19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #6956 Így nehéz vitázni, ha valaki mindent szó szerint vesz. :( Természetesen ezt úgy értettem, hogy ha kezdeném építgetni a karrieremet. Nem gondoltam, hogy ezt külön meg kell magyarázni. :(
Hány hétszeres F1 világbajnok van? Na ugye. Tehát senki se lett olyan jó mint a Schumacher, de azért vannak még jók.
Egyébként meg tényleg nehéz 25 évesen elkezdeni az autóversenyzést. F1-be már nincs sok esély, de vannak más géposztályok is. A WTCC-ben van ötven fölötti pilóta is. :) 25 évesen legfeljebb már lejjebb kell rakni a lécet. Sorry. :) -
#6955 25évesen nehéz 4éves korban elkezdeni gokartozni, tehát akkor 25évesen már meg se próbáljon senki autóversenyezni, mert úgyse lehet jobb mint Schumacher ? :D
valamilyen szintén német Sebastian akárki 7évesen kezdett gokartozni, soha nem fogja így már semmire vinni a versenypályákon.. :-( -
Screenracer #6954 Azt is az ISI csinálta, az volt a gMotor első verziója, és azt is engedéllyel csinálták. Szóval hol tévedtem? :))
Fogalmam sincs kik voltak az előtt úgy ismertem meg őket, hogy valamit már letettek az asztalra. :)
Ha lemegyek a parkba focizni eleve nem a Messihez mérném magam, mert csak a parkban focizok így azon sem sértődők meg ha azt mondod sehol se vagyok a Messihez. Akkor lenne baj ha a parkban azt hangoztatnám, hogy hozzám képest a Messi egy kutyaütő. :))
A Schumis hasonlat ugyanez, másképp.
Viszont ott sántítanak ezek a hasonlatok, hogy ha a Messihez akarnék közelebb menni, akkor nem egy parkba hanem egy egysülethez járnék focizni. Ha meg Shumi pályáját akarnám bejárni, akkor gokarttal kezdeném és nem egy nyílt pályanappal. :) -
#6953 Tévedsz a simbin F1 alá moddolta a GTR modot először.
Még egy kérdésem van tehát ők úgy születtek hogy űbercsászárok voltak egyből minden szakterületen...
Elmehetünk egy másik irányba is ne menj le focizni a parkba mert oda megyek és azt mondom hogy te egy béna vagy pl. Messihez képest tehát ne focizz....
Vagy ne menj el pályanapra mert nem egy Shumi... -
Screenracer #6952 De a fele igaz, mert mod pályát azt nem látok. ;) -
Screenracer #6951 Mondjuk úgy, hogy készit egy portfoliót és azzal jelentkezik munkára a nagyobb cégeknél. :)
De például az általam sufnimoddernek nevezettek évekig lopkodják más szellemi termékét azzal építve ki a kétes hírnevüket, úgy eladva magukat mintha az a valami az ő szellemi termékük lenne.
Annak idején a SimBin megvette hivatalosan az ISI motorját és teljesen új alapokra épített játékokat csináltak. GTL, GTR 1-2., Race 07 sorozat sőt a mai napig a Raceroom is arra épül. Az SMS már túllépett és saját motort készített. :) Tehát nem, nem nevezhetőek sufni moddernek. Válaszolva egy korábbi felvetésedre.
Visszatérve. Addig nem tudom, hogy fos vagy jó, ameddig nem rakom fel. ;) Aki meg olyan jó, hogy ajánlatot kap az attól kezdve már nem sufni modder. :) -
#6950 Tehát ne modderkedjenek az emberek, de akkor hogy derül ki hogy ki a jó valamiben?
A fos nem kell felrakni, de gyöngyszemek mindig születnek.. és aki jó az kap is ajánlatot hidd el:) -
Screenracer #6949 Miért, mi volt a kérdés? :)
Én azokra a sufnimodderekre gondolok itt elsősorban, akik még mindig aktívan csinálgatják a szarjaikat és még mindig nem keresték meg őket az említett játékok készítői. Tehát még mindig nem nőtték ki a sufnijukat.
Nem tudom, ti is modderkedtek? Akkor a jelenlévők mindig kivételek. :DDD
Bocsi. :(
Ajánlatot kaptatok már valamelyik nagy cégtől? Upssz!
