19801
  • endy papp
    Van több kocsi is ami egész jó már ebben az állapotában, nem csak az a kettő,de ehhez végig kell próbálni őket
  • Totti5
    Ez a RUF egész kellemes a többihez képest. SLS mellett van még egy ami használható valamire.
  • endy papp
    Köszi már működik hogy átállítottam ezt a "team member" akármit.
    Azt nem értem már nem egyszer ezt beállítottam erre régebben is,de ki állítgatja ezeket el ,mert hogy nem én azt tuti
    Na mind1 köszi a segítséget,tölt is lefele vagy 1,8GB-ot
  • Screenracer #7033
    Steamen a Könyvtárban, Pcars, egér jobb gomb, tulajdonságok. Béták fül, weekly(team member)-re legyen állítva. A frissítések fülnél meg az, hogy "Mindig tartsa napra készen ezt a játékot" beállítás. Azután állítsd le a Steam-et és indítsd újra. Ez általában szokott segíteni ezen a problémán. De azt is megpróbálhatod, hogy Pcars, egér jobb gomb, tulajdonságok, helyi fájlok fül és "Játékfájlok épségének ellenőrzése".
    Valamelyik segít. :)
  • Alexease
    Nalam mindennap lefrissiti, nincs vele gond. Ha jol lattam most 647.
  • endy papp
    Üdv.
    Csak nálam van valami gubanc a frissítéssel mert még mindig a 635-ös build van fenn már vagy 2 hete nem töltött le újat és látom hogy már a 644-nél jár .
    Előre is köszi a választ és a segítséget.
  • Zsoltee_a_bator
    Egy jo ideje nem jatszottam vele (AC), meglepoen sokat fejlodott. Nehany auto egeszen jo lett, fizikat meg az FFB-t is beleertve. Csak kar, hogy elfogy a benzin 5 perc alatt valami aktualis bug miatt. :)
  • Screenracer #7029
  • unrealnoise
    Én most az Xbox one mellett tettem le a voksom és oda venném meg eme játékot is. Ami leginkább foglalkoztat, és amire leginkább kíváncsi lennék az az, hogy egy Forza 5-höz képest milyen a fizika satöbbi.

Mert semmi mást nem olvasok fórumokon, mint általában negatív véleményeket, ami azért így, hogy egyre közelebb a tervezett megjelenés, elég kellemetlen...

Olyan emberek véleménye érdekelne, akinek van konzolja, és tud normális hangnemben összehasonlítani egy fejlesztés alatt lévő játékot mondjuk egy Forza 4-el vagy 5-el. Tényleg komolyan érdekel.
  • unrealnoise
    Már na haragudj, de ez... ez nevetséges.

"Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a PS3-at többen vették, tehát a többiek mehetnek a kukába. Persze eléldegél a piacon az X360 is és a többiek is. :)"

Ezzel lényegében azt mondodm hogy én azt állítom, hogy a PS3 a kickstarter, akkor az Xbox360 a WMD. Hogy lehet ilyen példát hozni? Ég és föld a különbség. Mindkettő baromi sikeres, egyik sem hasonlítható a WMD egy projektes, közösség-finanszírozós oldalához.

A WMD olyan projekt finanszírósós gyűjtő oldalnak indult lényegében, mint a Kickstarter. Ma hohy állnak? Úgy, hogy több év után egyetlen egy valamire való projekt fejlesztése lett a WMD alatt a közösség által is finanszíroztatva. Ezzel lenne egyenlő mondjuk az alapjaiban véve baromi sikeres Xbox360, vagy bármilyen más játékplatform.

Még egyszer: Egyetlen EGY, valamire való projekt fejlesztése indult el a WMD-n, ez a többihez képest akkora bukás, hogy akinek ezt magyarázni kell, illetve olyan példát hozol fel, ami teljesen túlmegy az ésszerűség határán, elég ránézni a piaci részesedésekre és a bevételekre.

A WMD-nek az volt a legnagyobb baja, hogy az oldal az elejétől fogva lényegében egy Fórum csupán. Ennél a kickstarter sokkal több és jobb, egyszerűen az SMS-nél pont leszarták a WMD-t magát, sehol senmi fejlődés, lehetőség etc, naná, hogy nem vonzotta be az embereket és a fejlesztőket, hogy a WMD alatt futtassák fel a saját projektjeiket.

