Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rFactornál millió mod van, ahol a modder elképzelése szerint alakulnak a "fizika" finombeállításai.
Ilyen szempontból szerintem a Race07 egységes rendszere jobb.
(De ha érdekel a véleményem, akkor a GTR2 mod-ok nélkül a legjobb...)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

rFactornál az is számít, hogy milyen modot használsz, hogy csinálta meg xy pistike a fizikát, nagyon mellé is lehet nyúlni, meg "jót" is találni, Race07-l nem nyúlsz mellé... ...esetleg GTR2 ?
Fehercsoki
Csak a fizikát nézve rFactor vagy Race 07?(ha nem számít az, hogy a Race 07-ben van esõ rFactorban pedig nincs)

Visszatérve a CARS-hoz.
Jelenlegi legnagyobb probléma vele szvsz. a gyalázatos FFB.
Ezen a téren nekem az iRacing tetszik a legjobban, utána jön az nkPro és az Lfs.
Fizikában most nálam a KRP az etalon, ráadásul ott összehasonlítási alapja is van az embernek, hiszen bér-gokartot szerintem már az összes sziulátoros vezetett.

Fehercsoki
Köszönöm a felajánlást, de ezzel csak pár autó lenne elérhetõ nem? Ha meg elég lenne pár autó akkor már inkább a netKar Pro.

Alexease
Nem akarlak piszkalni, de ha Teged ennyire nem erdekel a PC, szerinted minden PC-s autos (szim) program szar es nem is lesz belole semmi, akkor minek rugozol ezekben a topic-okban?!?!?
Engem nem zavar, csak szerintem semmi ertelme.
Alexease
Az a Race Pro csak gyors engine konvert, nem eri meg vele foglalkozni, csak kiadtak, hogy onnan is jojjon be penz (vagy szerzodesuk volt ra).

Attol mert beletoltak nehany efektet, mert akkoriban az izmosnak szamito Xbox birta, nem lesz modern es okos, maximum csak parasztvakito😉 Mondjuk konzolon nehany plusz csillanastol, arnyektol, motionblur-tolmar minden azonnal modern es okos lesz;DDDDD

"Vettem PS3/360 képrögzítõ eszközt"😊)) Latod mennyivel egyszerubb es olcsobb PC-t hasznalni😊 Ahogy elnezem, neha meg egy screenshot is problemat okoz😉

De nem gond, mert konzolosoktol olyat is sokszor latni, hogy: penz van a kurva draga jatek gepekre, meg persze negyed millios okostelefonra, azzal majd "lefenykepezi" vagy "levideozza" a baszottnagy felmillios TV-jet, amint eppen kontrollert szorongatva, gombnyomogatva hatulrol tologatja kedvenc eye-candy autosjatekat😄DDDDD
Anyós ülésen😊

Totti5
Kb mindenhez erõs versenyben az LFSel😊 egyetlen aduásza a liszenszek és a single. Minden más téren ócska sajnos. Már rég át kellett volna ültetni az új motorra az egészet... hiszen van egy kész motor!!! X360ra azzal adták ki a Race Prot ami sokkal modernebb és okosabb még abban a béta állapotban is ahogy kihányták. Azt kellene nyomni és optimalizálni fejleszteni... de nem. Nem értem.

Vettem PS3/360 képrögzítõ eszközt... igaz nem HD, de ócsó volt, és ennél jobbat nem kapni ennyiért. HDk meg arany árban vannak, annyit viszont nem ér. ( itt a gépen 16:9, de a yutubon valamiért nem... még állítgatnom kell, vagy valamit elszúrtam bár az a WMV szarabb minõség mint a divix és lehet az a baja )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

3 hónap free iRacinget felajánlok ha érdekel.<#awink>

lac coo
szerintem is jó rF2 , grafika nálam elég bugos, de fizika ffb teljes jó !Más mint netkar, de nagyon élvezetes !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az rF2 nagyon jo lesz (fizika, gumi, ffb), foleg ha kesz lesz, rendberakjak es lesz hozza tartalom is (foleg normalis palya, AI-val). Egyelore barkacs, de hasznalhato😉
Persze ez fizetos-beta, vagyis ne ezzel kezdj😉
rf2 nagyon jó, ott nem a fizika a gond

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Fehercsoki
Kipróbáltam az LFS-t is, nagyon tetszett, de netKar Pro után a következõ dolog aminek értékelni fogom a fizikáját az AC lesz.(még rFactor 2-t sem próbáltam, de nem hiszem hogy megközelíti az AC szinjét)

lac coo
De neki nem uncsi, most ismerkedik ..! 😊
Mondjuk rF után is ki lehet próbálni , legalább értékelni fogja a jó gumifizikát 😊

Alexease
Mihez kepest szar?!😊 Mas nem nagyon van. Az rF-nel jobb, mert tovabb fejlesztettek😊 Az LFS/nKP 10/7 eves, alapbol is fapadosak voltak (egyemberes, nulla penzbol). Az iR mas vilag, a CARS/AC/rF2 keszul...