Ja, egyébként az SMS is olyan modderekből áll akik a gMotorból kihozták a GTR2-őt. :) Tudok ilyenekről. :) És tényleg jobb lett mint az erdeti. (rFactor). :))
-
#6948 Akik a carst csinálják nem sufni modderek voltak?:D -
#6947 Nem próbáltad, de jó biztos nem lehet, még csak nem is néztél utána, hogy van-e, vagy nincs.. de kijelentetted hogy nincs.. nincs több kérdésem ;) A Cars, az rF2, az AC, sőt még az IR fejlesztéséhez is volt sufnimoddereket alkalmaznak ;) Sufnimodderek nem egy játékból csináltak fényévekkel jobbat, mint amit maguk a nagy játékkészitők csináltak ;) -
Screenracer #6946 Lehet. De akkor se szeretem a sufnimoddereket. :) -
#6945 új autóként kerülnek be -
Screenracer #6944 Melyik autók helyett kerültek be ezek a modok? Az is mod ha "átbőrözik" az autókat? -
#6943 shift mód autók, shift2 mód autók.. -
Screenracer #6942 Végül is a lényeg az, hogy a Kickstarter akármekkora okosság, az nagyobb okosság, ha rögtön a célközönséghez jut el a cucc. :)) -
#6941 Ja, ezt nem is neztem;) Amikor meg en vettem meg, 2-3 alap cucc volt (adtak hozza walpapert es hasonlo:P) Ilyen izmosabb tetelek nem voltak. Azt hittem tisztan atkerult Steam-re, aztan annyi.
Igy valoban tobb mint egy normal Early Acces. -
Screenracer #6940 Nem egészen. Ha megnézed itt http://nextcargame.com/pre-order/, akkor láthatod, hogy olyan mint az SMS-nél, külömböző tagsági szintekre lehet befizetni. Inkább a CARS-ra hasonlít, mint a az AC-ra, mégha Early Accesnek is hívják. :))
-
#6939 Az SMS teljesen mas es sajat rendszer, csak mar Steam-en is elerheto, az NCG a szokasos Steam Early Acces, hasonloan az AC-hez. -
Screenracer #6938 Egy kis OFF.
http://www.ipon.hu/hir/megduplazodtak_a_next_car_game_bevetelei/28191
Itt valaki régebben emlegette, hogy a Kickstarter mekkora egy überokosság és ahhoz képest a CARS közösségi fejlesztése egy halott dolog. A Bugbearnél biztos nem olvasták a hsz.-t. :)))
Az egyelőre "Next car game" néven futó project most hasonló módszert választott, mint az SMS és úgy tűnik ez működik.
http://nextcargame.com/
Élednek a zombik.
OFF vége. -
#6937 a "szokásos" számok, kipipálások itt nem működnek, a játék össze-vissza reagál, ahogy észrevettem... Ezért is linkeltem be a képemet a profiler beállításairól. Még ma kipróbálom még egszer, amit te írtál, hátha csak eddig nem próbáltam. Hey -
Screenracer #6936 Általában az első csúszka 100-110-en áll, a következő három nullán és a kis négyzetek közül az első kettő üres az utolsót pipáld ki. Fentről lefelé értendő. A kormány szöget állíthatod így 900-ra de akkor a játékban próbáld úgy beállítani a steering lockot, hogy ne legyen se ideges(vagyis túl gyors), se túl lassú, mert akkor nem fordul kellő ütemben. Vagy állítsd a játékban a steering lockot fullra vagy 900-ra és a profilerben vedd lejjebb. Azt neked kell kikisérletezni, hogy neked mi a jó. Egyébként szerintem még így is felülmúlja ez a game a Codemasters legutóbbi szarjait, beleértve az F1 sorozatot is, szóval nem köpködöm csak kicsit bosszant, hogy elcseszték, mert egy nagyon jó realdrive lehetett volna belőle. -
#6935 meglátom, mit tehetek
utolsó OFF, aztán nem szemetelem tele a fórumot:
-videóztam, azt azért nézd meg, légyszi.
