Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak soha semmi nem készül el ....Legalább is nem úgy tûnik 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nálam most nem mûködik dx11-ben. Egyszerûen nem indul el a program, ott marad a tálcán az ikon. Elivelg fut, mert hang is van, de nem lehet átváltani rá. Már minden sz*rt cserélgettem, de nem jó. 😞
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A -use3dscene 3D-s autok a menuben, a -dxX11 egyertelmu, a -seta az uj gumi.
A CARS-nal presze build-enkent es autonkent (alpha/beta) valtozhat az erzes, de akkor nem foglalkozom vele, majd piszkaljak, nem allitok utana😉
Bar az utobbi idoben stabilizalodott az FFB helyzet, altalaban hasznalhato, es multheten mar a gumit is el kezdtek piszkalni, az is alakulgat.
Ha meg nem lattad, hasznaltad, tesztelted, probald a -seta parameterrel inditani a Launcher-t, az a keszulo gumi. Vamivel masabb, jobb/rosszabb erzes. Bar csak az F1-hez van egyelore teszt gumitipus, de a tobbinel is mukodik. Mivel az egesz program egy nagy teszt, igy nem veszt az ember vele semmit😉
Az uj gumi talan jobban tapad es stabilabb, de jobban erezheto.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én motorháztetõrõl játszok, ha muszáj, akkor belsõbõl, de motorháztetõrõl sokkal pontosabban tudok menni, F1et meg T-cam-ból😊. Ez van, ilyen elbaszott vagyok😊
Shift 1-2, Ferrari, Cars, F1, Dirt, Grid külsõ kamerája alapjaiban elbaszott, dölöngél, ugrál, össze vissza mozog, ami mindenre jó, csak arra nem hogy az íveken lehessen autózni.
A fek/gaz/kuplung erzekenyseget szoktam nullara allitani (kevesbe erzekeny), a kormany egyertelmuen 50% (vagyis linearis).
Mellesleg karokkal ugyan úgy tudsz adagolni gázt és féket mint ha pedálok lennének, szóval ezt benézted.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Nem azokkal kell foglalkozni, akik segítségekkel mennek, hanem azokkal akik nem!
No de mégis mi fejlõdik grafikán kívül ???? Szinte a kezdetek óta nézegetem, és fizika, ffb, egy helyben topog. Ez tény .10+ éve játszok autós játékokkal, fel tudom mérni, hogy ez nem fejlesztés, hanem változtatás .... No, jó, ok most egy év után van egy nagyon-nagyon prealfa gumi, szörnyû ffb-vel, élvezhetetlen kormánykezeléssel.
AC-rõl nem tudok mit mondani, ha az "csak" egy feljavított Netkar lesz új enginnel, az már maga a fõnyeremény, 5 éve várunk egy ilyenre !
Ha majd látok egy olyan videót CARS-ról ahol a gumival, fozokával gizdáznak, nem a grafikával ( mint a gyönyörû AC BMW driftelõs videó ...) akkor máasképp gondolom majd... Addig nekem az jött át, hogy egy év alatt csak grafikára gyúrnak, mondjuk bevételhez leginkább az kell..... Ferraris játékuk is egy rakás szar lett, Shift sem igazán sikerült, szóval ígéret az most már kevés ... 😊
Én nagyon szkeptikus voltam a CARS-al kapcsolatban, de már másként látom a dolgokat. Nagyon tetszik a csapat kommunikációja és a folyamatos fejlõdés.
Az SMS a jovojet epiti ezzel az engine-nel (most nem csak a CARS-ra kell gondolni!), ezzel alapozzak meg a ceget legalabb 10 evre.
Mar keszul a masik sajat cucc (az a motortos, azota sem neztem, nem erdekel, motorozni csak igazabol lehet😛), es ha sikeres lesz a CARS (vagy legalabbis az engine) barhonnan kaphatnak megrendeleseket: csak PC-re vagy multiplatformra, kizarolagos PS/XBOX-ra, kisseb-nagyobb cuccok vegyesen.
Negy-ot ev utan nKP egy „adjuk mar ki” project lett...
De mivel nepszeru lett (de messze nem annyira mint az LFS, es bevetelben is nagyon-nagyon a toredeket hozta), van az engine kore megrendelese es meg is elhetne belole, igy az AC-t sokkal popularisra kell gyartani (jo grafika, sok liszensz, modolas, mindenfele stilusu kezeles stb.).
Lehet hogy tuti lesz a fizika, de abbol a nehany emberbol nem elnek meg, akik a 3 fantasy autot is evekig elveznek😉 Igy kenytelen liszenszelt, minosegi, scannelt autokkal es palyakkal „megtomni”.
