19801
  • Szabi #6996
    11520 x 2160-as felbontáson :D
  • Adam Jonas
    4 GeForce GTX TITAN van a kiállított gépben, és még ígyis néha-néha belassul a videó alapján a cucc. Nem kritizálni akarom a CARS-t, mert nem lenne hülyeség egyébként egy ilyen GT-Forza-szerű játék PC-re, de azért Ian Bell-ék elgondolkodhatnának rajta, hogyha 4 db GTX TITAN se viszi rezzenéstelenül 3 TV-n a cuccost, akkor ott talán valami gond...
  • Fehercsoki
    Ez ennek a játéknak a lényege...
  • Szabi #6993
    ááá hogy azok 85''-ös UHD TV-k, akkor 4x~300 + proci, lap, stb + 3x~8milla
  • Szabi #6992
    minimum 3millás konfigon gémpaddal hátul tologatva
  • Screenracer #6991
    http://www.wmdportal.com/projectnews/4k-project-cars-is-at-ces/
  • Screenracer #6990
    Akkor viszont csiszolnod kelle a stílusodon, mert igen csak arrogánsnak sikeredett a "kérésed".
  • GPx8
    Nem szólogattam be, hanem - úgy látom -, hogy itt Te foglalkozol a legintenzívebben a pCARS -al.
    Ezért megoszthatnád velünk, hogy mikor mit érdemes nézni.
    De ha ez neked túl nagy fáradság, akkor sorry...
  • Screenracer #6988
    Az meg még hasznosabb lenne, hogy ahelyett, hogy nekem szólogatsz be, utánanéznél és te magad és kipróbálnád.
  • GPx8
    Hasznosabb lenne, ha megírnád, hogy az aktuális bulid-nél melyik autó/gumi/pálya kombináció a leghasználhatóbb.
  • Screenracer #6986
    Látom, keményen nyomod.
  • BooMiller
    Annak is olyan hosszú a memóriája hogy egy vitában 20 perc után elfelejti mi is volt a téma? elhiszem hogy ez valóban nagy kihívás de javaslom hogy post-iteket ragassz a monitor szélére milyen témában vitatkozol!
    Ezt csak azért mondom mert úgy ismertelek meg mint aki ha nincs igaza simán elismeri a másik ember véleményét:)
    Azt is elismerem hogy a pcars fizikájához nem kell túl sok memória, ezért arról jól tudsz vitatkozni:))

De mára ennyi elég volt bye...:)))
  • Screenracer #6984
    Ááááá, csak unlak. Most már valami komolyabb kihívás kellene. Át is megyek mindjárt a szomszédba. Van egy arapapagájuk.
  • BooMiller
    Juj de elfogytál:)
  • Screenracer #6982
    Szerintem csak idióták.
  • BooMiller
    Igen van ilyen mondás csak ebben az esetben ez nem áll fent, mivel az interneten az idiótákat is sűrűn szoktak idézni..:)
  • Screenracer #6980
    Nem általánosságnak szántam a fórumtársak felé, mert töbségüknek nincsenek olyan problémái, mint neked. Ezt kimondottan neked szántam, hogy ne legyél elkeseredve, ha nem megy elsőre.
    Te egy nagyon kitartó rajongó vagy, újra egy idézet. Bár azt szokták mondani, hogyha idézet, akkor csak klsszikusokat idézzünk. :))
  • BooMiller
    Én tudom mi volt a kérdés:DDDD Nem sérült a rövid távú memóriád? Hmm nagyon érdekes dolgokat vetsz fel:DDDD
    Úgy látom a postjaidból hogy ami te elvárnál a fórum társaidtól azt neked eszedbe nem jut magadra is alkalmazni. "Figyelj! Azt javaslom, hogy hagyjál magadnak időt. Olvasd el újból amiket írtam, értelmezd, használj értelmező szótárt, ott ahol szükséges és végül megleled a választ. Bármi is volt a kérdés. " nyomtasd ki és rakd ki a monitorod felé lehet hogy majd fejlődik a személyiséged egy picit:)
  • Screenracer #6978
    Hűűűűű! Most vérig sértettél.
  • Screenracer #6977
    Figyelj! Azt javaslom, hogy hagyjál magadnak időt. Olvasd el újból amiket írtam, értelmezd, használj értelmező szótárt, ott ahol szükséges és végül megleled a választ. Bármi is volt a kérdés.
  • BooMiller
    Bevallom szeretem az állatokat...
  • Screenracer #6975
    Mindig is tudtam, hogy előbb-utóbb klasszikussá válnak a mondataim.
    És rögtön van egy rajongóm is. De, randizni nem fogunk.
  • Screenracer #6974
    Mi volt a kérdés?

• BooMiller
    Ezt szerintem be is rakom alá írásnak annyira komoly:DDDD

"Ha nem vagy modder, akkor csak egy looser vagy, aki erős nyelvcsapásokkal nyalod egy modder seggét" :D
  • BooMiller
    Én még mindig várom a válaszokat de valahogy nem érkeznek azóta csak személyeskedsz:DDDDDDDD Csak szólók újabb dologba futottunk bele ez pedig az ok és az okozat....

Tehát ne kelljen magyaráznom(úgy látszik kell sajnos) hogy ha te elkezdesz személyeskedni annak lesz okozata, tehát ne gyere azzal hogy mért személyeskedem.. Ezt most gondolom legalább 10-20 perc lesz felfogni (próbáld meg pls.)

