19801
  • Screenracer #6556
    Amíg PC-re lesz játék és főleg az autós részére gondolok, addig nálam szóba se jöhet a konzol. De mire ez bekövetkezik, addigra a konzolnál meg lesz jobb. A Microsoft meg nyomja fel magának a kémkonzolját.
  • Jacek
    Ezért álltak át nextgen konzolra, nálam felejtő mert one kell hozzá:) Majd GT7 megjelenésekor veszek egy PS4-et:)
  • Screenracer #6554
  • Screenracer #6553
    OFF.
    Ilyen körítéssel azért meglehet érteni miért ekkora a rajongótábor és a videó alapján, néz úgy ki mint a CARS vagy jobban. Bevallom én is elcsábulnék.

ON.
  • Jacek
    Ahamm az intro:D
  • Screenracer #6551
    Mi ez? A WRC 4?
  • precise
    https://www.google.com/maps/preview#!q=27+British+Rd%2C+St+Agnes%2C+Cornwall+TR5+0TZ%2C+Egyes%C3%BClt+Kir%C3%A1lys%C3%A1g&data=!1m8!1m3!1d3!2d-5.199155!3d50.311525!2m2!1f182.89!2f83.39!4f75!2m7!1e1!2m2!1sSjdHT_NWBSHITS-mDI8-xw!2e0!5m2!1sSjdHT_NWBSHITS-mDI8-xw!2e0!4m15!2m14!1m13!1s0x486b195930206b9f%3A0x37dbb6d3052dfab7!3m8!1m3!1d3029!2d-5.199141!3d50.311871!3m2!1i1920!2i913!4f13.1!4m2!3d50.3115458!4d-5.1990801&fid=5
  • precise
    Szerintem valami lehetett az első futóművel amikor odaverte. Azért volt ilyen.

Én hasonló utakon vezettem iskola buszt kb 3 éve.

Ez nem én vagyok, de ugyan itt is toltam: (27 British Rd, St Agnes, Cornwall TR5 0TZ, Egyesült Királyság)

• Alexease
    Itt van tole a klasszikus, meg a murvas Peak-on:

• endy papp
    A lassú kanyarokban nem volt épp a toppon,nehézkesen fordult be,azon a 3-4-en,de ettől függetlenül jól tolta.
  • Alexease
    Vatanen, 2:05-tol: „Oh, dear god!” :) Necces volt:P

• lac coo
  • Alexease
    Vagy ez:D
  • GPx8
    F1 2013-hoz meg még sok is! :D
  • Jacek
  • Screenracer #6541
    Sikerült annak lenned. :DDD
  • Jacek
    Ha köcsög akarok lenni carshoz ez is elég:DDD

