Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JUVEfun
Én viszont meg akarlak bántani, és ...-nek nézlek ! ..Vita lezárva !

Ritka nagy BUNKÓ vagy ( és nem elõször és nem csak szerintem )

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

lac coo
Ha már off.:

Tegnap gyönyörû dolgot láttam....budakeszin valami nagyon állat Audi meg egy sárga Lambo versenyzett, gyönyörûen össze is csukták egymást 😊))Picit utolérte az Audi a lambót.... Oda akartam menni lefényképezni, de a rendõrök elzavartak ...😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Óóóó van itt nekem régebbi ami meg kezeli !! LOL !

De már haladás, mert legalább ott tartunk, hogy talán mégis igazam van és gyökér DX tweak kell ahhoz hogy jó legyen ...

Na mindegy én befejeztem, letojom az RBR-t is meg sok okoskát is ! 😄DD LOL !

2004-ben jelent meg a program! Csodálkozol, hogy nem "kezeli" alapból a kormányodat??? LOL!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Jóvanakkó !

De belehet, és a gyári autók kurva jók! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Én viszont meg akarlak bántani, és ...-nek nézlek ! ..Vita lezárva !<#nemtudom>

Mégis milyen érv kell ahhoz, hogy nem lehet beállítani a kormányomat ?????LOL. Vagy ahhoz, hogy elismerten, közismerten olyanok az alap gyári autók amilyenek... tudod nem mindenki idén kezdte ezt az egész szimulátorozást ....

JUVEfun
#3840 (idemásolom neked még egyszer hátha nem olvastad)

lac coo
Jóvan akkor hülye vagyok egy kormánybeállításhoz, meg a sok ezer user is hülye aki szerint az alap fizika egy kalap szar .... 😊))
Amúgy a tökömet se érdekli az RBR ....

b-type
😊
Sztem belefért..ha vágod itt mire gondolok.
A többi blabla kispályás.
(bocs a melóért annak aki törli!)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Húúú... régen volt szex? Verd ki, ha feszült vagy...

Mély nyomot hagyhattak benned az RBR-s tahók... vagy amiatt vagy frusztrált, mert egy pályán sem sikerült végigmenni?

Hogy mi off, azt majd a közösség dönti el, és nem egy ilyen frusztrált, neveletlen tahó.

Ha 15-20 hozzászólás bántja a szemed egy másik autós játékról, akkor miért nem zavart ennél jóval több, amikor a kormányokról, pedálokról van szó? Azoknak is van topikja...

Szerintem fékezzél, mert kisodródsz...

www.smart-bus.hu

b-type
szerinted.

Ez a topikot nem az RBR-s tahók miatt fogom kivenni.
Majd csak lelépsz magadtól is.

részemrõl ennyi, majd visszanézek ha eltüntök..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tragédia!!! És egyébként az offról offolni nem off? Ha nem tetszik vedd ki ezt is a kedvencekbõl...

Mivel ahogy írod, SEMMI HÍR, ezért szerintem ennyi off belefér...

www.smart-bus.hu

b-type
ja, komolyan...én pl. ki is vettem a kedvencekbõl anno a rossz társaság miatt. Szal sztem sem itt kellene offolni.
RBR-rõl vitázni az RBR topikjában.
pár hsz azt semmi hír, csak a vita, másról.

JUVEfun

Ennyit még engedj meg utoljára a témában.

JUVEfun
IGEN ! Amikor elfogynak az érvek akkor jön az "avatarcikizés"
(amúgy én nem akartalak megbántani és hülyének sem néztelek , sajnálom ,ha véleményemmel ezt okoztam neked)

kifli
max felbontás annyi, amennyit beírsz egy ini file-ba. Hát igen a fejlesztõk nem gondoltak elõre, hogy a menübe is betegyék...

btw rallysimfans.hu plugin tele van nagyon hangulatos pályákkal, és autókka, egy telepítõbõl felteszi az egészet, utána már csak autót kell választanod, rányomsz, hogy download, pályát választasz, és csapatod neki 😊
lac coo
Te ennyire hülyének nézel, hogy nem tudok három csúszkát beállítani ? 😊)))Nem tudom beállítani a kormányt, kérdezgettem mindenhol, vannak többen így, DX tweakkel használják....Ha lassan olvasod , talán megérted! 😄DD

Kezdetektõl megvan a játék, elsõ napokban az volt a baj vele, hogy semmi súlya az autónak, nyugodtan beszélj modderekkel milyen paraméterekkel mennek az autóik ....

( Mondtam már, hogy a focis autós avatarok ....<#heureka>)

JUVEfun
Annyi butaságot tudsz mondani és csak fokozod <#falbav>

Ne modder topicba menj , ott az RBR topic.

"öreg ,mint az országút" TÖKÉLETESEN FUT BÁRMILYEN OP : RENDSZEREN ! (én pl.: win7 -n használom)

Az ini fájlban lehet átírni... 😊

www.smart-bus.hu

Totti5
1360*768 nekem nem jött össze, de lehet én voltam a béna.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Az hogy nincs súlya az autónak. valami modder topikban kérdezz utána...
Kormányt régebben be lehetett állítani, most nem tudom, nem vagyok egyedül. Öreg mint az országút egyre bajosabb futtatni ...

