Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Hivatalosan ez nem befektetés😊 A befektetõknek jogaik lennének, nekik nincsenek. Ezt mindenhol ki is hangsúlyozzák.

*Hivatalosan ez nem elõvásárlás volt, hanem a regisztrálók befektettek az SMS készülõ játékába.

Aki szeretett volna, annak bõven volt ideje regisztrálni. Nem túl rég múlt el egyéves a projekt...

Az meg valahol logikus, hogy ha nincs szükségük több pénzre, akkor nem fogadnak újabb regisztrációkat, mert úgy a profit több fele oszlana.

A megjelenés - jelenlegi állás szerint - kb. pont egy év múlva esedékes.

lac coo
Ha kell nekik megint egy kis pénz, gondolom újra nyílt lesz a beta ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JUVEfun
Akkor ezek szerint "földi halandó" (esetleges) megjelenéséig (pár év) csak nézheti ?

Marad az rfactor (ott meg epedve várjuk az RFT 2012 megjelenését a "nagyközönség"számára)

Kis idõ és kiváltság lesz szimulátorozni. ( még szerencse,hogy van RBR)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Totti5
Konzolon 7 mérföldes bukás volt, de nem meglepõ hiszen igénytelen szemét. Feleslegesen elbasztak csomó pénzt a semmire. A modelleket és a pályákat legalább bevethetnék a CARSba, már ha a liszensz engedi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Közben, ahogy olvasom , a ferraris játékot kukába vágták, nem lesz PC-re .😄 Egy ilyen finom hivatalos játékot így kinyírni ,azért az valami 😊 Más cég bármit megtenne érte ....impotens egy cég ez, én azt mondom, Cars-al is mit össze nem bénáznak ...😄DD

Alexease
Csak tippeltem, mert bejelentkezve neztem meg, bocsi😉
A mar meglevo felhasznaloknak engednek nagyobb csomagot venni, uj regisztracio nincs:/
JUVEfun
Hát én még így<#falbav> sem tudok regisztrálni

Alexease
Igen, a CARS a PhysX miatt jobb es fejlettebb, de valahogy megis a levegoben ugyanolyan idetlenul mozog (kicsit sulytalan, kozeppont korul forog stb.) mint korabban az rF.

Mondjuk ez nem repuloszimulator, vagyis ez igazabol mindegy😄 A tores a veglegesben valszeg jo(bb) lesz.
bardocz
Ott nem csak a modderek trehánysága miatt nem repkedtek az alkatrészek, mivel lusták voltak megcsinálni?
Szerintem nem u.a. PhysX 3-at használnak. Az fFactor és leányaiban, ha pl. neki mentél a falnak, akkor egyszerûen leesett az orrkúp, akkor is ha ott volt a fal.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Nem, az SMS kiszedett belole 500E eurot (a sajat reszebol), igy ismet lehet regisztralni, vasarolni😊
Amig van ra igeny, jobb ha a kintrol folyik be a penz, mert a megjelenes utan mar kerdeses a dolog. Az a biztos, ami mar nalunk van;P
Alexease
Az a toresmodel, pontosabban a kornyezeti fizika semmit nem valtozott, ugyanaz a gagyi mint 10 ev ota az ISI-ben😉 Az nem is fog valtozni szerintem.
Fehercsoki
Tényleg eltûnt 200k euró, ennyien kértek refundot?😄

Én tényleg nem értem, hogy valakinek mitõl tetszik annyira a nagyon kezdetleges törésmodell, hogy videót csináljon belõle. Mi a jó abban, hogy az autó mindenféle fizikát meghazudtolóan pörög a levegõben?

És igen, pár hete volt a cikk, hogy összegyûlt a tervezett pénzösszeg, és nem lesz regisztráció. Akkoriban a pénz-számláló is 100%-on állt, ami azonban mostanában visszakerült 90% környékére.

JUVEfun
Azt írják már nem lehet :-(( (pedig nagyon szerettem volna kipróbálni )

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

lac coo
Jah, az az...mindig ez a baj 😊

Alexease
Mert nala van a penzem😉
lac coo
És miért nem ütötted még agyon ?

kifli
lfs-el várni kell sajna, nemsoká jön az új gumi fizika, és talán a pályákat is modernizálják ffb szempontból. Sajnos lfs egy generációt már lemaradt...
Gyujtottem nemi tapasztalatot vele, 750b firmware-el nehany jatekban (pl CARS, RF2) javult az FFB, mas jatekban csaknem eltunt (Netkar Pro).