• Screenracer #6539
    Nem vettem annak. :)
  • Jacek
    Nem fika volt, mindenki arra költi a pénzét amire akarja!
    Alap fanatec olcsobb de mindenből a fapad valszeg nem a legjobb:) de Kormány/Pedál/váltó 94e átszámolva, kormány az alap de jobb pedál meg váltó 141 az meg már drágább.. otthon bohockodni Logi elég szerintem:)
  • Screenracer #6537
    Ez a része már tényleg izlés dolga. Ebben az árkategóriában, mindenképpen ki kell előtte próbálni, mielőtt dönt az ember. Ennél többet meg nem hiszem, hogy tudtam volna áldozni rá és nem is akartam volna. Viccesen hangzik, de itt is kompromisszumot kellett kötnöm.
    Számold össze, hogy egy új Fanatec+pedál+váltó, mennyibe jön. Az már végképp túlzás. Ezzel elégedett vagyok. Nem vagyok HC, nem is lenne időm azzá válni. Ez nekem elég. :)
  • Jacek
    Szerintem a TM kormány olyan árkategória ami az én véleményem szerint nem éri meg:) Mivel 120-130e ki tudok adni akkor inkább veszek komolyabbat de nem hiszem hogyha van egy G25/27-em akkor ez annyival jobb mint a minimum 2x ára:)
  • Screenracer #6535
    A Fanatec kormányok nagyon durvák még, de olvastad a cikkben, ami e fölött a kormány fölött van már nem egészséges a pénztárcára. Én még azt is megkérdőjelezném, hogy biztos megéri ez a hobbi azt a pénzt amibe ezek a cuccok kerülnek? Ezt a TM kormányt is azért tudtam megenni mert anno megtartottam a G25-öt és később jó áron sikerült egy G27-et vennem, de G25 váltója jobb így nem adtam azt el és amikor ez a kormány bejött, akkor megváltam tőlük és majdnem össze is jött ennek az ára. Egyébként ennyi pénzt nem adnék érte, de ez úgy érzem megérte így és nem bántam meg.
  • lac coo
    En egyszer csunyan befurodtem tm kormannyal, azota tuti nem vezsk tobbet :) Ez a boszme dog biztos jo, de ehhez meg sporolnek inkabb egy meg jobbra.
  • Screenracer #6533
    Az árához képest gagyi is. Ennyi pénzért lehetett volna egy jobb replikát is csinálni. De nem a perecben van a lényeg, ha a helyére kerül igencsak egy masszív jószggá alakul és még így is van rajta egy csomó gomb, ami működik is és az nagyon jól tud jönni F1-ezés közben. :)
    A G25 egy átok volt F1-ezni. :(
    Amúgy meg ez egy jó kis reklám a Ferrari és Thrustmaster árukapcsolására. Elég régóta meg van a TM Ferrari licensze.

http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/f1-force-feedback

http://www.tomshardware.com/reviews/joysticks-wheels,559-14.html

Ez a Schumi 2001-es kormánya volt életnagyságban. Szintén acéltengely, szíj, fogaskerék vegyeshajtású FFB kis bika motorral, 28 cm átmérő, 270 fokos fordulás. 50000.- körüli bolti árral. :( A piros Momo volt a legközelebb hozzá. Nem ma kezdte a TM se.
  • lac coo
    Hat azert nem olyan, most pont egy jo velemenyt linkeltel be, de erosen megoszlanak a velemenyek. Az F1 kormany hozza meg vegtelenul gagyinak tunt nekem, gyerekjatek minosegnek ereztem kezbe veve........Mondjuk van penz, azt vesztek amit akartok :)
  • Screenracer #6531
    Ja. Olyan ez, mint amikor trabantból átülsz egy mercibe. Ugyanolyan, de de mégis más. :D
  • lac coo
    Ízlés dolga, volt ékszíjas kormányom ,de nekem jobban bejön a kemény fogaskerekes rázás :) Igaz az hangos mint a barom .
  • Screenracer #6529
    Igen, F1 pereccel is lehet kapni.
  • Screenracer #6528
    Na, ja. :(
  • Alexease
    A volt kolegam is Londonban volt, o is soforkodott, elege is lett, maganak automatat vett, hatradolos konyokloset (XC90):)
  • Screenracer #6526
    Igazából elfogadnám azért én is. Duzzogva. :)
  • Screenracer #6525
    Inkább ezt a tesztet, sok képpel ajánlom, magáért beszél.

http://logout.hu/cikk/thrustmaster_t500rs_vs_logi_fanatec/bevezeto.html
  • Alexease
    Lehet..., de inkabb megsem:D Szerintem az eddig eladott jatekokbol kenyelmesen kijon belole az uj:P De mar a CARS-bol is becsordult 4millio EURO, annyibol eszre sem venni egy Ferkat:)

Amugy nem sajnalom tole, megerdemli, stilusos.
    Inkabb neki, mint az Andrassy-n a feka ciganynak a Lamborghini, amivel gyorsulgatni szoktak:/
  • precise
    Én direkt vettem automata autót, igaz padle shiftes, nem akarok kuplungolni.
  • precise
    Mennyire tartós? Mert 300 fontért nem akarok ipari hulladékot venni. Ha tényleg ennyivel jobb mint a G25 (még itt tartok) akkor elgondolkozom.

