19801
  • lac coo
    az már van .
  • Fehercsoki
    Wii.
  • Screenracer #5754
    Jó gumihoz, idő kell. :)
  • lac coo
    Érlelni kell ? :)))
  • Alexease
    Az alfas gumik azert tunnek jonak, mert mar 10 eve, az F1C ota kesz vannak:D Az ujaknak kell meg 1 ev:P
  • lac coo
    Én kicsit se akarok konzolt, gyerekek nyaggatnak ....:)
  • Fehercsoki
    Most elég drágák, még a régiek is, ha nagyon konzolt akarsz akkor várd meg a PS4et és majd arra lesz jobb Gran Turismo...
  • lac coo
    az alfás gumik sokkal jobbak mint amit nekiállnak piszkálni oda meg vissza :))
  • Alexease
    Ne kezdjetek:) Vagy nyissatok egy C.A.R.S. – Konzol Offtopic-ot:DDD
  • Alexease
    Ez meg eleg alpha-s auto. A lista szerint, allitolag benne sem lesz a veglegesben, a GT40 es az E30-cal egyetemben.
    Persze, messze meg a vege. Tucatjaval vannak a listaban autok, amelyeket meg el sem kezdtek.

Eddig ~120 auto van betervezve, abbol a harmadat kezdtek el csinalni.
    Talan 40-50 benne marad a CARS-ban, talan lesz kesobb 20-30 DLC.

A tobbit, legalabb meg ennyit, majd a CARS-2-be vagy a CARS-szal promozott komolyabb megrendelesbe tesznek bele. Az autokon latszik, hogy ezeket legalabb 5-10 evre modellezgetik;P

A mostani full HD felbontashoz, mozgasban boven jo az amugy is meretes photomode-lod negyede. Majd sok ev mulva, a 4×HD-hez jo lesz mozgasban a teljes modell;)

Nem hiaba modelleznek es shadereznek kulon minden egyes csavart es anyagmintat;) Most a modellekkel es az engine-nel hosszutavu befektetes folyik.
  • Screenracer #5746
    Nekem viszont nem válaszoltál rá, hogy hol olvastál arról, miszerint a pCARS fix 30 fps lesz konzolon. Az is "BIG FAIL".
  • bardocz
    Egyiket sem.
  • lac coo
    Mennyibe mennek most a használt xbox 360-ok ? Meg melyiket érdemes megvenni ?
  • unrealnoise
    BIG FAIL.
    Mert a gumi deformálódását aztán látod vezetés közben... :D A tájat meg nem azért, de én látom, képzeld még a valóságban is, de ha te nem, akkor ott bajok lesznek. Ha annyira nem érdekel a táj, meg a kidolgozás, akkor neked elég lenne az aszfaltot felhúzni, aztán kész.

Másik fail, amit már írtak is.
    "including a new tire deformation model co-developed with Yokohama"

Jah és igen, a 60 FPS fontos, szvsz minden játéknál az konzolon. Nem értem mit kell ezen lovagolni, totál gyerekes vagy...

Felesleges válaszolod, pont leszarom már.
  • lac coo
  • Totti5
    Kellemes ez a Zonda is már. Váltás effekt valóban nem illik bele, de a motorhang, kipufogózajok azok szépen szólnak.

• lac coo
    Mondjuk kintről nem igen érdekel milyen, de belülről nekem nem tetszik....A Caprinak viszont jó a hangja :))

• Screenracer #5739
    Nem mondom, hogy már tökéletes és ez így marad, de a közelebb van már az eredetihez.

http://www.youtube.com/watch?v=9uNw6nTngGA
  • lac coo
    Visszaváltásnál... De ezen nem veszünk össze, ha neked tetszik, hajrá ! ;)
  • Screenracer #5737
    Milyen vinnyogás?

http://www.youtube.com/watch?v=QdqFERRVY0g
  • lac coo
    Hát szerintem nem, ehhez az autóhoz elég lámaság volt belerakni azt a váltás utáni fulladozást, vagy mit :)))De a vinnyogás is elég idegesítő :)))
  • Screenracer #5735
    Miért, nem??
  • lac coo
    Annak jó a hangja...????
  • Totti5
    Ahányszor néztem eddig elég sínautó volt, nem tetszett, de majd ránézek.
  • Screenracer #5732
    Próbáld ki a Pagani Zonda R-t. Eszméletlen jó a hangja és vezetési élmény is javult.
  • Totti5
    SLS élvezetes, jót tett neki a hang ápdét is.

• lac coo
    Carsban van, lapul ha kell ha nem :)))

• lac coo
    "lényeg a táj..."

ezt a lehető legjobb topikban mondod ! :DDDD
  • lac coo
    Őőőő... valóságban miért ne lehetne öt féle gumit 300 autóra rárakni ? :DDD
  • hezi
    Én is pont ebbe akartam belekötni. De többször megnéztem, és mintha láttam volna egy kis torzulást. De akkor lehet, hogy csak odaképzeltem.
  • Totti5
    GT6: "including a new tire deformation model co-developed with Yokohama"
  • Alexease
    A Forzaban elvileg deformalodik a gumi, az az 5 darab, amivel lefedtek az X-szaz autot:D Es igazabol lenyeges funkcio (vagy latvanyelem:P), mert elsosorban photomode kep- es videorogzito eszkoz:DDD
    [Csak poen, ne kezdjetek megint a konzolos agymenest]
  • precise
    a gumi az miért nem deformálódig egy 2013-as real driving simulatornak a feljavított trailerében sem? Ja tudom, konzolon a lényeg a táj (amit vezetésközben nem látsz) meg a 60 fps.
  • frango
    A kék Alpine az dönölű. Imádom azt a kocsit.:)
  • GPx8
    Fix 60?
  • Screenracer #5721
  • lac coo
    Nesztek :

• kontrollblog
    www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...lllll
  • lac coo
    Hehe, Grid2 BAC edition... 43 milla :DDD
    Jár hozzá egy verda, egy konzol anyámkínja ! :)Remélem fizuig nem kapkodják el ...

• Wlanseraf
    Dehogy is hanem hogy polygonos vagy nem:))))