-kerékpáros vagyok, pár kört mentem autóval egyszer egy szabadtéri gokartpályán
-vágom, hogy nagyon messze van a szimulátortól a játék, még én is érzem, hogy a padlógáz és fék vicces néha, lemegyek a fűre, nem eléggé büntet a játék
-azt is vágom, hogy a profilerben a kamu százalékokat állítgatom, már rég rossz, nem a játékszámolja a az értékeket stb stb stb kép-logitech profiler
Mégis kérlek, vess még egy pillantást erre a fosra, hátha tudsz valami építő kritikát mondani. Levágom a szimulátoros fórumok alapján, hogy sokan vannak, akik a legvalósághűbbet keresik, és nem kötnek kompromisszumokat, hát én meg igen, de nehéz a szitu, mert az értékeket belőni, érezni nem tudom, sötétben nyomom :) Ezért is olvasok annyit meg kérem a segítséget. Nem gáz, ha leköpöd a játékot, nem sértődöm meg
-
Screenracer #6934 Hát, eléggé el lett baltázva. :)Próbáld beszerezni az NFS Shiftet. Ha a Shift 2 megy a gépeden, akkor az is fog. Meglátod sokkal jobb benne az irányítás és az FFB is jobb. Csak biztos panaszkodtak az EA-nál, hogy nehéz tekerni a kormányt. :DD -
#6933 ennyire szar...? Trükközni kell sokat a profilerben, mert a játék nem ismeri a profilokat , kattintani, kipipálni, nem pipálni, kész káosz stb stb. Rég rossz, ha össze-vissza állítgatni kell a profilert, de a Shift2 ilyen szempontból szar, sokat kell trükközni vele -
Screenracer #6932 Kipróbáltam ezt a modot. Ez rosszabb, mint az eredeti. Ilyen az ha valaki belepiszkál valami olyanba, amihez nem ért. ;)Gondolom az ami neki tetszik vagy kézre áll az nem jó mindenkinek. Ezért szoktak a játékkészítők egy általánosan használható beállítást csinálni és utána mindenki úgy piszkálja ahogy sajátmagának jó. Hál isten se a Shift és később a CARS se lesz moddolható, így nem kell a sufnimodderektől tartani. :)Amik készültek a Shiftekhez nem túl komoly modok csak a felszínt tudták megkapargatni, de se autót, se pályát nem tudtak belekontárkodni. :)) -
Screenracer #6931 Akkoriban sok mindent kipróbáltam, de nálam mindig maradt egy furcsa késés az irányításban. A nogripen írták, hogy ez nem a bemeneti eszköz lagja, de tökmindegy, mert lag volt és zavaró. Ráadásul az FFB-t is elrontották mert nagyon gyenge volt és úgy látom, hogy ez inkább FFB-s gamecontrollerhez volt, mint kormányhoz. Próbálgattam másik kormányt rendelni az enyémhez, de a G25 beállításai voltak a legjobbak, és akkoriban nekem az volt, ott mintha nem lett volna nagy késés, de volt. :( Most T500-asom van de azzal se túl jó. :( -
#6930 moddoltad a shift2-t? link Úgy is szar? /tényleg érdekel a kritika, nekem egyéb nem fut a gépemen, csak a shift2, és amúgy is szeretem a tuningolós témát, még ha gagyi, akkor is/ -
Screenracer #6929 Fent van a gépemen most is minkét Shift, mert néha jó egy kicsit kikapcsolódni. Szerintem az első Shift sokkal jobb volt irányításban mint a második. Fogalmam sincs, hogy azon miért változtattak. -
Screenracer #6928 Tény hogy egy csomó dolog nincs megcsinálva vagy használhatatlan, de azt mindig elfelejtitek, néha én is, hogy nem az az elsődleges cél, hogy már most egy kész terméknek nézzen ki. Bevallom fogalmam sincs a pontos menetrendről, hogy melyik fázisban hol kell tartani egy ilyen fejlesztésnél, de azt hiszem erre nincs is semmiféle törvény. Persze vannak cégek akik évente jelentkeznek a játtékaikkal, de sokszor meg is lehet nézni, mit adnak ki. Codemasters pl.. :)) Az SMS korábbi játékai szintén megrendelésre, határidőre készültek, teljesen más céllal, mint most a CARS. Gondolom, ha egy évvel ezelőtt kiadták volna úgy ahogy éppen akkor állt, akkor meg az lenne a baj. Akkor most én is ezerrel fikáznám, de ha a mostani állapotában adnák ki, akkor is köpködnék. :)