Lehet úgy venni újan, hogy nem az a GT kormány van rajta hanem F1-es vagy valami más. Az az alap gyári nagyon nem jön be.
  • Screenracer #6521
    Mellesleg itthon is bármikor vehetünk mi ilyet.
    http://www.hasznaltauto.hu/auto/ferrari/599/ferrari_599_gtb_f1_automata-7319154
    Bár ez nem kéne mert automataváltós. Árkád.
  • Screenracer #6520
    A múltkor az "Atókereskedők"-ben vettek egy Aston Martin DB7-est, 12.500 Fontért. Még kétezer fontért felújították és volt egy 50.000 Font értékü autójuk 14.500 fontért. Az angolok autók szempontjából utolérhetetlenek. A lényeg lehet, hogy Ian Bell is így vette a Ferrarit és Porshe-t.
  • Alexease
    Elni tudni kell:) Ian Bell: „I have a Ferrari 599 and a Porsche Cayenne.”
  • Screenracer #6518
    Na, ilyen ember kell az SMS-nek.
    http://www.slightlymadstudios.com/careers.html

Ebben a topikban valamit írt Andy Garton a Pacejkáról, nem olvastam el mert én se értek ehhez. :)
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?4868-A.J.-s-Thread-)

Az SMS Minden autóhoz külön saját FFB-t csinál. Van az FFBTweak nevü segédprogi, amit innen le lehet tölteni. És használati utasítás is van.
    http://forum.wmdportal.com/showthread.php?7806-Custom-FFB-Tweaking-Files-Post-Yours-Here
    Ebben lehet látni, hogy hány effektet lehet beállítani az FFB-hez, de van default is, amit minden autó használhat. Sőt aki úgy érzi, hogy ő jól vagy jobbat tud az csinálhat és feltölheti a fórumba. És ha jó bekerülhet a játékba. Az ACR-ben szerintem is jó érzetet kelt az FFB, de szerintem két három effektre épül csak és minden autó azt használja.

Mellesleg próbáld ki, ha van rá lehetőséget Thrustmaster T500RS-t. Amikor eladtam G27-et és ezt megvettem, minden autósjátékom ujjászületett. Nem fikázásból mondom, mert valamikor az volt a csúcs , de G25/27 ehhez képest csak valami gyerekjáték. Gyorsabb, 12 külömböző FFB effekt van hardveresen benne. Szíjas, tehát halkabb és sokkal gumisabb érzést kelt ahogy átmész a rázókon. Az tényleg olyan mintha gumikon gurulnál.
  • precise
    Ismerősöm nekiállt egy simnek funból. Ha emlékszel az nKWorld-re (iR cucc nkp-hez) azt is ő programozta, én csak a weboldal részét bütyköltem. Na az NkW után találta ki, hogy megpróbálja a simet.

Valami Pacejka kutatást (google pacejka) kell betáplálni a gumihoz, akkor elég jó lesz. Legalábbis Gergő ezt mondta: "Csak" bele rakom a pacejka adatokat és fasza lesz a gumi modell. Az is lett.

Az időtényező úgy nézett ki, hogy a karácsonyi nagy szabadságok alatt állt neki a töténetnek és még azon a télen teszteltük a multit a Simco-sokkal. Ők adták a Suzuki Swift modellt a pályát kölcsonvette rF-ből ideiglenessen.

A lényeg, az FFB-je felülmúlta az SMS-ét és még sok másét. Egy emberről beszélek pár hónap alatt. (hang graf stb nyílván fos volt, csak összeeszkábálta a teszthez.) Bende Imit meglehet kérdezni (ha emlékszik)

Nem tudom hogy csinálta, nem értek hozzá stb, de pl az ACR-ben is jobb ffb van pedig az is szar.