19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#6676 Bár nehéz grafikát beállítani, ha minden huszadikra indul csak el :)))) -
#6675 Egyedül a sebességgel nincs bajom ,az elég jó, persze pár értelmetlen dolgot kikapcsoltam :
így rajtnál 45 ,később 60 fps megvan . Picit recés, de menet közben teljesen jó, screenshotokat meg van egy pár 10 000 ember aki gyárt helyettem :DDDDD
-
#6674 Köszi, valami steam gubanc lehet mert menet közben is ledobott. Viszont elkúrtam valamit, nincs belső nézetem, hátulról meg nem fogom tologatni a dobozt. Nem találom melyik bill az. -
Screenracer #6673 "NULL Connection error is a STEAM problem not SMS"
Zárd be a Steamet, majd indítsd újra és utána próbáld a CARS-t indítani. -
Screenracer #6672 Még el se kezdték, de jelenleg úgy néz ki, hogy DLC-ben jön majd. :( -
#6671 Én sem tudok bejelentkezni, mi a tökömet csinálnak ezek? -
Mathiasse #6670 A McLaren P1 mikor kerül be? -
#6669 Mert az SG ismet fejlesztett valamit:DDD A rendes magyar idezojparost („”) es hosszukotojelet (–) sem engedi berakni;) -
Screenracer #6668 Miért nem tudok könytár elválasztó dőlésvonalat beleírni? Küldés utás nem jelenik meg. :( Remélem így is érthető lett. :) -
#6667 Legalább nem sínautó, igaz az hogy 200nál már koporsó effekt van és ilyen autóba senki nem ülne bele, mert életveszélyes:D -
Screenracer #6666 Egy-két ötlet a sikertelen kapcsolódáshoz és az FFB-hez. Sajnos még mindig úgy működnek a buildek zökkenőmentesen, ha minden új build után töröljük a pl.
c:users
evedDocumentsCARS könyvtárat, legalábbis én úgy szoktam, bejelentkezés és beállítás után a játék úgyis létrehozza újból. Ráadásul a Steam is beszokott zavarni, mert lehet, hogy régi buildnek látja és nem enged csatlakozni.
Az FFB-hez ezt az oldalt javaslom. http://forum.wmdportal.com/showthread.php?6198-The-FFB-parameter-tweaking-thread
Innen letölthető az FFB Tweaking nevü segédprogi, amit a kicsomagolás után a pl.
c:users
evedDocumentsCARSFFB helyre kell másolni. FFB könytárat magunknak kell létrehozni vagy kicsomagoláskor is létrejöhet. :)
Innen meg lelehet tölteni több felhasználó által készített FFB csomagot.
http://forum.wmdportal.com/showthread.php?7806-Custom-FFB-Tweaking-Files-Post-Yours-Here
Mondjuk én nem igen használom ezt a Tweakert, legfeljebb péntekenként szoktam berakni a játékba, mert péntektől hétfő délutánig nincs új build és így pár napig nem kell törölni semmit. :) -
#6665 Azt is próbáltam, az nem igen akar egyenesben menni :))) -
#6664 Ja hogy van másik autó is. McLaren F1 egész türhető. Ha értelmes FFB lenne hozzá még élvezném is, persze ez is olyan érdekes, valami nem jó érzés végig ott van. -
#6663 Delelott az rF2 szerver volt szar (az most jo), most meg a CARS:)
Az rF2-nel allitolag a szolgaltato volt a hibas. -
#6662 Most tesztelgetném az egész vackot, de az istennek nem tudok bejelentkezni :DDDD -
#6661 Nem probaltam, az AI-t sem (:P), de a bealitasoknal van egy tucat lehetoseg, talan be lehet oket normalisan allitani. -
Screenracer #6660 Nem, nekem az jobban szemre áll mint a szélen valahol. Amúgy is a pályát nézem. Csak azért van, hogy lássam a mezőnyt. A nevek meg benn maradtak, mert előtte mentem multiban és szeretem tudni, hogy ki lök ki. :)
Az AI is jobb már mint eleinte, de nem mindenhol.
Ráadásul az a rohadt Bandicam demo 10 percnél leállította a felvételt. :DDD -
#6659 Kicsit buták ,állandóan lezúzzák egymást .... -
#6658 A palya nyomvonal a kepernyo kozepen nem zavar?:)
Az AI-kra minek nev felirat? Szerintem mindegy melyiket hogyan hivjak:)
Amugy AI-val biztos hogy jo(bb) lehet, foleg rendes versenyben. Sajnos nekem ugy kicsit mar hasznalhatatlan. -
Screenracer #6657 Akkor még az olvasás is gyengén megy neked. :DDD -
Screenracer #6656 http://www.youtube.com/watch?v=DBKsEEVyh0g
Egy laza körözgetés az AI ellen. :) -
#6655 Húúú hang nálam is szar, nagy zűrzavart hallok ha van AI- is, de gumi az valóban nem hallható ....
