19801
  • Alexease
    Erre ha pesszimista vagyok azt mondanam, hogy talan a kenyszeru gamepad-re is optimalizalas eredmenye, ha optimista vagyok akkor azt, hogy valoban a gumi abroncs mozgasanak a felkesz szamitasa miatt van:)

Bar ez a billeges gyanusan megvan minden szelesebb igenyt lefedo szoftverben (Grid, Shift, RaceRoom):P
  • Alexease
    Ami pozitiv, hogy ismet atdolgoztak a „belso” menut, most mar egyertelmuen lesz valamikor options es garage allitasi lehetoseg. Jo lenne minnel elobb, mert idegesito ki-belepkedni;P

Ami negativ, hogy a hangkeveres meg mindig szar. Osszessegeben tulvezerelt, es a motorhang nagyreszt elnyom minden mast (a videoban a global mid, a motor low, az effektek high).
    Ami vezetes szempontbol is szar. Mivel a gumi anyag/felulet nem mukodik rendesen, igy a csuszasok nem az igaziak, az ffb-n sem erezni, raadasul ami van, azt meg nem hallani.
  • lac coo
    Még a gumi elmenne de ez az SMS féle FFB hintázás, egyszer eltűnik majd betámaszt, utána ugyanez csak másik oldalon..már elég uncsi :)
  • Alexease
    Nalam minden 100%-on van (driver ffb, jatek ffb es gumi), ugy nem olyan veszes, de nem is tokeletes;)
    Kozepen van egy kis ffb lyuk (vagy hasonlo), valoban hintazik minimalisan, hiaba kemenyebb a felfuggesztes.

Ezen a Lotus-on mar „fent van” az uj karkasz, de meg nincs rajta az uj, hozzatartozo gumitipus, futofelulet es hotspot. (Csak a default gumival teszteltem, se kedvem se idom nincs kiserletezni a tobbivel:P)
    Lehet hogy a karkasz-teszt miatt billeg/hintazik/kuszik az auto, valszeg/biztos meg nem jo az abroncs deformalodasa.

Az ISI legalabb 2–3 evig masszirozta a gumijat, aztan 1 ev csuszas utan most kezdett belehuzni az utolso fel evben.

Az SMS kb. 1 eve kezdte el a gumit, talan meg lesz is belole valami.
  • lac coo
    Nálam ennél az autónál ( mondjuk mást nem próbáltam most mert idegesítően szar ...), a felfüggesztésről alig jön át ffb... gumiról igen de az meg lol kategoria ....Nagy tempónál meg egyenesben kicsit kóricál ide-oda, a te videódon is látszik néha nem arra megy amerre akarod, picit elfordul valamiért oldalra.
  • lac coo
    Nekem a kormany ffb meg mindig nem szazas.....Van valami fura benne.
  • Alexease
    Itt a TD:FL-es hasonlitani (az max-ban futott:P):)

• Alexease
    Meg csak most talalkoztam vele, de ugy nez ki, megis bekerult a TD:Ferrari-bol a Misty Loch palya, de Fort Felix neven:DDDD
    Mivel ez meg friss, ropogos cucc, igy lazan hasit fix 60fps-sel, igy meg videozni is tudok belole;P Igaz, full low-ban vagyok:D

• Alexease
    Nem nehez rangatosan menni vele, mert mindegyik auto egyforman billeg es hintazik mint egy bili:DDD
  • Alexease
    Ahogy a topic-jaban is irtam, ez a program igazabol a RaceRoom „csaladnak” az alap szoftvere (cockpitek, race centerek, kihelyezett es utazo driving room-ok stb). Arra tokeletes. Jateknak messze nem az:) Majd talan kesobb, ha bekerul nehany funkcio is. De igazi jatek akkor sem lesz, „csak” egy RaceRoom-szoftver AI-val es online-nal.

Ha csinalnak is majd jatekot, esetleg a GTR3-at, azt talan majd akkor, ha ezzel befejeztek az engine-t.
  • Totti5
    No igen, próbálgattam az elmúlt hetekben. Minden része okés, de semmi több. Nem látom át a koncepcióját és hogy mit akarnak ezzel. GTR3at csinálják új motorrel.

Kissé rángatós kör a Mclarenne... ( RUF hangja amúgy tetszik )
  • Alexease
    Nekem boven jo lenne egy rF1 grafika, a HistorX-szel, ha igy hasznalhatnam:)

• Alexease
    Tessek, gyorsban egy RUF :) Igaz nem CARS, a fizika kicsit SHI(F)T-es, a grafika cseppet rF1-es, es amugy sem jo sokmindenre:))))

• Alexease
    Nem, az alattuk levo leiras alapjan benne van a fizika, hang, animacio es az AI is.