Egy engine kifejlesztese 3-4 ev, szerintem jol tettek hogy igy kihasznaltak az rF alapot, a lehetosegeket, a liszenszeket, es ennyi mindent kiadtak (GTL, GTR2, WTCC, STCC, GT es egyeb pakkok).
antgecc
Talán mert a GTR3-mon dolgoznak?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Totti5
Race részek egyre gázabbul néznek ki, ez az Injection már vállalhatatlan szint. Már amikor kijött a 06 akkor is gyengébb volt mint az alap ISI rfactor autók és pályák és még most is... nincsenek benne színek, maximális statikusság mindenhol, sehol egy séder, de legalább van benne pilóta animáció, igaz 6 éve ugyan az, mint amúgy minden más benne bitrõl bitre, csak pályákkal autókkal bõvült... dúrva mennyire nem is akarnak belõle semmit kihozni. Simbin<#levele>

Mondjuk legalább 120fpsel suhan😄

Alexease
Az LFS jo fizikara, de azok az autok es foleg a palyak mar eleg uncsik. En mar 10 eve is LFS-eztem, nekem mar sok😊
Fehercsoki
Az alapján amiket mondtak AC még netKar Pro után is meg tud majd lepni...LFS-hez meg nem találtam olyan pályákat amik tetszenek.(pl. Nordschleife)

Alexease
Szerintem is Race Injection. Ennyiert boven jo ennyi tartalom (~3000 HUF): http://www.simbin.com/games/race-injection/

Es ha nem eleg, akkor erre mehet ra a GTR-Evo (~1500HUF): http://www.simbin.com/games/gtr-evolution/
lac coo
LFS ? Az még máig ütõs fizikában, RACE után elég meglepõs lesz az AC 😉

Fehercsoki
Hát leginkább egyedül (vagy AI ellen) szeretnék sokat autózgatni, rákészülni az AC-ra.(most kezdenék szimulátorozni) Meggyõztetek akkor Race Injection lesz ebbõl.

Alexease
Lehet hogy itthon dobozosban opcsobb, nem tudom, en Steam-barat vagyok😛
Steam - SimBin
igen a több valóban nem jelenti azt, hogy jobb is. (plusz barkácsolni kell õket, Simbinnél nem sok mindent, hiszen sok az official tartalom.) és bár találni rF-hez jó pályákat, nem hivatalosak néhol bugosak. Simbinnél leszeded, beteszed és élvezed, cserébe az AI sem hülye, mint az rF1-nél azért általában követnek el nem kevés hülyeséget.

meg mod. minek? Simbin kiegekben is már annyi járgány és pálya van, hogy szvsz bõven sok. rF1-et semmiképpen nem ajánlom autókázásra ma már. maximum egy fasza ligában, bejáratott modokkal. de offline kuka az egész.
Alexease
Ha egyszeruen autozni, versenyezni szeretnel, akkor boven jo a SimBin. Ha nekiallsz rFactor-ozni, modokat vadaszni, allitgatni, azzal elmegy az idod fele. Raadasul az rFactor-ban eleg keves modnal mukodik rendesen az AI (vagy nincs vagy hasznalhatatlan).

Szerintem RACE07 (2.49Euro) + GTR-Evo (+4.99Euro) vagy Race Injection (9.99Euro, RACE07+STCC2+GTPower+RetroPack+WTCC2010).

Ingyen, tesztnek meg RaceRoom2 (ez is SimBin, csak frissitett shaderekkel, minimal postprocess-szel).
Fehercsoki
Rendben akkor maradok Race 07-nél.(összes kieggel természetesen, elvileg most le is van értékelve)

a több nem azt jelenti, hogy jobb...
Fehercsoki
És rFactor? Ugyanaz az engine van alatta mint a simbin játékok alatt nem? Azért gondoltam az rFactorra mert több mod van hozzá mint Race 07-hez.

ha offline akkor simbin játékok, teljesen jók fizikára, autósak, jól kidolgozott pályák, csak elavult grafikával (shaderek gyengék etc...), de a kidolgozás nagyon jó! és hát licenszelt cuccokkal ugye.

vagy még egyet ajánlhatok, game stock car. reiza studios. gmotorra épül, olcsó, de baszott jó. a szimesek közt is az egyik legjobbnak tartják, szerintem egyszerûen zseniális az az FFB. próbáld ki!

a többi fejejtõs ma már. RBR persze örök. netkar jó, de offline ugye nuku. szóval én a fenti kettõt ajánlom, simbn gammák, illetve a reiza féle szim. CARS-t próbálgatni is felesleges, attól, hogy néha tolnám fél órát még nem lesz jobb. Várni kell, és mással játszani addig. 😊

konzolra mg ott a Fozra és a GT5 persze, más nem nagyon.
Fehercsoki
Szerintetek az AC megjelenéséig milyen szimulátorral érdemes elütni az idõt? (valami olyan kéne ami nem iRacing vagy netKar Pro, elõbbi azért nem jó mert havidíjas, utóbbi meg azért mert nem szeretnék 5 ezer forintot elkölteni rá úgy hogy hamarosan itt az AC)

Alexease
Minden csak PENZ kerdese!😊
Ha pl. a Kunoseknak (nKP/AC) adnanak annyi penz, olyan kizarolagos tamogatasokat, lehetosegeket, liszenszeket mint a GT/Forza cuccoknal, akkor Ok is tudnanak GT/Forza szintu, tartalmu, szolgaltatasu programot csinalni PC-re, es megmaradhatna a szimulatoros jelleg is (kezeles, mukodes, szolgaltatasok stb.)

