Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be kell melegíteni a gumikat, mert addig nagyon csúszik. Ez jobb mint volt. Az FFB még nem jó, nálam a csúszáshatáron nem érezni semmit a kormányon (legalább könnyebbnek kéne lennie).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Fehercsoki
"different can sometimes feel bad as a first impression" 😄😄

Instructions
1. Run the game exe with -seta on the command line to put it in STM mode.
2. Test primarily with the Formula A - there is only one type/compound of tyre currently and that is for the FA. Note though that even this tyre is far from final in terms of parameter tuning (we're still experimenting with basics such as base grip and stiffness, WMD feedback will help this process though) - it's enough though imo to give a good preview of what this tyre model can offer in comparison to the old one. It does work on other cars, but as you'd expect the results vary, between great (imo!) and very-buggy-indeed.
3. If you experience very strong FFB then try the attached FFBTweakers file - unzip it to your documents\CARS\FFB folder (you'll need to create the FFB folder if you haven't done so before). All I've done different to the default is lower MzScale to 0.25 from 0.5, so you may want to tweak this further if it's not right for your system (you can use the two FFB strength related GUI options to tune this as well of course).
4. Do plenty of laps before posting feedback! It feels very different to the old model and different can sometimes feel bad as a first impression.

Known Issues
1. Per car tyres not implemented yet - only Formula A has proper tyres so far.
2. FFB defaults need refining for new model.
3. AI control at the start of time trials is buggy and usually causes a (car) crash.
4. Odd collision behaviour with some kerbs, sometimes causing a "warp" effect.
5. Violent FFB oscillation at the start of a session when car is at a standstill (not a problem when the car is stationary after then though oddly).
6. Existing setups will need reworking to suit the new tyres, things like diff and brake setup are directly affected.
7. Tyre temperature and wear modelling not finished yet.
8. Some odd/unpredictable behaviour at very low speeds (actually, when there is no aero grip).

One other important note is that this will likely mess up the leaderboards a bit (i.e. because laps will be being set with the same car but on two different tyres), but that's an important part of the testing process anyway, i.e. how do the laptimes compare, with both real life and the old brush tyre model (BTM). Same applies to MP as well, but just look at is as having a choice of two compounds available and the driver/team having to choose (!).

Fehercsoki
Ha valaki tesztelte jöhetnek a vélemények, elsõsorban netKar Pro-hoz hasonlítva😄

Kapcsolóval kell aktiválni.
Például: "C:\Program Files (x86)\WMD\pCARS\pCarsLauncher.exe" -seta

Fehercsoki
Na most minden kiderül😄

A mai buildben benne lesz az új gumifizika egy korai változata, csak a Formula A-val lehet használni egyelõre, van külön topic róla, olvassátok el.
lac coo
Hát én sem, nálam sehogy sem igényesség, hanem bóvli. Biztos, jó meg sok minden van, de ez amit mutattál olyan bóvli, hogy ez alapján ingyen sem kellene ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Totti5
Ez egy sepcial event. Van offroad, van dinaimus napszak, van tonna út városban, hegyek, természetben. Van sima verseny, 1v1, sok autós, drift, éjszakai utcani fesztivál folyamatos online kapcsolat mint a TDU. A repülõ VS autó csak egy a több féle speciális event közül. Úgy mondjátok mint ha egy autós játékba minél kevesebb különleges verseny kellene és valamivel ellentétse mert belekrült... azért került bele mert ilyen dolgokat az életben is csináltak. Top Gearban is volt. Ez egy speciális event egy Show. Fun és még kihívást is ad ha feltekered a nehézséget.

Nem értem az értetlenkedést.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Van.
van már multi cars-ban?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
Vannak online boven, az elobbi versenyre vagy 40-en leptek be😄D Bar az elso kanyart mar csak a fele elte tul, aztan 5 kor versney szeruseg, utana 15 kor korozgetes😉
Igy azert mar elegge szaggat, foleg hogy „24 orasra” allitottak a futamot.
b321

lac coo
Ebben mi az igényes ??? Inkább cigányosan bóvli ....
Biztos élvetes, nem tudom, de pl a repülõgép az mindennek az alja ...

Mondjuk rF2 utasszállító gépe sem kutya, ahogy figurázik az utasok meg hánynak ... 😊

Totti5
Bocsánat, de mint ha lett volna róla szó és valakit érdekelt, meg hát ótós játék. F1el is játszol amikor az a Horizonnál sokkal árkédabb😊 ( és még mindig nem hiszem el hogy a 2011el teljesen kihagytad amikor az szvsz jobb volt mint a 2012 )

Nekem ennyire tellik. 15 ezres nem HD felbontású videó rögzítõ kütyü. Ennél jobb nincs ennyiért ( apropó 720Pre tetted? azon kívül hogy nem tû éles a kép a képminõség szerintem nagyon jó, én hosszú hetek kísérletezése után ennyit tudtam kihozni belõle ). Majd egyszer veszek olyan eszközt ami tud HDt is ( mondjuk ha jön a következõ generáció ), de ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Az én videóim mindig kormánnyal, segítségek nélkül, normálisan játszva vannak és ez simán a jutub átlag felett van minden téren.