Persze az egy dolog, hogy a Beta2-es listaban oda van irva hogy „physics finished”, amikor meg csak most hegesztik az uj gumifizikat es egy csomo mas dolgot hozza:)

A kuplung modellt, a gaz- es fekpedal dolgokat meg csak most csinaljak, sokmindennel egyutt.

Fizikai build-ek: http://forum.wmdportal.com/showthread.php?11751-Physics-Releases
  • lac coo
    gondolom itt a beta1-2 a grafikára vonatkozik .....
  • Alexease
    Szerintem meg nem. Engem is csak onnan erdekel a dolog, amikor mar ertelmes belsonezete van. A RUF a lista alapjan meg mindig csak egy szep, csillogo mozgo doboz:)

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2218-List-of-Vehicles-in-Project-CARS&p=42891&viewfull=1#post42891
  • Totti5
    Úgy értve hogy vizuálisan befejezték e pl a RUF modellt, akkor már hajlandó vayok elindulni vele belső nézetből:D. Fizika az szerencsétlenkedés, azzal kár foglalkozni. Van 1-2 még tán élvezetes autó is ( SLS nekem mondjuk tetszik ebben az állapotban is ). Pályákat optimalizáljanak, mert unom már azt a pár darabot ahol fix 60 van:)
  • Alexease
    Autot meg nem fejeztek be:) Meg nincs kesz a gumi, anelkul nehez:P
    De 6 auto van, ami mar Beta2 (gumi nelkul, de mar ugy-ahogy beallitva), a tobbi draft fizikas...
  • Alexease
    Itt vannak a napi buildek: http://forum.wmdportal.com/showthread.php?646-Build-Release-Notes-(NOT-FOR-BUILD-BUG-REPORTS!)&p=8012&viewfull=1#post8012

Ezek az eheti fizikai valtozasok:
    Physics:
    * Add HRDF versioning to driver files and downgrade to warnings when mismatched load
    * Tires: added exaggerated wear to FB test tire
    * Lotus 49: New modal carcass added, but still using older scrub tread. No luck getting this car to handle properly with the flash tread yet
    * Lotus 78: First pass on new Modal Carcass/Flash tread tire for public testing
    * Cache new drivermode changes from App based on events and process after driver mode state machine
    * Update effects requires some vehicle velocity to trigger logic
    * Ford GT40: New Madal carcass with a first attempt Flash tread
    * Lotus 49: Updated yesterday Modal carcass with what I've learned
    * 64 bit waypoint pointer updates
    * Updated groove debug waypoint ptrs to support 64 bit
    * Pass dynamic live air pressure values to physics systems
    * Vehicle dynamics updates:
    * Volumetric throttle modelling
    * Tweakers for throttle response
    * Non-gold csv export of brakemapping and torque volumetric data
    * New algorithm for engine load used by audio systems
    * Adjustable brake mapping and restrictor plates
    * Ambient pressure considered as part of throttle response
    * Per vehicle EDF updates to use new systems
    * Updated switch from loading state to race to proceed physics sync immediately
  • Totti5
    Inkább azt írjátok mi változott. Melyik autót fejezték be, hol változott a fizika, vezetési modell. Más kül. nem érdekel.
  • lac coo
    Te, nem trollkodásból de szerinted nem jöttünk rá másfél év alatt, hogy péntekenként van új build,,,, ? :)
  • GPx8
    Build 489 (7/6/13, Junior Member+)
  • Alexease
    Valoszinuleg nem bizza a veletlenre az SMS, a dolgok nagyreszet mar elore eldontottek. Persze forumoznak, szavaztatnak, megiscsak kozossegi a dolog, ugy nezzen ki, mint ha szamitana valamit;) De hat 1-1 user max 10–25$-ral „jatszik”, az SMS meg – jobb esetben – 50–100M$-t;)

Az SMS, meg ha nem is cegfolytonos a dolog, fel tud mutatni ossszessegeben majd 8–10m-os eladast, abbol 5-ot az EA-val.
    Nem tudom a Steam-nel mennyi a minimum darabszam vagy a kvota aminel mar megeri nekik szervereztetni es supportolni egy programot.

