Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
FPS nálam is elég gyenge mostanában, igaz sokat kihagytam, de régebben lazán meg volt a 60 , most 35 az átlag. Ugyanazokkal a beállításokkal és német pályán ami elvileg eléggé kész volt már régebben is .

NKP-ban is kamu effekt a kerékvetõ, azzal nincs nagy baj 😊))

F1: nyilván nem hc szimet vártunk tõle, nem is úgy álltunk hozzá, de mindenhonnan nézve is elég jó lett. Leszámítva a gyökér állandó TC-t ( vagy mi az istent ...)

De szorítok neki azért, csak senki ne tessen hogy az irány jó, de fõleg azzal ne, hogy haladnak is ebben az irányban 😄DDD

CARS: elvileg valóban azt reméltem én is, hogy szimes elképzelésre végre valaki normális grafikát, körítést csinál, de dõlni látszik a dolog. 😞(( elvileg mindent összevatve elég csapnivaló játék, ha nem javul ennek az ötszörösére Ferraris féle bukta lesz belõle, ez így senkinek nem kell ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mostanaban a CARS-szal eleg jokat autokazom, elerte azt a szintet, hogy (autotol, palyatol, keszenlettol fuggoen) a kormanyzas, FFB, felfuggesztes elvezetes es hasznalhato szintet ert el. Gumi meg nincs, ami van, az meg SHIFT-szeru, tapados, negykerek csuszos, de legalabb az FFB/felfuggesztes miatt hasznalhato. Mar az autobeallitasok is eleg jol erezhetok (szimulator szempontbol elsodleges), csak idegesito a ki-belepegetes😉
Ja, es nalam valamiert, 3 inditasonkent kifagy:/
Alexease
Az F1 2012 teljesen jo, mint multiplatfor/kontroller, autos jatek. Benne van minden, hangulatos koritessel, ami egy ilyen sorozat feldolgozasahoz szukseges. Elsosorban ettol jo. Megvettem, hasznalhato, jatszahato.

De a legrosszabb resze eppen a szimulacio, a kormanyzas es az FFB😊

Az hogy a gumi/tapadas/ai/kormanyzas milyen, adja magat, mindenkinek jatek, elsosorban hatulrol tologatni, gamepad-del. De ahhoz kepest, normalisan hasznalva (kormany, belso, no help) elfogadhato, elvezetes.

Az FFB hasznalhatora allithato, de attol meg nem lesz jo😊 Teljesen fake, kamu effekt minden, leszamitva a jobbra-balra huzast. Az hogy a kerekveto, fu, homok kamu razasok, az alap, hasonloan az rF1-hez. De meg a felfuggesztes mozgasok is scriptelve vannak;D

De a legnagyobb gondja, hogy nem szamolja rendesen, szinte sebesseg fuggetlen, kozepen eleg szar.

De amugy meg osszehasonlithatatlan a CARS-szal, nem azert meg jobb vagy rosszabb, hanem mert teljesen mas kategoria.

A CARS-ban az a legjobb, hogy (elvileg) szimulatoros alapokra/elkepzelesekre epul, es akore epitenek mindent, amiert az emberek az utobbi 5-10 evben sirtak😉
lac coo
Nagy baj nincs az ffb-vel ,simán megüt egy rF1 szintet, igaz kicsit állítgatni kellett driverben .Nyílván azért nem egy NKP ....Ha ebben egyszer valami csoda folytán hasonló lesz akkor happy leszek 😄

Patchek sok fontos dolgot nem hoztak, semmi bajom nem volt a mentésekkel, a kezdetek óta jó volt .

lac coo
Lejjebb kell venni a tapadást ...Vagy a hátsó leszorító-erõt ! 😊)

Totti5
F1 kapcsán azon nem tudok túllépni, hogy 2012ben full esõbe az órúzst padlón 6osba KERSel ragasztó módon lehet bevenni. Nevetséges😞((

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szerintem ez a játék a Forza meg a GT5 irányát célozza meg, ahhoz meg nem kell ultrabrutál fizika. Ha megcsinálják az ffb-t kicsit bütykölnek a fizikán teljesen jó lesz arra amire gyártják. Akinek fizika kell, az úgysem ezzel fog játszani.