Nomeg a TDU is tetszik innen többeknek és ez a Horizon nagyon sok tekintetben hasonlít rá, csak ez végtelenül igényes.

szerintem meg próbálkozzon csak, ennél soha rosszabbat.

a CARS topicban meg nyugodtan elõ lehet hozakodni a forzákkal, mert kábé annyira készül komolynak mint az (mondjon akárki akármit), esetleg összetettebb lesz, olyanok miatt mint) kerékcserék, versenyhétvégét, kötelezõ szimes körítés + din idõjárás). a CARS-nál szerintem örülnének ha fele annyira népszerûek, sikeresek lennének, mint jelenleg a forza. a célközönség meg úgyis teljesen ugyanaz.

arról meg nem beszélve, hogy nem õ hozta fõl megint a konzolosokat. :p és nem hinném, hogy a konzolosok leszarnák a fizikát. HC fizika valóban nem a többségnek van kitalálva (ahogy PC-n sem!), de azért bõven el lehet adni "komolyabb", élvezetes, autós fizikával is gammákat. és ez a lényeg... nem pedig az agyonrágott "konzolosok a szart is megeszik" duma...
Alexease
Meg mindig jobb, mint ha ugy hagynak egy hetig bibasan😉
A menut ismet atpiszkaltak, talan jobb, de a palyavalasztas meg mindig szar;D
Gondolom valamit modositottak az animacion, es meg nincs minden vagy egyik autonal sem frissitve.

b320
Most már lassan naponta adják ki a frissítéseket. Gondolom, elsõsorban a sok mp bug miatt. (De hát ilyen tesztelés).
Azt pl. nem értem, hogy miért kellett elb*szni a váltás animációt. Most a pilóta szépen lenyúl a váltóhoz, aztán vissza "varázsolódik" a keze a kormányra. Úgy emlékszem, hogy b316 elõtt még szépen meg volt a mozdulat visszafelé is. Elég zavaró.

Fehercsoki
Forza 4 is nagyon nagyon messze van a szimulátortól, videó alapján ez TDU 1 közelébe sem érhet fizikában.

b-type
Nem mutatok, de ez nem jó....és ezzel semmi támadó izé nincs, de nem jó.
Nem vezettem, de amikor egy Mustang hajó, az nem csak abból áll, hogy imbolyog mint egy lehalt lengéscsillapítón lévõ nehéz autó.
Amikor elkönnyûl úgy elmegy a segge mint az ihaj, az kevés hogy nagy imbolygással elhitetjük, hogy ez egy 'nagy vas', de uakkor egy bukkanósan dobos kanyarban laza ellenkormányzással megfogjuk a nagy súlyát.
Ez hülyeség...mint ahogy egy videó alapján megítélni egy fizikát is az 😊 tudom.
De egy nehéz, erõs orrmotoros de hátsó hajtású autó korhû futómûvön nem egy felhasználóbarát ilyen sebességnél, csap akkorát, hogy öröm nézni.
A repülõ lehet hogy tökéletes. 😊
Mindegy, én becsülettel megnéztem a videót, mivel ez is az a topik amit figyelek, de csúnyán leverte a lécet azért is írtam.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Hat ez elegge foss, foleg hogy a sajat videofelvevoakarmiddel probalkozol😊 Szerencsesebb lett volna betenni egy masik videot😉

Amugy nem ertem miert kell mindig elohozakodnod valami konzolos, Forzas, sajat videoval amikor semmi koze az egeszhez.
Totti5
Ez egy open world ótóka. TUD 1-2õt fizikában, vezetési élményben lemossa a színrõl meg minden más próbálkozást is. Hangilag nagyon igényes... milyennek kellene lennie? ( ha mutatsz valami onboardot menet közben, akkor van mihez mérni ).

Mustang vs Mustang. Repülõ az autó ellen verseny...

b-type
huh, ez nem tudom milyen lehet, de nagyon remélem hogy nem tart ebbe az irányba semmi amit szeretek 😊
Lehet nyersen hangzik de ez sszvsz szörnyen sz@r.
Tudom hogy nem uaz, de az én '71-s Cougar-m (V8) így szólna sírnék, pedig most Audi csövek vannak alatta.
a gumisírás és a hajó érzet is elment balra szvsz.
A 'röpülõ' meg kész...nem ismerem a játék körítését, de ez lõ az autóra?!

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
"Az xbox, ps3 tualjok lesz*rják a fizikát"

Melyik dimenzióban?