De mivel PC-n sose lesz olyan eladas mint szukseges lenne (bevetel, nyereseg), igy egyik befekteto sem fog dollar tizmilliokat aldozni a fejlesztesre😉

De igazabol nem is kell osszefesulni a dolgokat. PC-n egyre jobbak a szimek, penz/ember fuggvenyeben, most mar viszonylag jo latvanyt es funkciokat tolnak bele. A konzol meg komolyodik, talan a kovetkezo generacio mar teljesen jo lesz, ott van penz es lehetoseg, aki extra tartalomra vagyik, az majd tolja azzal is.
Fehercsoki
X

Tudja valaki, hogy ebben a segédmenüben, hogy lehet lépkedni?

lac coo
Rally cuccból mindig hiány van, azt nagyon jó idõben adták ki.
Sokat azért nem hozott , tekintve hogy rögtön adtak hozzá gyárilag egy no dvd patch-et 😊

Nem tudom az RBR-nek mekkora reklámja volt annó, de az például eléggé szimulátor és szvsz. elég szépen hozhatott a konyhára.

Totti5
Szimulátorokkal nem fognak foglalkozni addig az emberek amíg

- nincsenek készen
- nincs bennük kellõ tartalom
- nincs bennük single
- rendes AI
- nincs reklám, mert hiába létezik ha nem tudnak róla

Ezek a szimek online HC versenygésre készülnek, és mivel ebbõl a körbõl még véletlen sem akarnak kitörni így nincs mirõl beszélni. A fejlesztõk csak és kizárólag ennek a kis rétegnek az igényeit elégítik ki, de épen csak annyira hogy foglalkozzanak vele... pluszt nagyon nem adnak semmilyen téren ( graf, hang, tartalom ).

lac coo
Mert sokan nem próbáltak mást ! 😊
Meg még több embernek a DIRT3 az etalon szimulátor 😉

RF1-es ne legyen, akkor már inkább valami izgibb árkád fizika , a random megforgó, gumifizika nélküli rF helyett .

Én is szkeptikus vagyok, de a legutóbbi junior build, ha még javítgatnak az FFb-n, simán hozza az rFactor színvonalat "fizikában", ami azért valljuk be még ma is sok embernek az etalon szimulátor..

GerY5
Azért õszintén: legutóbbi pár build igencsak erõs javulást mutat, és még van majd egy évük.

Mondjuk Assetto Corsa még nagy reménység, de tény, hogy valakinek illene kijönni végre egy FM/GT szintû PC-s frencsájzzal. Óriási szégyen, hogy PC-vonalon van az NFS, van a TD, meg pár hardcore szim, aztán kifújt. Az NFS-t ugye nem kell ecsetelnem, hogy milyen, a TDU-sorozatban lenne potenciál (talán majd ha a TDU3-at is az SMS csinálja), a hardcore szimek meg többnyire érdektelenek az átlag gamerek számára... sajnos sokszor nem alaptalanul.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

lac coo
Jól nyomják, sose értettem 10 év alatti korosztályt miért nem célozzák meg F1 -el ...

lac coo
Azért õszintén: ígéreteken kívül azért sok minden ebben sincs, csak agyament részletes autómodellek ... többi dolog mind-mind alsó kategória !

hát lehet, de azért a CARS-nál óriási ziccer van. 😊 Forza-ban nincs esõ meg semmi ilyesmi, ennyire nem is testreszabható mint amennyire a pCARS jelenleg kinéz, a GT5 offline kihívása egyenlõ a nullával, a mario ezerszer jobban megizzasztott és szórakoztatott régen.

Szóval vannak hibák, hiányosságok, de szvsz ennél nagyobb esélyük egy komoly és sikeres szimes sorozatot elindítani nem lesz még egyszer.
Alexease
Lehet, hogy ebbol tobbet fognak eladni, mint az SMS a CARS-bol😊
Nekem is dx9-ben megy. Ami zavaró, hogy az összes bállításnál a szalagkorlátokon jön velem egy szürke csík (téglalap). Ez valami árnyék bug a pályákon? Néha be-be villannak a texturák is belsõ nézetekben.

Codemasters... 😊

Alexease
Ezt kuldek januarban is, amikor meg ugy volt, hogy aprilisban megjelenik😉
Az FB-re azert neha kitettek ezt-azt.
Totti5
Megcsúszások komikusak, és láthatóan a tesztelõ is szenved azzal hogy nem érezni féktávokat és össze vissza veszi a kanyart.

Kamera még mindig nem jó, a hang még mindig bugzódik, ami jó lenne ha megoldódna.

Esõ terén minimum Codemasters szintet akarok + valóságnak megfelelõen csordogáló esõcseppeket a kasznin.

Fehercsoki
Fizikáról semmi hír?

lac coo
Hát ..elég béna !