Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Persze nyilván nem osztogatják el a profitot, direkt hangsúlyozzák, hogy nem befektetés, szóval sokan pofára fognak esni.

Mondjuk azt nem értem, hogy miért befektetésként reklámozzák ahelyett, hogy "csináljunk egy kiadó beleszólása nélkül egy jó szimulátort" vezényszó alatt tennék.

Szerintem elég sok ember szeme elõtt az lebeg, hogy majd õ ebbõl fog meggazdagodni, pedig egy 40 EUR-ós (már nem emlészem, hogy pontosan mennyi) tagságra vajon mennyit fog fizetni? Max 60-at, 80-at? Lesz még az osztozkodáskor anyázás a fórumon...

lac coo
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

És arra néhány száz-ezer forintra se tartasz igényt amit kapnál a befektetésedét ? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

antgecc
Az ütközéseknél látszik, hogy fizika - sajnos - az nincs...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Alexease
Valszeg nem tisztak a szerzodesek (befektetesek) feltetelei.
Pl. nem „bevetelnek” konyveltek el a beerkezett penzeket, hanem „befektetesnek”, es azt esetleg egy Svajci vagy Luxemburgi („adomentes”😉 szamlan gyujtogetik😄

Vagy a folyamatos „szerzodes modositas” zavarja oket. Az elso publikus verzio es beerkezett penzek utan, tucatszor valtoztak a program feltetelei, megjelenese, kialakitasa, ara, mukodese, tartalma stb.

Amit termeszetesen sokszor megszavaztattak, de ezen szavazasokon nem valoszinu, hogy a tagok tobbsege reszt vett (mivel ha befektetesnek minosul, a befektetes utan, tobbsegi donteshozatal szukseges)😄

Stb., nem erdekel😛
Dear Members,

From today (and hopefully only temporarily) we will be suspending membership upgrades.

As you all know WMD and pCARS is not an investment opportunity. What we've done is try to create a forum for a group of like-minded race sim enthusiasts to come together to make the best game we can and if we make something that ultimately makes some money then we'll pay you for your contribution.

In the UK, however, there is an organisation called the Financial Services Authority ("FSA") whose role, amongst other things, it is to make sure that we aren't running an unauthorised investment scheme. They have contacted us to find out more about what we are doing and have asked us various questions - which we are answering and generally helping them to understand what you and us are working on here.

One of those questions relates to how much control you have as Members. What we've tried to do is give you day to day control and we think we've done pretty well at that based on the fact that we have built WMD on the model that we used to build our previous games - so it really should reflect how a mass development project should work.

The FSA have asked us for information on this, which we have provided. Whilst they look at it, they've asked us to suspend the ability you have to upgrade your membership. We should know by the end of January what the FSA’s position is and will of course update you as and when we can.

Other than that it is business as usual and development is continuing.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Autónként nagyon változó az irányítás. A Lotus 78 például egész hülyén viselkedik, kigyorsítoskor padlógáznál sem hajlandó megcsúszni. Sínautó az egész.

Ezzel szemben a Formula B felett egész jól el lehet veszteni az irányítást. Itt viszont még az a baj, hogy a FFB nem ad semmilyen visszajelzést arról, hogy mikor kezd el csúszni a kocsi háta, mikor blokkol a kerék. Még a kerékvetõk sem ráznak. Ha ezt megcsináják végre, egész jó lesz ez.

Mentem egy kört az Audival Doningtonban és teljesen élvezhetõ volt. Sõt kifejezetten jó volt, nem egy rF2 Barbi, de jó.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Nem is a grafikával van baj ....😊)

samsung123
Itt egy már-már igazi felvételnek tûnõ videó.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Alexease
Csak manager-ekek. De igazabol lenyegtelen, mert preAlpha, placeholder az egesz auto, csak egy szep doboz (igazabol az sem, mert a texturazas is placeholder)😛
Majd 1-2 honap mulva erdemes kiprobalni😉
Kint a Ford GT40 Mk IV.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

b370

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Neked amúgy meg mindegy, csak börögjön valami benne ! 😉

lac coo
Jah, tényleg , most hogy mondod...Nem vagyok nagyon naprakész ebben a játékban 😊)

Alexease
Van😉
Pedig meg a hulyenek is megeri..., nezz ram😄

Amugy van topic-ja, ott kellene folytatni, mert itt hajtepes lesz😊
lac coo
Warez van ? Mert pénzt nem ér meg nekem .... 😄DD

Firerock
És nem is olyan rossz mint amilyenre számítottam...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lac coo
Mégis kiadták a ferraris játékukat pc-re....