• Screenracer #6971
    Gondolom a személyeskedés is csak részemről sértő. Valószínü, hogy azt se tudod értelmezni, amit magad írsz.
  • BooMiller
    Nem akarsz elmenni ponyva írónak? Mert fantáziád az van látom!!! de már írtam amit az orvos felírt azok a kis kerek bogyók segítenek:)))
  • Screenracer #6969
    Ha nem vagy modder, akkor csak egy looser vagy, aki erős nyelvcsapásokkal nyalod egy modder seggét. Nekem mindegy. Tőlem te lehetsz a modderek szakszervezeti bizalmasa is, az se különösebben változtat az álláspontomon.
    És ki mondta, hogy ne modderkedjenek? Leszarom. Attól ugyanúgy sufnimoddernek tartom azt, akit. Na, most mi változott? Hol lett neked ettől igazad? Ugyanúgy tolvajok maradnak ezek a kis köcsögök, akik más munkáján élősködnek.

Hova állítottál? Falhoz? Mikor?
  • BooMiller
    Ezzel.. privátban?:DDD
  • frango
    Folytassátok privátban! Ne itt B+...
  • BooMiller
    Igen?:)) Mi történt nem tudsz érdemben válaszolni? lehet hogy az a szánalmas?

Idézünk téged:DDD
    "Nem nekem volt fontos, hogy mindenképpen igazolva legyen, hogy miért vagy looser modder."
    "Amúgy el szoktam ismerni, ha másnak van igaza"

Akkor ezt kapcsoljuk is össze:DDD Mert még mindig nem értem mért vagyok én modder?
    Szanalmas? én vagyok idióta?:))) Mi történt csak személyeskedés megy ha falhoz állítanak?
  • Screenracer #6965
    Ez már szánalmas. Ez egy
  • BooMiller
    Ja és akkor amiből ki indultunk csak hogy ne tudd elterelni a dolgot...
    szerinted ne moddoljon senki mert mit is gondol...
    Hanem egyből menjen el és jelentkezzen mondjuk az SMS nem moddoljon ahol megnézheti mihez is van érzéke:D Meg van ilyen az embereknek hogy hobbi..

Te letromfoltad a focis az autós hasonlatot mivel is? Ja hogy ha te lemész a parkba focizni nem Messihez hasonlítod magad na aki moddol az sem Kraemer-hez hasonlítja magát hanem szórakozik:DDD
  • BooMiller
    Olálá azt hiszem én találtam be nem kicsit:DDDDD
    Téged nem kell nevetségessé tenni itt ebben a topicban:)azt te megteszed magad:)

Vegyük például ezt a postot amit most írtál...
    1: Megállapítottad hogy én egy szerencsétlen bukott sikertelen ember vagyok, itt a fórumon 3 postból:DDDDDD nagy vagy!!!:)) (irónia)

2:Hogy én modder vagyok, ezt mégis miből?:DDDD nagyon mellé lőttél kis barátom, de nem is értem ezt csontokból és kecskevérből olvastad ki?:))))))))))

Az elmebetegséget abból gondoltam hogy mivel te felnőtt embernek állítod be itt magad mindig, és mivel ennyire nem fanboy egy normális ember mitn amit te itt művelsz néhanapján.... így arra jutottam hogy nem vetted be a gyógyszereket megint....

• Screenracer #6962
    "Miből szűrted te le hogy nem vittem semmire mivan?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Monjuk a sok D betü is arra utal, hogy egy kicsit beletrafáltam a te nagy sikeres életedbe. Vagy például a sértődött hangnem. Vagy az arra irányuló erőlködésed, hogy most engem tegyél nevetségessé vagy hiteltelenné. Ki előtt? Azt hiszed, hogy érdekel, hogy mit gondolsz? Nem nekem volt fontos, hogy mindenképpen igazolva legyen, hogy miért vagy looser modder. És abból, hogy azon kaptad fel a vizet, amit nem is neked írtam. Magadra vetted.

"Mond te elmebeteg vagy?"

Gondolom ez volt az aduász. Ezt a végére tartogattad. Szerinted mit árul el ez rólad? Azt hogy egy sikeres szerencsefia vagy?
  • BooMiller
    Mond te elmebeteg vagy? ezt komolyan kérdezem?
    Miből szűrted te le hogy nem vittem semmire mivan?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sajnos nem csak a kérdéseket de az iróniát és a szarkazmust sem érted:DDDD Mit nem viselek jól? hogy itt röhögök rajtad miközben te a személyeskedésig jutottál:DDDD
  • Screenracer #6960
    Tudom, hogy nekem van igazam,

Nem rám kellene haragudni, hogy nem vitted semmire. Talán meg kellene nézned mit csináltál rosszul vagy mit nem csináltál.

Amúgy el szoktam ismerni, ha másnak van igaza, de neked nem volt igazad.

Egyébként se az a lényeg, hogy kinek van igaza. Az a lényeg, hogy egyetértünk-e. És én nem értek egyet veled és kész. Más nézeteket vallok, más aspektusból nézem a dolgokat, ennyi. Sajnálom, hogy te ezt nem jól viseled, neked kell együtt élned, magaddal.
  • BooMiller
    Ezt te mondod?:)) Te nem értesz semmit, vagyis igen csak hát olyan hogy másnak van igaza nálad nem létezik:D
    Ezért próbálod kiforgatni és átértelmezni a másik mondanivalóját... és szerinted sántítanak a hasonlatok? már eleve azért írtam iylen szélsőséges dolgokat mert ha valami egyszerűt írt az ember ignorálod.. fejezzük is be mert felesleges:DD

Neked van igazad:D
  • Screenracer #6958
    Ezt hol olvastad? Jelen pillanatig, senki se lett hétszeres.

Figyelj nem akarlak megsérteni, de egy bizonyos szint alá nem akarok elmenni ebben a vitában, mert ez már csak amolyan trollkodásnak tűnik nekem.
  • Szabi #6957
    tehát mivel még senki nem lett hétszeres F1 világbajnok, ezért nem is lehet senki jobb nála ? :D