Az AC necces. Kunoseknak szinte nulla eladasaik voltak, nem egy huzoceg. Bar a mostani licenszelt tartalmak miatt komolyabbnak tunik, de a huzosabb kiadok/fejlesztok mellett meg mindig garage project;)
    Foleg igy, hogy a megjelenesrol meg tervek sincsenek, es szinte nulla a promozas (OK, neha kiadnak nehany szep kepet).

Ma mar a megjelenes elott 1-1 latvanyos video es sajtoanyag keves az ismerettseghez, kicsit felgyorsult a vilag;) Regen meg jo volt, alig volt net, es havonta vettunk 1-1 magazint, abbol tudtuk mikor mi lesz.
    Manapsag mar az is szamit, a het vagy a nap melyik szakaban jelenik meg egy-egy hir a portalokon.
  • Timbu
    Meg ugye ott van még a Greenlight. Az SMS külön elbánásban részesül, vagy nekik is végig kell csinálni? Lehet, hogy a számtalan videó miatt előnyösebb helyzetben vannak a Kunos-nál, de az AC-nak még mindig nem jött össze a kellő számú szavazat (és szerintem nem is fog, hacsak nem ígérnek be valamilyen zombis dlc-t).
  • Timbu
    Nekem úgy tűnik, mintha megelőlegezték volna a szavazás eredményét. Ugyanakkor semmi bajom nem lenne a steam-esítéssel.
  • unrealnoise
    ennek örülök. :)
  • Alexease
    http://www.virtualr.net/project-cars-goes-steam
  • precise

Ha elérnek bizonyos összeget, lesz fülke nézet.

• lac coo
    van új Spintires demo. fullos játék lehetne ez ha lenne fülkenézet és bevenné a kormányt !
  • Screenracer #5887
    "Majd a CARS4 ! :)
    Van az a pure fizika ami feledteti a többit ..;)"

Így jött össze. :)))
  • lac coo
    Cars meg a mindent feledtetős fizika hogy jön össze ? :)))

AC-ra gondoltam .... :)
  • Screenracer #5885
    És mit kellene feledtetni? Azt, hogy a megjelenés előtt egy évvel még nem kész valami és még nem olyan a fizika, mint a GRID2-ben meg az F1 2012-ben a kedvenc HC szimulátoraidban? :D
  • Alexease
    Osszeszamoltam, osszessegeben eleg fajdalamas:D De igazabol kevesebb, mint amennyi a mostani gepem volt akkoriban. Honapokra elosztva, ~4 doboz cigi ara;P Es jovo ev vegeig elofizetesem van, full-os tartalommal egyetemben.

Bar ahhoz kepest, hogy egyaltalan nem hasznalom ki, k*rv* draga:D
  • Alexease
    Ez teny, az iR mar egy teljes gep arat tuti megette, de az is, hogy ezt 5 ev alatt sikerult osszehoznia;) 60 honapra elosztva mar nem olyan veszes;P
  • endy papp
    "Az iR fizikaban jo, latvanyban sem rossz, tartalom is van boven (bar nem tul valtozatos), de AI sose lesz hozza."

Ez igaz de pont ez benne a lényeg....persze nem lenne rossz ,csak akkor mennyibe fájna..... ,így is van annyiban hogy abból olyan gépet vehetnél hogy még irigyed is lenn....DDD.
  • bardocz
    Csak feledtetné már.
  • lac coo
    Majd a CARS4 ! :)

Van az a pure fizika ami feledteti a többit ..;)
  • Alexease
    En nem keszulok ra egyeikre sem, mert ugy sem lesz olyan, ami mindenben megfelelne. A CARS lenne az elso, de meg keszul, es kismillio a kerdojel.

Az AC jo: pure fizika, valamennyi tartalom, valszeg rF1 szintu AI, igazabol egy licenszelt es szp nKP2 ;)

Az SRW marha jo lehetne: rengeteg, valtozatos auto, hetente tolnak ujat hozza, gyartjak a palyakat - de kicsit csunyacska es csak hotlap.

Talan az rF2 lenne most a legjobb (jo fizika, turheto kinezettel, „gyors”), de nincs hozza eleg/valtozatos tartalom;P

Az iR fizikaban jo, latvanyban sem rossz, tartalom is van boven (bar nem tul valtozatos), de AI sose lesz hozza.
  • lac coo
    _Nekem az bajom, hogy minden idegszálammal AC-ra vagyok rákészülve, ez amellett sehogy nem tud most érdekelni :)
  • endy papp
    Kösz majd ezeket kikapcsolom és referálok milyen lett...