19801
  • endy papp
    Üdv .
    Vagy én nem találom.... de mióta az új menü van nem látom hova is menti a REPLAY-t a menük között.
    A verseny végén megvan és el is menti elméletileg ,de a régi (versenyen kívül)menüben volt egy ilyen opció ahonnét le lehetett játszani.
    Aki esetleg tudja írja le,THX.
  • Screenracer #6795
    Nekem nem az autók száma számít, inkább több pálya legyen és azokból is sok olyat szeretnék, ami most ez az Azure Coast vagy a California hegyi út. Ráadásul nem is mindegyik autóhoz van affinitásom. Szerintem több száz autónál biztos volna egy csomó olyan amihez soha hozzá se nyúlnék. :) Szóval én az 50 autó 150 pálya híve volnék leginkább. :DD
    De mivel még nem olyan nagy a kínálat így minden autót kipróbáltam már és jól jönne egy kis vérfrissítés. Amúgy az utóbbi hetekben történt végre némi elmozdulás erről a látszólagos holtpontról és ez érezhető az FFB-n is és az autók vezethetősége is jobb lett valamivel, bár van olyan ami szerintem rosszabb lett. :))
  • Screenracer #6794
    Nekem nem az autók száma számít, inkább több pálya legyen és azokból is sok olyat szeretnék, ami most ez az Azure Coast vagy a California hegyi út. Ráadásul nem is mindegyik autóhoz van affinitásom. Szerintem több száz autónál biztos volna egy csomó olyan amihez soha hozzá se nyúlnék. :) Szóval én az 50 autó 150 pálya híve volnék leginkább. :DD
    De mivel még nem olyan nagy a kínálat így minden autót kipróbáltam már és jól jönne egy kis vérfrissítés. Amúgy az utóbbi hetekben történtt végre némi elmozdulás erről a látszólagos holtpontról és ez érezhető az FFB-n is és az autók vezethetősége is jobb lett valamivel, bár van olyan ami szerintem rosszabb lett. :))
  • Alexease
    Csak a publikus beta tartalmakhoz van hozzaferes (legalabbis az 50EUR-os befizetesekig:P).
    Magasabb befizetessel egyre tobb cucc van, eleg magas penzert DevKit is jart:) Elvileg igy kleszult meg az elejen tobb auto es palya is, amit full fapad szinten is megkaptunk.
    De egy ideje mar valtoztattak a strategian, igy mar nem adnak oda total alap cuccokat (ami nem is gond).

A korabban publikalt autotartalom mar korabban is boven 100 felett volt, azzal nem lesz gond. Mivel konzolon is nyomulni akarnak, oda nem eleg a szokasos PC-s 10 auto 10 palya kombo;P

De mivel nincsenek olyan penzugyi helyzetben mint a masik ket nagy konzolos ceg, igy nem tudjak kiadni bermunkaban a gyartast, nekik nincs 3-400 emberuk tartalmat gyartatni, igy kicsit lassan mennek a dolgok:)

Ezert volt az elejen az az otlet, hogy vegyel nehany 10 vagy 1000 ezer euroert hozzaferest, es csinalj hozza cuccokat:D De ez max nehany ember lehetett, es nem tobb szaz:P

Majd a CARS2-nel, ha bejon a dolog, ok is ki tudnak fizetni 2-300 embert, aztan tolhatnak bele meg 2-300 autot:DDDD
  • Screenracer #6792
    * Pagani Zonda Cinque: Placeholder runtime files. Initial check in for Jan. (not yet in-game)
    * Sauber C9: Added runtime/srcdata files, ambient shadow and placeholder liveries (not yet in-game)
    * Mercedes 300SEL: Cockpit DDS file, steering wheel DDS file, added placeholder collision export,added ambient shadow source. Initial check in. (not yet in-game)
    * Ford Sierra Cosworth: Added runtime/srcdata files, ambient shadow and placeholder liveries (not yet in-game)
    Tracks:
    * Brands Hatch: Texturemap switch from base to autumn look (not yet in-game)

Egy kis érdekesség a tegnapi build tartalmából. Gondolom a fiúk készülnek a karácsonyi ajándékkal. :)
    Ez is mutatja, hogy nem mindenhez van hozzáférésünk, ami benne lesz/van a játékban. Én úgy tippelem, hogy a kész játékban minimum a mostani tartalom duplája lesz, plusz ami már most is DLC-ként van előirányozva. :(
  • Alexease