Néztem én már mindent , de ez dühít legjobban egy autós játékban nem lehet korrigálni ... egy ilyen autónak ,olyannak kéne lenni, hogy ránézek a kormányra és már kiszakad a fejem :))))
Régen a Mono volt jó, talán vn is videóm róla, azt elég szépen lehetett csapatni .
Amit itt simán korrigálok, az a McLarennél szépen korcsolyázik egy röpke 20 percet .....Nyilvá nnem egy súlycsoport a két autó, de azért csak egy atomkemény GT ......Nem hintaló, hogy ha egyszer átterhelődik akkor semmi nem hozza vissza ... -
#6654 A fekerot nezd meg hol van, mert durvan hajlamos blokkolni, es akkor foleg hideg gumin szankazas van;) Mivel meg mindig szar a hang keveres, nem hallani tisztan ha csuszik (vagy nalam szar), es ez mar nem az alap rF1 stilus, hogy ha csuszk akkor elmulik az FFB:)
A lenyeg erdemes ranezni a fekerore es/vagy az elosztasra (en levettem 70%-ra az erot, es mar sokkal jobb volt). Bar lehet hogy csak a labam nehez:DD -
#6653 -
#6652 Én is mentem vele pár kört, végül az előbb szerintem lén másikat néztem, eddig nem is tudtam, hogy kettő McLaren van benne ....:)
Ezzel le lehet közlekedni, csak rohadtul felidegel, hogy 60-nál csúszik fél órát az autó néha, és nem tudok beleszólni :)))) Egy icipicit megdob a kerékvető, és szevasz ...... Mert hogy nem sikerül megfognom, az ok, de semmit nem reagál sokszor, vagy átvágódik miután 50 métert megy kitartva a csúszást .....Kigyoson meg sínautó, F1 kigyorsítás ehhez képest nasa szimulátor :))))
Eddig a legjobb a Back Mono volt, de azon is piszkáltak valamit, az se a feszes kis ördög ami eddig volt,kicsit az is olyan buzis lett .... -
#6651 -
#6650 WRC után a Battlefield sorozatban a dzsip is szim:) -
#6649 Megneztem az egyik McLaren-t (MP4), teljesen jo, nekem nincs kulonosebb bajom vele;)
Foleg hogy az utobbi idoben DIRT/WRC parossal probalkoztam, megneztem RaceRoom/SRW-vel is, azokhoz kepest ez valoban HC szim:P
Igy hogy majd' keszen adtak oda az autot, nem a fapados doboztol kell tologatni, adtak hozza a default gumi melle 3 gyari Slick-et es egy esogumit is.
Hogy milyen az igazi, azt nem tudom (max a Weber:P). De ez alapbol is tele van elektronikaval, vagyis stabil tud lenni fektavon es kigyorsitasokon is.
Bar itt inkabb a fektav a macera, a blokkolo kerek es a negykerekes oldalcsuszas miatt. De sklicken, 1-2 kor gumimelegites utan, mar sokkal jobb (vagy csak ugy erzem:D). Valszeg a keresztbefordulas amugy sem jellemzo a felepites es a sulyelosztas miatt. -
#6648 -
#6647 Igen, visszaneztem a YT History-ban, onnan volt gyanus, hogy 2012-es video volt:DDDD -
#6646 Nekem sem, tegnap is ezt csinálta ... -
#6645 Nekem nem jelentkezik be valamiért a játékba :( -
Screenracer #6644 Azért töröltem ki, mert itt vettem észre, hogy Project Cars HD tette fel, de ez egy rFactor MP4 volt Suzukában. :D
https://www.youtube.com/watch?v=mAJRGlBPzDk -
#6643 Meg nem probaltam, csak a videot lattam, ami raadaul nem is a mostanirol keszult;D Igy nem mondok velemenyt;P -
#6642 Ez a McLaren szerintem véletlenül orrmotorosra sikerült, azért alulkormányzott, plussz nincs meghúzva a kerékcsavar azért kígyózik állandóan :) -
#6641 Egy videora valaszoltam, ami mar nincs bet, de most mar csakazertsem torlom ki:D -
#6640 Ez igy egy foss:D
Valszeg ez a CARS celkozonsege, vagy legalabbis a fo felhasznaloja. CARS HD (sok penze van atomeromuvel), ranezesre talan gamepad-el tolja, duborog alatt az idiota zene (nem tiszteli es nem erdekli a motorhang), a cockpit pozicio egy vicc (valszeg nem is abbol tolta, azert ninbcs beallitva), a legtobb helyen kigyozik (nem lehet egyenesben tartani), ahol meg kanyarodni kell, ott driftelni szeretne (mert ha megy, akkor mar biztos jo autos program). -
Screenracer #6639 Te még azzal se tudnál megtenni egy kört. :DDD -
#6638 Be kell kapcsolni az automata pilótát ! :)))) -
#6637 Valaki akinek ennyire megy, csinálhatna már egy onboard videót a Mekivel, hogyan rajzolaja az íveket vele SPA-ban. Csak úgy kíváncsi lennék, hogy ha átérezném az autót, akkor látványra hogyan festene egy menet.