Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen szempontból szerintem a Race07 egységes rendszere jobb.
(De ha érdekel a véleményem, akkor a GTR2 mod-ok nélkül a legjobb...)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Jelenlegi legnagyobb probléma vele szvsz. a gyalázatos FFB.
Ezen a téren nekem az iRacing tetszik a legjobban, utána jön az nkPro és az Lfs.
Fizikában most nálam a KRP az etalon, ráadásul ott összehasonlítási alapja is van az embernek, hiszen bér-gokartot szerintem már az összes sziulátoros vezetett.
Engem nem zavar, csak szerintem semmi ertelme.
Attol mert beletoltak nehany efektet, mert akkoriban az izmosnak szamito Xbox birta, nem lesz modern es okos, maximum csak parasztvakito😉 Mondjuk konzolon nehany plusz csillanastol, arnyektol, motionblur-tolmar minden azonnal modern es okos lesz;DDDDD
"Vettem PS3/360 képrögzítõ eszközt"😊)) Latod mennyivel egyszerubb es olcsobb PC-t hasznalni😊 Ahogy elnezem, neha meg egy screenshot is problemat okoz😉
De nem gond, mert konzolosoktol olyat is sokszor latni, hogy: penz van a kurva draga jatek gepekre, meg persze negyed millios okostelefonra, azzal majd "lefenykepezi" vagy "levideozza" a baszottnagy felmillios TV-jet, amint eppen kontrollert szorongatva, gombnyomogatva hatulrol tologatja kedvenc eye-candy autosjatekat😄DDDDD
Vettem PS3/360 képrögzítõ eszközt... igaz nem HD, de ócsó volt, és ennél jobbat nem kapni ennyiért. HDk meg arany árban vannak, annyit viszont nem ér. ( itt a gépen 16:9, de a yutubon valamiért nem... még állítgatnom kell, vagy valamit elszúrtam bár az a WMV szarabb minõség mint a divix és lehet az a baja )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze ez fizetos-beta, vagyis ne ezzel kezdj😉
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Mondjuk rF után is ki lehet próbálni , legalább értékelni fogja a jó gumifizikát 😊
Egy engine kifejlesztese 3-4 ev, szerintem jol tettek hogy igy kihasznaltak az rF alapot, a lehetosegeket, a liszenszeket, es ennyi mindent kiadtak (GTL, GTR2, WTCC, STCC, GT es egyeb pakkok).
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mondjuk legalább 120fpsel suhan😄
Es ha nem eleg, akkor erre mehet ra a GTR-Evo (~1500HUF): http://www.simbin.com/games/gtr-evolution/
Steam - SimBin
meg mod. minek? Simbin kiegekben is már annyi járgány és pálya van, hogy szvsz bõven sok. rF1-et semmiképpen nem ajánlom autókázásra ma már. maximum egy fasza ligában, bejáratott modokkal. de offline kuka az egész.
Szerintem RACE07 (2.49Euro) + GTR-Evo (+4.99Euro) vagy Race Injection (9.99Euro, RACE07+STCC2+GTPower+RetroPack+WTCC2010).
Ingyen, tesztnek meg RaceRoom2 (ez is SimBin, csak frissitett shaderekkel, minimal postprocess-szel).
vagy még egyet ajánlhatok, game stock car. reiza studios. gmotorra épül, olcsó, de baszott jó. a szimesek közt is az egyik legjobbnak tartják, szerintem egyszerûen zseniális az az FFB. próbáld ki!
a többi fejejtõs ma már. RBR persze örök. netkar jó, de offline ugye nuku. szóval én a fenti kettõt ajánlom, simbn gammák, illetve a reiza féle szim. CARS-t próbálgatni is felesleges, attól, hogy néha tolnám fél órát még nem lesz jobb. Várni kell, és mással játszani addig. 😊
konzolra mg ott a Fozra és a GT5 persze, más nem nagyon.
Ha pl. a Kunoseknak (nKP/AC) adnanak annyi penz, olyan kizarolagos tamogatasokat, lehetosegeket, liszenszeket mint a GT/Forza cuccoknal, akkor Ok is tudnanak GT/Forza szintu, tartalmu, szolgaltatasu programot csinalni PC-re, es megmaradhatna a szimulatoros jelleg is (kezeles, mukodes, szolgaltatasok stb.)
De mivel PC-n sose lesz olyan eladas mint szukseges lenne (bevetel, nyereseg), igy egyik befekteto sem fog dollar tizmilliokat aldozni a fejlesztesre😉
De igazabol nem is kell osszefesulni a dolgokat. PC-n egyre jobbak a szimek, penz/ember fuggvenyeben, most mar viszonylag jo latvanyt es funkciokat tolnak bele. A konzol meg komolyodik, talan a kovetkezo generacio mar teljesen jo lesz, ott van penz es lehetoseg, aki extra tartalomra vagyik, az majd tolja azzal is.

Sokat azért nem hozott , tekintve hogy rögtön adtak hozzá gyárilag egy no dvd patch-et 😊
- nincsenek készen
- nincs bennük kellõ tartalom
- nincs bennük single
- rendes AI
- nincs reklám, mert hiába létezik ha nem tudnak róla
Ezek a szimek online HC versenygésre készülnek, és mivel ebbõl a körbõl még véletlen sem akarnak kitörni így nincs mirõl beszélni. A fejlesztõk csak és kizárólag ennek a kis rétegnek az igényeit elégítik ki, de épen csak annyira hogy foglalkozzanak vele... pluszt nagyon nem adnak semmilyen téren ( graf, hang, tartalom ).
Meg még több embernek a DIRT3 az etalon szimulátor 😉
RF1-es ne legyen, akkor már inkább valami izgibb árkád fizika , a random megforgó, gumifizika nélküli rF helyett .
Mondjuk Assetto Corsa még nagy reménység, de tény, hogy valakinek illene kijönni végre egy FM/GT szintû PC-s frencsájzzal. Óriási szégyen, hogy PC-vonalon van az NFS, van a TD, meg pár hardcore szim, aztán kifújt. Az NFS-t ugye nem kell ecsetelnem, hogy milyen, a TDU-sorozatban lenne potenciál (talán majd ha a TDU3-at is az SMS csinálja), a hardcore szimek meg többnyire érdektelenek az átlag gamerek számára... sajnos sokszor nem alaptalanul.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Szóval vannak hibák, hiányosságok, de szvsz ennél nagyobb esélyük egy komoly és sikeres szimes sorozatot elindítani nem lesz még egyszer.
Az FB-re azert neha kitettek ezt-azt.
Kamera még mindig nem jó, a hang még mindig bugzódik, ami jó lenne ha megoldódna.
Esõ terén minimum Codemasters szintet akarok + valóságnak megfelelõen csordogáló esõcseppeket a kasznin.