Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ritka nagy BUNKÓ vagy ( és nem elõször és nem csak szerintem )
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Tegnap gyönyörû dolgot láttam....budakeszin valami nagyon állat Audi meg egy sárga Lambo versenyzett, gyönyörûen össze is csukták egymást 😊))Picit utolérte az Audi a lambót.... Oda akartam menni lefényképezni, de a rendõrök elzavartak ...😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De már haladás, mert legalább ott tartunk, hogy talán mégis igazam van és gyökér DX tweak kell ahhoz hogy jó legyen ...
Na mindegy én befejeztem, letojom az RBR-t is meg sok okoskát is ! 😄DD LOL !
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
Mégis milyen érv kell ahhoz, hogy nem lehet beállítani a kormányomat ?????LOL. Vagy ahhoz, hogy elismerten, közismerten olyanok az alap gyári autók amilyenek... tudod nem mindenki idén kezdte ezt az egész szimulátorozást ....
Amúgy a tökömet se érdekli az RBR ....
Sztem belefért..ha vágod itt mire gondolok.
A többi blabla kispályás.
(bocs a melóért annak aki törli!)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mély nyomot hagyhattak benned az RBR-s tahók... vagy amiatt vagy frusztrált, mert egy pályán sem sikerült végigmenni?
Hogy mi off, azt majd a közösség dönti el, és nem egy ilyen frusztrált, neveletlen tahó.
Ha 15-20 hozzászólás bántja a szemed egy másik autós játékról, akkor miért nem zavart ennél jóval több, amikor a kormányokról, pedálokról van szó? Azoknak is van topikja...
Szerintem fékezzél, mert kisodródsz...
www.smart-bus.hu
Ez a topikot nem az RBR-s tahók miatt fogom kivenni.
Majd csak lelépsz magadtól is.
részemrõl ennyi, majd visszanézek ha eltüntök..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mivel ahogy írod, SEMMI HÍR, ezért szerintem ennyi off belefér...
www.smart-bus.hu
RBR-rõl vitázni az RBR topikjában.
pár hsz azt semmi hír, csak a vita, másról.
Ennyit még engedj meg utoljára a témában.
(amúgy én nem akartalak megbántani és hülyének sem néztelek , sajnálom ,ha véleményemmel ezt okoztam neked)
btw rallysimfans.hu plugin tele van nagyon hangulatos pályákkal, és autókka, egy telepítõbõl felteszi az egészet, utána már csak autót kell választanod, rányomsz, hogy download, pályát választasz, és csapatod neki 😊
Kezdetektõl megvan a játék, elsõ napokban az volt a baj vele, hogy semmi súlya az autónak, nyugodtan beszélj modderekkel milyen paraméterekkel mennek az autóik ....
( Mondtam már, hogy a focis autós avatarok ....<#heureka>#heureka>)
Ne modder topicba menj , ott az RBR topic.
"öreg ,mint az országút" TÖKÉLETESEN FUT BÁRMILYEN OP : RENDSZEREN ! (én pl.: win7 -n használom)
www.smart-bus.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kormányt régebben be lehetett állítani, most nem tudom, nem vagyok egyedül. Öreg mint az országút egyre bajosabb futtatni ...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
(Ha nem is egy napon , de azért rally szimnél érdemes egy szót ejteni a rallyfactorról)
Nekem speciel az a bajom vele, hogy a kormány szar, mindent végigolvastam, megkérdeztem komoly felhasználóktól és az a helyzet csak úgy tudnám lineárisra állítai, ha DX Tweak-kel csalnék a kormányon... azt meg nem akarom ,szóval kuka .
Ha rallay élmény, akkor jó nekem a Dirt, meg a WRC. ( és nem nem azért mert az RBR nem ûberdúrva szim, vagy mert ezek azok lennének )
Szóval még egyszer leszögezem. RBR biztos a legjobb rally szim, ezt nem vonom kétségbe. ( mondjuk más nincs is ).
Alapjáték + pl.: magyar plugin (ami az egyik legjobban sikerült plugin)jó autó beállítás és goooo.... mind a mai napig a leges legjobb rally szimulátor.(akkora vezetési élményt nyújt ,hogy még az "ezeréves" graf. sem zavar )
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
www.smart-bus.hu
PCARS játékosokat keresünk közös multiplayer játékra. Csapatunk szinte a pre-alpha megjelenés óta követõje a játéknak. Célunk az, hogy minél több magyar pcars játékossal együtt tekerjünk esténként. Ha unod az egyedül körözgetést keress fel minket levélben!
email: [email protected]
web: vmtgmaing.hu
facebook: facebook.com/vmtgaming
www.smart-bus.hu
Lazább kategóriában meg még talán Dirt csökkentett tapadással .
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb