  • GPx8
    pCars b480.
    (elnézést ontopicért... )
    Leírás
  • Alexease
    En is azt ajanlom, mindig azt iszom reggelire:)
  • Jacek
    Vezető szerelővel beszéltem egyébként az M5centerben 5w30 vagy 5w40 szerinte meg szerintem is 5w40 az 5w30 kicsit vékony:)
    Végkövetkeztetés 5w40 full szintetikus.
  • Jacek
    Jaja pontosan ezt írtam:) hogy nagy részben ez azt jelenti hogy volt ott egy másik rész is:) De nehogy most ebből induljon valami vita:DDDDDDD
  • Jacek
    De azonnal felrobban:D
  • Fehercsoki
    Flame sosem egy ember miatt keletkezik, bármikor meg lehet azt tenni hogy ignoráljuk amit a másik ír.
  • lac coo
    Es ez tuti, nem fog beallni a motor vagy valami ?:))))
  • Jacek
    Legyen mindenkinek igaza:D 5w30 vagy 5w40:) de full szintetikus:)
  • Jacek
    Az lehet de hogy egy fikarcnyival sincs jobban igazad na az biztos... de a flame nagy részben neked köszönhető.
  • lac coo
    Csak nekem van igazam ! :)
  • Solt
    Az én hibám az off áradat, elnézést mindenkitől!
  • endy papp
    Na ezt a topicot is át kellett volna már nevezni PCvsKonzol-ra.
    Mindig ezen megy a szájtépés ,persze teljesen értelmetlenül ,mert "mindenkinek" igaza van
  • Solt
    Örülök, hogy van aki érti! :)
  • Solt
    Az a legszebb ahogy vergődik! :D
  • Black Ghost
    Jogos, egy kicsit félreérthetően fogalmaztam, inkább az arányokon van a hangsúly.
    PS1;Nintendo(GameCube);Sega(Mega Drive) össz: kb.164 millió eladott konzol, csak PS2-ből 154 millió adtak el. Ezek nem fix adatok, de az arányokon jól látszik hogy hogy itt mekkorát lendült a konzol piac.

"Egyébként értelmetlen az egész vita..." ...ezzel pedig teljesen egyetértek!
  • frango
    Szerintem is inkább a psx volt az áttörés. Emlékszem abban az időben itt a környezetemben szinte mindenkinek volt. Utána meg a PS2. Xbox egyáltalán nem ment. Nem is csináltak rá sok játékot. Az egyetlen dolog, amiért vették az a HALO volt meg talán a Star Wars és a Dead or Alive.
  • lac coo
    Egyet ertek.......
  • Jacek
    Kinek mi a kőkorszak:) Nem tudom hány éves vagy de amit írsz még magyarországra sem igaz.
    "A konzolok világméretű elterjedés, ami már gazdasági szempontból is mérföldkőnek számított, az a PS2, majd a az XBOX megjelenésével indult el."

Azért mert itt azt sem tudták mi az a konzol volt egy Sega és egy Nintendo is.
    Na meg nem tudom a Playstation 1 Wiki szerinti 102 millios eladását(szerintem nincs frissitve) minek neveznéd?

Egyébként értelmetlen az egész vita...
  • Black Ghost
    Ne mennyetek vissza a kőkorszakba!
    A konzolok világméretű elterjedés, ami már gazdasági szempontból is mérföldkőnek számított, az a PS2, majd a az XBOX megjelenésével indult el.
    A vitaindító pedig ez volt:
    "...az aktuális új konzol szerintem alázza teljesítményben az aktuális csúcs pc-t..."
    Tehát a kérdés ez:
    A PS2-Xbox; PS3-X360 megjelenésekor léteztek kereskedelmi forgalomban kapható nagyobb teljesítményű PC-k? -igen
    Ezek a PC-k rendelkeztek a konzolokkal egyenlő vagy jobb grafikai képességekkel? -igen
    De az ellen véleménye is helyt álló:
    Ezek a PC-k az átlag felhasználó számára elérhetőek voltak? -nem
    Ezek a PC-k ár/érték arányban jobbak mint egy konzol? -nem
  • Jacek
    Este mondom az olajat:)
    :DDDmegy a szakértés:DDD
    Részemről a konzol látványilag amikor kijött mindig alázta a PC-t, hangsúlyozom látványilag nem hardverileg és szintetikus teszteken meg papíron..
  • Wlanseraf
    Valami korábbi?
  • Wlanseraf
    Összefoglalom neked ..

"Soha nem volt így, most sincs így, de valószínűleg a jövőben (leghamarabb 2014) így lehet, ha addig a DX API-ban nem lesz előrelépés. :)"

PS1 erősen szarrá ütötte a akkor a kb 486-nál tartó PC-t... ott link mi jött akkor konzolra mi itt lent meg a csúcsjáték PC-re...

Amellett megkérdezném hogy volt 386/486-os PC neked vagy mint itt alant kiderült kis barátodnak??? Vagy még a csattogos szárnyú falepke ment a homokozó körül? Csak mert lehet hogy a szokásos beszélünk valamiről de nem is láttunk olyat:DD Mert én emlékszem mit tudott a 486-os gépem:DDDD PS1-re meg megírtam sok sok ezer lemezt...
  • lac coo
    no most visszamentek az 1977-es Star Wars halálcsillag 3d animációig ? :DDD
  • Wlanseraf
    1994:D

• Wlanseraf
    Az tetszett a legjobban amikor egy atari konzollal támasztod alá PC-s érvelésed:DDDD De te nem ferdítesz és nem terelsz:DDDD
  • Wlanseraf
    lol én vagyok szánalom ember.. igen érdekes:DDD

Tehát játékokról beszélgettünk amivel játszani lehet.. erre te belinkelsz egy tákolmány tech demot.... ha nem tudod megkülönböztetni egy kereskedelmi forgalomba kerülő játékot egy össze tákolt techdemotól akkor gratulálok...
  • precise
    összefoglalom:

"mutass 94-ből 3d poly grafot pc-n"

mutatok 90-ből

"az szar" (ez aztán a cucc) ((jelzem 4 év az egy fél konzol periódus))

:DDDDDDD

tényleg szánalom az ember.
  • precise
    atyaisten...
  • Solt
    Csige vazze... én azt hittem ilyen mentalitású emberek csak a történelem topikokban vannak... mindenhova jut egy uwu... :S
  • Wlanseraf
    Nem tehetek róla hogy vettél egy konzolt 20k-éert ami kb egy jobb egér ára és nem teljesítette az elvárásaidat úgy hogy 8 éve hardver:DDDDDDD Jó8
  • Wlanseraf
    Még a nevében is benne van demo:D Tudod mi jelent meg PC-re 1994-ben DOOM II :DDD sprite áll 3D....
  • Wlanseraf
    Hüha tényleg:DDD ez aztán a cucc:DDD
  • Wlanseraf
    Nyehe ez egy konzol:DDDD
  • precise
    szarügy :)

from 1990 - Demonstration of one of the first, if not the first true 100% polygon based 3D game. Produced using a 486 DOS system

• Solt
    Azt hinné az ember, hogy a pofátlanságnak van határa... látom nincs.