Jelen állás szerint az F12012 jóval jobb ennél a játéknál, csak az már egy kész kiadott 12 patch utáni történet, azt se felejtsük, el, hogy amikor a Codemasters azt mondta, hogy na ez most készen van fizessetek érte, még olyan alap dolgok is rosszul mûködtek mint a játékállás mentés.
Az meg hogy jó az FFB az F12012-ben nem igaz, max az lehet igaz, hogy jobb mint a CARS-ban.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

GerY5
SG-n semmi nem jár flood-olásért...?

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

lac coo
Nem ,azt nem lehet, nincs felvezetõ kör, de eleve vannak olyan kedvesek hogy meleg gumit adnak...ami elsõ körben még persze nagyon hideg..és kezdõdnek a jó dolgok 😉 ! Érezhetõ a gumi kopása, hõfoka, fajtája, esõ gyönyörû ( ebben még CARS se ér a nyomába ...)az F1 versenyzés sava borsa jól érezhetõen benne van, normális ffb van, tûrhetõ AI, jó rádió , élvezhetõ féktávok stb.stb.stb .... Csupa olyan ami ebben nyomokban sincs meg .Van viszont egy idegesítõ tc benne 😊)
De hogy a te gondolat menetednél maradjunk , nem állítasz mást, mint hogy a csapnivaló fizikával készült játékok között ez a legszebb !

És nem, nem fejlõdik szinte semmit ezen a téren ! Elejétõl fogva nézegetem, hát gyakorlatilag nulla amit egy év alatt hegesztettek fizikán. Nagy egészében ugyanaz van alatta mint amikor megjelent, néha valamit piszkálgatnak aztán hol kicsit jobb hol rosszabb de átlagban sokat nem változik.Most ugyan van egy új gumi, amire büszkék nagyon, csak épp gyakorlatilag használhatatlan....Ennek a játéknak ez lesz a veszte, már most mindenki agyba-fõbe dícséri, fórumon is, egyszer írtam be mikor jött az új FFB, hogy gyerekek ez most valami oltári rossz lett, kapásból elküldtek anyámba, hogy ugyan mondjam már miért is rossz ez 😄DDD

Nem mindegy, hogy milyen autóval, milyen pályát próbálsz. Nem utolsó sorban az FFB beállításokat is cserélgetni kell az új build-eknek megfelelõen. Ez még bõven nem egy kész játék.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Fehercsoki
Nincs másik játék ami így néz ki, viszont ettõl még ez nem lesz jó.

Nem azt mondom, hogy ez már jó, hanem, hogy fejlõdik. És jó az irány. A kezdetektõl lehet nézni, ugye.
Az F12011 -ben pl. nem lehetett megcsinálni a rajt elõtti ide-oda rángatásos gumi-melegítést. A 2012-ben már lehet?

lac coo
Szerintem simán jobb ennél fizikában, fõképp , hogy van alatta gumi is 😊)))Az mondjuk 5 pont a 10-bõl, ez nulla pont 😊

rF1 is sok mindent számolt, sõt Shift is ,de attól még nem lesz jó .....

De ezen nem veszünk össze, ha neked ez jó, akkor örülj neki és élvezd nincs nekem bajom azzal, ha tetszik neked ...

Kurvára nem nulla fizikában, sok mindent számol. Akkor pl. a nagy kedvenced az F1 2011-2012 milyen fizikában? -10?

lac coo
Te nem érted ))))

Mi a kapcsolat a kettõ között ???? Szép a grafika ,az ok, és kritikán aluli a fizika ffb... Pont.Vagy most azt mondod hogy finomabb a kutyaszar mint a macska ...? 😄

Perze ez szubjektív, de attól mert szép, még nem lesz élvezhetõ is a fizika része, tényleg nem értem mi a kapcsolat a kettõ között !

rF2 csúnyább, de vigyorogva megyek vele 2-3 órát. Vagy LFS-el, az pedig mér elavultabb... Ez szép ugyan de használhatatlan autósjátékra, techdemonak nem rossz nem mondom ...😊))

Ha simán azt mondod, hogy neked tetszik, azzal semmi bajom, de legyünk már reálisak , ne azt mondjuk már, hogy jó a fizika !

"Sokkal jobb fizikában már most ez a játék, mint bármelyik, amelyik így néz ki."
Jó, akkor fordítsuk meg, mert nem érted!
Melyik játéknak jobb a fizikája ami így néz ki???

lac coo
rF2 -nek viszonylag (???) jó a fizikája ? 😄DDD

Kategorizálnom nem kell, ami szar az mindenhol szar 😊 Ha mellé rakok egy még rosszabbat attól ez még nem lesz jó ...