Kiprobaltam az eggyel korabbit, a 742b-t, ez eddig minden jatek alatt jol mukodik. Amugy ez az elso firmware az uj, javitott FFB algoritmusokkal. A hivatalos site-on levo link mar doglott, de itt megtalaltam mukodo letoltest ehhez a firmware-hez: http://www.forzamotorsport.fr/forums/nouveau-firmware-742b-et-driver-fanatec-99336.html
JUVEfun
Köszönöm <#eljen>

10 euró a legkisebb csomag.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

JUVEfun
Sziasztok ! Ha vki. kiszeretné próbálni mi a teendõ? Van demo vagy valami ami letölthetõ ?

bardocz
Úgy rémlik, hogy tükörsima az út. Egedül a városi pályán vannak bukkanók, de annyi.
Totti5
Kösz, utánaolvasok.

Totti5
LFSben nektek is tükörsima az aszfalt, vagy nekem nem jó valami? Ellentartás ok, H váltó ebben a legjobb talán, kis kerékvetõ effekt, de más nincs. Rfactor 2 után furcsa volt.

lac coo
A játék gépigényén módosítottak ! 😄

Amúgy lövésem sincs, jó régóta német pályán próbálgatom, az eléggé kész volt, de lassan valóban játszhatatlan az egész, 30-35 fps az már nem elég ....

Sziasztok!

Legalább másfél, 2 hónapja nem játszottam a játékkal. Ma frissítettem, és valami nagyon nem ok.
Azok a pályák, amikhez már szinte nem is nyúlnak, vagy az újabbak, szaggatnak. De brutálisan. Eddig nagyon szépen futott a játék, na de most.
Min módosítottak ekkorát, hogy így megváltozott a játék gépigénye?

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Fontolj meg egy firmware-t frissitest: http://www.911wheel.de/?q=node/8947
A CSR-ek nagyritkan elegnek hianyos hutes miatt, ez az uj firmware kicsit aktivabban porgeti a ventillatort. Nem tudom ez mennyire valos veszely, mindenesetre nalam az FFB erezhetoen javult ezzel a frissitessel (GT3 V2 -on probaltam ami majdnem ugyanolyan hardware)
Alexease
Mar keso😉
lac coo
Ne engedd annyira elúszni !

Alexease
Olyan nekem is van rendszeresen😉 Most 2 honapja nem kaptam semmit, de amugy mar 6 honappal tartoznak😄
😄

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

lac coo
Nekem már volt néhányszor felesleges havi fizetésem...olyannyira felesleges volt, hogy meg sem kaptam 😄DDD

bardocz
a pedálról majd késõbb írhatnál, hogy hogy bírja a használatot, meg port.
Totti5
G27et csak képrõl láttam.

Alexease
Ha a kormanyt nem nezzuk, akkor a valtok biztos jobbak (masszivabbak), es a pedal is sokkal komolyabb, foleg hogy loadcell-as (sokat szamit a normalis fekpedal erzes).
Es raadasul multiplatform, aki konzolon is autozik, ott is lehet hasznalni normalisan.
Lehet hogy a G27 aranak majd' a duplaja, de szerintem annak, aki kihasznalja, boven megeri.
Persze az arkad cuccokhoz, kulsonezetes es/vagy nagyreszt gamepad kozonseg-jatekhoz teljesen felesleges😉
Vagyis pillangozashoz es ketpedalozashoz semmi ertelme, csak ha van az embernek 1 havi felesleges fizetese😉
Jobb mint a g27? És ha igen, mivel?

Totti5
385 EUR ( 25 euro a szállítás ) Vasárnap rendeltem, tegnap érkezett meg.

b350
STM a default (állítólag).

Mennyi volt?

Totti5
Forza 4el is nagyon jó, GT5öt még nem néztem.

Fehercsoki
rF2 szar Forza meg GT5 az igazi szimulátort !!!4444négynégy

Totti5
Jah! 😊))

Megvettem az rfactor 2õt... vagyis eladtam a lelkemet az ördögnek, de ez az F2 kurvajó!

Ezzel a CARSal nem tudom mi lesz, mert nekem egyre szarabbul fut, kb élvezhetetlen kategória már... 3-4 hónapja amikor megvettem tök jó volt, most meg már...

Tesco? <#zavart1> <#nyes>

bardocz
Grat!
Látom ugyan olyan a rögzítése, mint a 911-esnek. Szóval tipp, ha H-váltót használod majd rendszeresen, akkor inkább fúrd fel az asztalra a cuccot, mert el fog mászni. Én sehogy sem tudtam rászorítani eléggé az enyémet. Ha hatost kellett használnom, akkor nyomhattam vissza körönként a kormányt, hogy ne essen le.
Totti5
Megjött a cucc😊