Az új határidő idén november környéke. Azt meg szerintem, hadd döntsék már el a készítők, hogy a saját szellemi terméküket, mikor mi módon készítik. :))) -
#6927 LOL. -
#6926 CARSal nem lenne gond, hogy ha az ami benne van most az igényesen meg lenne csinálna. -
Screenracer #6925 Ez így van, de a CARS még nincs befejezve. -
Screenracer #6924 Igen és mindig van mindig egy troll, aki valaki akar lenni. :))))
Leírom újra, bár tudom, hogy felesleges, mert ez már sokkal magasabban van, amit a te agyad kapacitása fel tud fogni. A CARS még mindig nincs kész és ami most benne van az minden félkész és és folymatos alkításokon megy át. A flexi gumi még mindig kisérleti fázisban van. Legalábbis tudtommal még nem adták ki a CARS-t. De várjunk csak az AC piacra került és sokkal több év fejlesztés után sincs magasabb készenléti stádiumban, mint a CARS. De a CARS-ban legalább lehet fikázni az AI-t, meg lehet szidni a sok hülyét multiban. Mert az legalább van benne. Az AC piacon van, de se AI, se multi, sőt befejeztlen autók, befejezetlen gumifizika, már ha van benne és ne felejtsük el azt se, hogy a szimulátorok mestere Kunos nem tud egy normális féket se megvalósítani. Viszont van benne jó FFB. Nagyon szépen ad visszjelzést számunkra a félkész fizikájú autókról. Nem is tudom...
-
#6923 Shiftbe még az árkéd iráyítást is elkúrták. SMS alkalmatlan erre, eddig 3 játékuk volt ugyan abban szar. -
#6922 Mindig van magyarázat, hogy épp miért szar, ami szerinted nagyon is jó, ahogy mondani illik "szépen fejlődik, jó irányba halad" !? :))))
Ezek nem igazi autók ??? A frncba... most akartam kiszedni a monitorból egy ferrarit ....
Amúgy jó az új flexi gumi, még a felni is a betonba süllyed :)))9 -
Screenracer #6921 Csiszolnod kellene az angolodon.
Miért mit gondolsz az AC-ban igazi dolgok vannak? Igazi gumi füstöl, igazi aszfalton? Te akkor még annál is hülyébb vagy mint amilyennek látszol. Idióta, minden kamu, ami egy szimulátorban van. Számokkal képletekkel hozzák létre amiről te azt gondolod, hogy valóság.
A Shifteknél nem volt szükség ezeket a számokat különösebben bonylítani így egyszerű egyenleteket használtak. A CARS annyiban más, hogy itt már belementek az apróbb részletekbe is. Ez már a saját motorjuknak a harmadik verziója, ami már természetesen DX11 platformon fut. Most ha valaki azt hiszi, hogy a DX11 csak a grafikára van kihatással az, csak azt bizonyítja, hogy gőze sincs semmiről csak okoskodik. Menjél vissza ACfórumozni és közben gondold azt, hogy igazi autókkal körözgetsz.
Ha nem olvastad el, akkor mi fasznak pofázol bele, baszki. Hülye troll. -
#6920 Nem, nem olvastam el ,annyit nem ér, úgy is kamuznak ! :DDDD
De itt írtátok amit, annyi elég, a többi gondolom rizsa....
Ha a mostani a nagy fizika benne ,amit ti hangoztattok, akkor megette a fene, ha meg nem is tudják akarják normálisra csinálni, csak kamuznak ,akkor meg ott dögöljön meg a kurva anyjába a Ferráijában ! :DD -
Screenracer #6919 Csiszolnod kellene az angolodon. -
#6918 Akkor ha jól értem, technikailag meg minden miatt nem lehet normális dolog benne ( KAMU!!!!!), tehát az eddigi összes "javítás", "új" dolog mind mind utolsó szemét hazugság volt? Mondjuk ezt régóta mondom ! :DDDD
De persze a rajongók odáig vannak az új dolgokkal, hányszor olvastam már itt is ...? -
Screenracer #6917 Ezt már tudjuk. Elég sokszor leírtad már.