Komolyan? Nem hittem volna! 😄D

www.smart-bus.hu

Egyébként van saját topicja az RBR-nek...

Mi az, hogy balettoznak a levegõben? 😊 Én ilyet nem tapasztaltam, pedig rengeteget játszottam az alappal. A kormányt is simán be lehet állítani lineárisra... 😊

www.smart-bus.hu

Bármilyen felbontásra be lehet állítani a PC-s verziót! 😊

www.smart-bus.hu

JUVEfun
Miután szim. nagyon könnyû beállítani , hogy legyen súlya.de mindegy ,mindenkinek szíve joga mi jön be.

(Ha nem is egy napon , de azért rally szimnél érdemes egy szót ejteni a rallyfactorról)

lac coo
Mondjuk ezt a legnagyobb rajongók is tudják, elismerik ,hogy alap fizikával ,balettoznak az autók a levegõben, erre gondol Totti, nem értem minek osztjátok miatta ....

Nekem speciel az a bajom vele, hogy a kormány szar, mindent végigolvastam, megkérdeztem komoly felhasználóktól és az a helyzet csak úgy tudnám lineárisra állítai, ha DX Tweak-kel csalnék a kormányon... azt meg nem akarom ,szóval kuka .

Totti5
Biztos így van. Alap verzióval játszogattam, évente felteszem, mert amikor van hypolva ( mint most is😊 ), hogy na most!, aztán most se. Mondom, nekem nem tetszik, nincs súlya az autónak... fura. ( meg a graf, hangok is elavultak már, meg asszem max felbontás 1024_768 és HD tévén béna a képarány )

Ha rallay élmény, akkor jó nekem a Dirt, meg a WRC. ( és nem nem azért mert az RBR nem ûberdúrva szim, vagy mert ezek azok lennének )

Szóval még egyszer leszögezem. RBR biztos a legjobb rally szim, ezt nem vonom kétségbe. ( mondjuk más nincs is ).

lac coo
Mé' van más rally szimulátor is ? 😊)

Az a vicc, hogy még az "1000 éves grafika" is nagyon jó. Az RBR-nél nincs jobb rally szimulátor és ahogy nézem a közeljövõben nem is lesz.

JUVEfun
Szerintem te életedbe nem próbáltad az RBR-t. (Nem tudom milyen mód ami el sem indult , de mindegy .)
Alapjáték + pl.: magyar plugin (ami az egyik legjobban sikerült plugin)jó autó beállítás és goooo.... mind a mai napig a leges legjobb rally szimulátor.(akkora vezetési élményt nyújt ,hogy még az "ezeréves" graf. sem zavar )

A végén kiederül, hogy a forza és a gt5 is jobb mint rbr... 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lol

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
A lebegés természetesen idézõjelben értendõ ! 😄

PC-n? Rááldoztam pár órát, de én ilyet nem tapasztaltam... azt a vezetési élményt én meg egy játéktól sem kaptam meg. 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok!

PCARS játékosokat keresünk közös multiplayer játékra. Csapatunk szinte a pre-alpha megjelenés óta követõje a játéknak. Célunk az, hogy minél több magyar pcars játékossal együtt tekerjünk esténként. Ha unod az egyedül körözgetést keress fel minket levélben!

email: [email protected]
web: vmtgmaing.hu
facebook: facebook.com/vmtgaming

lac coo
Szerintem gyári fizikára gondol, abban tényleg lebegtek az autók ...

Papírdoboz fizika? A legjobb vezetési élmény a mai napig...

www.smart-bus.hu

Totti5
RBRbe a papírdoboz fizika nem tetszik. Tudom modok... feltettem õket, aztán nem el sem indult a játék. Elég is volt. CRC valóban nagy fun, csak kevés a ( gyári ) tartalom sajnos.

lac coo
RBR-t én annyira nem szeretem, valahogy fura nekem az egész, de leginkább azért mert nem tudom normálisan beállítani a kormányt hozzá, DX tweak kellene azt meg nem akarom. CRC elég jó, próbáld ki !!!Hatalmas élvezet terepen csapatni vele !!!

Fehercsoki
CRC alatt milyen fizika van? Nem hallottam eddig hogy nagyon emlegették volna, ha rally akkor mindenki csak RBR-rõl beszél.

lac coo
Havas dolgot eddig csak CRC tudta viszonylag jól megoldani ! 😊)
Lazább kategóriában meg még talán Dirt csökkentett tapadással .

Fehercsoki
360

Melyik build alapján?

Fehercsoki
Elég gáz ha a mostani fizika béta...

Szvsz. ez még korai, esõ gumi sincs, ill. a gumi-fizika még nagyon béta.

Fehercsoki
És milyen lesz havon a fizika ha még aszfaltra sem tudják megírni?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Alexease
Azert annal ertelmesebben is lehet hasznalni a programot, a latottakkal ellentetben nem annyira rossz (bar meg a jotol is messze van😛).

KirPill csak gyartja a HD videokat, mindenfele jatekstilusbol. Mar az is csoda, hogy cockpit bol van a video, valszeg help+gamepad.