19801
  • Screenracer #6916
    Egy beszélgetés nem mindig jelent, egyben megoldást is. :))
    Gondolom az elkerülte a figyelmedet, hogy az EA miatt se lehetne patchelni. :))
  • Screenracer #6915
    Egy beszélgetés nem mindig jelent, egyben megoldást is. :))
  • lac coo
    Pedig amíg nincs ffb, fizika, gumi addig ez húsz forintot nem ér. Lehet valami joy-al élvezetes meg szép, de kormánnyal ....
    Ha lecsupaszítom róla a cukormázat, a szép grafikát kapok egy F1C szintet :(
    Talán az AI ami néha jól működik , ha épp nem törik egymást halomra, de amúgy ez tényleg 15 éves színvonal ...
  • Timbu
    Szerintem ez jó, ha belinkeled az érdekesebb topicokat. Én pl. nem szoktam olvasni a WMD fórumot.

Mondjuk ez akkor lett volna igazán érdekes, ha nem azzal záródik, hogy nem lehet. Így kb. annyi az információ tartalma, mint (az egyre ritkábban előforduló) mikor lesz Scirocco az LFS-ben kérdéseknek. Bár azt nem értem, hogy miért a DX9 - DX11 váltással indokolja, hogy technikailag miért nem lehet egy FFB/fizika patchet kiadni. Mintha azt kérték volna, hogy jobban csillogjanak az autók...
  • Screenracer #6912
    Csak úgy. Egy érdekes beszélgetés az SMS fórumon, Andy Garton részvételével.

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?2457-New-pCARS-FFB-for-Shift1-and-2-possible
  • Screenracer #6911

• Screenracer #6910
  • lac coo
    Nem látszik a képen, de valójában ez nem nagy, csak a levegőben lebeg :) Baleset volt, gondolom kiesett :)

• Alexease
  • Szabi #6907
  • lac coo
  • Screenracer #6905

BUÉK!!!
  • Screenracer #6904
    "...ált. isk-ben..."

Ez se egy díjnyertes megoldás. :)))
  • Alexease
    Akkor meg sem szolalok, mert en meg ekezetek nelkul gepelek:)
  • tutuhawer #6902
    én nem viccelem el a dolgot, nálam ez nagyon fontos dolog. Sokan szitkozódnak, gyülekeznek, gyújtogatnak, oldalakon posztolnak, köpködnek stb, engem az zavar, ha a magyar nem magyarul ír vagy beszél, és ez senkit se zavar. :D 1-1 hiba becsúszik, telefonnal lehet hibázni is, de a sok vessző durva hibának számít, ált. isk-ben hasítottam helyesírási versenyeken.
  • Alexease
    Szerintem nem mukodik nala, mert olyan sehol sincs benne:D
  • tutuhawer #6900
    a közhasznú projekteket díjazom, az OK. Aki viszont cikket ír, publikál, tegyen a mondatokba jó sok vesszőt.
  • tutuhawer #6899
    én a legtöbb szimulátoros fórumot olvasom, ezt is, gondoltam, ráklikkelek, de én se tudtam meg semmmit, csak azt, hogy ezek a játékok vannak. A Gran turismo linkre mondjuk rákattintottam, az plusz info volt.
  • Screenracer #6898
    Nem tudom mit kezdjünk ezzel. Egy neves szaktekintély pártatlan írásának nagyobb haszna lenne.
  • fcbdavid
    Szimulátorozás PC-n, autóversenyzés II. rész
  • Screenracer #6896
    Ne aggódj! Nem hiszem, hogy esélyed van egy dögös nőnél. :DDD
  • lac coo
    Fene tudja ...Nekem egy dögös nő mellé nem kell egy fogatlan banya .....
  • Screenracer #6894
    http://ibericasim.foroactivo.com/forum

Érdekes. Más is rájött, hogy kettő jobb az egynél.
  • Screenracer #6893
    http://www.redbull.com/us/en/games/stories/1331625870374/project-cars-the-ultimate-racing-game
  • endy papp