Alexease
Neked fizetos Youtube csatornad van, kapsz ezekert valamit?!😊))

Alexease
Ez a Capri? Ez egy preAlpha auto, placeholder (kamu, teszt, egyforma) fizikaval😉 Ezutan meg van Alpha1, Alpha2, Beta1 is😉
Beta2-es autot tesztelj, abbol mar van 6 darab.
Nem azt mondom, hogy azok jok, de azokrol amelyek szerintuk sincsenek kesz es/vagy meg szarok, nem erdemes velemenyt mondani. Foleg hogy meg 1 evet akarjak fejlesztgetni a programot.
Totti5
Egyetlen sikerélményem ezzel az autóval volt, bár csak pár kört mentem vele és csak a H váltót teszteltem... de ebbe is voltak érdekes dolgok bõven, pl a kerék kipörgése az olyan béna érzetre hogy nem is tudom...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Amúgy mire való ez a rengeteg sok videó ???? Ok, autó, meg videó. de alapjában nulla értelme van az egésznek, fõleg ilyen mennyiségben ...

lac coo
Nekem is ez a bajom vele, de mindig leoltanak itt, hogy hülye vagyok nem tudom beállítani ...😄DDD Bár jó pár hete nem néztem hol tart ...

jaja😊 Még mostanság is elmegyek vele egy-egy tesztkörre😊 Jó móka.

pedobear
A régebbi NetKar féle jó is lenne ide.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ez a ránézésre is szar kategoria. Nem a csávó a béna, hogy nem bírja pályán tartani (egyenesben sem). Hihetetlen, hogy ennyi idõ után is teljesen nulla az irányítás. A holtjáték vhogy nem stimmel, enyhe ivu kanyarokban is vagy 90fokot kell forgatni a kormányt meg a hajtuben is.Ha kicsit mozditod a kormanyt nem tortenik semmi aztan meg hirtelen tul sokat fordul sztem ez hat ugy mintha laggolna. Nem igaz, hogy nem tudnak lopni vhonnan egy jó vezérlési mechanizmust.

bardocz
Olyan az irányítás a videón, mintha gamepaddal mennék. Azzal csinálok ilyen finom mozdulatokat.
Persze...

Ez még csak teszt volt...

Van egy kicsi de meglehet szokni.

Totti5
Ezt még az F1 2012 is leiskolázza fizikában...

Fehercsoki
Jól látom hogy hatalmas input lagg van?

Nekem 60-70 fps 10 AI-val, pedig nincs atomerõmûvem.
Ellenben az rFactor2 az új "gyári" pályán 22(!) fps és ratyi a grafika...

A tul korai optimalizalas rossz lehet, ha a kod komplexitasat noveli. Az egyszeru, flexibilis kod az idealis: nem csak konnyebb dolgozni vele, hanem a a vegen nagyon konnyu lehet optimalizalni.

De vannak esetek, amikor nyilvanvalo folosleges teljesitmenypazarlas tortenik. Ezek kikuszobolese nem noveli a komplexitast (sot csokkentheti), ezeket meg lehet csinalni koran.

Volt nemreg egy forum post az egyik fejlesztotol, hogy ujrairnak eleg sok kodot a hatterben ezugyben (threadek, memoriakezeles), szoval valoszinuleg nem kell goldig varni, hogy nagyjabol rendesen menjen.
Valószínûleg csak akkor, ha már teljesen kész az új fizika. Nyilván egy folyamatosan változó kódot is lehetne optimalizálni, csak idõpocséklás.

lac coo
Sõt még emlékszem , szegény Juan is csinált teszt fizikát, hogy reálisabb legyen az autó súlyának érzete ....
Úgy hogy most jó szar kedvet csináltál nekem, húzz innen valami focis topikba , oda való vagy ....Nagyképû majom .

lac coo
Vazzeg!! Milyen érveket vársz ??? Megjelenés óta megvan az RBR, pontosan tudom mit beszélek !De tudod mit, menj aztán kérdezd meg RBR topikban van-e olyan baja az alap autónak, alap fizikának, hogy kicsi súlya van az autónak !!! Sõt biztosan azért linekelted be az új fizika videóját, mert olyan jó a gyári ....

Nem vitatkozom, azt sem tudod mit beszélsz ....Részemrõl ennyi...

A linkrõl meg offról inkább nem mondok semmit, harmat gyenge ahogy itt tepersz ! 😄DD

JUVEfun
Ráadásul pont te kezdted az off-t az általad belinkelt rally videóval...( #3776)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Akkor eléggé nehezen jöhetsz ki magaddal . Nem fogok veled vitatkozni mivel már jó pár topicban csináltál hasonló tüzet és nem is a te elismerésedre vágyom. Sok mindent elmondanak rólad a kommentjeid : " majd én azt szabályozom.." , "én viszont meg akarlak bántani" stb. és amikor elfogynak az érveid , akkor jön a : milyen az avatarod, nem szeretem az okoskákat és ilyenek.

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Totti5
Totál low grafikán is kevés az fps, szóval ez sehogy sincs optimalizálva...

lac coo
Majd azt én szabályozom ...! 😄DD

lac coo
Sokkal jobb nem lesz szerintem. Nem a mai, vagy inkább ugye 3 éves (vagy még régebbi ...) gépekre szánják ...

Akkor minek fórumozol? Hogy ki az "okoska" az meg nézõpont kérdése.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Az okoskákat ki nem állhatom !!! Ennyi ....

Totti5
Mikor kezdik el optimalizálni? egyátalán hogy tesztelje az ember, ha annyira lassú hogy csak a paksi gépeken lehet érdemben használni?

Ha egyedül vagyok a pályán akkor 30 fps körül mozog pl Barcelona, de Spa már 20... játszhatatlan. Esõbe, vagy bármi más ráadásával meg standart 15 fpsre beáll.