19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#6836 Melyik auto melyik gumival a ttutti. ? :) -
endy papp #6835 """""FANTROLL""""" -
Screenracer #6834 Hát nem tudom, nagyon sok hasonlóság van az AC és a nKPro szerkezetében. Szerintem csak átintegrálták. Nem hiszem, hogy újra írtak volna mindent. Kunosékat ismerve egy újra írásnál, most egy pálya, egy autó alkotná az AC-t. :) -
Screenracer #6833 Félreértettél. Nem akarlak semmiről meggyőzni, csak irritál, hogy idejársz fikázni egy játékot ami téged amúgy egyáltalán nem is érdekel, mert ha érdekelne akkor időt szánná rá. Amióta a CARS Steamen van több mint 300 órát beletettem, előtte meg legalább még ennyit. Az AC-ba is belettettem jó pár órát, persze nem ennyit érthető okokból. :)
Szóval én magát a műfajt szeretem és nem fankodom egyik progi mellett sem. Ebben látom a lehetőséget és látom, hogy mennyit fejlődött a Shift 2 óta. Ez teszik benne. Rajtad az látszik, hogy idejársz ezt fikázni a másikat meg isteníted. Vagyis egy új elnevezést találtam ki rád. FANTROLL. -
#6832 Ha jól tudom akkor az ACt teljesen újraírták... -
#6831 Ez megint hosszu :)
Melyik autot nezzem melyik gumival ? -
Screenracer #6830 Értsd már meg, hogy más alapokról indult az AC és a CARS. A CARS a Shift, Madness motorjáról indult és abban nem volt se gumifizika se igazi FFB csak amolyan szokásos konzolos cuccok. Az SMS-nek erre a motorra épül lassan rá a mostani CARS. Vagyis majdnem teljesen új motort kellett írniuk.
Ezzel szemben az AC egy több éve fejlesztett enginre épül amiben eleve volt egy nagyszerü FFB, egy jó fizika és és már a gumifizika is eléggé meg volt alapozva benne. Kunoséknak csak modernizálni kellet azt, hogy az új graf összepasszoljon vele.
Ebból is látszik, ahogy nem tudod a helyén kezelni a dolgokat, hogy nem értesz ezekhez a dolgokhoz, mert bénázásnak nevezed más munkáját és azt hiszed, hogy mindenért csak el kell menni a Tescoba és már kész is van.
És van itt még egy fontos dolog. A CARS még nincs a piacon, nem veheti meg bárki akinek megtetszik, ellentétben az AC már piacon van. Ha valaki a Steamen meglátja és nem jártas annyira ebben a témában és megveszi az nem annyira lesz megértő vele, mint te vagy én. Mi tudjuk, hogy ki az a Kunos és mit vettünk, de sokan, hidd el nagyon becsapottnak fogják magukat érezni.
Tehát lehet, hogy a CARS 5 se lesz ezekkel dolgokkal olyan szinten mint az AC most, de több esély van CARS 5-re, mint arra, hogy akkor még lesz AC. :)
Legfeljebb majd ugyanúgy lesz mint az nKP most, hogy van de minek és főleg kinek?
Ja, nem írnék ilyen hosszan, ha csak annyi mondanivalóm lenne, mint neked. :DD
-
#6829 Nem olvastam vegig mert hosszu, de nem trollkodas, egyszeruen tenyleg nem ertem, mit szerettek ezen........Cars5 nem fog ott tartani mint a most bugos AC :) Egyszeruen barhogy mondjatok, en meg mindig a gumi ffb benazast latom ezen...... -
Screenracer #6828 Egyrészt te hoztad fel az AC-t. :) Másrészt ez még mindig nincs kész, pont úgy ahogy az AC se, de valahogy az AC fórumon sokkal belátóbb vagy azzal ami nincs kész.
Egy kicsit amolyan fanboy vagy az AC-val, ezzel meg jössz ide trollkodni.
Ráadásul már ezerszer le lett írva, hogy a CARS-ban minden autótipusnak saját FFB-t készítenek, sőt géposztályonként lesznek a gumik is megcsinálva ami nem két hét vagy két hónap. És természetesen megint kimaradt a hsz-edből, hogy melyik autókat, melyik pályákon, milyen gumitipusokkal próbáltad ki és hány kört raktál bele mielőtt kialakult a markáns és jól megindokolt véleményed.
Ezt a fejlesztési folyamatot kisérletezésnek hívják. Szerintem senki se mondta, hogy kész van a gumi, az FFB és a fizika, csak te vagy az aki random beirogatja, hogy ez szar, nincs kész, nem is csinálnak semmit. De tényleg miért erőlteted ezeket a "szakértői" hozzászólásaidat. Szerintem ne pár hét szünetet tartsál, hanem jövő novemberig ne is nyúlj hozzá. Nem hagyunk ki semmit, ha addig nem szólsz a témához, mert már mindenki tudja úgyis a szokásos szövegeidet. -
#6827 Nem kell ehhez AC, szörnyű ez az ffb bármihez nézzük is .....F1-ben is kamu, egyszerű mint a bot, de legalább hihető, ez meg feszít jobbra balra, néha eltűnik, brrr...
