Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg valahol logikus, hogy ha nincs szükségük több pénzre, akkor nem fogadnak újabb regisztrációkat, mert úgy a profit több fele oszlana.
A megjelenés - jelenlegi állás szerint - kb. pont egy év múlva esedékes.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Marad az rfactor (ott meg epedve várjuk az RFT 2012 megjelenését a "nagyközönség"számára)
Kis idõ és kiváltság lesz szimulátorozni. ( még szerencse,hogy van RBR)
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A mar meglevo felhasznaloknak engednek nagyobb csomagot venni, uj regisztracio nincs:/
Mondjuk ez nem repuloszimulator, vagyis ez igazabol mindegy😄 A tores a veglegesben valszeg jo(bb) lesz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amig van ra igeny, jobb ha a kintrol folyik be a penz, mert a megjelenes utan mar kerdeses a dolog. Az a biztos, ami mar nalunk van;P
És igen, pár hete volt a cikk, hogy összegyûlt a tervezett pénzösszeg, és nem lesz regisztráció. Akkoriban a pénz-számláló is 100%-on állt, ami azonban mostanában visszakerült 90% környékére.
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Kiprobaltam az eggyel korabbit, a 742b-t, ez eddig minden jatek alatt jol mukodik. Amugy ez az elso firmware az uj, javitott FFB algoritmusokkal. A hivatalos site-on levo link mar doglott, de itt megtalaltam mukodo letoltest ehhez a firmware-hez: http://www.forzamotorsport.fr/forums/nouveau-firmware-742b-et-driver-fanatec-99336.html
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Amúgy lövésem sincs, jó régóta német pályán próbálgatom, az eléggé kész volt, de lassan valóban játszhatatlan az egész, 30-35 fps az már nem elég ....
Legalább másfél, 2 hónapja nem játszottam a játékkal. Ma frissítettem, és valami nagyon nem ok.
Azok a pályák, amikhez már szinte nem is nyúlnak, vagy az újabbak, szaggatnak. De brutálisan. Eddig nagyon szépen futott a játék, na de most.
Min módosítottak ekkorát, hogy így megváltozott a játék gépigénye?
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
A CSR-ek nagyritkan elegnek hianyos hutes miatt, ez az uj firmware kicsit aktivabban porgeti a ventillatort. Nem tudom ez mennyire valos veszely, mindenesetre nalam az FFB erezhetoen javult ezzel a frissitessel (GT3 V2 -on probaltam ami majdnem ugyanolyan hardware)
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Es raadasul multiplatform, aki konzolon is autozik, ott is lehet hasznalni normalisan.
Lehet hogy a G27 aranak majd' a duplaja, de szerintem annak, aki kihasznalja, boven megeri.
Persze az arkad cuccokhoz, kulsonezetes es/vagy nagyreszt gamepad kozonseg-jatekhoz teljesen felesleges😉
Vagyis pillangozashoz es ketpedalozashoz semmi ertelme, csak ha van az embernek 1 havi felesleges fizetese😉
STM a default (állítólag).
Megvettem az rfactor 2õt... vagyis eladtam a lelkemet az ördögnek, de ez az F2 kurvajó!
Ezzel a CARSal nem tudom mi lesz, mert nekem egyre szarabbul fut, kb élvezhetetlen kategória már... 3-4 hónapja amikor megvettem tök jó volt, most meg már...
Látom ugyan olyan a rögzítése, mint a 911-esnek. Szóval tipp, ha H-váltót használod majd rendszeresen, akkor inkább fúrd fel az asztalra a cuccot, mert el fog mászni. Én sehogy sem tudtam rászorítani eléggé az enyémet. Ha hatost kellett használnom, akkor nyomhattam vissza körönként a kormányt, hogy ne essen le.