Meg azt állítod, hogy lényegében én azt mondom, hogy az SMS és a WMD a pCARS után lehúzhatja magát a retyón. Nos ez is alaptalan állítás. Az SMS lehet sikeres fejlesztő, és a pCARS is sokat szakíthat még, de a WMD halálra van ítélve, már csak a fenti dolgok, és a gyönyörű szép statisztikájuk miatt.

Persze az esetleges pCARS kettőt ismét felfuttathatják a WMD alatt (bár szerintem nem fogják megtenni, az lenne az ideális ugye, ha a pCARS nyereségéből neki tudnának állni a második résznek), de szóval attól még az oltári nagy bukásnak számít, hogy a későbbiekben egy saját projektet esetlegesen felfuttatnak majd a WMD-vel... Attól nem lesz a WMD menő, sikeres, meg semmi.

Lásd a Nintendo helyzetét pl. A Wii U-ból eladtak 5.5 milliót több mint egy év alatt. Az Xbox One-ból és a PS4-ből már eladtak 3,2 és 4,6 millát, amikor piacon vannak 3 hónapja... Nah kéremszépen, ezt is bukásnak hívják. És a Wii U bukása, azért még mindig messze nem hasonlítható össze a WMD bukásával.

Nem is értem mit kell ezen lovagolni, illetve meg nem érteni. A számok és a felfuttatot projekszámok magukért beszélnek...
  • Screenracer #7026
  • Totti5
    Váltás hang egyre idegesítőbb, a visszajátszás minősíthetetlen. Az autót kipróbálom, hátha jó lesz 1körnél többre, de nem várok semmit már...
  • Screenracer #7024

Lotus 72D Cosworth
  • Screenracer #7023
  • Fehercsoki
    Végre egy CARSos kesztyű, pont erre vártam!
  • Screenracer #7021

• Screenracer #7020

• Screenracer #7019
  • Jacek
    Meg ISO méretben:)))
  • lac coo
    IS ????
  • Screenracer #7016
    És ez olyan rossz?
    Nagy szemét ez az SMS, mert van pofájuk csinálni megjelenésében is egy igazi nextgen játékot.
  • Fehercsoki
    Jaj de jó végre még szebb lesz a játék, pont ez kellett!!4444
  • Screenracer #7014
    http://blogs.nvidia.com/blog/2014/01/07/4k-gameplay-how-fast-can-you-drive-how-about-1-5-billion-pixels-a-second/

Másfél milliárd pixel, egy másodperc alatt.
  • Screenracer #7013
    Junior: 90,340 €
    Team Member: 262,085 €
    Full Member: 388,685 €
    Senior: 162,700 €
    Manager: 486,805 €
    Senior Manager: 886,030 €

Ebből is ki lehet számolni akit érdekel, hogy hányan fizettek be. Azt tudom, hogy sok Manager és Senior Manager duplán, triplán fizetett. A másik, hogy Full Membertől mindenki kifizette már a teljes árát a játéknak, azok a megjelenéskor megkapják, dobozosan vagy digitálisan. DLC-k biztosan lesznek a továbbiakban is és többször is olvastam, hogy folytatni akarják a WMD-t más projekttel is, amit az SMS fog fejleszteni. Arról nincs még semmi, hogy mi lesz az. A nyereség fizetés az eladott példányok után jár mindenkinek, az a szerződésben le van írva, hogy melyik szintnek mennyi jár, nem úgy működik, mint nálunk. :) Nem is azzal volt a probléma, hanem a szerződés szövege volt hiányos, amit pótoltak és a szétosztandó pénz miatt is le kellett zárni a további csatlakozást. Mivel már most is másképp működik, ahogy azt eleinte elképzelték, nagyon nem lehet tudni, mi lesz ha kész a CARS. Gondolom ez attól is függ, hogy hogyan szerepel a CARS az eladásokkal és azt is gondolom, hogy a mostani rossz dolgokat megpróbálják kihagyni a folytatásban, ha lesz.
    A 1,5 millát, meg azért tolta bele az SMS, mivel ők alapították a WMD-t és kötelező tőkét beletenni egy ilyen vállalkozásba, másrészről ők a szellemi tulajdonosok és hogy ők legyenek a többségi tulajdonosok is. Az SMS mint cég fektette be a legnagyobb összeget így a nagyobb százalék is őket illeti. ;)
    Mellesleg már az elején is fizető tesztelőket kerestek és mellesleg esetlegesen karrier lehetőséget is kínáltak azoknak akik tehetséget éreztek magukban. Gondolom néhányan be is dolgoznak nekik. Nem hiszem, hogy arra számítottak, hogy jön tízezer modder. :))
  • Alexease
    Eredetileg a WMD (CARS) 2 dologra alapozott.
    1. "Befektettoi" csomagok, user devkit-ek, barkacsolasi lehetoseg, modolas, es a vegen nyeresegfizetes.
    2. Alapcsomag, tartalom (autok, palyak) darabonkenti/csomagos ertekesites, userek altal keszitett cuccok es azok forgalmazasa.