• Screenracer #6891
  • Screenracer #6890
    Szerintem olyan speciális cégekre kellene osztani a piacot, ahol külön valaki csinálná a fizikát, az FFB-t, a körítést, a grafikát és ezek kompatibilisek lennének egymással, persze külön pc-re és a konzolokra is. És akkor még átjárhatóak lennének a külömböző platformok és tudnának egy más ellen online játszani is. Ebben lenne pénz is és lenne minőség is. Ez így elnagyolt de a lényeg benne van. :)
  • GPx8
    Ennél több viszont nem is kéne.
  • Alexease
    De hat pont az rF2, es foleg az iR az, ami jo sokat es bonyolultan szamol, azert olyan jok;)
  • GPx8
    Szvsz. ezeket a dolgokat nem kell túlszofisztikálni.
    Egy átlagos, de jó FFb-t kell készíteni, ha túl sok mindent számol az egyrész megeszi a gépet, másrészt a nagy többség úgy sem érzi.
    Nekem pl. az rF2 -beli teljesen jó, nem beszélve az iR-ről..
  • Alexease
    Akik "igazi" szimet csinalnak (AC, iR, rF2), szamukra is kicsit "masodlagos" a dolog. Csak jateknak, szamitogepre, usereknek, jatszani nem eri meg foglakozni vele. Egyeb komolyabb uzleti celra is hasznaljak, ezert eri meg foleg. Mindegyik cegnel latszik, 5-6 ev, amire ossze all valami hasznalhato, es valoban, ez csaladihaz kategoria, sose lesz kesz:D
    Ami logikus, mert minnel erosebbek a gepek, minnel jobbak a periferiak, annal tobbet lehet kihozni belole (elsosorban nem grafika:P).

Ilyen projectet nem lehet 1 nagy eladasra (jatekkiadas) alapozni, ezert szukseges a minimal letszam es a folyamatos bevetel (tartalomeladas vagy kihelyezett racecenter/promocios szimulatorok).
  • Screenracer #6885
    Én bele se kezdenék a szimulátorkészítésbe. Olyan ez mint a családi ház. Soha az életben, nem lesz kész.
  • Alexease
    Ja, es ott van meg a kormanyszervo problema is. Ha az nincs lemodellezve nem szamolja a progi (max belekalkulaljak a felfuggesztesbe, ami mar regen rossz:P), akkor ismet rossz erzesek jonnek ki, foleg ha egymasutan mas-mas autot tesztel valaki.
  • Screenracer #6883
    Kormány kommunizmust akarunk!

Én is csak az FFB-t hasonlítottam össze mert az F430 csak 270 fokot fordul és nem 14 bit felbontású. Igaz, hogy a motor is csak töredéke a T500-nak. Na mindegy. A lényeg, hogy mindenki a saját tapasztalatára tud csak támaszkodni és ezért is van annyi eltérő vélemény és még az egyéb hardverekről nem is beszélve. :P
  • Alexease
    Jo lesz a CARS, nekem nincs gondom vele. Csak bele kell trafalni egy eppen hasznalhato autoba, es akkor elvezetes:)
    Nalam a szuk keresztmetszet, hogy nem birja a gep. Az uj BrandHatch, 1 autoval, full low-ban 40fps;) De ez elsosorban nem a program hibaja.
  • Alexease
    Akkor egyszerusodne a kormany/FFB kavaras, ha csak egyfele kormanyt lehetne kapni, valami jo fajtat, minenkinek ugyanaz lenne:) Igy megoldodna a kormanyelfordulas es az FFB gond.
    Mert ha nem kamuval akarjak megldani, akkor nagyon szamit egy kormanynak a frissitese, felbontasa, elfordulasa, ereje stb. Most kormanytol es beallitastol fuggoen (egyeb hangolasok nelkul) totalisan mas erzest ad vissza ket kormany.
  • Screenracer #6880
    Valószínü, mert meg kell mondjam, hogy a T500-assal, igencsak élvezhető a CARS, nagyon jók az effektek, de a napokban elővettem a még meglévő Thrustmaster F430-asomat és azzal teljesen más, pedig az is szíj-fogaskerék meghajtás, de ég és föld.
  • lac coo
    Nekem nincs bajom a kamu effektekkel, vagyis inkább egyel, a kerékvetővel :)))
    Azt még AC-ban is egy picit rátoltam... az ilyen motor remegés, blokkolásnál rázás az nem érdekel, gagyi ...
  • Alexease
    Abbol van altalaban a kavaras es a felreertes, hogy a kormanyok es az igenyek kulonbsege miatt, mindenhol kenyetelenek elobb-utobb betenni plusz allitasokat, kulonfele fantaziadus neven;)

Meg az iR-ben is, ahol eleg vaskalaposak, es amugy eleg komolyan szamoljak a kormanymuvet, toltak belel LinearFFB-t, Damper es MinFFB lehetoseget.
  • Screenracer #6877
    Én pont így vagyok az AC-val, egyelőre. Egyszerűen nem tudok vele sok időt tölteni, mert megunom. Ez a sok kamu himbállódzás, dülöngélés nem igazán hiteti el velem, hogy ennek bármi köze lenne a valósághoz, bár pozitívum, hogy az FFB ezekből legaalább mindent visszaad. :))
    Az biztos, hogyha az én M3-asom így viselkedne, mint az AC-ban, akkor beperelném a BMW-t. :DDD