19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#6636 Mit kell ehhez érteni, foss azt kész ....
Monmdj valamit mi történt másfél év alatt a fizikával ffb-vel ? :)))
Jó néha odaírják, hogy piszkálnak valamit, de igazából ugyan ott tart mint másfél éve ....Néha más kicsit azt annyi, de jó még soha nem volt ....
Bár nem vagyok első tízben, úgyhogy csak j lehet ....Vagy nem... azért mert nem vagyok ott rossz mert nincs visszajelzés... Vagy nem tudom ...:DDD -
#6635 Nem, AC-ban én abbahagyom, nem oda való, ide meg jó lesz, más értelme úgysincs az egész CARS-nak :) -
Screenracer #6634 Csak azt nem értem, ha nem érdekel, ha nem kiséred figyelemmel a fejlesztést, akkor mi a faszért kell bele dumálnod olyanba amiről gőzöd sincs? Az az igazság, hogy egy troll vagy, ezt az is alátámasztja, hogy másfél év alatt SZERINTED nem történt semmi. Érdekelni nem igazán érdekel csak valami kényszert érzel, hogy hetente legalább egyszer, de ha lehet többször beirogasd ide, hogy "szar". :DDDD
TI ÉRTITEK???? -
#6633 Minden topicban?:DDDDD -
#6632 Csak itt semmi nem történik már másfél éve ......
Buildeket már rég nem nézem, általában száz dolog van grafikai javítás, egy árva mondat meg valami jelentéktelen fizika ffb gányolás :))) -
Screenracer #6631 A Renault az tényleg pocsék. De itt megint azt kell mondjam, hogy nincs is a Renault terítéken. Majd ha valamelyik buildnél azt írják, hogy a Renault FFB-jét és fizikáját csinálják akkor próbálgasd. De mindegy, úgyse érted.
Egyébként nekem a Muppet Show-ban a két öreg úr jutott rólad eszembe, hogy teljesen mindegy mi történik az sose lesz jó. Csak te nem vagy olyan vicces, mint azok. :) -
#6630 TI ÉRTITEK ? :))))) -
Screenracer #6629 Végül is itt saját magad adtad meg a választ. Ami komolyabb abban neked nem igazán megy. :DDD Az iR-re meg még se mered azt mondani, hogy szar, mert körbe röhögne mindenki. :) -
#6628 Ti értitek ? :)))) -
Screenracer #6627 Csak te nem. :DDDD Vajon miért? :)
Ne már! A CARS-szal menjél jó időt, ahogy mások is, ugyanis nekik is ugyanez áll rendelkezésükre. Azonos feltételek mindenkinek. Pont erről beszélek. A Marióban, az iR-ben és az F1-ben. Milyen baromság ez már, hogy más játékokat hozol fel. -
#6626 Apa, kezdődik... -
#6625 Mondjuk F1 2013-ban jo idoket megyek, akkor az csak jo....Iracingben meg az also haadban voltam, akkor nyilvan azert mert az gaggyi ffb fizika....Vagy meg az is logikus lehet, higy ha jo a figika es ffb, akkor mindenki jo idot megy....Akkor viszont megint F1 a best ! :))))))) -
#6624 Carsban mindenki ! :)))
Hagyjuk már ezt a hülyeséget ....
Mario Karttal is mennek jó időket, ott is van első ,második stb ...akkor nyilván az is jó fizika neked ...:) LOL.
( tudom...most jön az, hogy akkor menjek egy első helyes időt .....) -
Screenracer #6623 KI? -
#6622 Valaki megy rossz fizikával, gagyi ffb-vel is jó időt !
Fura egy logika ....
Gondolom az Megane-nal is megy valaki jó időt, pedig az az autósjátékok szégyene .... -
#6621 Kipróbáltam most pár autót, a legtöbb fájóan rossz !!!
Renault olyan szinten foss, hogy nem is tudom próbáltam-e az elmúlt 10 évben ilyen vacak fizikát !!!!Ugyanez az EVO, is. Atom elmegy, kb régi rF1 szint, csak épp köze nincs egy atomhoz, full gázon lehet taposni neki, nem forog el, kevés nek ia 300 ló az 500 kilóhoz :), ha az ember átvisz némi lendületet a kanyaron ,akkor meg általában jön a négy kerék csúszás, vagy a menthetetlen megforgás ....ehhez jön még az idegesítő, bizonytalan ffb...nekem továbbra is kuka, semmire nem jó, se árkádnak főleg nem normálisabbnak ....