Otletnek jo volt, de lenyegeben mar az egesz megbukott/atalakult;)

Ez mar dobozos cucc lesz, esetleg DLC-vel, erosen ketlem hogy SMS es user webaruhaz lesz hozza, vasarolgathato cuccokkal.
    A nyeresegkifizetes meg a jogi kavaras miatt lett erosen kerdeses.

A nagykozonseg nem tudja kifizetni, hogy csinalhasson hozza valamit (vagy nem tud/akar), es eleve utalja a tartalomvasarolgatast.

Ha lesz is valami WMD folyatatas, akkor max EarlyAccess-szeru, de nem OpenBeta-s (AC), hanem korai OpenAlpha-s, napi build-ekkel. Csak ennel felmerul a kerdes, van-e ertelme fogalkozni vele, amikor az emberek ugy sem tesznek hozza erdemben (a teszten kuvul), es nagysagrenddel ugy sem folyik be nagyobb osszeg.

Itt olyanaokkal nyertek volna sokat, akik (maganemberek vagy modder csapatok) +10000$ teteleket csengettek volna azert, hogy modokat gyartsanak, amit majd lehet arulni es/vagy bekerul az alapcsomagba, es komoly nyereseget kapnak utana.
    De a nagyatlag 10-20$-os nezegetem, photomode-olok, videozom, fikazok emberekkel, lenyegeben nem nyernek semmit;)
    Meg velem sem igazan (Full Member), mert mindegy hogy 2 eve vagy majd akkor fizetem ki amikor megjelenik (max addig kamatoztatjak a penzem:P).

Az a bo 2millio azert jott ossze, mert tobb 10ezer ember fizetett be negyed/fel arat, es azert hasznalja a megjelenesig (azutan talan meg sem veszi, azert a +30-ert inkabb lehuzza warezbe):P

Ez akkor lett volna talan buli, ha min. 50-es csomagok vannak, igy mindenki elore megveszi, es aki komolyan gondolja, az meg fizeti a +100/1000/10000/stb. csomagot.

Az SMS nem hiaba tolta bele a 1,5millat (ami lenyegeben csak eg szam a weboldalon:P). Valszeg kiszamoltak, hogy a nagyatlag ertekesitett csomagok utan, mennyi nyereseget kellene kifizetni. Es valszeg semmit vagy minimalisat, mert a nagyatlag tagoknak meg eleve hozza kell csapni 20-40EUR-t;D
  • Screenracer #7011
    "Ahogy a pCARS elkészül, kukázva lesz az egész..."

Ezzel azt mondod, hogyha kész a CARS megszűnik a WMD és az SMS is. Ugyanis az SMS hozta létre a WMD-t, tehát folytatódhat a WMD tevékenysége a CARS 2-vel vagy egy egészen új project-tel is. :) Attól, hogy a Kickstarter sikeresen(?) működik még nem kell bezárni a hasonló projekteknek. Ennél azért jóval nagyobb a piac. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a PS3-at többen vették, tehát a többiek mehetnek a kukába. Persze eléldegél a piacon az X360 is és a többiek is. :)
    De gondolom, egyszerűbb úgy gondolkodni, hogy csak fekete és fehér van, így nem zavar be a "szürke ötven árnyalata".
  • unrealnoise
    OFF

Ő, jah. Erre mit írjak. Nem vagyok bebuzdulva, sőt, egyszer sem adtam még pénzt, illetve nem támogattam semmit Kickstarteren.

Nincs bajom a WMD-vel, de hasonlítsuk össze, hogy az eltelt idő alatt mennyit projekt indult el a WMD hátszelével. Az, hogy erre azt írom, bukás, nem személyes vélemény, hanem tény.