Poen, de sajnos nagyon igaz, mutogatos vezerles mar most is van, Apple cuccon is fut, igy lazan belefer hogy menjen tableten.
    Es mivel Steam, valszeg Steam konzolra is betoljak.
  • GPx8
    "igy valszeg olyan dolgokat kell beletolni, ami a nagy(obb) kozonseget is bevonza."
    pl. Tableten is futtatható lesz... :D Ha már úgy is "i" akkor mehet iPad-re. :)
  • Alexease
    Ahh, inkabb csak almodik a nyomor, mar evek ota:)
    Valszeg Kaemmert nem lehet meggyozni, gorcsosen rinyalhat a korabbi tapasztalatok miatt (NR2003).
  • Screenracer #6788
    A próféta szóljon belőled.
  • Alexease
    Az iR akkor utne hatalmasat (user hasznalati ido, nagysagrenddel tobb felhasznalo), ha lenne benne AI, es lenne lehetoseg ingyenes sajat szerver inditasra (sajat bajnoksagok). Meg a tartalomvasarlas (es az elofizetes - ha az nem valtozna az only offline es only host-tol) ellenere is durvan nepszeru lehetne.
    De igy, a rinyalasuk miatt, sajat magukat korlatozzak le:/

Mondjuk az iR-rel kapcsolatban mindig felmerul valami remenysugar.
    Mivel probalkoznak a Steam-mel, aminek csak akkor van ertelme ha felhasznalotabort akarnak novelni, igy valszeg olyan dolgokat kell beletolni, ami a nagy(obb) kozonseget is bevonza.

Amugy is, nagyon hamarosan eleri a 3.0-at;)
    A DX11, animaciok, realroad, dinamikus napszak es idojaras keszul, es lesznek nepszerubb, ismertebb licenszek is (Honda, BMW, Ruf [Porsche]).
    Es talan lehet remenykedni, hogy ha nyitnak a nagykozonseg fele (Steam), talan egyszeru AI es quickrace is lesz benne:)
  • endy papp
    Persze igaz....de mindenkinek annyi ideje van amennyit szakít rá
    Viccet félre téve az utóbbi időben én is kevesebbet tolom az IR-el,mivel vannak más jellegű játékok is amik lekötnek hosszú órákra,ha van szabad időm nem csak kormány tekergetéssel múlatom.
    Vissza térve az AC-ra, nem sokat toltam vele eddig mert az idő elleni "küzdelem" addig köt le, míg (IR-ben is) futok egy számomra elfogadható gyors kört ,hogy ne végéről induljak azt csá.
    Ez kitesz kb 5-6 kört és utána felejtős.
    Ha lesz AI és online akkor már igen ,de kitudja mikor jön el az az idő.
    A Cars-t az utóbbi időben én is csak néha veszem elő ,de mint mondtam mindenre nekem se jut időm,pedig én annyit tudok szakítani ha nagyon akarok amennyi kell.
  • Screenracer #6785
    Jó annak, akinek ennyi ideje van.
    Szerintem az iR-be sokkal több időt kell beleinvesztálni, főleg úgy hogy rendszeresen vásárolgatnék is tőlük. Nekem is van, most dec. 31-ig hozzáférésem az iR-hez(három hónapos ingyenes), de ezt is alig használtam. Ráadásul mióta kijött az AC, azóta még inkább hanyagolom. A CARS-t is kevesebbet használom azóta. :) Szimhez idő kell, na. :(
  • endy papp
    Annak én is....
    Na a hétvégén megnézem azt a csúszkát...addig nincs gépem ,remélem akkor már teljes "pompájában" csodálhatom a játékot (no meg a többit is)az új vidi karival:P
    Én azért addig is és azután is tolni fogom az iRacing-el ahogy eddig is...(15-ig meg van az előfizum rá és jövőre val.színű hosszabbítok.)
    Túl sok pénzt toltam bele hogy,csak úgy félre toljam ,no meg azért még sok mindenben egy darabig etalon marad ,no de ki tudja mit hoz a jövő.
  • Screenracer #6783
    Én egy AC közelinek jobban örülnék.