Komolyan nem értem mi tetszik ezen nektek :)A gumi is szörnyű, olyan hirtelen és valószinütlen mozgásokat képes csinálni, hogy az agyam eldobom . Még mindig a szokásos "új gumi, új FFB" szinten tart, valójában szart sem csinálnak vele :)))
Újabb pár hét szünet... :DDD -
Screenracer #6826 Azért is írtam, hogy ez csak két idézet, de ha rendszeresen olvasod a fórumot, akkor olvashatod sokkal részletesebben Casey hozzászólásait. De példánaok okáért én kipróbálta eventben a Lotus 49@Rouen combót és a Free Practice-ban is és egyértelmű a külömbség. És multinál is tapasztalható elég látványos külömbség. -
Screenracer #6825 Nem lenne rémálom, ha végre megtanulnád, hogy hogyan kell beállítani a kormányod. :DDD
Most komolyan ki mondta, hogy az AC-hoz hasonlítsd? Az AC az nKP-ra épül, a CARS-t a Shiftről építik fel. Teljesen más világ a kettő. Ha majd a CARS-ra is rááldoznak kb. tíz évet és még mindig nem tart sehol akkor le lehet írni. Ezzel az erővel az AC az nKP-hoz képest egy ..., nem is tudom micsoda. Csak a grafikája jobb. :DDD -
Zsoltee_a_bator #6824 A gumifejlesztes miatt mindig csak nehany auto van nagyjabol vezetheto allapotban.
Azt kell nezni ami jol mukodik, hibak nyilvan vannak dogivel. AC keszultsegi fok fel/egy ev mulva lesz kb.
GT3 van teriteken. Soft gumival kis setup utan viszonylag jol mukodnek, de meg mindig baltaval faragott allapot. Potencial van benne szvsz, persze ACvel nagyon magasan van a lec. -
Zsoltee_a_bator #6823 Tt az a time trial. A gumik elo vannak melegitve abban a modban. Ez azert nem jo, mert meg tul felkesz: mas a hoeloszlas a gumiban a kezdeti allapotban, mint ami termeszetesen alakul. Ezert nem celszeru az alapjan visszajelzest kuldeni. Multira ez nem ervenyes, ha jol tudom. -
#6822 A rémálomba ! :D -
Screenracer #6821 Hova ültél át? -
Screenracer #6820
"Testing should be done in Free Practice mode only."
"Stop using TT. Only Free Practice is valid for physics feedback."
Ez csak két idézet a fórumból. Az "only" szócska a lényeg. :) -
#6819 Csak lerángattam azt a laza 7 gigát...
Hát így AC ből átülve.....
-
endy papp #6818 Köszi..... valahol én is ott keresgéltem volna a törlendőket.
De így hogy leírtad pontosan tudom.
Azért csináltam pár képet...leginkább a graf beállításokról ,mivel ott vannak számomra "érdekes" dolgok,amik a minap több órám elvették mire rájöttem melyiket is kell kikapcsolnom hogy jó legyen. -
Zsoltee_a_bator #6817 mi az, ami nincsen multiban? -
Screenracer #6816 Nem. :)
c:users-neved-documents-cars-profiles-default.sav; (Kötőjelet használtam dőlésvonal helyett, mert ez az istenverte fórum azt nem jeleníti meg.) Ezt minden frissítés után törölni kell, elvileg. És a graphicsconfigdx11.xml file-t nagyobb grafikai frissítéskor de az se baj, ha minden frissítés után törlöd a másikkal. Van hogy törlés nélkül összekutyulódik az újabb dolgokkal és olyankor szoktak anyázni, pedig csak törölni kellett volna. :) Én az egész Cars mappát szoktam törölni. Kábé két perc míg újra beállítok mindent a játékban, ennyit ki lehet bírni. :))) -
endy papp #6815 Köszi.
Van úgy hogy én még a gumit se,default azt jóvan
Ami a törlést illeti ...miért is kell?
Én most töröltem-letöltöttem-telepítettem az egész Cars-t a kari miatt,de eddig nem igazán foglalkoztam a kérdéssel.
Pontosan honnan és mit is kellene mindig törölnöm?,lécci írd le nekem,nem szeretném mindig az egészet újra letölteni és telepíteni,de gondolom nem erről van szó.. Thx -
Screenracer #6814 Most, hogy csinálják a gumit, FFB-t azt javasolják, hogy az FFB-t is és a Tire Force-ot is 100-ra állítsuk. Persze ez csak ajánlás részükről. :)
A car setupban én csak a gumikat szoktam cserélgetni, mert a napi buildek miatt úgyis mindennap törölni kell a profilt és nem érdemes setupolni, mert másnap már nem igazán érvényes. Én egyébként törölni szoktam a teljes Cars könyvtárat. :) A practice menüben szinte minden működik, csak azok a dolgok nem amik a Quick Race-hez kellenének, értelemszerűen. :)
-
endy papp #6813 Köszi...nekem működik a Replay mentés funkció .
Igaz a régebbiek nincsenek benne de 3-4 nappal ezelőtti mind fent van
Mivel a régi karim miatt hanyagoltam a játékot,most hogy hasít az újjal, nem tudom letenni.