Ha annyira jól menne a WMD-nek, akkor nem két projekt lenne az oldalukon évek óta. Ahogy a pCARS elkészül, kukázva lesz az egész, már csak azért is, mert:

A kickstarter sokkal többen böngészik, sokkal több potenciális támogatóhoz el lehet jutni egyszerre. Oké, hogy néha ez sem elég, és létrehoznak egy saját támogatói oldalt is, de ettől még tény, hogy a legnépszerűbb támogatós oldalon nyitni sokkal jövedelmezőbb és hatékonyabb lehet - általában.
  • Pogacsa--
    Köszi, sikerült, megtaláltam a steam keyemet, stb.
  • macleody
    Próbáld meg itt. Egyébként a játék Steam-es lett.
  • Pogacsa--
    Évekkel ezelőtt vettem egy csomagot, amivel le tudtam tölteni az új relaeseket. Talán a 10 eurós csomag lehetett. Létezik még ez az accountom? Lehetőséget sem találok arra, hogy bárhol is belépjek.
  • Screenracer #7006
    A WMD csak erre a projectre jött létre, hogy tömörítse valamilyen formában a CARS közösséget. Menet közben az SMS elindította a Biker Bash-t nem tudok róla, hogy olyasmit akarna csinálni, mint a Kickstarter. De mint minden jóslatnál, majd a jövőben dől el, hogy bejött-e. Mindenesetre sokkal jobb, ha egyből a célközönséghez fordul az aki el akar érni valamit. Persze a Kickstarterrel is bejöhet, ha rátalál az akit érdekel az a valami. Sőt a CARS, WMD is fent van már a Steamen, tehát még mindig nem értem, hogy mitől vagy így bebuzdulva a Kickstarterre?
  • unrealnoise
    OFF:

"Itt valaki régebben emlegette, hogy a Kickstarter mekkora egy überokosság és ahhoz képest a CARS közösségi fejlesztése egy halott dolog."

Én voltam (meg lehet más is), aki ezt mondta, és ezt továbbra is tartom.
    Nézz már szét, hogy a WMD projektben hányan vettek részt. És, hogy hányan a Steam-es és Kickstarteres projektekben.

A pCARS lehet jó, de a WMD, mint közösségi-játékfejlesztés projekt az HALOTT. Ez nem szubjektív vélemény, ez tény. Fel kell menni ide: WMD portál, aztán lecsekkolni, hány projekt is fut WMD alatt...

Az, hogy valaki önerőből, kickstarteres kezdéssel, majd saját oldalon, vagy ilyen-olyan segítségekkel, rajongókkal összeszed valami pénzt, az egy dolog, attól a WMD úgy megy a kukába, mint az állat...
  • Screenracer #7004
    Én csak a saját véleményemet mondtam, de én nem vagyok szakértő a témában. :) Idén novemberre mondják a megjelenést a fórumon, de az nem hivatalos bejelentés volt csak Ian Bell mondta, hogy az jó időpont lenne. De, előtte még biztos lesz majd béta tesztelés és még akkor se késő optimalizálni, mert az már szinte a végleges lesz. De, ki tudja mik a terveik. ;)
  • Adam Jonas
    Az oké, de azért így már lassan a megjelenéshez közeledve illett volna, hogy azért jobban optimalizált legyen. 1-200-as buildnél még azt mondanám, hogy jogos a dolog, de lassacskán már a végleges formát kellene mutatnia. :)

És ha csak az rF2-ből indulok ki, mert ugye ott is kellett egy grafikai motor majdnem teljes módosítása, akkor nagyobb munka lesz az egészet most optimalizálni sztem, mintha még a kezdetek kezdetén tették volna, mint pl. a Kunos.
  • Screenracer #7002
    Azért vedd már figyelembe, hogy ott is a pre alpha cuuc megy nem egy külön erre a célra készített demó. Bőven van idejük a végleges optimalizálásra. Elég ha fut egyelőre. Mégegyszer ennyi cucc kerül még bele amennyi most van. Nem lenne túl logikus minden egyes új darab után optmalizálgatni. De persze ezt csak én gondolom így. Lehet, hogy ők a hülyék hozzá. :)
  • lac coo
    Egyiket se !
  • Szabi #7000
    hol olvastad, hogy baj van vele?... csak kiemelkedően életszerű... :D

egyébként az Origin PC kiállított gépe, ritkán szr az online konfigurátoruk..
  • Screenracer #6999
    Ez elsősorban a Panasonic és az Nvidia költsége. Ha valakinek van rá pénze megveszi, ha nincs, akkor nem. Ezzel most mi a baj?
  • Szabi #6998
    azt hogy miért ilyen idióták tesztelik.. ennyi erővel mutathattak volna replayt is.. :D
  • Screenracer #6997
    Ezzel mit akarsz, mondani? Ha a kiállításon valaki így nyomja az a játék hibája? ÉRDEKES.