Vicc nélkül. Van még mindig vagy megint egy év(kb. jövő november) a megjelenésig. Például múlt hétvégén találtak egy anomáliát. Kiderült, hogy a gamepad bezavar a kormányosoknak. Rögtön betettek egy gamepad érzékenység csúszkát, amit javasolnak nullára állítani azoknak akik kormányt használnak. :P
    Szerintem nagyon belebonyolódtak a gumifizikába, márpedig amíg azt nem csinálják meg addig áll a fizika és az FFB is. Ez is azt bizonyítja, hogy jó munkához idő kell. Lassú munkához meg még több idő kell. :D
    Na mindegy. Azért így is el vagyunk kényeztetve, mert itt az AC és igaz hogy az se teljes, de nagyon ott van a szeren és az is minden egyes frissítéssel egyre jobb lesz. Legalábbis két frissítés után simán levonható ez a következtetés. Ha ez a két játék kész lesz "teljesen", akkor valószínű más szim már nem is fog kelleni, de időm se lenne többre.
  • endy papp
    A látványra eddig sem volt panasz.
    De az irányítással(fizikával,súlytalan kocsikkal)remélem mire kész lesz kezdenek valamit.
    Némely kocsinál eléggé megmosolyogtató ahogy viselkedik.
    Tegnap próbáltam az új kocsit LMP1-et hát....,de még rajta kívül is van néhány fura.
    De azért bízom benne hogy,ennél többre lesznek képesek az elkövetkező 3/4 évben és kiadnak valami HC közelit
  • a.carkey
    Jól néz ki.
  • Screenracer #6780
  • pedobear
  • Screenracer #6778
    http://www.wmdportal.com/projectnews/oli-webb-test-drives-project-cars/
  • Screenracer #6777

R.I.P. Paul Walker
  • mester1987
    Ennél csak jobb lehet max 1-2 éven belül, ha abból indulok ki, hogy 10 évvel ezelőtt az Underground aztán az Underground 2 után mi jött ;)
  • endy papp
    Mint ha csak a Need for Speed Hot Pursuit látnám új köntösben.....
    De most komolyan még hányszor akarják ezt a fajta rendőrös kergetőzést eladni..
    Ezek azok amik pénzt nem érnek,ingyé kéne osztogatni de akkor is ,csak a helyet foglalnák a gépen
  • Screenracer #6774
    "Kormány meg minek egy árkéd reflexjátéhoz??? "

Ott a pont. :)
  • Totti5
    HP, MW nagyon jók voltak. Minőségiek minden téren. Ezt egy új csapat csinálta, hasonlóan bénák mint a Black Box. Rendőrös akciójáték, rossz kivitelezéssel. Jövőre remélhetőleg elfelejtik ezt a mocskot és normális útra térnek vissza.

Kormány meg minek egy árkéd reflexjátéhoz???
  • Screenracer #6772
    OFF:

Egy újabb remekmű az EA-tól. Autósjáték kormány nélkül.

OFF END.
  • Screenracer #6771
    Köszi, Schumi.
  • Tomsteel
    Ha tényleg ilyennel küzdesz, akkor ez sajnos nem a Te műfajod.
  • Screenracer #6769
    Meg az is igaz, hogy egyesek nem tudják megkülömböztetni a kanyart az egyenestől.
  • Tomsteel
    Attól még igaz.
  • lac coo
  • Screenracer #6766
    Ez egy érdekes elmélet.
  • Fehercsoki
    Nincs benne fizika, és ez nem látszik amikor az autó egyenesen megy...
  • Zsoltee_a_bator
    Nincs kanyar a jatekban.
  • Screenracer #6763
    Egy kis OFF.

http://www.ipon.hu/elemzesek/idegen_foldek/1923/1

ON
    Most már lehet tovább fikázódni.
  • Screenracer #6762
    Meg vannak -k is.
  • Screenracer #6761
    Ezt JonZ-tól kellene megkérdezned, mert ő állította össze a saját izlése alapján. :DDDDDDD
    De nyugodtan megoszthatod velünk, napi összesküvés elméleted.
  • precise
    vannak költői kérdések is az életben :)
  • lac coo
  • endy papp
    Ha úgy is tudod a választ miért kérdezed?
  • lac coo
    Vajon miért szinte csak olyan jelenetek vannak ,ahol egyenesen megy egy autó ? :DDDDDD Meg mondjuk van amikor csúszik a halálba ...