Kérdés....van egy olyan funkció a control menüben a FEEDBACK oszlopban,Tire Force,nálad mekkora értéken van?
Most hogy ennyire belemerültem átállítottam ,mivel asszem 70 körül volt,áttettem 130-ra,hú....az irányítás olyan lett amit eddig nem is gondoltam ,hogy benne van.
Néztem a Partice menüt ,na ott tényleg mindent be lehet állítani,persze még nem működnek ,de gondolom majd igen.
Most hogy kicsit jobban ráértem és átnézegettem,nagyon sok lesz-van ebben a játékban és nem csak a grafikára gondolok ,hanem az egyéb funkciókra is stb...
Persze van még sok munka vele,de bízom benne hogy jövő ilyenkor sokkal jobb lesz, mint azt most gondolnánk.
-
Screenracer #6812 Megtaláltam, hogy hol lesz majd a replay, ha élesítik. A jobb felső saroknál kattints a nevedre és ott majd hozzáférsz pár dologhoz.
-
Screenracer #6811 "Mentem hetvegen vele nehany kort (Lotus49), aztan egy rovid versenyt (amig ki nem loktek:P), igazabol nem rossz. Szimes erzeses driving game, amire szukseg van PC-n."
Csak Free Practice módban lehet kipróbálni az új FFB, fizika és gumifizika dolgokat. A többibe majd később kerül bele. Gőzöm sincs, hogy miért nem az offline vagy online többjátékos részbe. Na mindegy. Csak szólni akartam. -
#6810 Laguna ér belőle valamit is:) -
Timbu #6809 Megkötötték a Renault-val is a szerződést. Elég különleges lista, de nekem ez hiányzik. -
endy papp #6808 A DTM-ből átvehetnék ott jól sikerült megcsinálniuk a készítőknek.
Itt sajna katasztrófa úgy ahogy van....épp hogy csak a fára nem mennek fel... -
#6807 Micsoda kategóriákat tudsz kitalálni, már megjegyezni nem tudom ...:)
Szimes érzésű driving game ! -
endy papp #6806 Bocs csak a Mercis vidivel egy kis gubanc támadt.
Itt a jó.
A Jézuska hozta a vidi karit
AMDR9290X
-
#6805 De ez nem lesz rossz, legalábbis kinézetre.
endy!
Milyen videokártyád van? (A gép gondolom i7 kaliber.) -
Screenracer #6804 Az A.I. még mindig síkhülye. :( -
#6803 Az elsőn kollektíve elcseszték a Parabolicat. :) -
endy papp #6802 Pár vidi a nap különböző időpontjaiból más-más kocsival különböző pályán.
Hogy egy picit feldobjam az oldalt...
A grafikai elemek full-ra állítva....persze nem adja teljesen vissza ahogy én látom,no meg a feltöltésnél is veszt a minőségből,de azért vállalható szerintem...
Ha az AC is így fog hasítani 20 AI-val full grafon,akkor szavam se lesz,de tartok hogy csak 1 kocsinál működik,legalább is egyenlőre most még bírja.
Majd kiderül
Nem a vidi akadozott csak én állítottam meg egy-egy pillanatra a lejátszást,hogy gyönyörködhessek a látványba....
Vezetés szempontjából a Merci tetszett a legjobban.
-
endy papp #6801 Kösz....ezt én is láttam.
De egyenlőre zárolva a funkció.
Azért is kérdeztem.
Korábban volt a főmenüben a Replay mentések.
-
#6800 Nem megy nekik ez a menukeszites, gondolom szivnak, hogy a konzolokon is jo legyen. Bar lehet, hogy oda masikat csinalnak. Nem is artana, a PC azert kicsit mas vilag.
De legalabb most a palyavalasztas mar hasznalhato.
De azert vicc, hogy meg mindig nincs garazs, magaban az autozos reszben, se be beallitasok (options).
Sokszor emiatt is hanyagolom a progit, mert egyszeruen nincs turelmem ki-belepegetni, alap grafikat, hangokat, kontrollert vagy auto setup-ot allitgatni.
Mentem hetvegen vele nehany kort (Lotus49), aztan egy rovid versenyt (amig ki nem loktek:P), igazabol nem rossz. Szimes erzeses driving game, amire szukseg van PC-n.
Talan meg gyorsult is valamit (fps), nalam full low-ban megy, korabban Hockenheim meg egyedul is szaggatott, most meg versneyen is hasznalhato volt (~60fps). -
Screenracer #6799 Vaagy az elmentett játékot lehet innen folytatni. :DD -
Screenracer #6798
De azt hiszem itt lehet majd visszanézni. -
Screenracer #6797 Még nem teljes az új menü. Úgy néz ki, hogy ez, egyelőre kimaradt. :)
Amikor vége a versenynek és beadja az eredménylistát ott el lehet menteni és vissza is lehet nézni. Egyelőre ezt találtam. Én nem szoktam visszanézni, észre se vettem eddig. :) Fórumon kell megnézni, hogy mit írnak erről, de szerintem visszakerül majd ez is.