Ha valakinek fontosabb hogy néz ki a játék, az adja az élményt neki azzal semmi bajom, jó szórakozást hozzá, de ne kamuzzuk már emiatt mindenhol , hogy bizony jó ez a fizika mert nagyon nem az !!! Hogy késõbb milyen nem tudhatom, szurkolok neki, hogy javuljon, de most ez élvezhetetlen.
SM fórum is attól zeng a kezdetek óta, hogy milyen atomszuper ebben minden. Majd ha megjelenik az elsõ fizikával villogó videó, akkor lesz mirõl beszélni. De ilyen nincs mert nincs mit mutatni !Grafika videó , album az vqan dögivel, ez a játék jelenleg csak ezt tudja.

Lehet van akinek tetszik ez a fizika, de egyezzünk már ki abban, hogy ez még nullával egyenlõ !!!!

Fehercsoki
Azt írtad hogy az összes így kinézõ játéknál jobb a fizikája, erre írtam hogy nincs másik játék ami hasonló grafikai szinten lenne, viszont ha a fizika számít akkor rF2-t próbáld ki.

Szerintem Te nem érted amit én írtam. Nem azt írtam, hogy nincs jobb fizikája más játéknak (pl. rF2)! Amúgy nekem az Lfs még mindig jobban bejön, mint az rF 1-2...

Fehercsoki
Értelmezd amit írtam.

Most viccelsz? Meg van az rF2 jó a fizikája viszonylag, de, hogy jól néz ki???
Majd talán az AC.

Fehercsoki
Nincs semmi más ami így nézne ki...Próbáld ki rFactor 2-t.(ha a fizika számít)

Kösz, ezt hetente 2-3x elmondod nekünk, de már kicsit uncsi... 😊
Sokkal jobb fizikában már most ez a játék, mint bármelyik, amelyik így néz ki. Szerintem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha akartok egy jót autózni ajánlom a Lotus79-et iR-be. Fantasztikusan jó lett az új gumival.

lac coo
Kösz !

Kipróbáltam, kormányzás még mindig fura, amúgy elmegy. Olyan mint a már nem kétgombos árkád játékok, 10 percre leköt 😊)))De AI hót hülye, még versenyzés sem izgi, szóval ez nálam megint felejtõs. fizika az meg nagyon gyenge még mindig. Mondjuk gumi nélkül semmit nem ér egy autós játék, legalább valami Grid féle cuccot berakhatnának alá, mert ez az atom tapadós, orrtúrós vacak ez már lejárt shift idejében is.

Nekem továbbra sem tetszik, mint játék nálam ez nulla élvezet 😞((

Alexease
c:\Users\Alexease\AppData\Local\CARS\Patches\
kifli
Pedig hülyék lennének külön dx9-el megcsinálni. dx11 támogatja a korábbi dx10.1 dx10, dx9-es hw-t is.
lac coo
Miért hová tölti le a patch-eket, dokumentumokban nálam csak egy file van ,a carsinstaller exe ...

Alexease
Ja es addig meregettem az fps-t Suzukan, hogy bementem az elso 50-be (44.)😊 Ha kidobalom magam elol a kulsonezetes, segitseges, gamepad-es embereket, akkor mar 15. 😉))) Nem mintha szamitana, de szeretek hetente minden Event-be az elso 50-ben lenni😉 Ami nem mindig jon ossze😛

Ha ez nem lenne, igazabol nem sokat foglalkoznek a programmal, igy legalabb van valami feladat es kihivas.
Alexease
Szerintem is azt eroltetik igazan, DX9-cel csak azert megy, mert abbol indultak ki😊
lac coo
patch ...