Ha akarna sem tudna olyan tartalmakat, szolgaltatasokat, latvanyt (napszakok, idojaras, dinamizmus, multiplatform stb., ugy mint a CARS) beletomni, meg az egyszeru tartalmak legyartasa is kerdeses.
Necces az AC, de biztos jo lesz, de nem szabad tul sok extrara szamitani. Valszeg alapbol egy liszenszekkel megerositett nKP lesz (persze uj enginnel!), sok ujdonsaggal, modern konyezetben, kicsit mindenkinek stilusban.
Nem tudom, mirõl beszélsz, a CARS napról napra fejlõdik és nem tudjuk milyen lesz a vége. Ha most pl. olyan lenne az F1 2012-nek a fizikája mint a CARS-ban per pillanat az FA-nak, akkor meg is venném.
Tudom, hogy marhára nem fontos dolog, de engem zavart, amikor rossz volt...
Persze nem lesz olyan online cucc mint az iR, vagy olyan hangulat alapu mint az F1 201X sorozat, es nem is lesz pure/HC szim (pl. LFS/nKP). Mindentbele szimszeru cucc😉
A kepek, hirek, interjuk alapjan az AC is eleg pure kategoria lesz, igazabol egy erosen felujitott nKP, latvanyosabb kontosben, liszenszelt cuccokkal, AI-val, hasznalatra mindenkinek kategoriaban.
Amire kesz lesz, ugy sem fogja birni a gepem, max egyedul autozni vagy minimal AI-val hadakozni😉 Arra jo lesz.
Az online bajnoksaghoz mostanaban se kedvem se idom, a karrier resz meg nem erdekel.
Build 323 Discussion (15/10/12, Team Member+)
Build 323 (15/10/12, Team Member+)
Online:
* Weather is initialized based on the host data.
* Online UI will set weather on admin.
* Added logging of green-light related events.
* Increased protocol version due to the data format changes.
* Weather is synchronized.
* Added API to set weather from the admin.
* Added code to support syncing of participant app-side data, in addition to physics packets.
* Added headlight synchronization.
* Added a bit of logging to a few places.
* Added extra logging when leaving/disconnecting from DS or session.
* Added new category for GameManager's networking logs and moved several log messages to this new category.
* Added synchronizing of race date and time.
* Added API to set race date and time for the host.
* Changed regular ping log level to Debug, reverted ping frequency from 5s back to 2s.
* Implemented wrong way penalties - currently DQ after 5 seconds of wrong wayness in MP.
Renderer/GFX:
* Removed aserts from DX9 parameter setting code, and replaced with returning error codes to allow useful error reporting
* fix for set max range on emap not actually doing anything.
* Added Array Init for temporary impact pieces array which was causing crash for Doug
* Fixed memory leaks caused by loss of deferred removal updates on track exit.
* Code and shader changes to allow drying lines and puddles.
* Code to setup underpass flags.
* Camera bounding box test to tell game what reflection elements to render.
* Reflections now render , crowds , pitt crews , pit girls etc..
* wet track textures optimised with dxt and lower res
* edits to the track wetness mask adding puddles in green channel and main mask in red.
* moving drying line and reflection noise textures from weather to track textures for easier path setup in max and becuase they won't build from the weather dir.
TextDB : Updated call to BStricmpUnsafe
Base:
* Removed case insensitive functions from BUniString
* Renamed wide versions of BStricmp/BStristr to signify Unsafe
* Fixed a project config error in 360 Gold where Unicode was set incorrectly
* Removed wide versions of BStrupr BStrlwr
* First draft of cmd line support class
* Added CompareNoCase to BUniString (already in BString)
* Added BuniString overload to BUniString::Compare
* Added extra getters to player profile to access time progression enumeration.
* Added extra getter to track details to return race day.
* Switch to player control instantly in TT. Rolling starts can now switch to player control instantly.
* Added GameManagerNetworking logging category.
Physics:
* Corrected SP300R width (should be full tyre width and not just tread).
* New Caterham SP300 specific tyre with correct tread widths (.225, .232 CM).
* Add correct tyre width for front and rear tyres to all cars.
GUI - New Controls screen, menus aligned to center screen when using a multi-monitor setup, Hide button on main menu properly hides objects now, correct kerning on large fonts
Audio:
* balance updates
* updated LM11 TDX set with vibration, rattles and eq/filter cuves
* updating Formula A sound set with latest tech: eq curves, vibration etc.
* balancing changes for updated Formula A sounds
* balancing changes; adding vibration and rattle layer
* poss fix for reported lack of teanny whine for Racer V8
* balance adjustments and slight tune of tranny pitch
* BMW M1 updated for latest vibration and rattles
* adding vibration and rattle samples to various cars
Eifelwald_GP. New texture maps, Tweaked textures.