19801
  • Alexease
    Nehany honapja csinaltam egy hosszabb tesztet, egy izmosabb palya, macerasabb reszen, allohelyzetben (csak ugy latszik az igazi latvany kulonbseg). Printscreen volt, aztan desktopon valtogattam a kepeket, ugy kerestem a kulonbseget;P
    Talan meg ide is linkelgettem ezt-azt.

A vegeredmenye az lett, hogy az en felbontasomon amit hasznalok (1280×720px), a medium felett nincs lenyeges kulonbseg. Egyszeruen a kep meret miatt, hiaba generalgat bazinagy arnyekokat es tukrozodeseket, nem latszik belole semmi;)

A Textura fontos hogy high legyen, az nagyon latszik, de nem is lassit.

A Haze/Grass szep allokepen, de amugy nem latszik es felesleges.

A PostProcess nem lassit semmit, de amugy is csak szinezget, ha alapbol nem jo, akkor mar regen rossz. De az igazabol hasznalhato.

Ami sokat zabal, a dinamikus, 3D-s felhok. Egy fix 60fps-es palyabol lazan 20-30fps-t csinal, ha nem Clear-en van:D
  • Solt
    Rendben! :)

• lac coo
    Én nem lottózom, de majd szólj ha nyersz ! :)
  • lac coo
    viccen kívül, jót mondasz...

Számomra még mindig nem világos , hogy mi is akar lenni a cars ...
    Szimnek vicc, de ( bár elején így indult ..) erről szó sincs, realdrive-nak is kevés még szerintem, simcade-nak kevés a tartalom, ami van annak a nagy része is kb érdektelen vacak ( én speciel nem vagyok finnyás, de van talán 5 autó ami a neve alapján tetszene ...), nagy márkák hiányoznak, árkádnak meg unalmas...

Grafika az ok, hogy ütős de azért nem lesz egyedüli mikor kijön.... Nekünk most ájulás mert másfél éve nézegetjük, de jövőre tucatszám jönnek az ehhez hasonlók ....

szóval lövésem sincs m ilesz ebből...

vicces az, hogy jól megetetett mindekit az SMS, kb előre eladta a játékot, innentől kezdve lehet nem is érdekli mi lesz a végeredmény , mennyire lesz sikeres .. :)))
  • Alexease
    En is Lottozom, ha nyerek, szolj ha kell valami:)
  • Alexease
    Igen, az is egy lehetoseg;) De akkor atirod az ikonjat GRID3-ra, es maris jobb lesz a helyzet:D
  • lac coo
    :)))

Nekem inkább olyan félelmem van, hogy szép is lesz futni is fog ..csak minek :)))
  • endy papp
    A múltkoriban kikapcsoltam,vagyis eléggé lebutítottam médium szintre de nem lett jobb tőle,aminek jobbnak kellet volna,low-on meg játsszon az aki így csinálta meg...DDD.
    A képlet egyszerű foglalja a helyet a gépen,minden héten gurulok vele negyed órát....... majd csak 2014 Karácsony lesz....
  • Solt
    Hmmm... hát igen, ez már nem túl acélos! :) Ha nyerek a lottón kapsz tőlem egy komplett konfigot egy Titan-nal felvértezve! :D
  • Alexease
    Dehogy nem.
    Ha szep a grafika, es ezzel egyutt nem megy vagy lassu, akkor akarmilyen highttech a fizika, az sem fog menni, igy hasznalhatatlan lesz:P
  • Alexease
    Igen, de nem neki, raadasul zavarosan. Vagyis jo hogy beirtad, boven elfer.
  • Alexease
    Teljes pompajaban olyan, mint a Community Gallery-kben, csak mozgasban;P Bar mozgasban sose olyan jo;)
    Q9950, 285GTX, 4GB. Valszeg azert mukodnek meg a programok, mert akkoriban a proci es a videokartya is jonak szamitott. Persze, most a 680GTX megkajalna reggelire, hasonloan a procimat egy uj i5 vagy i7 :)
  • Screenracer #5864
    Nem hát. Az a baj, hogy még nincs kész. :D
  • lac coo
    No de ugye soha nem is a grafika volt itt a kérdéses pont ...! :D
  • Screenracer #5862
    Ja, bocs. Látom te is beírtad közben. :)
  • Screenracer #5861
    Miért nem kapcsolod ki benne a fölös képjavítókat? Blur, fű, heat haze, anti aliasining stb. :)
  • Solt
    "MotionBlur minek, az olcso TFT megoldja:P"

Hát ezen felnyerítettem! :DDD

Tényleg nagyon rendben van... kíváncsi lennék milyen teljes pompájában! :) Egyébként lehet, hogy volt már róla szó, de milyen géped is van?
  • Alexease
    Azert tettem be a videoba a beallitas kepernyot, ne legyen felreertes.
    Szerintem is, teljesen jo:)))) Es a video eleg sokat ront rajta.

