19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#5756 az már van . -
#5755 Wii. -
Screenracer #5754 Jó gumihoz, idő kell. :) -
#5753 Érlelni kell ? :))) -
#5752 Az alfas gumik azert tunnek jonak, mert mar 10 eve, az F1C ota kesz vannak:D Az ujaknak kell meg 1 ev:P -
#5751 Én kicsit se akarok konzolt, gyerekek nyaggatnak ....:) -
#5750 Most elég drágák, még a régiek is, ha nagyon konzolt akarsz akkor várd meg a PS4et és majd arra lesz jobb Gran Turismo... -
#5749 az alfás gumik sokkal jobbak mint amit nekiállnak piszkálni oda meg vissza :)) -
#5748 Ne kezdjetek:) Vagy nyissatok egy C.A.R.S. – Konzol Offtopic-ot:DDD -
#5747 Ez meg eleg alpha-s auto. A lista szerint, allitolag benne sem lesz a veglegesben, a GT40 es az E30-cal egyetemben.
Persze, messze meg a vege. Tucatjaval vannak a listaban autok, amelyeket meg el sem kezdtek.
Eddig ~120 auto van betervezve, abbol a harmadat kezdtek el csinalni.
Talan 40-50 benne marad a CARS-ban, talan lesz kesobb 20-30 DLC.
A tobbit, legalabb meg ennyit, majd a CARS-2-be vagy a CARS-szal promozott komolyabb megrendelesbe tesznek bele. Az autokon latszik, hogy ezeket legalabb 5-10 evre modellezgetik;P
A mostani full HD felbontashoz, mozgasban boven jo az amugy is meretes photomode-lod negyede. Majd sok ev mulva, a 4×HD-hez jo lesz mozgasban a teljes modell;)
Nem hiaba modelleznek es shadereznek kulon minden egyes csavart es anyagmintat;) Most a modellekkel es az engine-nel hosszutavu befektetes folyik. -
Screenracer #5746 Nekem viszont nem válaszoltál rá, hogy hol olvastál arról, miszerint a pCARS fix 30 fps lesz konzolon. Az is "BIG FAIL". -
#5745 Egyiket sem. -
#5744 Mennyibe mennek most a használt xbox 360-ok ? Meg melyiket érdemes megvenni ? -
unrealnoise #5743 BIG FAIL.
Mert a gumi deformálódását aztán látod vezetés közben... :D A tájat meg nem azért, de én látom, képzeld még a valóságban is, de ha te nem, akkor ott bajok lesznek. Ha annyira nem érdekel a táj, meg a kidolgozás, akkor neked elég lenne az aszfaltot felhúzni, aztán kész.
Másik fail, amit már írtak is.
"including a new tire deformation model co-developed with Yokohama"
Jah és igen, a 60 FPS fontos, szvsz minden játéknál az konzolon. Nem értem mit kell ezen lovagolni, totál gyerekes vagy...
Felesleges válaszolod, pont leszarom már. -
#5742 -
#5741 Kellemes ez a Zonda is már. Váltás effekt valóban nem illik bele, de a motorhang, kipufogózajok azok szépen szólnak.
-
#5740 Mondjuk kintről nem igen érdekel milyen, de belülről nekem nem tetszik....A Caprinak viszont jó a hangja :))
-
Screenracer #5739 Nem mondom, hogy már tökéletes és ez így marad, de a közelebb van már az eredetihez.
http://www.youtube.com/watch?v=9uNw6nTngGA -
#5738 Visszaváltásnál... De ezen nem veszünk össze, ha neked tetszik, hajrá ! ;) -
Screenracer #5737 Milyen vinnyogás?
http://www.youtube.com/watch?v=QdqFERRVY0g -
#5736 Hát szerintem nem, ehhez az autóhoz elég lámaság volt belerakni azt a váltás utáni fulladozást, vagy mit :)))De a vinnyogás is elég idegesítő :))) -
Screenracer #5735 Miért, nem??
-
#5734 Annak jó a hangja...???? -
#5733 Ahányszor néztem eddig elég sínautó volt, nem tetszett, de majd ránézek. -
Screenracer #5732 Próbáld ki a Pagani Zonda R-t. Eszméletlen jó a hangja és vezetési élmény is javult. -
#5731 SLS élvezetes, jót tett neki a hang ápdét is.
-
#5730 Carsban van, lapul ha kell ha nem :)))
-
#5729 "lényeg a táj..."
ezt a lehető legjobb topikban mondod ! :DDDD -
#5728 Őőőő... valóságban miért ne lehetne öt féle gumit 300 autóra rárakni ? :DDD -
#5727 Én is pont ebbe akartam belekötni. De többször megnéztem, és mintha láttam volna egy kis torzulást. De akkor lehet, hogy csak odaképzeltem. -
#5726 GT6: "including a new tire deformation model co-developed with Yokohama" -
#5725 A Forzaban elvileg deformalodik a gumi, az az 5 darab, amivel lefedtek az X-szaz autot:D Es igazabol lenyeges funkcio (vagy latvanyelem:P), mert elsosorban photomode kep- es videorogzito eszkoz:DDD
[Csak poen, ne kezdjetek megint a konzolos agymenest] -
precise #5724 a gumi az miért nem deformálódig egy 2013-as real driving simulatornak a feljavított trailerében sem? Ja tudom, konzolon a lényeg a táj (amit vezetésközben nem látsz) meg a 60 fps. -
#5723 A kék Alpine az dönölű. Imádom azt a kocsit.:) -
GPx8 #5722 Fix 60? -
Screenracer #5721 -
#5720 Nesztek :
-
kontrollblog #5719 www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...lllll -
#5718 Hehe, Grid2 BAC edition... 43 milla :DDD
Jár hozzá egy verda, egy konzol anyámkínja ! :)Remélem fizuig nem kapkodják el ...
-
Wlanseraf #5717 Dehogy is hanem hogy polygonos vagy nem:))))