Alexease
😄DD
Patch vagy egyeb?😊 Ha patch, akkor neha nem art a regebbieket kitorolgetni, mert a program nem teszi meg install utan, es csak gyulnek a gigak a vinyon😄
kifli
dx11-ben nagyon sok az optimalizálásra irányuló fejlesztés. Én nem csodálkozom, hogy jobban megy mint dx9-ben.
lac coo
jó csak elõbb letöltögetek néhány 100 megát ...😄 Mitsubishi-vel mirét álltak le ennyire ? azóta tucat más dolog jelent meg az meg sehol nem tart ...😞

Alexease
En altalaban csak a heti Event-eken, azok valszeg ossze vannak love rendesen. Most Caterham/Suzuka, BMW/Spa es StockCar/Infineon van (azt hiszem). Probald Suzukat😉
lac coo
Megnézem anélkül 😉 Pályáék között is vannak eltérések, nem látványban, hanem másképp érezni az autóban egyiket-másikat?

Alexease
Ne kapcsold be az ujat, eppen azt irtam😉 Az uj meg annyira felkesz, hogy hasznalhatatlan lesz az egesz😊
lac coo
Jahm, lehet a gumi a baj, de én bekapcsoltam , és 10 méter után menekültem a játékból olyan otromba ... 😊

Alexease
Az megszunt😉 Az egyik jatek reklam/forgalmazo oldalon havonta frissitik a datumot, de annak semmi ertelme😉 Vagy bukta vagy kiadjak ujra ezzel az engine-nel😄
Alexease
Szerintem a mostanaban teljesen jol vezetheto fizikaban, FFB-ben, a Suzuka/Caterham SP300 jol megy, elvezetes, hasznalhato stb. Persze meg gumi nincs, azt erdemes nem elfelejteni, es az ujat nem bekapcsolni, mert azzal total rossz lesz az FFB is😉
Alexease
Nem, utananeztem😉 A kartyam 4 eves, a DX10-et tudja. Igy a DX11-et lazan lekezeli, nincs nagy kulonbseg, csak nehany DX11-es funkcio hianyzik (pl. elmosott arnyekszamitas, tobb processzoros/magos/parhuzamos szamitasok stb.).

Akkor valszeg azert gyorsabb a DX11, mert igazabol mar azt hegesztik, arra fokuszalnak, a DX9 mar csak van, hogy mukodjon😉
lac coo
Tényleg az Porsche cucc az behalt, nem lesz belõle semmi ?

lac coo
Ez jelenleg csak fullosan ér valamit, ha már fizika ffb nincs legalább látvány legyen 😄

Alexease
En nem felejtettem el, nem is azert irtam, mert rosszul csinaltak valamit😉
Meg sem szolalok a sokeves gepemmel, mar az is csoda, es orulok, hogy igy megy😉
Ez a program full/max beallitasokkal lesz jo, ugy lesz igazan ertelmes, es ahhoz minimum egy ezevi, de inkabb majd egy jovoevi konfig kell. Igy elnezve, elmegy majd lazan kisebbeken is , de full/max az igazi.
lac coo
Lehet ez is a régebben megszokott kamu DX11 -el megy 😊

Alexease
Megneztem, de meg mindig erthetetlen, DX11-ben jobban megy😄 Ami vicc, mert hivatalosan nem is mehetne😛

DX9: Frames: 6794, Time: 180000(ms), Min: 26, Max: 52, Avg: 37,744
DX11: Frames: 9491, Time: 180000(ms), Min: 37, Max: 63, Avg: 52,728

lac coo
Ez az optimalizálás egy nagy legenda, vannak játékok amik nagyon rosszul futnak ( konzol portok pl ...), de ebben az esetben kell fullos gép! nincs mese van poligon meg shader bõséggel, azokat valamivel számolni kell.😊Hogy fizikában mit számol majd az még rejtély . De még mindig van lfs, gpl stb..stb...ami egy p4-esen is tuti fizikát számol 😉

Az meg nem izgat mit akarnak, én is akarok sok mindent 😊)))

Fehercsoki
Elvileg mindent újra akarnak írni, szóval valószínûleg elég jól el lehet majd végezni az optimizálást.

Azért azt ne felejtsük el, hogy ez egy gépigényes játék (lesz). Nem csak a grafika miatt, hanem a számítások (szim) miatt is.

Alexease
Azt nem neztem😊 De majd megtekintem.
Nehany honapja teszteltem a DX9/DX11 kulonbseget, es bar a kartyam nem tudja/tamogatja a DX11-et (4 generacioval ezelotti), ahhoz kepest DX11-ben jobban ment😉 Remelem jo lesz, igazabol boven jo a DX11, nagyreszt ugy is csak textura es shaderezo meretekben nagyobb, ami csak ultra/max minosegben es felbontasban latszik😉