Igazabol amit kikapcsolgattam, menetkozben, cockpitbol nem nagyon szamit.
    HeatHaze es reszletes fu teljesen felesleges szaguldas kozben;)
    MotionBlur minek, az olcso TFT megoldja:P
    AntiAliasingot semmit nem hasznalok. OK, elegge reces, foleg hogy nem nativ felbontasban fut, de a kozeli cockpiten kivul nem zavaro (csak kicsit:P), ugy is szaguld a palya mellettem;)
    A tukrozodes ismet lenyegtelen hogy nagyobb legyen, a sajat automat ugy sem latom, ha lenne AI, az meg elottem ugy is olyan kicsi, hogy lenyegtelen a dolog;P

De sajnos ez nem mindenhol mukodik, vannak fizikai hatarai a kartyanak. Sok palya van ahol olyan sok az object, igy LOW-ban is, hogy 40-50fps kozott ugral, ami mar szar.
  • Alexease
    Ha ebbol kivennenek minden uj fejlesztest amit beleraktak (napszak, idojaras, 600Hz fizika, plugin/devkit rendszer stb.) akkor valszeg gyors lenne. De akkor nem lenne tobb, mint egy grafikailag felujitott GTR/GTL/RACE stb.
    Hasonloan mint a RaceRoom: szep lett, gyors, de nem tud semmit;D

Meg van majd 1 evuk, addig meg optimalizalhatjak. Persze akkor sem fog szakitani, ilyen tartalommal, de a megjelenesnel valszeg eleg lesz neki (kompromisszummal) egy 2-3 eves jobb fajta gep.

En spec nem is aggodom rajta, a jovore 5. generacios videokartyammal es a sok eves procival;) Mar az is csoda hogy most is mukodik (ugy ahogy), es meg nem szettek ki a DX9-et belole.

Lehetne csinalni egy szavazast, hogy hany embernek van olyan kartyaja amin nem megy tisztan/nativban/hivatalosan a DX11.
  • Solt
    Ez a full low? Hmmm... eléggé rendben van... :)
  • lac coo
    Hát gondolom azért nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt, annyira más.
    De tény, hogy a GRID2 brutális látványát elfogadnám valami simcade cuccban is !
  • endy papp
    Személy szerint nem bánnám ha elhagynák a sok számomra feleslege s dolgokat változó időjárás (eső),napszak stb,stb,cserébe legalább grafikailag azt tudná nyújtaná,futásteljesítményben mint a Grid 2.
    Mert ez így még most is gáz,de szerintem ha kész lesz is csak ilyen lesz,nem véletlen hogy majd minden vidit úgy mutatnak hogy lassítva van a felvétel,érdekes...
    Ha rendesen menne teljes sebességgel,észre lehetne venni mennyire nincs optimalizálva.
    Csupán egyéni vélemény,ha megállok a kocsival bármely pályán tökéletes a kép ,sőt még a vissza játszás is jobban és szebben fut de menet közben nekem annyira zavaró hogy fél óra után megfájdul a szemem ha egyáltalán addig bírom.
    Elmosódott életlen remegő kép,stb stb......
    Tanulhatnának ezen a téren a coditól.
  • Alexease
    Ismet beleOFFolok a topicba, de mashol csunyabban neznenek a CARS temara:)

Kiprobaltam a Mercit es a Lotus-t, es az atlag CARS-hoz kepest telejsen jok. csak a szokasos dolgok boszantoak: nincs setup es options a palyan (ki-belepes), idiota palyavalasztas, tulvezerelt hangok es kicsit idegesito pilota dinamika:)

Raadasul en full LOW-ban tolom, es ahhoz kepest jol nez ki. Altalaban az uj palyakon (pl. ez a Silverstone) lazan a fix 60fps megvan. Aztan valamit extraznak rajta, ami valszeg mar csak a MAX beallitasokon latszik rendesen, de legyilkolja a LOW reszt is (35-50fps).

• Jacek
    Persze, én nem is adom el:) Majd ha ki öregszik szerzek bele egy DS3r motort:D 220 nyiha körül majd fog mozogni:D
  • lac coo
    No de mennyivel jobb ezzel a ringen, mint ha egy csillivilli 316- bmw-vel mentel volna :)))))
  • lac coo
    En meg nem valogatok, mindket autonk olcso volt, es pont mindketto citroen :)))))
  • Jacek
    :)) én nem is szeretem a francia szarokat:DD De ez a szívemhez nőtt már:) Meg kurva olcsón ettem...
  • Jacek
    Jááááájjj:DDDD
  • lac coo
    Kiveve a ha van az oldalan piros betu !(Meg ha eppen nem erdekli a trinaonos marhasag :)) )
  • precise
    magyar ember francia autót trianon óta nem vesz :)

• lac coo
    Te, Jacek, azt mondta hogy " MÉG egy ILYENNEK is..." ? :DDDD
  • lac coo
    "..utálom az ilyen vackokat4 Néz meg milyen alaktalan ...! " :))))

• Jacek
    Egyik exemért VTS-el mentem első randira, elmentünk kocsikázni:D 15 perc útán szólt hogy megfájdult a feje:DDDD Mert ez annyira ráz:D
  • Jacek
    Persze Aventadornak én is jobban örülnék de valakinek egy bicikli sem jut..:)
  • Solt
    Félre értesz! :) Jelenleg még egy ilyen C2-nek is örülnék mint majom a farkának! :)
  • lac coo
    Nekem álom kategoria volt ! :))))

Vezetési élményben jobb mint szinte bármi, amit látok nagy átlagban az utakon ....Van ugye amivel élmény autózgatni, utazgatni, ezt viszont élmény vezetni ! :)Ráz, olyan szinten ordít a motor 5000-nél, hogy a legtöbben megijednek tőle :))) De ebben ez az élmény... Pihepuha bmw...Kell a halálnak ! :)))
  • lac coo
    Le vazzeg, le is kellett kötöznöm magam, hogy ne keljek ki magamból ! :DDD
  • Solt
    Nem is állítottam, hogy rossz, csupán nem az álom kategória! :)
  • Jacek
    VTS C2 csak megjegyzem nem annyira rossz a vezetési élmény:))
  • Jacek
    Te jól látom leszólta a C2-őt?:))