F1 elmegy, de az is barkács, leginkább valami izmos feszes GT autónak lenne jó :))) -
Screenracer #6620 Csúszkálni négy keréken és meg is úszni csak olyan autóval lehet ami kiszámítható és kezes. Szar autóval nem lehet jól autózni. Szóval hagyjuk már ezt a városi legendát, hogy a jó időhöz nem kell jó fizika, meg FFB, mert ha rossz visszajelzések jönnek akkor nem is tudod normálisan irányítani. És nem bántásként, de ezt ne az F1 2013-hoz hasonlítsd amiben minden tálalva van ahhoz, hogy Vettelként vagy Alonso-ként versenyezhess. :) -
#6619 Mindenhez képest szar .Tök mindegy miért, mert most került bele, mert még nincs kész stb stb stb...Ami szar az szar, nincs mihez képest szar :))
Ellenben neked jó, nincs ezzel baj, hajrá, ha neked ez tetszik .... -
Screenracer #6618 Azt is odaírtam, hogy ahhoz képest, hogy most került bele. Mellesleg a Raceroom, az vicces példa, mert abban minden autó pontosan ugyanolyan fizikával rendelkezik. Legfeljebb jobb a hagja. Az iRacingbe meg legalább két évig dolgoznak egy autón mire belekerül, szóval azzal össszehasonlítani megint csak egy kicsit faramuci. :(
-
#6617 Raceroom és iRacing McLarenhez képest ez semmi, annyira 0a az élményfaktora. -
#6616 Akkor gratulálok ! De most bántás nélkül ......
Mondjuk csúszkálni négy kerékkel mindegyik autó tud, sőt kb csak azt tud :) Szerintem förtelem vezetni .Ha nem autó lenne hanem valami race légpárnás akkor ok, de ez egy McLaren .....
De ugye első tízben vagy, így csak jó lehet :) -
Screenracer #6615 Az MP4 szerintem jó, főleg úgy hogy most került bele a játékba. Az F1 az tényleg förtelmes. Legalábbis én nem szeretem ha úgy állítanak be valamit, hogy jobbra-balra billeg és gázadásnál inkább a kavicságy felé megy és nem egyenesen. :) Bár késő volt már és az F1-hez lehet, hogy kell egy kis türelem. Az MP4 az durva rögtön kipróbáltam a kanyart csúsztatva bevenni amit nagyon engedelmesen meg is tett nekem. Jól lehet kontrollálni. Néhány kör után lecseréltem a default gumit egy közepesre és az Anhalt(Oschersleben)pályán be is tettem magam vele az első tízbe. Szóval az MP4 az jó. -
#6614 Kipróbáltam volna még pár autót, de nem lehet belépni, lehet kitiltottak ! :DDD -
#6613 Jah, förtelmes.... -
#6612 Förtelmes. -
#6611 Nem tudom, csak egy kört mentem vele, a kormányom sincs normálisan beállítva. A hangján lepődtem meg, mert egész jónak tűnt a többihez képest. Bár most azt sem tudom a többi milyen, nem vezettem egy autót se benne vagy egy éve. -
precise #6610 milyen vezetni? -
#6609 Itt az új csoda. -
#6608 Finom:)
McLaren Models in Project CARS
- 1994 McLaren F1
- 1997 McLaren F1 GTR
- 2013 McLaren 12C
- 2013 McLaren 12C GT3
- 2013 McLaren P1 -
Screenracer #6607 http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-welcomes-mclaren-automotive/ -
Screenracer #6606 -
#6605 6597...... -
Screenracer #6604
Egy újabb videó. -
Screenracer #6603 Csak az lesz bennük. :D -
mester1987 #6602 Aha és ugye mindkettőbe lesz egyjátékos rész?! -
Screenracer #6601 Most már van. :D -
#6600 Isten ments, tavalyit kiprobaltam, tenyleg nulla ...... -
#6599 -
#6598 Dehogynem dehogynem!! hamar elrepül az a 5-10 év:DDDD Mekkora köcsög vagyok:DDDD -
#6597 Igy videon nezegetni nem rossz. Bar sose lesz ilyen gepem, amin igy nez ki, es meg megy is:D