Most jött ki a Forza Horizon és az összes HC ki van akadva hogy már pedig ez nem 1:1ben Forza 4 fizika és nem szimulátor. Tényleg nem, de ugyan az a fizika, csak áramvonalasítva ehhez a stílushoz, pont középúton ahogy lennie kell. TDU 2õék remélem erõsen nézegetik ezt a játékok és felteszik maguknak a kérdést, hogy ilyennek kellett volna lennie? pontosan.

lac coo
De láthatóan sokat nem kell neki dolgozni ! 😄D

Nem hiszem...
Az xbox, ps3 tualjok lesz*rják a fizikát, a PC-seknek meg semmi se lesz elég jó... 😊

lac coo
CARS-nál fizikát fejlesztgetni a legjobb állás a világon !!!! 😊))

cselt
Persze ezt értem én, csak valahogy nem úgy tûnik eddig, hogy a fizikán lenne náluk a hangsúly.
Ne felejtsd el, hogy ez nem egy egy emberes garázs-project!
Itt nem az készíti a fizikát, aki az animációkat, grafikákat stb...

cselt
Ááá bakker inkább a fizikával foglalkoznának, mint ilyen csilli villi dolgokkal. Oké tényleg nagyon látványos lesz, ha mûködni fog ez a box animáció, de ezt mondjuk lehetne akkor is csinálni, ha már a fizika rendben van.
+ b318

Alexease
igen végülis könnyed szórakozásnak így motorháztetõrõl tökéletes lesz. kormányt úgysem fogom tudni rákötni...

Totti5
Ne ezt nézd, hanem az én videómat😄 az jól van ( kormányszög nincs az egekbe pl ) van állítva és nagyjából értelmesen is végig tudtam menni a pályán.

A belsõ nézet szar, onnan nem is lehet játszani, visszajátszásban pedig még szarabb, de ez olyan dolog hogy CARSban is gyenge a visszajátszás, meg Rfactorban is meg a többibe.

Motorháztetõrõl nagyon kellemes.

G25 nem megy Xboxal, és más Logitech sem. Felsõ kategóriából csak FANATEC kormányokat támogat.

Hát nem tudom, mi pont ezen röhögtünk, hogy mekkora fos a videó alapján:

Viszont már félek nyilatkozni mert F12012-it fikáztam a demó alapján aztán mégis jól elszórakozok vele.

De ha már xbox, rájöttem hogy egynapi túlórámból tudok venni egyet forza4-el, úgyhogy hamarosan megérkezik, te szerintem tudod a választ. Rá tudom kötni a g25-öt valahogy a boxra?

Totti5
off

Egész élvezetes. Ezt nem butították vissza dedós szintre mint az F1 2012õt, hanem jócskán fejlõdött az elõzõ kettõhöz képest. Komolyan mondom élvezetesebb, nagyobb a kihívás és jobb a fizika ( vagyis a vezetés ) benne mint a Dirt 3ba. Pályák vadállatok, nehezek, technikásak, hosszúak ( 5-6-7 km ). Végre a kézifék és értelmet kapott és jól használható, jókat lehet csúsztatni, a kormány használat is rendben van és állítási lehetõségek is adottak. Graf 6 évvel le van maradva, meg a kivitelezés suta sok helyen, de nagyon élvezetes. Minden féle autó van benne. 1600, B csoport, 70-80-90, N csoport, S2000, WRC persze minden 2012es liszensz.

Nagyon jól belõtték a középutat.

Alexease
Igazabol mar nem olyan rossz, kezd hasznalhato lenni😉 Most az Event-en a Racer-rel mentem, teljesen hasznalhato. Erezhetok a beallitasok (bar idegesito a kilepkedes, de ugy nez ki megoldodik😛), es igazabol a gumi allapota is.

Most csak ket dolog piszkalta a csoromet.

Az egyik az FFB erzes, hogy csak kozepre tart, azt is inkabb csak kozepen, de egy bizonyos szog utan semmi vagy neutral...
A masis, hogy kepes „csak ugy” valamiert a szukebb, kozepesebb kanyarban negy kerekkel csuszkalni, sodrodni😉
GerY5

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

26.ûn lesz multi, full membereknek meg 18.án asszem

lac coo
Én kihagyok még tíz buildet, talán addig lesz valami gumi meg ffb 😊)

Alexease
Akkor letesztelem azt is😉 Az Event-eken szoktam korozgetni.
Alexease
De ami vegre pozitiv, hogy megjelent a menuk kozott (sok egyeb melett) a Pit Garage (bent a palyan).
Suzukában megyek a Formula B autóval, az nem rossz.

Alexease
Mindig valtozik, nem tudom mitol fugg. Neha eleg jokat megyek vele (bar csak 1-1 autoval), neha meg idegesitoen rossz/nem jo/buta erzes/stb.
Nem vgyok én türelmetlen, csak megjegyeztem, hogy most mintha szarabb lenne mint volt.

Alexease
Hangok, csak ugy😉

Volt már jobb is benne az FFb, az tény. Folyton változik a cucc és néha nem az elõnyére. Most pl. a kézi váltós autóknál a váltás animációval van valami gáz, de legalább nem villog a pilótafülke, mint az elõzõ 3 buildban.

Ez nem a játék hibája szerintem, nekem egy régi momom van már évek óta és ezt csinálja az összes játékban, ezért max 30%-ra állítom a ffb-t és kész, mûködik, jó. Mellesleg errõl elég sok videót látni a youtube-on, rf-tõl kezdve minden codies játékoknál, szóval szerintem ez nem a pcars hibája.